TEST: SteelSeries Qck+ Limited

editor picture
Hardware udlånt af: SteelSeries.
Skrevet af Jan Blaszkevizc den 5. Dec 2017. Testen er vist 1463 gange.
Brand: SteelSeries.
Flere tests i kategorien Gaming Udstyr


Del med dine venner

     


**Sponsoreret indhold.

 

Selvom RGB lyset efterhånden har fundet vej ind i alle gamer produkter, er det endnu ikke lykkedes at implementere det ind i stof musemåtter – det er vel et spørgsmål om tid. I denne test skal vi se nærmere på en stof musemåtte fra danske SteelSeries, i form af deres Qck+ Limited måtte. Der er tale om en stor musemåtte der måler hele 450 x 400 mm, hvilket gør den perfekt til gamere med lav sensitivitet på musen. Hvordan den ser ud, og ikke mindst er at arbejde med vil vi se nærmere på nedenfor. Velkommen til vores test af Qck+ Limited musemåtten fra SteelSeries.

 

Steelseries_Qck+_Limited_Gamer_musemåtte_tweak_dk_1

 

Specifikationer og features
På trods af at det er ret begrænset hvad der er af specifikationer på en musemåtte, har jeg alligevel været en tur forbi SteelSeries hjemmeside og fundet lidt til jer i form af tekst og beskrivende billeder:

 • Dimensioner: 450 x 400 x 3 mm (BxHxD)
 • Materiale: Micro-vævet stof
 • Detaljer: Syede kanter, Ja

 

SteelSeries Qck+ Limited musemåtten
Lad os først tage et hurtigt kig på kassen musemåtten kommer i. Det er en aflang en af slagsen, hvor vi finder de klassiske orange og sorte farver fra SteelSeries. På fronten er der model navn, samt et hul hvor man kan føle på selve musemåtten.

 

 

Qck+ Limited musemåtten er naturligvis rullet sammen inde i kassen, og er det eneste vi finder inkluderet i kassen. Det første jeg bemærkede da jeg pakkede måtten ud af kassen, var den ret klamme lugt fra gummi belægningen på undersiden – føj. Der næst er der naturligvis det fede mønster på oversiden af måtten, som giver den et unikt udseende.

 

 

Nede i det venstre hjørne finder vi et SteelSeries logo placeret. Dette er integreret nede i selve måtten, og er ikke et tryk ovenpå, hvilket er et stort plus. Et close-up billede af mønsteret på måtten. Det minder ret meget om det vi så på kasserne til SteelSeries nye Arctis headsets som vi også har kigget på. Find for eksempel testen af Arctis 5 headsettet ved at klikke HER.

 

 

Det er dejligt at se at SteelSeries har valgt at sy kanten rundt om musemåtten, for at sikre at kanterne ikke trævler op når måtten bruges. Dette er noget alle producenter burde gøre ved deres stof musemåtter.

 

Steelseries_Qck+_Limited_Gamer_musemåtte_tweak_dk_11

 

Inden vi går videre til test delen, tager vi lige et hurtigt kig på undersiden af Qck+ Limited musemåtten. Denne er fremstillet i gummi som jeg nævnte før, og det lugter altså ikke særlig godt når man får den pakket ud af kassen. Lugten forsvinder heldigvis ret hurtigt når måtten har lagt på bordet i et stykke tid. I stedet for bare at være en rug gummi overflade, har SteelSeries valgt at smide en masse af deres logoer på, hvilket faktisk ser ret cool ud – en skam at du aldrig rigtig kommer til at se denne side når måtten bruges.

 

 

Testen – Performance og Komfort
Det er nu blevet tid til at sidde nogle ord på hvordan musemåtten er at bruge, både når det kommer til performance, men også komforten. Til testen brugte jeg min Logitech MX Master mus, som er min daglige følgesvend på skrivebordet. Normalt bruger jeg også en Corsair MM300 stof musemåtte, så at gå over til at bruge Qck+ Limited måtten, viste sig at være en leg.

