TEST: Razer Thresher Ultimate til PlayStation 4

editor picture
Hardware udlånt af: Razer.
Skrevet af Lasse Kristensen den 30. Nov 2017. Testen er vist 1613 gange.
Brand: Razer.
Flere tests i kategorien Headset


Del med dine venner

     


Razer Thresher Ultimate Wireless Surround Gaming Headset er Razers nyeste bud på et headset til PlayStation 4, og er netop kommet på markedet i Danmark. Og selvfølgelig er Tweak.dk på pletten med en test af Razers ultimative svar på, hvad et gaming headset til PlayStation 4 skal kunne!

Denne gang ser vi på et headset med trådløs forbindelse, blåt lys i ørene, og Dolby Digital lyd.
Dette gaming-headset, falder direkte ned i eSport segmentet til konsol, sammen med Razers række af controllere, som vi tidligere har anmeldt her på Tweak.dk Vi glæder os til at teste deres nye gamingheadset grundigt igennem.

 

Læs flere Test Af Headsets 

 

7.1_razer_thresher_ultimate_surround_headset_playstation_4_tweak_dk

 

Men inden vi kommer alt for godt i gang, så lad os starte med at se på herlighederne her. Produktet kommer leveret i de sort og blå Razer farver, denne gang lidt specielt, for at passe bedre til PlayStations farveskema. De er altid lækkert præsenteret, lige fra kassen, til det første syn af produktet.

Forsiden har et produktbillede der viser hvad du får i kassen, og bagsiden har de mest relevante informationer til den kommende køber.

 

 

I kassen finder man:

 • Razer Thresher Ultimate Surround Gaming Headset
 • Basestation inkl. headset stand
 • 2 x USB til microUSB kabler
 • Optisk kabel

Specifikationer:

 • Dimensioner: 19,6 cm x 10,48 cm x 21,4 cm
 • Vægt: 408 g
 • Farve: Sort og blå
 • Ørepudemateriale: kunstlæder, hukommelsesskum
 • Trådløs rækkevidde: 12 m
 • Type: circumaural
 • Trådløs teknologi: 2,4 GHz
 • Lyd: 7.1 surroundsound
 • Type: Dolby Headphone
 • Frekvensgang: 12 – 28.000 Hz
 • Impedans: 32 Ohm
 • Driverstørrelse: 50 mm neodym

Mikrofon

 • Type: boom
 • Følsomhed: 38 dBV
 • Frekvensgang: 100 – 10.000 Hz
 • Signalstøjforhold: 55 dB

Batteri

 • Driftstid: op til 16 timer
 • Genopladningstid: cirka 4 timer 

Design og test:

Følger du med hos Razer, kan du hurtigt nikke genkendende til designet af Razers Thresher Ultimate. Det ligner nemlig deres ManO’War serie af headset på en prik. Næsten da. Den eneste ting der adskiller de to headsets designmæssigt, er Razers valg af blåt lys i ørekopperne, så det passer temamæssigt sammen med PlayStation platformen den er tiltænkt, og valget af bøjle mellem ørekopperne. Der er tale om et helt mat sort design udført i plastik, med et lukket design. Det betyder selvfølgelig at man ikke hører ens omgivelser, og de ikke hører ikke en.

Thresher Ultimate er et stort over-ear headset, der er karakteriseret ved de to kæmpe ørekopper, som let kommer omkring begge ører. Selv hos en person med et større hoved end gennemsnittet.

 


Thresher Ultimate ser godt ud, og udover det blå lys i ørekopperne, er der ikke meget dingeldangel og RGB bling der springer i øjet på en. På siden af ørekopperne findes Razer logoet, som lyser op i blåt i brug. På toppen er hovedbøjlen i Thresher Ultimate headsettet lavet i metal, og under denne, er der en blødere stofskinne, som automatisk tilpasses hovedformen når man tager den på. På denne stofskinne finder vi også et indgraveret Razer tag.

 

design_7.1_Razer_thresher_ultimate_surround_headset_playstation_4_tweak_dk


Ørekopperne kan dreje 90 grader så det let kan tilpasses ethvert hoved, eller så headsettet kan ligge på et bord. I den venstre ørekop finder man en udtrækkelig mikrofon gemt. Præcis ligesom mange Steelseries headsets, eller Razers egen ManO’War serie af headset. På hver af de to ørekopper finder man et enkelt drejehjul, som bruges til at justere lydstyrken for henholdsvis voice audio og in-game audio. Det er let at gå til, og kræver ikke en raketforsker at kunne bruge effektivt, ej heller i kamp online on-the-fly. Klikker du i stedet på skruehjulene, kan man mute enten voice- eller game audio. Mere er der ikke i at styre headsettet. Den sidste knap den findes på headsettet, er en tænd/sluk knap på den venstre ørekop, og ved siden af denne, er microUSB indgangen som headsettet lades op igennem.

