Kabinet

Kabinetter findes i mange forskellige størrelser og former. De forskellige størrelser, har alle forskellige betegnelser, som er følgende:

 • Nano tower
 • Micro tower
 • Mini tower
 • Midi tower
 • Mega tower
 • Ultra tower
 • Test bench
 • Open frame


Anmeldelser og Tests

Kabinetter kommer i mange forskellige former, farver og størrelser. Mens at nogen henvender sig til kontorbrug, er der andre der er lavet til gamerer og nogle helt tredje der har plads til oceaner af vandkøling. Fælles for dem alle sammen, lige meget hvilken type og størrelse vi har med at gøre, er at kabinettet er stedet hvor alle ting mødes i en computer. Det er stedet hvor bundkort, harddisk, grafikkort, strømforsyning etc. alt monteres og forbindes med hinanden. Der er efter hånden ikke nogen officiel standard for hvordan kabinetter skal se ud mere, hvilket betyder at mange producenter kommer med meget eksotiske løsninger, hvor blandt andet tempereret glas og RGB lys er det sidste nye i 2016.

 

Læs flere nyheder om kabinetter HER


Tests af KabinetSorter efter:
Dato 
Titel
 • COUGAR TURRET RGB miditower

  17/04 - 2019

  Vi har i forvejen anmeldt COUGAR TURRET i to andre versioner, og denne artikel vil udelukkende være en lille gennemgang af RGB delen af kabinettet.

 • MSI MPG GUNGNIR 100 Miditower Kabinet

  03/04 - 2019

  Producenten MSI er ikke ligefrem de første man tænker på når vi snakker computer kabinetter - men dette laver vi om på i dag. Denne test byder på et grundigt kig på deres MPG GUNGNIR 100 kabinet, som er et miditower med langt de fleste af de features der forventes af et moderne kabinet i 2019. 

 • Cougar MX340 Miditower Kabinet

  26/03 - 2019

  Med et prisskilt på under 400,- DKK var vi yderst spændte på at se hvad Cougar havde formået at proppe ned i deres MX340 kabinet. Vi er nu klar med vores gennemgang af kabinettet, og dommen over det. Matcher featuresættet prisen, eller får man reelt mere end hvad man betaler for her?

 • COUGAR TURRET & TURRET MESH Miditowers

  19/03 - 2019

  Der er ikke bare et, men hele to produkter på programmet i denne test. Turret og Turret MESH fra COUGAR har været en tur for testbænken, og vi er nu klar med vores samlede vurdering af de to miditower kabinetter. Klik blot ind på testen og få alle detaljerne og vores dom over de to kabinetter, som faktisk endte med at få en award med på vejen.

 • Corsair Carbide 678C

  12/03 - 2019

  Er du på udkig efter et stilrent og lydløst kabinet der samtidig skal have plads til en god portion hardware og køling? Så kunne Carbide 678C fra Corsair meget vel være et nærmere kig værd for dig. Vi har haft kabinettet forbi testbænken, og er nu klar med vores vurdering.

 • Corsair Crystal 680X RGB CUBE

  12/03 - 2019

  Det er efterhånden ved at være nogle år siden at Corsair lancerede deres yderst populære Carbide Air 540 CUBE kabinet. Vi skriver nu 2019 og en afløser melder sig på banen, denne gang i deres Crystal-serie. Crystal 680X er navnet på det nye kabinet, som vi skal se nærmere på i denne test. Der er et utal af features at komme igennem, men også et prisskilt der matcher 

 • Cougar MX330-G Miditower

  04/03 - 2019

  Hvor meget computerkabinet kan man egentligt få for under 400 gode danske kroner? Dette har vi kigget lidt nærmere på, og er nu klar med vores test af MX330-G kabinettet fra Cougar. Hærdet glas og åbent design er blot nogle af de ting dette kabinet tilbyder, så det tegner på papiret til at blive godt. 

 • Cougar TROFEO Miditower

  26/02 - 2019

  Miditowers behøver ikke koste en herregård, det er TROFEO fra Cougar et godt bevis på. Men hvad får man egentlig for sine penge? Vi har set nærmere på kabinettet og er nu klar med vores dom. Kan man nøjes med et betale omkring 500,- DKK og få noget der dur, eller skal den større pung findes frem?

 • InWin A1 Mini ITX Tower

  22/02 - 2019

  InWin er måske ikke det mest genkendelige mærke i norden, men deres brand står typisk for kabinetter i meget høj kvalitet, og et prisskilt der hører sig til. I dag er ingen undtagelse, da vi tager et kig på deres kompakte ITX kabinet med det simple og noget anonyme navn, A1.

   

   

 • Cougar Panzer-S Kabinet

  24/01 - 2019

  Vi fortsætter stimen af Cougar produkter med endnu et af slagsen. I denne test skal vi se nærmere på et af deres nye kabinetter kaldet Panzer-S. Vi har at gøre med et miditower, som tilbyder stort set alt hvad der forventes af et kabinet i 2019. 

 • Deepcool MATREXX 55 ADD-RGB Kabinet

  17/01 - 2019

  Deepcool laver kabinetter i alle former og prisklasser, hvor vi senest så på deres Quadstellar som var et sandt monster. Denne test byder på et kabinet der er for normale dødelige, der måske ikke har så mange penge at gøre med, men stadig ønsker fede features og ikke mindst RGB! 

