TEST: Razer Thresher Ultimate til PlayStation 4

editor picture
Hardware udlånt af: Razer.
Skrevet af Lasse Kristensen den 30. Nov 2017. Testen er vist 1938 gange.
Brand: Razer.
Flere tests i kategorien Headset


Del med dine venner

     


Razer Thresher Ultimate Wireless Surround Gaming Headset er Razers nyeste bud på et headset til PlayStation 4, og er netop kommet på markedet i Danmark. Og selvfølgelig er Tweak.dk på pletten med en test af Razers ultimative svar på, hvad et gaming headset til PlayStation 4 skal kunne!

Denne gang ser vi på et headset med trådløs forbindelse, blåt lys i ørene, og Dolby Digital lyd.
Dette gaming-headset, falder direkte ned i eSport segmentet til konsol, sammen med Razers række af controllere, som vi tidligere har anmeldt her på Tweak.dk Vi glæder os til at teste deres nye gamingheadset grundigt igennem.

 

Læs flere Test Af Headsets 

 

7.1_razer_thresher_ultimate_surround_headset_playstation_4_tweak_dk

 

Men inden vi kommer alt for godt i gang, så lad os starte med at se på herlighederne her. Produktet kommer leveret i de sort og blå Razer farver, denne gang lidt specielt, for at passe bedre til PlayStations farveskema. De er altid lækkert præsenteret, lige fra kassen, til det første syn af produktet.

Forsiden har et produktbillede der viser hvad du får i kassen, og bagsiden har de mest relevante informationer til den kommende køber.

 

 

I kassen finder man:

 • Razer Thresher Ultimate Surround Gaming Headset
 • Basestation inkl. headset stand
 • 2 x USB til microUSB kabler
 • Optisk kabel

Specifikationer:

 • Dimensioner: 19,6 cm x 10,48 cm x 21,4 cm
 • Vægt: 408 g
 • Farve: Sort og blå
 • Ørepudemateriale: kunstlæder, hukommelsesskum
 • Trådløs rækkevidde: 12 m
 • Type: circumaural
 • Trådløs teknologi: 2,4 GHz
 • Lyd: 7.1 surroundsound
 • Type: Dolby Headphone
 • Frekvensgang: 12 – 28.000 Hz
 • Impedans: 32 Ohm
 • Driverstørrelse: 50 mm neodym

Mikrofon

 • Type: boom
 • Følsomhed: 38 dBV
 • Frekvensgang: 100 – 10.000 Hz
 • Signalstøjforhold: 55 dB

Batteri

 • Driftstid: op til 16 timer
 • Genopladningstid: cirka 4 timer 

Design og test:

Følger du med hos Razer, kan du hurtigt nikke genkendende til designet af Razers Thresher Ultimate. Det ligner nemlig deres ManO’War serie af headset på en prik. Næsten da. Den eneste ting der adskiller de to headsets designmæssigt, er Razers valg af blåt lys i ørekopperne, så det passer temamæssigt sammen med PlayStation platformen den er tiltænkt, og valget af bøjle mellem ørekopperne. Der er tale om et helt mat sort design udført i plastik, med et lukket design. Det betyder selvfølgelig at man ikke hører ens omgivelser, og de ikke hører ikke en.

Thresher Ultimate er et stort over-ear headset, der er karakteriseret ved de to kæmpe ørekopper, som let kommer omkring begge ører. Selv hos en person med et større hoved end gennemsnittet.

 


Thresher Ultimate ser godt ud, og udover det blå lys i ørekopperne, er der ikke meget dingeldangel og RGB bling der springer i øjet på en. På siden af ørekopperne findes Razer logoet, som lyser op i blåt i brug. På toppen er hovedbøjlen i Thresher Ultimate headsettet lavet i metal, og under denne, er der en blødere stofskinne, som automatisk tilpasses hovedformen når man tager den på. På denne stofskinne finder vi også et indgraveret Razer tag.

 

design_7.1_Razer_thresher_ultimate_surround_headset_playstation_4_tweak_dk


Ørekopperne kan dreje 90 grader så det let kan tilpasses ethvert hoved, eller så headsettet kan ligge på et bord. I den venstre ørekop finder man en udtrækkelig mikrofon gemt. Præcis ligesom mange Steelseries headsets, eller Razers egen ManO’War serie af headset. På hver af de to ørekopper finder man et enkelt drejehjul, som bruges til at justere lydstyrken for henholdsvis voice audio og in-game audio. Det er let at gå til, og kræver ikke en raketforsker at kunne bruge effektivt, ej heller i kamp online on-the-fly. Klikker du i stedet på skruehjulene, kan man mute enten voice- eller game audio. Mere er der ikke i at styre headsettet. Den sidste knap den findes på headsettet, er en tænd/sluk knap på den venstre ørekop, og ved siden af denne, er microUSB indgangen som headsettet lades op igennem.