 

 

Konstruktionen er solid, og der hvor Thresher Ultimate virkelig adskiller sig fra ManO’War er ved bøjlekonstruktionen der holder det hele sammen. Den er væsentligt forbedret i forhold til den første version af ManO’War vi testede, hvor det hele var lavet af plastik. Nu holdes det sammen af en metalbøjle og det føles mere holdbart. Headsettet lander på en kampvægt på 408g i mellemklassen. Dog skal det også påpeges, at det faktisk ikke føles ret tungt at have på hovedet, pga. designet. Mikrofonen i venstre ørekop er bøjelig og kan gemmes væk når det ikke er i brug. Det hives bare ud og drejes i den vinkel man nu foretrækker og så kører det bare.

 

connectors_Razer_thresher_ultimate_surround_headset_playstation_4_tweak_dk


Thresher Ultimate headsettet skal slet ikke konfigureres, men blot tilsluttes, enten via USB eller gennem det optiske kabel, så er det klar til kamp. Og det er uanset om det skal bruges på en PlayStation 4 eller en PC. Der er ingen software der skal installeres. Vi valgte selvfølgelig at gå ruten med det optiske kabel, da der er en hørbar forskel i lydkvaliteten. Razer Thresher Ultimate har klart fokuseret på den brede lyd, og valgt at bygge på mellemtonen.

 

dolby_Razer_thresher_ultimate_surround_headset_playstation_4_tweak_dk

 

Mellemtonen er superb, og klart hvor Thresher excellerer. Både bas og diskant er i underspillet i forhold til mellemtonen, men det betyder ikke at den er dårlig. Men den kunne godt bruge et boost. Aktiverer man Dolby Sound får man derimod en lyd der klinger svagt af en tindåse, og fornemmelsen af at være i en boble. Stereolyden er derimod skarp, og meget tilfredsstillende. Den er perfekt til en god gaming-session på en PlayStation 4 i Rocket League, CoD eller dit nuværende favoritspil. Grundlæggende, så mangler der lidt nogle detaljer i lydbilledet, som føles undervældende i forhold til prisskiltet.

 

Læs flere Nyheder Om Headsets

 


Mikrofonen høres klart og tydeligt, med god bred lyd, der på intet tidspunkt minder om det man finder i billigere gamingheadsets. Den passer fint til spilbrug, og der er en god varme over lyden fra mikrofonen. Der er et fornuftigt lydniveau på stemmen, og den er forholdsvis god til at frasortere baggrundsstøjen.

 

microphone_Razer_thresher_ultimate_surround_headset_playstation_4_tweak_dk

 

Pris:
Vi har ikke kunnet indhente en pris på Thresher Ultimate Wireless Surround Gaming Headset ved PriceRunner.dk, da den version vi har testet endnu ikke er i databasen, men vi har fundet den i diverse danske webshops, hvor den kan købes for omkring 2200,00.- DKK inklusiv fragt. Det er en høj pris, men på den anden side får man også 7.1 surround sound med i købet til sin PlayStation 4.

Konklusion:
Vi har kigget Razer Thresher Ultimate Wireless Surround Gaming Headsettet grundigt efter i sømmene og sammenlignet den med den lidt ældre søskende, ManO’War, da der på mange punkter blot er tale om en forbedret konsolversion af netop dette headset. Lyden, både fra headsettet, men også mikrofonen, minder derfor også utroligt meget om den lyd vi finder hos ManO’War. Razer Thresher Ultimate Wireless Surround Gaming Headset er som navnet antyder et trådløst headset til PlayStation 4, der har fokus på brugervenlighed, og lækker lyd i en lækker indpakning. Og den gør langt hen ad vejen netop dette. Den ser godt ud ved siden af en PlayStation, og den medfølgende basestation med holder til headsettet når det ikke er i brug, ser rigtig godt ud.


Razer Thresher Ultimate Wireless Surround Gaming Headsettet koster i øjeblikket omkring 2200,00.- DKK inklusiv fragt, hvilket er noget af et prisskilt for et trådløst headset, også selvom det er tiltænkt PlayStation 4 folket. Jeg har svært ved at forsvare det meget høje prisskilt i forhold til deres trådløse ManO’War headset, som næsten kan det samme, om end byggekvaliteten af Thresher er forbedret en del, og lyden er lidt bedre, takket være den optiske forbindelse. Dog kan Thresher headsettet også købes i en version uden basestation, men blot en USB dongle til lyden. Den version kan til gengæld købes til prisen på deres tidligere ManO’War headsets.

