TEST: Tt eSPORTS White-Ra musemåtte og Gaming Håndledsstøtte

editor picture
Hardware udlånt af: Tt eSPORTS.
Skrevet af Kim Monberg den 8. Jan 2016. Testen er vist 3674 gange.
Flere tests i kategorien Gaming Udstyr


Del med dine venner

     


Tt eSPORTS er en afdeling hos Thermaltake. De laver gaming tilbehøret hos Thermaltake og spænder meget vidt. I denne gennemgang skal vi kigge på en af deres musemåtter og en af deres håndledsstøtter.

 

Tt eSPORTS logo

 

Hvis jeg lige viser dig et overbliksbillede af hvilke produkter, vi skal kigge på i denne gennemgang, så drejer det sig om deres White-Ra Limited Special Tactics musemåtte, som jeg har modtaget i sort og hvid udgave. Og så er der tale om deres Gaming Wrist Rest.

 

Collection

 

Skal vi ikke pakke ud sammen?

 

Jeg synes da lige, vi skal pakke tingene ud sammen. Bemærk den fine transporttaske til musemåtten. Det er slut med rod og ødelagte trykkede musemåtter, når man vælger Tt eSPORTS musemåtten her.

 

 

 

Underlag til musen.

 

Aleksey “White-Ra” Krupnyk har været med til at sætte præg på denne musemåtte, og den har derfor så også fået hans gamer-navn. Musemåtten er 360 mm x 300 mm x 3 mm i dimensioner, hvilket faktisk er en ok stor musemåtte. Den er dog så tynd, at man sagtens kan stille kanten af tastaturet på den, uden det generer noget.

I nederste venstre hjørne er der en fin drage, som kendetegner Tt eSPORTS dragon logo. Øverste venstre hjørne har et tryk med modelnavnet på musemåtten. I højre side har vi en stor ørn, som kendetegner "White-Ra" sammen med en underskrift. Alle tryk er lavet i stoftryk og ændrer ikke overfladen på selve musemåtten. En mus aflæser jo selve strukturen på musemåtten og ikke farven. Så med mindre strukturen ændres af trykket, så har det normalt ikke nogen betydning.

 

 

Selve musemåtten er jo ikke særlig tyk, og tager man et kig på bagsiden, så ser man, at den har en ru struktur i overfladen. Det gør, at den ligger godt fast til underlaget.

 

 

Hvilke tanker kan man så gøre sig?

 

Jeg har selvfølgelig prøvet musemåtten for at se, hvordan den er at bruge. Og umiddelbart virker det som en super overflade til musen. Den er forholdsvis glat og blød, hvilket er lækkert, og den medfølgende transporttaske og karabinhage gør det jo nemt at have den med på farten.

Der er dog et par ting, som kan skabe lidt bekymring hos mig. Musemåtten er ikke syet på nogen måde i siderne. Så med mindre det er ekstrem god lim, der er brugt, frygter jeg, at den godt kan trevle i kanterne med tiden. Så er der tykkelsen. Jeg observerede, at der gik noget tid fra, at jeg pakkede den ud, og til den lå helt plant til overfladen. Så hvis man krøller den for meget sammen, kan jeg godt frygte, at den bliver deform i længere tid. Det er måske knap så fedt, hvis man lige har stille op til et LAN og bare gerne vil i gang.

 

Selve musemåtten er vaskbar, så jeg er ikke bange for, om den hvide udgave bliver beskidt eller noget. Når bekymringerne er kommet frem, skal det pointeres, at det kun er små bekymringer, og jeg er sikker på, at der er rigtig mange timers problemfri gaming i denne musemåtte.

 

Husk ergonomien og pas på dine håndled.

 

Så er vi nået til håndledsstøtten. En håndledsstøtte eller Wrist Rest, som det hedder på engelsk, er supervigtig for dine håndled. Et led er ikke beregnet til at blive bukket i samme stilling hele tiden. Det skal gerne være så lige som muligt. Det hjælper en håndledsstøtte med, så dit håndled er så lige som muligt, når du skriver på dit tastatur.

Da jeg ikke selv har et tastatur uden håndledsstøtte, har jeg her lånt et billede fra Tt eSPORTS hjemmeside for at vise, hvordan sådan en støtte skal ligge. Som man kan se, har den bredden som et standard tastatur med numerisk tastatur.

Det er klart, at hvis man har et tastatur med indbygget støtte, som mange har. Så har man ikke nød at investere i en ekstra.

 

Wrist Rest with keyboard 

 

I venstre side på støtten er der et Tt eSPORTS logo med tilhørende dragemotiv. Overfladen er glat stof og ret lækkert at hvile hånden på. Støtten er ret tyk; 15 mm for at være præcis. Det gør, at den er blød at bruge, men også at den passer til de fleste tastaturer i højden.