 

 

Konstruktionen er solid, og der hvor Thresher Ultimate virkelig adskiller sig fra ManO’War er ved bøjlekonstruktionen der holder det hele sammen. Den er væsentligt forbedret i forhold til den første version af ManO’War vi testede, hvor det hele var lavet af plastik. Nu holdes det sammen af en metalbøjle og det føles mere holdbart. Headsettet lander på en kampvægt på 408g i mellemklassen. Dog skal det også påpeges, at det faktisk ikke føles ret tungt at have på hovedet, pga. designet. Mikrofonen i venstre ørekop er bøjelig og kan gemmes væk når det ikke er i brug. Det hives bare ud og drejes i den vinkel man nu foretrækker og så kører det bare.

 

connectors_Razer_thresher_ultimate_surround_headset_playstation_4_tweak_dk


Thresher Ultimate headsettet skal slet ikke konfigureres, men blot tilsluttes, enten via USB eller gennem det optiske kabel, så er det klar til kamp. Og det er uanset om det skal bruges på en PlayStation 4 eller en PC. Der er ingen software der skal installeres. Vi valgte selvfølgelig at gå ruten med det optiske kabel, da der er en hørbar forskel i lydkvaliteten. Razer Thresher Ultimate har klart fokuseret på den brede lyd, og valgt at bygge på mellemtonen.

 

dolby_Razer_thresher_ultimate_surround_headset_playstation_4_tweak_dk

 

Mellemtonen er superb, og klart hvor Thresher excellerer. Både bas og diskant er i underspillet i forhold til mellemtonen, men det betyder ikke at den er dårlig. Men den kunne godt bruge et boost. Aktiverer man Dolby Sound får man derimod en lyd der klinger svagt af en tindåse, og fornemmelsen af at være i en boble. Stereolyden er derimod skarp, og meget tilfredsstillende. Den er perfekt til en god gaming-session på en PlayStation 4 i Rocket League, CoD eller dit nuværende favoritspil. Grundlæggende, så mangler der lidt nogle detaljer i lydbilledet, som føles undervældende i forhold til prisskiltet.

 

Læs flere Nyheder Om Headsets

 


Mikrofonen høres klart og tydeligt, med god bred lyd, der på intet tidspunkt minder om det man finder i billigere gamingheadsets. Den passer fint til spilbrug, og der er en god varme over lyden fra mikrofonen. Der er et fornuftigt lydniveau på stemmen, og den er forholdsvis god til at frasortere baggrundsstøjen.

 

microphone_Razer_thresher_ultimate_surround_headset_playstation_4_tweak_dk

 

Pris:
Vi har ikke kunnet indhente en pris på Thresher Ultimate Wireless Surround Gaming Headset ved PriceRunner.dk, da den version vi har testet endnu ikke er i databasen, men vi har fundet den i diverse danske webshops, hvor den kan købes for omkring 2200,00.- DKK inklusiv fragt. Det er en høj pris, men på den anden side får man også 7.1 surround sound med i købet til sin PlayStation 4.

Konklusion:
Vi har kigget Razer Thresher Ultimate Wireless Surround Gaming Headsettet grundigt efter i sømmene og sammenlignet den med den lidt ældre søskende, ManO’War, da der på mange punkter blot er tale om en forbedret konsolversion af netop dette headset. Lyden, både fra headsettet, men også mikrofonen, minder derfor også utroligt meget om den lyd vi finder hos ManO’War. Razer Thresher Ultimate Wireless Surround Gaming Headset er som navnet antyder et trådløst headset til PlayStation 4, der har fokus på brugervenlighed, og lækker lyd i en lækker indpakning. Og den gør langt hen ad vejen netop dette. Den ser godt ud ved siden af en PlayStation, og den medfølgende basestation med holder til headsettet når det ikke er i brug, ser rigtig godt ud.


Razer Thresher Ultimate Wireless Surround Gaming Headsettet koster i øjeblikket omkring 2200,00.- DKK inklusiv fragt, hvilket er noget af et prisskilt for et trådløst headset, også selvom det er tiltænkt PlayStation 4 folket. Jeg har svært ved at forsvare det meget høje prisskilt i forhold til deres trådløse ManO’War headset, som næsten kan det samme, om end byggekvaliteten af Thresher er forbedret en del, og lyden er lidt bedre, takket være den optiske forbindelse. Dog kan Thresher headsettet også købes i en version uden basestation, men blot en USB dongle til lyden. Den version kan til gengæld købes til prisen på deres tidligere ManO’War headsets.