 

Razer har med Thresher Ultimate Wireless Surround Gaming Headsettet lavet et headset der er meget komfortabelt, også gennem lange gamingsessioner. På lydsiden rammer Thresher godt på steroelyden, men mindre godt til surround sound. Det klinger desværre lidt hult, dog er det noget man hurtigt vender sig til, og så er det en fordel når man spiller sit favorit spil online, hvor man bedre kan orientere sig mod fjenden. De store lukkede ørekopper giver en behagelig lydside, men en del varme, hvor det store fokus er på mellemtonen. Personligt ville jeg gerne have en knivspids mere bass til mine spil, men generelt er det et godt lydbillede man får med Thresher.

 

Vi slutter testen af med en score på 8 til Razer Thresher Ultimate Wireless Surround Gaming Headsettet, som har klare forbedringer i forhold til ManO’War, både i forhold til byggekvalitet og lyd, men dog stadig har nogle begrænsninger der frustrerer en lille smule.

 

Pros:

 • Lækkert design
 • Multi-Platform
 • Optisk forbindelse
 • Fint lydbillede
 • God ergonomi
 • Fin mikrofon
 • Flot basestation

Cons:

 • Pris – man kan få bedre headset for 2200,00 DKK
 • Surround sound lyd kan blive bedre

7.1_razer_thresher_ultimate_surround_headset_playstation_4_tweak_dk

Razer Thresher Ultimate til PlayStation 4 Razer Thresher Ultimate til PlayStation 4
8/ 100 kommentarer
Skriv kommentar til testen Kommentarer til testen fra Facebook

 

Phanteks Evolv Shift - mini-ITX med højde!

Evovl Shift fra Phanteks er et mini-ITX kabinet der skiller sig ud med et anderledes design. Vi har testet det for at se o

Læs Mere

Creative Sound BlasterX Kratos S5

Det er ikke kun tastaturer, mus og kabinetter der er udstyret med RGB lys længere. Creative er klar med deres Kratos

Læs Mere

NZXT H700i - Premium MidTower kabinet med "Skynet" AI

NZXT er tilbage med en ny serie af “smarte” kabinetter – men hvad går det helt præcist

Læs Mere

EVGA GeForce GTX 1070 Ti FTW ULTRA SILENT GAMING - Kan ydelse og stilhed forenes?

Anskaffelse af grafikkort, kan i mange tilfælde være besværligt at få i hus. En af årsagerne

Læs Mere

Cooler Master MasterCase MC500 Kabinet

En ny dag, et nyt kabinet fra Cooler Master - sådan har man næsten lyst til at sige. Cooler Master bliver ved

Læs Mere

Corsair Carbide 275R Kabinet

Ikke alle kabinetter behøver at være udstyret med LED blæsere og lir - dette mener Corsair i hvert fald

Læs Mere

Corsair Obsidian 500D

Corsair fremviste på CES deres nye skud på stammen i Obsidian serien af kabinetter. Obsidian 500D er landet p&

Læs Mere

Lost Sphear

I denne spilanmeldelse har vi kigget på Lost Sphear, som er det nyeste JRPG spil fra japanske Square Enix. Vi har te

Læs Mere

 

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

MSI GTX 1070ti Konkurrence VINDER!!!

Vinderen af vores GTX 1070ti konkurrence er fundet!
Læs Mere

Broadcom smider håndklædet i ringen

Qualcomm bliver ikke solgt til Broadcom. I hvert fald ikke lige foreløbig. Den har den amerikanske regering sø
Læs Mere

TP-Link Neffos N1 Smartphone lanceret

Fra uventet kant, har TP-Link nu introduceret en TP-Link Neffos N1 Smartphone. Ganske som vi blev vidne til me
Læs Mere

DRL og BMW vil bygge verdens hurtigste drone

Der indgås hele tiden nye samarbejder virksomheder imellem, men det her må siges at være et af de mere interes
Læs Mere

Apple har bekræftet datoerne for WWDC 2018

WWDC 2018 er uden tvivl et event, som er værd at se frem til. Sørg allerede nu for at sætte kryds i din Apple-
Læs Mere

Super Bomberman R ankommer til Xbox One

Super Bomberman R har været et populært valg til Nintendo Switch. Nu gør spillet klar til at få sin Xbox One-d
Læs Mere

KONKURRENCE: Vind et MSI GTX 1070 Ti Gaming 8G grafikkort på Tweak.dk

Tweak.dk er klar til at fejre vi har rundet 2500 subs på vores YouTube kanal. Dette skal naturligvis fejres på
Læs Mere

LG G7 kan lanceres i maj

Rapporterne har været mange og konstante om LG G7. Forhåbentlig er den nyeste på sporet af en længe ventet lan
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.