 

Hvis du er vandt til at bruge en stof musemåtte, vil du uden problemer og tilvænning kunne gå i gang med at bruge Qck+ Limited. Har man en gang prøvet en stof musemåtte, er der ikke så meget der kan gå galt – de minder alle sammen mere eller mindre om hinanden. En god portion kontrol og præcision er hvad Qck+ Limited måtten tilbyder. Med de store dimensioner på 450 x 400 mm, er den ideal til FPS spillere med lav sensitivitet på musen. Personligt plejer jeg at spille med mellem 1000 og 1200 DPI, og jeg oplevede på intet tidspunkt at jeg løb tør for musemåtte i spil som DOOM og Call of Duty.

 

Komforten på Qck+ Limited er også eminent som på enhver anden stof musemåtte. Den bløde overflade kombineret med bunden af gummi, gør at håndleddet og hvad der ellers rører ved måtten, har et godt sted at hvile. Kanterne som SteelSeries har valgt at sy, er også godkendt og sikrer at musemåtten kan bruges i mange år frem uden at trævle op – hvis blot du ikke vælter din Mountain Dew eller anden drikkevare ud over den. Lad os konkludere!

 

 

Pris
I skrivende stund d. 05/12 2017 kan Qck+ Limited musemåtten findes på PriceRunner.dk til 230,- DKK inklusiv fragt. Dette er hvad man kan forvente at betale for en musemåtte i denne størrelse og kaliber, så jeg mener at prisen er fair. Man får trodsalt en temmelig stor måtte for pengene, som er i lækker kvalitet. 

 

Ønsker du alle oplysninger på Qck+ Limited musemåtten fra SteelSeries selv, kan du besøge deres hjemmeside ved at klikke på banneret nedenfor.

 

Steelseries_Qck+_Limited_Gamer_musemåtte_tweak_dk_1

 

Konklusion
Vi er nået til enden i vores hurtige test af Qck+ Limited musemåtten fra SteelSeries. Som jeg nævnte flere gange, er langt de fleste stof musemåtter identiske at arbejde med, og Qck+ måtten her er ingen undtagelse. Den bløde overflade gør den meget behagelig for håndled og underarm som kan hvile uden at føle ubehag. Den store størrelse gør den perfekt til FPS spillere med lav sensitivitet, som ikke vil løbe tør for musemåtte på noget tidspunkt. Lige ledes sikre stof overfladen høj præcision og kontrol til alle opgaver.

 

Designet er cool uden at være for meget og tage alt opmærksomheden på skrivebordet – i hvert fald i mine øjne. Skulle Qck+ udgaven være for stor til dit behov, findes der også en udgave uden ”+”, som er betydeligt mindre både i størrelse og pris. Med prisskiltet på lige under 250,- DKK i skrivende stund, er Qck+ Limited også placeret godt hvad angår prisen. Alle plusserne ender ud i en score på 9/10 samt vores Great Product award. SteelSeries har skabt en lækker musemåtte med Qck+ Limited, som er perfekt til gamerne der ude!

 

Godt

 • Ideel til FPS spil med lav sensitivitet
 • Rigtig god kontrol
 • Skridsikker underside
 • Fedt design (for nogen)
 • To størrelser tilgængelig
 • Prisen er fair 

Knap så godt

 • Fedt design (for nogen)

 

Conclusion
We have reached the end of our quick review of the Qck + Limited mouse mat from SteelSeries. As I mentioned several times, the vast majority of fabric mousepads are identical to work with, and the Qck + is no exception. The soft surface makes it very comfortable for the wrist and forearm that can rest without feeling discomfort. The big size makes it perfect for FPS players with low sensitivity, which will not run out of mouse mat at any time. Equally, the fabric surface gives high precision and control in all tasks.

 

The design is cool, without being too much and taking all the attention on the desk - at least in my opinion. Should the Qck+ be too big for your needs, there is also a version without the "+" which is significantly smaller in size and price. With the price tag of just under 250, - DKK at the time of writing, Qck+ Limited is also well priced. All this results in a score of 9/10 as well as our Great Product award. SteelSeries has created a nice mouse pad with the Qck + Limited, which is perfect for the gamers out there!