 

Razer har med Thresher Ultimate Wireless Surround Gaming Headsettet lavet et headset der er meget komfortabelt, også gennem lange gamingsessioner. På lydsiden rammer Thresher godt på steroelyden, men mindre godt til surround sound. Det klinger desværre lidt hult, dog er det noget man hurtigt vender sig til, og så er det en fordel når man spiller sit favorit spil online, hvor man bedre kan orientere sig mod fjenden. De store lukkede ørekopper giver en behagelig lydside, men en del varme, hvor det store fokus er på mellemtonen. Personligt ville jeg gerne have en knivspids mere bass til mine spil, men generelt er det et godt lydbillede man får med Thresher.

 

Vi slutter testen af med en score på 8 til Razer Thresher Ultimate Wireless Surround Gaming Headsettet, som har klare forbedringer i forhold til ManO’War, både i forhold til byggekvalitet og lyd, men dog stadig har nogle begrænsninger der frustrerer en lille smule.

 

Pros:

 • Lækkert design
 • Multi-Platform
 • Optisk forbindelse
 • Fint lydbillede
 • God ergonomi
 • Fin mikrofon
 • Flot basestation

Cons:

 • Pris – man kan få bedre headset for 2200,00 DKK
 • Surround sound lyd kan blive bedre

7.1_razer_thresher_ultimate_surround_headset_playstation_4_tweak_dk

Razer Thresher Ultimate til PlayStation 4 Razer Thresher Ultimate til PlayStation 4
8/ 100 kommentarer
Skriv kommentar til testen Kommentarer til testen fra Facebook

 

SteelSeries Arctis PRO + GameDAC

Vi har set på headset i alle prisklasser og kategorier her på Tweak.dk, og nu er det igen blevet tid til at se

Læs Mere

Cooler Master CM310 Budget Gamermus

Har du brugt alle pengene på din nye lækre gamer computer, men glemt tilbehøret? Så frygt ej, Coo

Læs Mere

Corsair Crystal 280X

Trænger du til forandring og ønsker måske et mindre format på hjemmecomputeren, kunne Corsair meg

Læs Mere

Corsair HS60 7.1 gaming headset

Alle elsker fed lyd, og Corsair plejer at være stabil leverandør af omtalte. Vi skal i dag se på Corsai

Læs Mere

Corsair H60 2018 Edition

Corsair har været i gang med at genopfriske nogle af deres ældre AIO kølerdesigns, og i den anledning t

Læs Mere

The Crew 2

Turen er kommet til endnu en spil-test på Tweak.dk, og denne gang en hæsblæsende omgang af slagsen. 

Læs Mere

EVGA SuperNova 650 Watt G+

Mange sværger til EVGA når der skal købes grafikkort, men de kan meget mere end det. Vi har for eksempe

Læs Mere

Razer Electra V2 budgethovedtelefoner

Vi skal I dag se på Razer Electra V2, som er Razers nyeste og mest budgetvenlige headset, designet af gamere, til ga

Læs Mere

 

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

Verdens hurtigste have traktor giver gas på Goodwood festivallen

For kort tid siden omtalte vi verdens vildeste plæneklipper i form af Honda Mean Mower slår græsset med 240 km
Læs Mere

DOOM Eternal gameplay frigives under Quakecon 2018

I kølvandet på annonceringen af DOOM Eternal fra Bethesda under dette års E3 2018 game konference, har iD Soft
Læs Mere

Call of Duty: Black Ops 4 beta test starter 3 august 2018

Sidder du klar til at få snitterne begravet i det kommende Call of Duty, så er ventetiden snart slut. Om ikke
Læs Mere

Fortnite Season 5 lanceret, full release notes afsløret samt ny cinematic trailer

Epic Games annoncerede i går Fortnites Season 5, og i samme omgang søsatte de en ny cinematic trailer, som kan
Læs Mere

Russer dræber kammerat, fordi han hævdede AMD grafikkort er bedre end NVIDIAS

Valget mellem NVIDIA og AMD, og hvilken producent der løber med sejren, kan ofte få diskutionerne til stikke a
Læs Mere

Tweak News - Uge 27 - Summer Edition

Ferienperiode er i den grad over os, og mens mange af jer er på vej ud af døren til forskellige feriedestinati
Læs Mere

Honda Mean Mower slår græsset med 240 km/t

Sommertid betyder for mange også pasning af haven og dertilhørende klipning af græsplænen. Mange tyer til selv
Læs Mere

Razer lancerer nyt digitalt betalingssystem

Gamer-giganten Razer har efterhånden kastet sig ud i adskillige forskellige brancher, og står altså ikke udelu
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.