TEST: Samsung Galaxy S7

editor picture
Hardware udlånt af: Samsung.
Skrevet af Kim Monberg den 2. Jun 2016. Testen er vist 7844 gange.
Flere tests i kategorien Smartphone


Del med dine venner

     


Samsung har været populær i forbindelse med deres S6 smartphone, som de lancerede for et stykke tid siden. Det gælder selvfølgelig også deres S6 EDGE, som de i samme omgang lancerede med samme indmad som grundmodellen. Nu er efterfølgeren kommet, og vi skal kigge på deres S7 smartphone, som er fyldt med det hotteste hardware. Læs her i anmeldelsen, om dette er din nye smartphone.

 

Samsung logo

 

Hvis vi lige tager et kig på indpakningen først.

 

Udover selve brugervejledningen og andre dokumenter, får man en fin diskret sort kasse. Den har magnet lukning, så den ikke går op når den ligger og flyder. (Billedet af kassen er fra Samsungs hjemmeside, da sample pakken var skadet)

 

Så følger der en oplader med, som kan forsyne op til 2 ampere. Et tyndt USB kabel, som kan bruges til opladning. Det har micro USB stik på til telefonen, så man bruger et standard micro USB kabel, som til de fleste andre mobiler. En lille adapter som gør, at man kan overføre data fra sin gamle mobiltelefon over til den nye S7 følger også med.

 

Til sidst et headset med et ekstra sæt gummi til ørerne.

 

 

Et kig på mobilen.

 

Mobilen jeg har modtaget er den mørke ONYX model. Den har en aluminiumskant hele vejen rundt, og en sort bagside af noget jeg gætter på også er aluminium, da det er koldere end plastik ville være.

 

På højre side af mobilen har vi power knappen, og på venstre side har vi volumen knapperne. I toppen af mobilen har vi holderen til SIM og SD kort, og i bunden af mobilen har vi højttaleren, USB og headset stikket. Ganske nemt og overskueligt.

 

 

Den kombinerede SIM og SD holder der sidder i toppen er ganske smart. Det er første gang jeg ser sådan en, så jeg ledte faktisk efter to holdere, indtil jeg prøvede at tage den ud der nu var. Ganske smart at Samsung har kombineret det på den måde.

 

 

På fronten har vi for oven en højttaler, som kun bruges i forbindelse med samtaler. Så der er altså ikke den store stereo oplevelse i denne mobil, med mindre man bruger headsettet. Deroppe finder vi også et 5 MP CMOS selfie kamera, som man jo også kan bruge til video samtaler. Til sidst er der diverse sensorer, som måler lys og afstand.

 

I bunden af fronten har vi en Home trykknap, som samtidig fungerer som fingertryksaflæser. Der er også to touch knapper, som lyser op når man berører dem.

 

 

Et kig på bagsiden af mobilen afslører et 12 MP dualpixel kamera, og LED blitz samt pulsmåler. Samsung har i flere af deres telefoner en pulsmåler, som sidder sammen med blitzen. Det virker ganske fortræffeligt, og kan bruges sammen med app’en S HEALTH, fra Samsung der kan holde øje med dit helbred.

 

 

AMOLED skærmen.

 

5,1" Quad HD AMOLED skærm, er hvad der giver billedet på denne mobil. Det er en super intens skærm med super klare farver og kontraster. Skærmen er ydermere super energivenlig hvilket gør, at Samsung kan tillade sig at have always-online skærm på mobilen.

 

Skærmen bruger nemlig kun strøm på de pixels den tænder, resten bruger ikke strøm. På sidste billede kan man se, at betragtningsvinklen er super god; man har faktisk klare farver fra alle vinkler.

 

 

Hvad får man med af programmer?

 

Selve UI’et er ret grundliggende og ikke overfyldt med alt muligt skrammel software; det kan jeg godt lide. Så kan man nemlig selv bestemme hvilke apps man vil have på sin mobil. Der er selvfølgelig hele den store Google pakke, men også Microsoft apps og selvfølgelig Samsung apps.

 

 

Hvordan virker kameraerne så?

 

Det første billede er taget med hovedkameraet. Farver og detaljer er umiddelbart i top, hvilket man også burde forvente i dagslys. Billede nummer to er taget med selfie kameraet. Også her ligger farver og detaljer meget tæt på det naturlige.

 

Kameraerne har generelt et hav af funktioner. Så man burde være i stand til at tage nogle super gode billeder. Opstart af selve kameraet tager omkring 1 sekund, så man hurtigt er klar til at skyde billeder af det der sker.

 

 

Jeg har bedt min ven Crash Bandicoot (red: Sony Maskot) om, at stå model til kameraet i dårligt lys. På første billede har jeg taget et billede uden blitz, og man kan tydeligt se, at der mangler detaljer i billedet. Men lige så snart blitzen kommer på, så bliver detaljerne også fremhævet. Billederne er nu generelt ganske hæderlige efter min mening.

 

 

Headsettet / Lyden.

 

Selve højtaleren i telefonen vil jeg ikke fortælle særlig meget om. Man kan da godt til nøds høre musik ved hjælp af den, men jeg vil nok mene, at den bare skal bruges til opkald.

