TEST: Project Deathstroke - Et ASUS ROG Build

editor picture
Hardware udlånt af: ASUS.
Skrevet af Kenneth Johansen den 8. Feb 2019. Testen er vist 2913 gange.
Brand: ASUS.
Flere tests i kategorien Komplet System


Del med dine venner

     


Sponseret indhold

 

Vi har flere gange forud for lanceringen af Project Deathstroke, teaset for samarbejdet med ASUS på denne buildvlog, og den første video så dagens lys inden vi drog til det forjættede CES land.

 

Nu er tiden kommet, hvor vi kan løfte sløret for vores high-end build projekt i samarbejde med ASUS.

 

Følg hele byggeprocessen i vores video på Tweaks YouTube kanal.

 

 

De første spæde frø til projektet kom i jorden, efter samtale med vores kontakter fra ASUS, som spurgte, om ikke vi ville bygge en gaming PC med noget af deres nye hardware, som blev lanceret i slutningen af 2018. Den slags opgaver er altid spændende at få mulighed, og efter nærmere aftale, var projektet lagt i støbeskeen. 

 

ASUS gik i 2018 ind på nye markeder, da de lancerede deres ROG Thor Platinum strømforsyning og deres serie af lukkede vandkølingssystemer med ROG Ruyjin 360 og ROG Ryuo 240.

 

Med de nye produkter har ASUS i deres Republic of Gamers serie, efterhånden et komplet økosystem af hardware, og derfor er det naturligvis spændende at se på et system, med så mange ASUS ROG dele, hvor kun punkter som RAM, kabinet og CPU står uden for. 

 

asus_rog_deathstroke_build_intel_9900k__tweak_dk

 

Systemet bliver bygget op over en Intel i9-9900K CPU, som er Intels top CPU i det normale forbruger/gaming segment. Den kommer med otte kerner og 16 tråde, og booster ud af kassen til 4,7 GHz på alle kerner eller 5 GHz på op til to kerner.

 

asus_rog_deathstroke_build_strix_motherboard_tweak_dk

 

CPUen monteres i et ASUS ROG Z390-E Gaming bundkort. Det er ikke ASUS’ top kort i den kategori, men det er stadig udstyret med alt hvad vi har brug for, i et system som dette sammen med ASUS’ robuste BIOS og gode RAM understøttelse, hvis der kommer overclocking ind i billedet på et tidspunkt.

 

asus_rog_deathstroke_build_ryujin_360_tweak_dk

 

CPUen skal køles af producentens nye ROG Ryujin 360 AIO køler, som er udstyret med Noctua blæsere og pumpehoved med indbygget LED skærm. Det er ASUS’ første bud på en high-end køler af denne type.

 

Vi har testet ROG Ryujin 360 her på siden, og I kan læse anmeldelsen ved at følge linket her.

 

asus_rog_deathstroke_build_gskill_ram_tweak_dk

 

CPUen bliver suppleret af 32 GB G.Skill TridentZ RGB 3200 Mhz, både for at sikre gode hastigheder og fordi G.skill RAM arbejder fint sammen med ASUS’ Aura software til styring af RGB lys.

 

asus_rog_deathstroke_build_strix_rtx_2080ti_tweak_dk

 

Grafikkortet er det bedste ASUS har at tilbyde med deres RTX 2080Ti Strix OC grafikkkort, som uden tvivl kan sparke solide framerates af sig i alle moderne titler på PC.

 

asus_rog_deathstroke_build_m2_ssd_tweak_dk

 

Systemdrevet er en Samsung 970 Pro M.2 NVMe SSD, så det ikke er hastigheden, der som kommer til at begrænse systemet.

 

asus_rog_deathstroke_build_thor_psu_tweak_dk

 

Hele maskineriet får strøm fra den nye ROG Thor Platinum strømforsyning fra ASUS, som er med hele 1200 watt, fuldt modulær, og kommer med sorte sleevede kabler, så det hele kan komme til at se lækkert ud direkte ud af kassen.

 

asus_rog_deathstroke_build_rgb_tweak_dk

 

Sidste lille detalje på hardware siden er lidt ekstra bling i form af en ASUS ROG Aura Terminal, som giver mulighed for at tilføje og styre mere RGB LED lys i systemet.