 

Pros

 • Ideal for FPS gaming with low sensitivity
 • Very good control
 • Anti-slip base
 • The design (for some)
 • Two sizes available
 • The price is fair 

Cons

 • The design (for some)

Score: 9 + Great Product

 

Steelseries_Qck+_Limited_Gamer_musemåtte_tweak_dk_16

 

SteelSeries Qck+ Limited SteelSeries Qck+ Limited
9/ 100 Kommentarer
Skriv kommentar til testen Kommentarer til testen fra Facebook

 

Sound BlasterX H7 Tournament Edition Headset

Gamerprodukter fra Creative går under navnet Sound BlasterX, hvilket er netop hvad dagens test byder på. Vi ha

Læs Mere

South Park - The Fractured But Whole

Ubisoft San Francisco har overgået sig selv, med deres nyeste udgivelse i South Park serien. Efter at have kø

Læs Mere

Blue Microphones Raspberry USB mikrofon

Dagens test er med udgangspunkt i Blue og deres nyeste mikrofon, Raspberry, der er noget så sjældent som en US

Læs Mere

Phanteks Evolv Shift - mini-ITX med højde!

Evovl Shift fra Phanteks er et mini-ITX kabinet der skiller sig ud med et anderledes design. Vi har testet det for at se o

Læs Mere

Creative Sound BlasterX Kratos S5

Det er ikke kun tastaturer, mus og kabinetter der er udstyret med RGB lys længere. Creative er klar med deres Kratos

Læs Mere

NZXT H700i - Premium MidTower kabinet med "Skynet" AI

NZXT er tilbage med en ny serie af “smarte” kabinetter – men hvad går det helt præcist

Læs Mere

EVGA GeForce GTX 1070 Ti FTW ULTRA SILENT GAMING - Kan ydelse og stilhed forenes?

Anskaffelse af grafikkort, kan i mange tilfælde være besværligt at få i hus. En af årsagerne

Læs Mere

Cooler Master MasterCase MC500 Kabinet

En ny dag, et nyt kabinet fra Cooler Master - sådan har man næsten lyst til at sige. Cooler Master bliver ved

Læs Mere

 

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

Amazon er den næstmest værdifulde virksomhed i USA

Det går ganske godt for Amazon. Virksomheden bliver hele tiden ved med at øge sin markedsværdi.
Læs Mere

Prisen på iPhone X-efterfølger kan blive sat lavt

iPhone X blev sidste år lanceret med en – for manges vedkommende – skræmmende høj pris. Dette gjorde den til v
Læs Mere

Thanos og Thor med mest skærmtid i længste Marvel-film nogensinde

Avengers: Infinity War nærmer sig en længe ventet verdenspremiere, som kommer til at finde sted den 27. april.
Læs Mere

Trump forbyder brug af kryptovalutaer fra Venezuela

Venezuela og USA har ikke ligefrem det bedste forhold til hinanden. Det er nu blevet afspejlet i en ny ordre f
Læs Mere

Bag skærmen - Hvordan tester vi grafikkort

Hvis du har undret dig over hvordan vi griber en test af et grafikkort an kan du nu se svaret på vores YouTube
Læs Mere

AMD sænkerne priserne på Ryzen og ThreadRipper forud for Pinnacle Ridge

Hvad der må formodes at ske forud for release af Pinnacle Ridge, har AMD sænket priserne på visse Ryzen-deskto
Læs Mere

Ny Overwatch Hero ‘Brigitte' er online og kan nu indgå i kampens hede

I sidste måned annoncerede Blizzard, at Overwatch fik tilført en ny hero i form af Brigitte. N
Læs Mere

Tyler Blevins bekræfter indtjening på 500.000 USD pr. måned

Det er ingen stor overraskelse, at Twitch streaming kan være en kilde til god indtjening, hvis man vel og mærk
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.