TEST: Project Deathstroke - Et ASUS ROG Build

editor picture
Hardware udlånt af: ASUS.
Skrevet af Kenneth Johansen den 8. Feb 2019. Testen er vist 3244 gange.
Brand: ASUS.
Flere tests i kategorien Komplet System


Del med dine venner

     


Sponseret indhold

 

Vi har flere gange forud for lanceringen af Project Deathstroke, teaset for samarbejdet med ASUS på denne buildvlog, og den første video så dagens lys inden vi drog til det forjættede CES land.

 

Nu er tiden kommet, hvor vi kan løfte sløret for vores high-end build projekt i samarbejde med ASUS.

 

Følg hele byggeprocessen i vores video på Tweaks YouTube kanal.

 

 

De første spæde frø til projektet kom i jorden, efter samtale med vores kontakter fra ASUS, som spurgte, om ikke vi ville bygge en gaming PC med noget af deres nye hardware, som blev lanceret i slutningen af 2018. Den slags opgaver er altid spændende at få mulighed, og efter nærmere aftale, var projektet lagt i støbeskeen. 

 

ASUS gik i 2018 ind på nye markeder, da de lancerede deres ROG Thor Platinum strømforsyning og deres serie af lukkede vandkølingssystemer med ROG Ruyjin 360 og ROG Ryuo 240.

 

Med de nye produkter har ASUS i deres Republic of Gamers serie, efterhånden et komplet økosystem af hardware, og derfor er det naturligvis spændende at se på et system, med så mange ASUS ROG dele, hvor kun punkter som RAM, kabinet og CPU står uden for. 

 

asus_rog_deathstroke_build_intel_9900k__tweak_dk

 

Systemet bliver bygget op over en Intel i9-9900K CPU, som er Intels top CPU i det normale forbruger/gaming segment. Den kommer med otte kerner og 16 tråde, og booster ud af kassen til 4,7 GHz på alle kerner eller 5 GHz på op til to kerner.

 

asus_rog_deathstroke_build_strix_motherboard_tweak_dk

 

CPUen monteres i et ASUS ROG Z390-E Gaming bundkort. Det er ikke ASUS’ top kort i den kategori, men det er stadig udstyret med alt hvad vi har brug for, i et system som dette sammen med ASUS’ robuste BIOS og gode RAM understøttelse, hvis der kommer overclocking ind i billedet på et tidspunkt.

 

asus_rog_deathstroke_build_ryujin_360_tweak_dk

 

CPUen skal køles af producentens nye ROG Ryujin 360 AIO køler, som er udstyret med Noctua blæsere og pumpehoved med indbygget LED skærm. Det er ASUS’ første bud på en high-end køler af denne type.

 

Vi har testet ROG Ryujin 360 her på siden, og I kan læse anmeldelsen ved at følge linket her.

 

asus_rog_deathstroke_build_gskill_ram_tweak_dk

 

CPUen bliver suppleret af 32 GB G.Skill TridentZ RGB 3200 Mhz, både for at sikre gode hastigheder og fordi G.skill RAM arbejder fint sammen med ASUS’ Aura software til styring af RGB lys.

 

asus_rog_deathstroke_build_strix_rtx_2080ti_tweak_dk

 

Grafikkortet er det bedste ASUS har at tilbyde med deres RTX 2080Ti Strix OC grafikkkort, som uden tvivl kan sparke solide framerates af sig i alle moderne titler på PC.

 

asus_rog_deathstroke_build_m2_ssd_tweak_dk

 

Systemdrevet er en Samsung 970 Pro M.2 NVMe SSD, så det ikke er hastigheden, der som kommer til at begrænse systemet.

 

asus_rog_deathstroke_build_thor_psu_tweak_dk

 

Hele maskineriet får strøm fra den nye ROG Thor Platinum strømforsyning fra ASUS, som er med hele 1200 watt, fuldt modulær, og kommer med sorte sleevede kabler, så det hele kan komme til at se lækkert ud direkte ud af kassen.

 

asus_rog_deathstroke_build_rgb_tweak_dk

 

Sidste lille detalje på hardware siden er lidt ekstra bling i form af en ASUS ROG Aura Terminal, som giver mulighed for at tilføje og styre mere RGB LED lys i systemet.