 

Kabinettet er et Phanteks Evolv X kabinet, som er en opdatering i den populære Evolv serie, med bedre indre layout og forbedret airflow i forhold til tidligere versioner. Der er også bunker af muligheder for custom vandkøling og endda plads til to systemer i det samme kabinet. Det er ikke noget jeg får tid til at lege med i denne omgang, men et muligt fremtidigt projekt til et eventuelt. Deathstroke Build v. 2.0

 

asus_rog_deathstroke_build_deathstroke_tweak_dk

 

Ud over den solide samling af hardware, ville jeg også gerne gøre lidt ekstra ud af projektet og koble et tema på.

 

Det blev efter lidt overvejelse til et Deathstroke tema, som vi allerede tidligere har afsløret. For dem der ikke kender Deathstroke, er det en antihelt/skurk fra DC universet, og har ud over tegneserierne - også været en del af Arrow serien, Batman Arkham spillene, og været med i den seneste Batman film.

 

asus_rog_deathstroke_build_case_tweak_dk

 

Kabinettet skal danne ramme om herligheden, og skal bære det meste af temaet med custom grafik og vinylbeklædning helt i temaets ånd.

 

Der er dog forskellige mindre detaljer inden i kabinettet og på nogen af delene, som bundkortet, blæsere og SSD’er, som blev tweaket en smule, så de også var med til at binde temaet lækkert sammen.

 

Det er små detaljer, som man måske ikke lige ser, men som jeg synes endte med at være prikken over i’et, når man kigger systemet mere efter i detaljerne.

 

Selve byggeprocessen var ikke specielt kompliceret. Der er masser arbejdsplads i Phanteks Evolv X kabinettet, så det var let at komme til med tingene, og rigtigt god plads til kabelstyring på bagsiden.

 

asus_rog_deathstroke_build_case__backtweak_dk

 

Grafikken og vinylbeklædningen kunne jeg ikke stå for selv, da det kræver udstyr, som vi ikke ligger inde med på Tweak redaktionen, så her fik jeg hjælp af firmaet SignDOT, som stod for printet, og efterfølgende satte det hele på. Resultatet taler for sig selv, og får computeren til at skille sig ud på bedste vis.

 

Sammen med de små detaljer andre steder i systemet krydret med lyset, er det endelige resultat super lækkert!

 

asus_rog_deathstroke_build_internal_tweak_dk

 

For at runde det hele af, er systemet sat op med et ASUS ROG Strix Flare tastatur og en ROG Gladius II mus, som begge er Aura kompatible.

For at føre helheden helt ud, har vi sat Project Deathstroke sammen med ASUS’ 35” 100 Hz Ultrawide gamingskærm ROG Strix XG35VQ. I kan læse vores anmeldelse af den skærm her. 

 

Samlet set er Project Deathstroke et bæst af en gamingmaskine, med noget af den kraftigste gaming hardware på markedet lige nu. Vi kunne som alternativt have valgt at gå all-inn med RTX 2080Ti kort i SLI, men resultatet på performance, ville ikke kunne retførdiggøre det ekstra udgift.

 

asus_rog_deathstroke_build_display_tweak_dk

 

Project Deathstroke er mere end rigelig potent til at tygge sig igennem alt hvad vi smider efter det. Selv i Battlefield V i 3440x1440 Ultra setting, og med Nvidias RTX funktioner slået til, kan vi komme i nærheden af fornuftige FPS resultater.

 

Spring forbi vores video på YouTube for at se de benchmarks på systemet, og for at få en idé om, hvilken ydelse der er at hente i et system som det her. 

 

asus_rog_deathstroke_build_thor_psu_lights_tweak_dk

 

En stor tak skal gå til ASUS, som har sponsoreret hardwaren til systemet, og til SignDOT, som hjalp med den lækre grafik og vinylbeklædning på vores Deathstroke build.

 

 

 asus_rog_deathstroke_signdot_logo_tweak_dk

6 kommentarer
Berleburg . 8. Feb 19, 10:19
Vild maskine! Jeg er stor fan af ASUS, men ikke af deres priser. Desværre ikke et build jeg nogensinde kommer i nærheden af.
Det grafikkort er så frækt.
Uber . 8. Feb 19, 11:01
[quote='Berleburg','index.php?page=T­hread&postID=1505857#post1505857']Vild maskine! Jeg er stor fan af ASUS, men ikke af deres priser. Desværre ikke et build jeg nogensinde kommer i nærheden af.
Det grafikkort er så frækt.[/quote]

Prisen på slutresultatet er slemt ja, men fedt projekt.
Berleburg . 8. Feb 19, 11:22
Helt vidlt fedt. Tweak.dk

Der mangler lige prikken over i'et.

