Glow Wire er ligesom katoderør, udstyr som ikke har anden brugsværdi end casemodding. Så er man til den hurtige computer som er gemt væk i hjørnet har dette ingen værdi. Casemodding går hurtigt ud på at få computeren til at have et mere personligt og lidt kønnere præg.
Indhold af pakken • 1½ meter Aqua/tyrkis Glow Wire. • Transformer. • lim + velcro.
Ligesom med Kateode rør er det også muligt at få Glow Wire i flere farve, til denne test var det aqua/tyrkis. Limen og velcro er en rigtig fed ting der giver mange muligheder for at placere den 1½ meter lange glow Wire på alverdens forskellige måder. Det skal siges at den vedlagte lim virker ganske godt, mine fingre var i hvert fald tæt på at blive limet sammen.
Opsætning Jeg kan godt sige det med det samme, det kræver ikke den store IT uddannelse at sætte glow Wire op i ens computer. Det kræver dog at man er lidt kreativ hvis det skal komme til at se godt ud. Først sætter man transformeren til et 4 pins molex, selve transformeren har jeg valgt at placere i bunden af mit kabinet. Efter sætter man Glow Wiren til transformeren og så er der lys (Glow Wiren skal dog lige places som man ønsker inden man sætter den til, er i hvert fald en god ide ;). I forhold til Katode rør har man en meget større frihed, man kan f.eks. vikle Glow Wiren rundt om sine IDE kabler.
Her er Glow Wiren monteret i kabinettet.
Sådan ser det ud når der er fuldstændig sort i lokalet. Glow Wiren lyser fint op :D.
Og her er der lige kommet liv i en 80mm LED blæser.
Konklusion Personligt er jeg mere til Glow Wire end Katode rør, og det er der en del grunde til. Man har større frihed med opsætning og belysning. Glow Wire giver også et mere blødt og roligt skær end katode rør. Jeg har hørt at transformeren skulle sige larme lidt, hvilket jeg må sige at jeg ikke har oplevet, om det var fordi min computer larmer meget eller jeg bare er døv kan jeg ikke sige. Jeg har forgæves prøvet at finde negative sider ved Glow Wire sættet her men kan faktisk ikke finde nogle så derfor får det følgende score.