 • Lian Li - PC-011 Dynamic der8auer Edition

  06/12 - 2018

  Lian Li har i samarbejde den kendte tyske overclocker, der8auer forsøgt at opnå drømmen om at skabe det perfekte kabinet til vandkøling. Men har de kreative safter løbet lidt FOR frit, eller er der mening med galskaben, når man tænker uden for kassen og hiver folk ind udefra?

   

   

 • Fractal Design Meshify C, en designperle

  27/11 - 2018

  Meshify C White - TG er for de fleste nok ikke ukendt. Vi har gennemgået denne designperle med høj WAF og er bestemt ikke skuffede. 

 • Antec Torque Open-frame Kabinet

  02/11 - 2018

  Antec kan andet end at lave normale firkantede kabinettet, hvilket denne test er et klart bevis på. Vi har modtaget deres nyeste kabinet som har navnet Torque. Der er tale om et open-frame kabinet som ikke ligner noget andet på markedet, og for alvor giver Antec noget opmærksomhed som kabinet producent igen. 

 • Fractal Design Define S2

  03/10 - 2018

  Det er efterhånden ved at være et stykke tid siden vi sidst så på et kabinet fra Fractal Design, men det laver vi om på i dag. Fractal Design er klar med deres nye Define S2 kabinet som vi har haft forbi testbænken, og er klar med en vurdering af. 

 • Cooler Master - Cosmos C700M - hvis dit kabinet var en sportsvogn

  02/10 - 2018

  Cooler Masters Cosmos kabinetter har altid været kabinetter til de, der gerne vil mere med deres computer end den typiske bruger. Med kodeord som innovative features og masser af plads til at komponenterne kan "strække benene" er Cooler Master nu tilbage med deres seneste tilføjelse til serien, Cosmos C700M. Vi er klar med en test af det nye flagskib fra Cooler Master. 

 • Antec DF500 RGB Miditower

  06/09 - 2018

  Sidepanel i hærdet glas, tjek... RGB-lys via tre 120 mm blæsere, tjek... Det er disse to ting som primært er gået igen og igen ved stort set alle kabinetter i 2018. Antec melder sig ind i kampen med med deres DF500 RGB kabinet, som ikke koster en herregård, men stadig tilbyder både lys og glas. 

 • Deepcool Gamer Storm Quadstellar - Kabinettet der bryder ud af kassen

  31/08 - 2018

  Vil man væk fra det firkantede kabinet look, er der ikke mange kabinetter at vælge imellem. Deepcool har med deres Quadstellar et bud på et der skiller sig noget ud. Tweak.dk er klar med en gennemgang af Deepcool Gamer Storm Quadstella kabinettet. 

 • Antec P6 Micro-ATX

  29/08 - 2018

  Er det stadig moderne at bygge småt i 2018? Det mener Antec i hvert fald, hvis man skal se på et af deres seneste budget kabinetter. Vi har modtaget deres P6 kabinet som er lavet til Micro-ATX standarden, og som kommer med en række spændende features som vi ofte kun ser på dyrere kabinettet. 

 • Antec P7 Window Miditower

  27/08 - 2018

  Et miditower til 400,- DKK som har fornuftige specifikationer og features, kan det virkelig passe? Vi har set nærmere på Antecs nye P7 Window kabinet, som på papiret ser ud til at være netop dette. Hvordan det forholder sig i virkeligheden, kan dog være noget andet.


Side 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

Sony bekræfter PlayStation 5 detaljer såsom 8K grafik og SSD

Nye detaljer vedrørende Sonys næste generation konsol er endelig kommet frem, og bekræftet af lead architect,
Læs Mere

Assassin's Creed Unity er nu gratis på Uplay

Spillet er blevet gratis på baggrund af de store ødelæggelser, som branden forårsagede på den verdenskendte by
Læs Mere

OnePlus 7 Pro med 90Hz Quad HD+ Super AMOLED display og 48MP sensor på vej

Holder seneste leaks stik, er det tydeligt OnePlus satser på at blande sig med de store drenge i klasse.
Læs Mere

NVIDIA RTX performance RTX 2080 vs GTX 1080 Ti

Videoen har fokus på at vise performance mellem RTX 2080 vs GTX 1080 Ti og her til inddrages NVIDIA RTX 2060 a
Læs Mere

Det nye 5G Netværk

TDC indgik i marts 2019 et samarbejde med den svenske mobilproducent Ericsson. Samarbejdet handler om at få ud
Læs Mere

AMD's 7nm chips til next-generation PlayStation 5 forventes klar i Q3 2020

DigiTimes har frigivet en rapport, der omtaler, at de kommende 7nm chips, der kommer at indbygges i Sonys komm
Læs Mere

Game of Thrones inspireret Drage lamper

Med sidste sæson af Game of Thrones igang, hvilken bedre måde finder fans af serien af slå tiden ihjel med mel
Læs Mere

Facebook Messenger Dark Mode tilgængelig for alle

Tidligere i år blev det afsløret, at Facebook testede dark mode til deres Messenger app. Det blev senere afslø
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.