TEST: Cooler Master MH751 Multi Platform Gaming Stereo Headset

editor picture
Hardware udlånt af: Cooler Master.
Skrevet af Kim Monberg den 11. Apr 2019. Testen er vist 1866 gange.
Brand: Cooler Master.
Flere tests i kategorien Headset


Del med dine venner

     


Cooler Master er begyndt at røre på sig, i forbindelse med andet grej til computeren end kabinetter og interne ting. De lancerer nogle headsets, og vi skal i denne anmeldelse kigge på et af dem.

 

Cooler Master MH751

 

MH751 er et transportabelt headset, som kan tilpasses forskellige situationer. Så skal du på rejse eller til LAN party med gutter, så tager du lige mikrofonen af og nyder musikken på vejen. Skal du game eller voicechatte, er det nemt at sætte den på plads igen lyn hurtigt.

 

De tekniske specifikationer.

Headsettet drives af et par 40mm neodymium højttalere som spiller hele frekvensområdet. Impedansen er 26 ohm, hvilket er fint til generelt brug og kablet er 1.5 meter langt. Mikrofonen er omni directional, så den optager hele vejen rundt, og vægten af selve headsettet er kun 250 gram. Alt i alt lyder det hele rigtig godt.

 

Headphone.

 • Driver 40mm Neodymium
 • Frequency Response 20-20,000Hz
 • Impedance 26Ω
 • Sensitivities (@1KHz) 97dB ± 3 dB
 • Cable Length 1.5m 3.5mm connector (removable)
 • 0.3m dual 3.5mm cable (removable)
 • Connector 3.5mm 4-pole jack
 • Headband Material Steel and plastic headband, PU leather and foam cushion
 • Ear Cushion Material PU Leather and foam cushion

 

Microphone.

 

 • Pick-up Pattern Omni-directional
 • Frequency Response 100-10,000Hz
 • Sensitivity (@ 1kHz) -42 ± 3dB
 • Signal to Noise Ratio 55dB
 • Microphone Type Detachable flexible microphone

 

Physical.

 

 • Dimensions (mm/inch) 149(L) * 85(W) * 215(H) mm / 5.87(L) * 3.35(W) * 8.46(H) inches
 • Weight 280g / 0.62lbs
 • Weight (without Cable) 250g / 0.55lbs
 • Warranty 2 years

Indpakningen.

Cooler Master har skiftet til sort / lilla tema, og det er også det tema man har på kassen til dette headset. Der er fine illustrationer på fronten og specifikationer og features på resten af siderne.

 

Cooler Master MH751

 

Inde i kassen er endnu en kasse. Headsettet er pakket godt ind.

 

Cooler Master MH751

 

I den inderste kasse ligger alt pakkes godt ind i skum. Det er godt beskyttet.

 

Cooler Master MH751

 

Indholdet er vist her, en transport pose, mikrofon, kabel og fordeler. Fordeleren gør, at man kan bruge headsettet med computer, da headsettet er født med 4 polet stik som går til alle mobile enheder og konsoller.

 

Cooler Master MH751

 

Indhold.

 • Cooler Master MH751 headset
 • Transport pose
 • Mikrofon på svanehals
 • Kabel til headset
 • Fordeler kabel
 • Brugervejledning

Lad os kigge på headsettet.

Der er ikke de store flotte finesser ved MH751, som man normalt ser ved gaming headsets. RGB lys og flotte metal beslag er udeladt. Til gengæld får man nogle fine diskrete ørekopper med et diskret Cooler Master logo på.

 

Cooler Master MH751

 

Ørepuderne er beklædt med kunstlæder, og bløde og lækre. Der er mærket tydeligt op med højre og venstre og selve hullet til ørerne er omkring 6.5 centimeter på den høje led. det burde være nok til de fleste ører.

 

Cooler Master MH751

 

Udtrækket er dog i metalt, hvilket er godt. Det er jo en af de sårbare dele på sådanne et headset. Klikkene er faste, så headsettet ikke rykker sig under brug.

 

Cooler Master MH751

 

Hoved puden er som ørepuderne lavet i lækkert blødt skum betrukket med kunstlæder.

 

Cooler Master MH751

 

Stikkene sidder på den venstre ørekop, og er designet så man ikke kan tage fejl. Mikrofonen er formet spevielt, og kebalstikket er med bajonet fatning, så man ikke kan trække det ud efter montering.