En Deathstroke 1/3 af Prime 1. 76 cm høj til at have stående ved siden af. Tweak.dk

Tweak.dk billede i nyhed
Uber . 8. Feb 19, 12:14
[quote='Berleburg','index.php?page=T­hread&postID=1505862#post1505862']Helt vidlt fedt. Tweak.dk

Der mangler lige prikken over i'et.

En Deathstroke 1/3 af Prime 1. 76 cm høj til at have stående ved siden af. Tweak.dk

Tweak.dk billede i nyhed[/quote]

Fuck det der er vildt Tweak.dk
JustOne . 9. Feb 19, 20:30
jeg havde sq nok smidt et zenith extreme alpha og en threadripper cpu i :thumbup:
Ronin2300 . 10. Feb 19, 00:29
I forhold til ren rå gaming ydelse så giver det mere med en 9900K 8) Det her system er mindet på REN gaming så det gav mere mening den vej rundt og desuden var det jo lidt ASUS der valgte dele Tweak.dk

Men der er snart et workstation build på vej med Threadripper snart Tweak.dk [quote='JustOne','index.php?page=Th­read&postID=1505875#post1505875']jeg havde sq nok smidt et zenith extreme alpha og en threadripper cpu i :thumbup:[/quote]
Skriv kommentar til testen Kommentarer til testen fra Facebook

 

HyperX Drifter Backpack

Det hænder af og til her på Tweak.dk, at vi får fingre i nogle lidt andre ting, end hvad vi normalt vill

Læs Mere

InWin A1 Mini ITX Tower

InWin er måske ikke det mest genkendelige mærke i norden, men deres brand står typisk for kabinetter i m

Læs Mere

HyperX Cloud MIX

Kan man kombinere et gaming headset med et bluetooth headset beregnet til at have med på farten? Det mener HyperX ma

Læs Mere

AORUS Z390 XTREME Waterforce

AORUS har sendt os et af deres helt store bundkort i Z390 kategorien, som kommer med custom v

Læs Mere

Corsair Harpoon RGB Wireless Gamermus

Trådløs og gaming er normalt ikke to ord der hænger sammen, selvom flere og flere producenter i l&oslas

Læs Mere

Far Cry New Dawn

Tweak.dk har testet det nye Far Cry New Dawn spil, og er klar med vurderingen. Tag Far Cry 5, spol tiden 17 år

Læs Mere

ASUS ROG Strix Z390-I Gaming

Et bundkort behøver ikke nødvendigvis at fylde meget for at være pakket med features. Det viser ASUS m

Læs Mere

Raijintek Juno Pro RBW

Raijintek har lanceret en række nye kølere med RGB belysning. vi kigger i denne anmeldelse på deres Jun

Læs Mere

 

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

Forventer du 280.000 tilbage i SKAT, kan OrionX2 fra OverclockersUK blive din

$43,000 eller rundt regnet 280.000 danske kroner. Det er prisen for denne vandvids maskine, som er præsenteret
Læs Mere

RYGTE: Specifikationer for et mid-range GeForce GTX 1650 lækket

Jungletrommerne har igen været fremme i skoene. Denne gang formodet specifikationer på et mid-range GeForce GT
Læs Mere

AMD hævder deres DX12 GPU'er understøtter real-time ray tracing via Microsofts DXR fallback layer

AMD hævder deres DX12 GPU’er understøtter real-time ray tracing via Microsofts DXR fallback layer “Real-time r
Læs Mere

Flotte specifikationer på den nye Samsung Galaxy S10

Den 10. generation af Samsungs Galaxy-serie hedder, meget passende, S10, og det er en jubilæums-telefon, der e
Læs Mere

AMD smider en prisbombe på Radeon RX Vega 56 grafikkort

AMD har sænket priserne markant på Radeon RX Vega 56 grafikkort, som nu er nede i $279 US. Dermed satser AMD p
Læs Mere

Slut med læk. Her er den nye Samsung Galaxy S10-serie!

I hvad der må betegnes som et vaskeægte jubilæum har Samsung lanceret den nyeste serie af Galaxy-smartphones.
Læs Mere

Qualcomm Snapdragon X55 5G officielt lanceret.

Qualcomm har annonceret deres nyeste 5G modem, Qualcomm Snapdragon X55, som er klargjort til næste generation
Læs Mere

Ny hands-on video afslører alt om den nye Samsung Galaxy S10

Denne gang handler det om Samsungs nye flagskibsmobil, som er programsat til annoncering under mobile world co
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.