 

Når det så kommer til headsettet har jeg prøvet at lytte til noget forskelligt musik, det er faktisk ganske hæderligt. Jeg synes umiddelbart ikke jeg kunne få det til at slutte helt tæt i ørene, hvilket jeg ellers godt kan lide. Men det spillede ganske godt. Så der skulle ikke være behov for, at skifte headsettet med det samme.

 

Headset

 

Hvordan klarer Samsung S7 diverse benchmarks.

 

Generelt må man sige, at denne mobil klarer sig rigtig flot. Den ligger helt i toppen, men har jo også det nyeste og kraftigste inden for processor.

 

Batterimæssigt ligger den også helt i top, hvilket jeg vil formode vi kan takke AMOLED skærmen for. Den medvirker at skærmen ikke sluger så meget strøm som en standard LCD skærm.

 

 

Daglig brug.

 

Hvordan er mobilen så i daglig brug? Jeg har brugt den nogle dage, for lige at se hvordan den er. Jeg har før haft Samsung, og var ganske tilfreds med det.

 

Denne mobil er som forventet lynhurtig til alting. Kameraet starter på under et sekund fra man trykker på ikonet til den er klar til at skyde, så den er ret hurtig at tage billeder med. Det samme gælder når man åbner kameraet direkte ved hjælp af låseskærmen.

 

Den er hurtig i menuerne og alle apps suser bare afsted. Jeg har ikke oplevet det mindste hakken eller lag som kunne være forsaget af selve mobilen. Hvis det har været noget, så har det været fordi jeg har været på landet med dårlig net forbindelse, så hjemmesider eller apps ikke har kunnet hente sine data hurtigt nok.

 

Jeg har selvfølgelig målt boot tiden, som er tiden fra man trykker på tænd knappen og til skærmen er klar. Der går omkring 20 sekunder før mobilen er klar til action.


Næste side >>0 kommentarer
Skriv kommentar til testen Kommentarer til testen fra Facebook

 

Deepcool GamerStorm CAPTAIN 240PRO AIO

Deepcool er ude med en ny AIO køler. Den har indbygget adressable RGB, anti lækage teknik og automatisk tryku

Læs Mere

COUGAR Vantar Scissor Gaming Tastatur

COUGAR Vantar. Et driverløst lavprofil tastatur med RGB lys og en funktion jeg ikke har set hos andre producenter.

Læs Mere

Cougar Panzer EVO RGB gaming kabinet

COUGAR har udgivet en ny model af deres Panzer EVO kabinet, nu med RGB fans. Lad os se, om den nye RGB model lever op til

Læs Mere

Corsair M55 RGB PRO

Corsair har uhyre mange mus i deres line-up, både kablede og trådløse. Men indtil for nyligt var det ba

Læs Mere

Cougar STX750 750 watt

Strømforsyningen er en af de vigtigste komponenter i en computer, da det er denne der sparker liv i det hele. Mange

Læs Mere

COUGAR Minos X5

COUGAR Minos X5, en FPS mus beregnet til claw greb. Hele 12000 DPI og 2000Hz i opdateringsfrekvens. Lad os se om den opfyl

Læs Mere

Corsair Glaive RGB PRO Gamermus

Corsair lancerede deres Glaive RGB mus tilbage i maj 2017 - altså for omkring to år siden. Med 2019 skudt godt

Læs Mere

Cooler Master CK530

Kompakt design, mekaniske kontakter og fuld betjening uden brug af software. Dette er blot nogle af de ting som CK530 tast

Læs Mere

 

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

Bitcoin kravler over $ 9,000 for første gang i 13 måneder. Facebooks krypto nærmer sig

Bitcoins havde været i en nedadgående kurve siden krypto valutaen toppede på næsten $ 20.000 i december 2017.
Læs Mere

Intel 10nm Sunny Cove 10th Gen Ice Lake performance resultater lækket.

Alt imens AMD I den grad tiltrækker opmærksomheden på grund af deres AMD Ryzen 3000 og kommende Navi, har Inte
Læs Mere

DOOM Eternal vil understøtte ray tracing

Som opfølgning af nye informationer om det nye DOOM Eternal first person shooter spil på E3 2019, kommer bekræ
Læs Mere

Forhandler lækker priserne på AMD Ryzen 3000 og X570 bundkort

Man må formode der skal omdeles kvaje øl med seneste forhandler leak af AMD Ryzen 3000 priser og X570 bundkort
Læs Mere

LEAK - AMD X590 bundkort er undervejs

AMD har for nylig præsenteret deres Ryzen 3000-processorer og dertilhørende X570 bundkort, men nu ser det ud t
Læs Mere

Counter Strike De_Dust 2 fan remake i Unreal Engine 4 ser fantastisk ud

Wiktor Ohman, 3D Artist & Art Lead hos Quixel, har fremvist et cool remake af det ikoniske De_Dust 2 map fra C
Læs Mere

Lagringsguide del 2 - Hvor stor en SSD behøver du?

Blandt de mange spørgsmål der presser på, når samtalen falder på lagerplads er: Hvor langt kommer du med 500GB
Læs Mere

Samsungs massive The Wall TV er nu tilgængelig i en 292 tommer, 8K luksus version

Skulle du tilfældigvis lede efter et 292 tommer, 8K, HDR TV og tilfældigvis har vundet i lotteriet, har Samsun
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.