 

Cooler Master MH751

 

Her ses stikkene monteret. Det ser rigtig fint ud, og både mikrofon og kabel sidder godt fast.

 

Cooler Master MH751

 

Cirka 50 centimeter nede på kablet, sidder fjernbetjeningen. Her kan man slukke og tænde for mikrofonen samt styre volumen i headsettet. Der er ingen knapper til, at betjene musikken på mobile enheder.

 

Cooler Master MH751

 

Lyden.

Jeg må indrømme, at jeg blev meget positivt overrasket. For når man pakker headsettet ud, tænker man ikke lige det kan lyde som det nu gør.

 

Normalt bruger jeg et Sennheiser GSP600, som jeg er utrolig glad for. Men dette headset er faktisk en værdig rival til det jeg bruger til hverdag.

 

Det første jeg bemærkede ved lyden var, at diskanten var lækker markant i crispy. Man får de helt små detaljer med, som jeg elsker både i musik, men bestemt også når jeg spiller. Det giver en masse detaljer, som går tabt hvis diskanten ikke kan følge med.

 

Ikke nok med det, så følger mellemtone og ikke mindst bassen rigtig godt med. Der er godt med dybde i bassen, og mellemtonen er ikke for fremtrædende. Alt i alt må jeg indrømme, at jeg er positivt overrasket af ydelsen fra disse 40 mm højttalere. Det er en god kvalitet Cooler Master har fundet. Super fedt.

 

Cooler Master MH751

 

Mikrofonen.

Mikrofonen er en Omni directional mikrofon, hvilket vil sige den optager hele vejen rundt. Det kan være både godt og dårligt, alt efter hvor god afskærmningen nu er. Den skal jo helst kun optage stemmen fra den person der bruger headsettet, og helst ikke særlig meget fra omgivelserne.

 

Cooler Master MH751

 

Som man kan høre i videoen herunder, så optager mikrofonen faktisk stemmen ret godt. Der er ikke nogen vild støj, og den der er, er nok mit lydkort der laver det.

Optagelsen med støj i baggrunden er også ganske fin. Så jeg vil godt kunne anbefale dette headset til brug i støjende miljøer. Stemmen er ganske tydelig til trods for musikken i baggrunden.

 

 

Komforten.

En vigtig ting ved et headset er også komforten. Kan man have det på hovedet flere timer i træk uden, at opleve ømhed eller svedige ører.

 

Jeg har brugt headsettet en del timer i træk, og har på intet tidspunkt følt ubehag ved, at bruge det. Ørepuderne er super bløde, og selvom headsettet er en lukket type, får jeg ikke ubehageligt varme eller svedige ører.

 

Puden på hovedbøjlen er også tilpas blød, så man heller ikke her føler ømhed. Det kan man godt, hvis puden er for hård, så kan det godt være ubehageligt at bruge i længere tid. Det opdagerne man dog gerne når det er for sent, og man er blevet øm.

 

At alt sidder som det skal betyder også, at headsettet ikke strammer for meget. Det kan tilpasses i størrelsen, og det sidder tilpas stramt til ikke, at falde af under en rask vandretur. Men til gengæld strammer det heller ikke så hårdt, at det bliver ubehageligt.

 

Hvis jeg skal nævne en negativ ting, så er det længden på kablet. Personligt har jeg computeren under bordet, og der er en kabellængde på 1.5 meter lige i underkanten. Så skal jeg have en forlænger på. Hvis Cooler Master skulle forbedre det, kunne de have lavet splitteren en meter lang. Så ville man have godt med kabel fra computeren, men stadig kunne bruge headsettet på farten med det korte kabel og 4 polet stik.

 

Konklusionen.

Cooler Master har med deres MH751 headset lavet et lækkert headset. Det er lille med stor lyd og lækker komfort. Hvad mere kan man ønske sig.

 

Lyden er perfekt til allround, bassen er stram og bestemt, og diskanten afslører alle detaljerne. Det er super lækkert og uventet ved første øjekast.

 

Komforten er ligeledes i top.  Jeg har brugt headsettet flere timer i træk uden, at føle nogen form for ubehag. Ørerne føler sig tilpasse i ørekopperne, og begynder ikke at svede eller blive alt for varme til trods for, at det er et lukket headset design. Hovedbunden føles heller ikke øm efter lang tids brug.