 

Kabinettet er et Phanteks Evolv X kabinet, som er en opdatering i den populære Evolv serie, med bedre indre layout og forbedret airflow i forhold til tidligere versioner. Der er også bunker af muligheder for custom vandkøling og endda plads til to systemer i det samme kabinet. Det er ikke noget jeg får tid til at lege med i denne omgang, men et muligt fremtidigt projekt til et eventuelt. Deathstroke Build v. 2.0

 

asus_rog_deathstroke_build_deathstroke_tweak_dk

 

Ud over den solide samling af hardware, ville jeg også gerne gøre lidt ekstra ud af projektet og koble et tema på.

 

Det blev efter lidt overvejelse til et Deathstroke tema, som vi allerede tidligere har afsløret. For dem der ikke kender Deathstroke, er det en antihelt/skurk fra DC universet, og har ud over tegneserierne - også været en del af Arrow serien, Batman Arkham spillene, og været med i den seneste Batman film.

 

asus_rog_deathstroke_build_case_tweak_dk

 

Kabinettet skal danne ramme om herligheden, og skal bære det meste af temaet med custom grafik og vinylbeklædning helt i temaets ånd.

 

Der er dog forskellige mindre detaljer inden i kabinettet og på nogen af delene, som bundkortet, blæsere og SSD’er, som blev tweaket en smule, så de også var med til at binde temaet lækkert sammen.

 

Det er små detaljer, som man måske ikke lige ser, men som jeg synes endte med at være prikken over i’et, når man kigger systemet mere efter i detaljerne.

 

Selve byggeprocessen var ikke specielt kompliceret. Der er masser arbejdsplads i Phanteks Evolv X kabinettet, så det var let at komme til med tingene, og rigtigt god plads til kabelstyring på bagsiden.

 

asus_rog_deathstroke_build_case__backtweak_dk

 

Grafikken og vinylbeklædningen kunne jeg ikke stå for selv, da det kræver udstyr, som vi ikke ligger inde med på Tweak redaktionen, så her fik jeg hjælp af firmaet SignDOT, som stod for printet, og efterfølgende satte det hele på. Resultatet taler for sig selv, og får computeren til at skille sig ud på bedste vis.

 

Sammen med de små detaljer andre steder i systemet krydret med lyset, er det endelige resultat super lækkert!

 

asus_rog_deathstroke_build_internal_tweak_dk

 

For at runde det hele af, er systemet sat op med et ASUS ROG Strix Flare tastatur og en ROG Gladius II mus, som begge er Aura kompatible.

For at føre helheden helt ud, har vi sat Project Deathstroke sammen med ASUS’ 35” 100 Hz Ultrawide gamingskærm ROG Strix XG35VQ. I kan læse vores anmeldelse af den skærm her. 

 

Samlet set er Project Deathstroke et bæst af en gamingmaskine, med noget af den kraftigste gaming hardware på markedet lige nu. Vi kunne som alternativt have valgt at gå all-inn med RTX 2080Ti kort i SLI, men resultatet på performance, ville ikke kunne retførdiggøre det ekstra udgift.

 

asus_rog_deathstroke_build_display_tweak_dk

 

Project Deathstroke er mere end rigelig potent til at tygge sig igennem alt hvad vi smider efter det. Selv i Battlefield V i 3440x1440 Ultra setting, og med Nvidias RTX funktioner slået til, kan vi komme i nærheden af fornuftige FPS resultater.

 

Spring forbi vores video på YouTube for at se de benchmarks på systemet, og for at få en idé om, hvilken ydelse der er at hente i et system som det her. 

 

asus_rog_deathstroke_build_thor_psu_lights_tweak_dk

 

En stor tak skal gå til ASUS, som har sponsoreret hardwaren til systemet, og til SignDOT, som hjalp med den lækre grafik og vinylbeklædning på vores Deathstroke build.

 

 

 asus_rog_deathstroke_signdot_logo_tweak_dk

6 kommentarer
Berleburg . 8. Feb 19, 10:19
Vild maskine! Jeg er stor fan af ASUS, men ikke af deres priser. Desværre ikke et build jeg nogensinde kommer i nærheden af.
Det grafikkort er så frækt.
Uber . 8. Feb 19, 11:01
[quote='Berleburg','index.php?page=T­hread&postID=1505857#post1505857']Vild maskine! Jeg er stor fan af ASUS, men ikke af deres priser. Desværre ikke et build jeg nogensinde kommer i nærheden af.
Det grafikkort er så frækt.[/quote]

Prisen på slutresultatet er slemt ja, men fedt projekt.
Berleburg . 8. Feb 19, 11:22
Helt vidlt fedt. Tweak.dk

Der mangler lige prikken over i'et.