Bagsiden er gummi med en ru overflad, som gør, at støtten bliver liggende, hvor man nu ligger den. Den vejer også over 100 gr, så det hjælper også godt til.

 

 

Hvordan er den at bruge?

 

Det er super at bruge håndledsstøtte og ret vigitigt. Man skal passe på sig selv og sin krop, så det nytter ikke noget, at man siger: "Det går nok."

 

Hvis man sidder mange timer hver dag bag computeren, så overbelaster man hurtigt sit håndled og hvorfor ikke forbygge det, hvis man kan. Her hjælper en håndledsstøtte. Den retter håndledet ud, så man ikke overbelaster og forstrækker det hele tiden.

 

Om selve produktet føler jeg, at den virker ret god. Dog tvivler jeg lidt over, om stoffet holder, nu det kun er limet på og ikke er syet eller noget i kanterne. Men tvivlen kommer mig sikkert til skamme, da det er min opfattelse, at Tt eSPORTS har styr på sagerne og laver gode produkter i høj kvalitet.

 


Næste side >>0 kommentarer
Skriv kommentar til testen Kommentarer til testen fra Facebook

 

Deepcool GamerStorm CAPTAIN 240PRO AIO

Deepcool er ude med en ny AIO køler. Den har indbygget adressable RGB, anti lækage teknik og automatisk tryku

Læs Mere

COUGAR Vantar Scissor Gaming Tastatur

COUGAR Vantar. Et driverløst lavprofil tastatur med RGB lys og en funktion jeg ikke har set hos andre producenter.

Læs Mere

Cougar Panzer EVO RGB gaming kabinet

COUGAR har udgivet en ny model af deres Panzer EVO kabinet, nu med RGB fans. Lad os se, om den nye RGB model lever op til

Læs Mere

Corsair M55 RGB PRO

Corsair har uhyre mange mus i deres line-up, både kablede og trådløse. Men indtil for nyligt var det ba

Læs Mere

Cougar STX750 750 watt

Strømforsyningen er en af de vigtigste komponenter i en computer, da det er denne der sparker liv i det hele. Mange

Læs Mere

COUGAR Minos X5

COUGAR Minos X5, en FPS mus beregnet til claw greb. Hele 12000 DPI og 2000Hz i opdateringsfrekvens. Lad os se om den opfyl

Læs Mere

Corsair Glaive RGB PRO Gamermus

Corsair lancerede deres Glaive RGB mus tilbage i maj 2017 - altså for omkring to år siden. Med 2019 skudt godt

Læs Mere

Cooler Master CK530

Kompakt design, mekaniske kontakter og fuld betjening uden brug af software. Dette er blot nogle af de ting som CK530 tast

Læs Mere

 

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

Bitcoin kravler over $ 9,000 for første gang i 13 måneder. Facebooks krypto nærmer sig

Bitcoins havde været i en nedadgående kurve siden krypto valutaen toppede på næsten $ 20.000 i december 2017.
Læs Mere

Intel 10nm Sunny Cove 10th Gen Ice Lake performance resultater lækket.

Alt imens AMD I den grad tiltrækker opmærksomheden på grund af deres AMD Ryzen 3000 og kommende Navi, har Inte
Læs Mere

DOOM Eternal vil understøtte ray tracing

Som opfølgning af nye informationer om det nye DOOM Eternal first person shooter spil på E3 2019, kommer bekræ
Læs Mere

Forhandler lækker priserne på AMD Ryzen 3000 og X570 bundkort

Man må formode der skal omdeles kvaje øl med seneste forhandler leak af AMD Ryzen 3000 priser og X570 bundkort
Læs Mere

LEAK - AMD X590 bundkort er undervejs

AMD har for nylig præsenteret deres Ryzen 3000-processorer og dertilhørende X570 bundkort, men nu ser det ud t
Læs Mere

Counter Strike De_Dust 2 fan remake i Unreal Engine 4 ser fantastisk ud

Wiktor Ohman, 3D Artist & Art Lead hos Quixel, har fremvist et cool remake af det ikoniske De_Dust 2 map fra C
Læs Mere

Lagringsguide del 2 - Hvor stor en SSD behøver du?

Blandt de mange spørgsmål der presser på, når samtalen falder på lagerplads er: Hvor langt kommer du med 500GB
Læs Mere

Samsungs massive The Wall TV er nu tilgængelig i en 292 tommer, 8K luksus version

Skulle du tilfældigvis lede efter et 292 tommer, 8K, HDR TV og tilfældigvis har vundet i lotteriet, har Samsun
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.