 

Så er der mikrofonen, som kan tages af. Den er nem at justere, og optager lige det den skal. Der er ikke nogen form for aktiv støjreduktion, men det ser heller ikke ud til, at være nødvendigt. Mikrofonen optager stemmen fint, selvom der er støj rundt om en.

 

Prisen på headsettet ligger i skrivende stund omkring 550 DKK. Det er en fin pris, da man får et ganske godt headset for pengene.

 

Det giver en score på 9/10 og en Great Product award. Man får meget for pengene, og det er kun ganske få ting der trækker ned på dette headset. Det kan bestemt anbefales.

 

Godt:

 • God lyd
 • Lækker komfort
 • God mikrofon
 • Transport pose

Mindre godt:

 • Kabel er kun 1.5 meter langt
Cooler Master MH751 Multi Platform Gaming Stereo Headset Cooler Master MH751 Multi Platform Gaming Stereo Headset
9/ 100 kommentarer
Skriv kommentar til testen Kommentarer til testen fra Facebook

 

Traeger Pro 575 pillegrill

Traeger har relanceret Pro-, Ironwood og Timberline modellerne i en 2019 model, og vi har f&a

Læs Mere

COUGAR TURRET RGB miditower

Vi har i forvejen anmeldt COUGAR TURRET i to andre versioner, og denne artikel vil udelukkende være en lille g

Læs Mere

Cooler Master MK850 - Mekanisk OG analogt gaming tastatur

Et mekanisk gaming tastatur har ofte været vejen frem, når der skal games på computeren. Nu åbner

Læs Mere

Philips Hue E27 Starterkit & Udendørssensor

Lys i hjemmet er noget vi alle kan relatere til, da det er et must i de mørke stunder. Vi har her på siden al

Læs Mere

Minut Point Smart Home Alarm

Alarmløsninger til hjemmet er ofte ret bekostelige og koster mange penge hver måned, men behøver det v

Læs Mere

Cooler Master MH751 Multi Platform Gaming Stereo Headset

Cooler Master er ikke kun kølere. Vi kigger her på noget andet fra dem, nemlig et headset. Kan de være

Læs Mere

LIFX Wi-Fi A60 LED Colour Smart Pære; Lightning Reimagined

LIFX har sendt os deres LIFX A60 Wi-Fi Colour LED Smart pære. Faktisk har de sendt os f

Læs Mere

TP-Link Smarthome: Et brag eller en fuser?

TP-Link er kendt for at lave solide netværksløsninger over en bred palette af netværksudstyr og Smart H

Læs Mere

 

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

Sony bekræfter PlayStation 5 detaljer såsom 8K grafik og SSD

Nye detaljer vedrørende Sonys næste generation konsol er endelig kommet frem, og bekræftet af lead architect,
Læs Mere

Assassin's Creed Unity er nu gratis på Uplay

Spillet er blevet gratis på baggrund af de store ødelæggelser, som branden forårsagede på den verdenskendte by
Læs Mere

OnePlus 7 Pro med 90Hz Quad HD+ Super AMOLED display og 48MP sensor på vej

Holder seneste leaks stik, er det tydeligt OnePlus satser på at blande sig med de store drenge i klasse.
Læs Mere

NVIDIA RTX performance RTX 2080 vs GTX 1080 Ti

Videoen har fokus på at vise performance mellem RTX 2080 vs GTX 1080 Ti og her til inddrages NVIDIA RTX 2060 a
Læs Mere

Det nye 5G Netværk

TDC indgik i marts 2019 et samarbejde med den svenske mobilproducent Ericsson. Samarbejdet handler om at få ud
Læs Mere

AMD's 7nm chips til next-generation PlayStation 5 forventes klar i Q3 2020

DigiTimes har frigivet en rapport, der omtaler, at de kommende 7nm chips, der kommer at indbygges i Sonys komm
Læs Mere

Game of Thrones inspireret Drage lamper

Med sidste sæson af Game of Thrones igang, hvilken bedre måde finder fans af serien af slå tiden ihjel med mel
Læs Mere

Facebook Messenger Dark Mode tilgængelig for alle

Tidligere i år blev det afsløret, at Facebook testede dark mode til deres Messenger app. Det blev senere afslø
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.