En Deathstroke 1/3 af Prime 1. 76 cm høj til at have stående ved siden af. Tweak.dk

Tweak.dk billede i nyhed
Uber . 8. Feb 19, 12:14
[quote='Berleburg','index.php?page=T­hread&postID=1505862#post1505862']Helt vidlt fedt. Tweak.dk

Der mangler lige prikken over i'et.

En Deathstroke 1/3 af Prime 1. 76 cm høj til at have stående ved siden af. Tweak.dk

Tweak.dk billede i nyhed[/quote]

Fuck det der er vildt Tweak.dk
JustOne . 9. Feb 19, 20:30
jeg havde sq nok smidt et zenith extreme alpha og en threadripper cpu i :thumbup:
Ronin2300 . 10. Feb 19, 00:29
I forhold til ren rå gaming ydelse så giver det mere med en 9900K 8) Det her system er mindet på REN gaming så det gav mere mening den vej rundt og desuden var det jo lidt ASUS der valgte dele Tweak.dk

Men der er snart et workstation build på vej med Threadripper snart Tweak.dk [quote='JustOne','index.php?page=Th­read&postID=1505875#post1505875']jeg havde sq nok smidt et zenith extreme alpha og en threadripper cpu i :thumbup:[/quote]
Skriv kommentar til testen Kommentarer til testen fra Facebook

 

Grafikkort - Hvilket mærke er bedst?

Som en lille opfølgning til vores guide til køb af grafikkort, tager vi et kig på, om der er nogle bra

Læs Mere

COUGAR Vortex RGB FCB 120 Cooling Kit

I denne test tager vi et helt Cooling Kit fra COUGAR. Sættet med tre Vortex RGB FCB 120mm blæsere imponerer me

Læs Mere

Cooler Master MK730 Tastatur

Hvis du er på udkig efter et yderst kompakt tastatur som skal være let at have med, men samtidig også v&

Læs Mere

COUGAR Revenger S

COUGAR Revenger S er annonceret som en 4K-Ready mus med 12000 DPI opløsning og imponerende 2000Hz polling rate. Udo

Læs Mere

Enermax Liqtech TR4 II 360 mm - AMD Treadripper AIO

AMD Threadripper processorene, er stadig nogle af de største CPU'er på markedet, og kræver nogle ret sp

Læs Mere

GUIDE: Valg af grafikkort 2019

Valg af nyt grafikkort kan være en jungle at finde ud af. Gennem vores redaktionelle test af grafikkort, har vi opar

Læs Mere

COUGAR Phontum Essential Black & Pink

COUGAR Phontum Essential. Et lækkert stereo headset i flere farver. Vi lytter til, og kigger på headsettet for

Læs Mere

AORUS C300 GLASS

Det er efterhånden ikke noget nyt syn at se producenter af hardware bevæge sig ud på ukendt territorie,

Læs Mere

 

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

Nye Zadak Spark RGB DDR4 RAM præsenteret

Hardwareproducent Zadak har i denne uge annonceret sin nye SPARK RGB DDR4 RAM, som er prissat til $ 160 for et
Læs Mere

Terminator Dark Fate 2019 teaser trailer

Paramount Pictures udgav igår en ny teaser trailer til den kommende Terminator film, Terminator Dark Fate.
Læs Mere

AMD Navi RX 3080 specifikationer lækket - 8 Shader Engines, 2560 SPs & 256 bit Bus

Nedtællingen til AMD’s kommende næste generations Zen 2 & Navi nærmer sig sin afslutning. Vi er nu mindre end
Læs Mere

Computex 2019: SAPPHIRE fremviser nye grafikkort og eGFX enheder

Vi er bare et par dage væk fra Computex 2019 starter, og vi har allerede fået nyheder skubbet ud fra gutterne
Læs Mere

Computex 2019: Nvidia teaser med "something super"

Computex former sig langsomt til at tage en god del af scenetiden under dette års Computex 2019. Blandt de nye
Læs Mere

Acer introducerer nye laptops med det seneste fra AMD Ryzen

Acer har netop introduceret to nye laptops fra henholdsvis deres Nitro-serie og Swift-serie, med de nyeste pro
Læs Mere

Sony video sammenligner PlayStation 5 performance mod PS4 Pro

Efter at have afsløret detaljer om næste generations konsol i sidste måned, har Sony netop frigivet en præsent
Læs Mere

LEAK: Sapphire klargører to Radeon Navi grafikkort til 7 juli lancering

Under hvad der tyder på et møde med den kinesiske presse, afslørede en Sapphire PR manager, informationer om,
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.