TEST: Plantronics BackBeat GO 600

editor picture
Hardware udlånt af: Plantronics.
Skrevet af Lasse Kristensen den 25. Jun 2018. Testen er vist 3564 gange.
Brand: Plantronics.
Flere tests i kategorien Headset


Del med dine venner

     


Vi skal i dag se på Plantronics nyeste headset, nemlig Plantronics BackBeat GO 600, som har rigtig meget til fælles med sidste års model Fit 500.

 

Du kan læse testen af Plantronics BackBeat Fit 500 HER

 

Plantronics er efterhånden ved at være en af de producenter vi ser mest frem til her på redaktionen. De skaber lyd i alle prisklasser, til både erhverv, men også til private, både til gaming, sport og fritid. Headsettet vi skal se på i dag går under navnet BackBeat Go 600, og er et over-ear Bluetooth headset designet til dig der gerne vil have god lyd med på farten.

 

Hovedtelefonerne kommer i fire forskellige farver, og den vi har testet er khaki. 

 

plantronics_backbeat_go_600_bluetooth_hovedtelefoner_tweak_dk

 

Hovedtelefonerne kommer ligeledes i en khakifarvet kasse, hvor vi på forsiden finder et stort billede af BackBeat GO 600, samt tagget ”over-ear wireless”, så ingen kan gå galt i byen i forhold til hvad hovedtelefonerne kan.

 

På bagsiden finder vi relevant produktinformation på en række forskellige sprog, og får de vigtigste specifikationer listet op.

 

 

Med til headsettet har Plantronics inkluderet en bærepose i stof, et USB til mikroUSB ladekabel, et minijack-kabel til at forbinde til for eksempel en telefon når batteriet løber tør, samt en brugermanual.

 

indhold_plantronics_backbeat_go_600_tweak_dk

 

Vi har produceret en lille fly-by video, som tager jer med en tur rundt om produktet.

 

 

Specifikationer:

 • Bluetooth: 4.1, HFP 1.6, HSP 1.2, A2DP v1.2, AVRCP v1.4
 • Batteri: op til 18 timer
 • Standby: op til 20 dage
 • Deep sleep: op til 6 måneder
 • Driver: 40 mm med bass tube design
 • Frekvensgang: 50 – 20.000 Hz
 • Sensitivitet: 92 dBPL
 • Impedans: 32 ohm
 • Harmonisk forvrængning: <3%
 • Passiv støjreduktion: over-ear memory-foam earcup padding
 • Vægt: 175 g
 • Rækkevidde: 10 meter
 • Ladetid: 90 minutter
 • Mikrofon: ja
 • Multi-point: to enheder kan være tilsluttet på samme tid

plantronics_backbeat_go_600_tweak_dk

 

Design og test:
Ved første øjekast, så ligner de til forveksling BackBeat Fit 500, som vi tidligere har testet, og var meget tilfredse med. Den eneste klare forskel, er at der er bygget videre på designet, så der nu er tale om et par over-ear ørepuder, ved BackBeat GO 600.

 

Hovedtelefonerne har et klassiske design, og kommer i dag i farven khaki, som går igen på alle elementer af hovedtelefonerne.

 

Læs også Test af Plantronics RIG 800HD - Trådløst gaming headset med Dolby Atmos

 

Ørepuderne er store med et over-ear design. De er utroligt og designet til at lukke udefrakommende støj helt ude. På den venstre ørekop er der knapper til at styre play/pause, forward og rewind, samt volume op og ned. Det er på venstre ørekop at man lader hovedtelefonerne op, ved mikroUSB indgangen, og ved siden af denne, finder vi 3,5 mm jackindgangen, til de tilfælde hvor man bruger minijack kablet.

 

 

På højre ørekop finder vi on/off knappen, samt en dual EQ knap, til at skifte mellem bass boost eller balance mode. At bruge headsettet i praksis, er lige så enkelt som det lyder. Løfter man on/off knappen op, aktiverer man Bluetooth painring mode, og er klar til at forbinde til enheder.

 

ørebøffer_plantronics_backbeat_go_600_tweak_dk

 

Inde i ørekopperne finder vi to 40 mm drivere, som driver hovedtelefonerne. Hovedtelefonerne er forbundet af en hovedbøjle i fleksibel plastik, og under denne, finder vi en blød pude i memoryfoam, så headsettet hviler uden at blive ubehageligt. På venstre ørekop, hvor vi finder knapperne til at styre musik, er der pålagt vandafvisende gummi, så det er let at mærke forskel på hvor medieknapperne er.

 

 

BackBeat GO 600 kan forbindes til din telefon enten via Bluetooth, eller via det medfølgende 3,5 mm jackkabel, som kan bruges hvis man løber tør for batteri. Mikrofonen til at føre samtaler med, sidder i den venstre ørekop, og er en simpel omnidirektionel mikrofon.

 

 

BackBeat GO 600 har en vægt på blot 175 gram, hvilket i praksis betyder at man stort set ikke kan mærke at man bærer det på hovedet. Det er super let, og godt polstret. Den lave vægt skyldes selvfølgelig at materialevalget er faldet på letvægtsplastik, som virker utroligt holdbart. Man kan vride i det, også mere end man forventer, uden at der sker skade på det. Det er en meget fleksibel hovedbøjle der er tale om, i dette headset. Komforten er på grund af den lave vægt og de bløde ørepuder helt i top. Headsettet klemmer slet ikke, og man kan uden problemer have det på i lange sessioner, hvad enten det er rundt i byen med metro, tog eller bus, eller bare i hjemmet, hvor man hører den nyeste podcast eller audiobog.

 

hovedtelefoner_plantronics_backbeat_go_600_tweak_dk

 

Den passive støjreduktion som Plantronics postulerer eksisterer, er dog en ting som vi ikke har været i stand til at eftervise. Hovedtelefonerne spiller godt, som vi kommer ind på senere, men decideret støjreduktion mener vi ikke at der er tale om. De gør det præcis lige så godt som andre headsets vi tester på dette punkt

 

Der er ingen support for aptX ved BackBeat GO 600, og deres egen app supporterer heller ikke headsettet. Når det er sagt, så kan det altså også en masse gode ting at tage fat på. Det første vi her vil nævne, er batteritiden. deadsettet holder til knap 18 timers brug ifølge Plantronics. Og det er ikke bare noget der står på kassen, det passer rent faktisk, hvir man begrænser lydniveauet til under 50%. Det er for mit vedkommende, nok til en uges brug til og fra arbejde. Og de lader op på 90 minutter ifølge Plantronics selv. Efter to timer i opladeren er de altid klar til brug, 100% opladet.

 

 

BackBeat GO 600 leverer et meget balanceret lydbillede, hvor det er bassen der er mindst fokus på. Bass boost funktionen er svær at høre i praksis, og selvom bassen ikke er i førersædet, kan man skrue rigtigt højt op for volumen, uden at lyden bliver mudret, og at bassen overtager det hele. Der er ingen nævneværdige forvrængninger i lyden, når man giver den fuld gas. Det er først når man begynder at skrue højere op for volumen, at bassen begynder at træde i karakter.

BackBeat GO 600 har en god mellemtone og en fin diskant. Det er ikke et headset der kan måle sig med de rigtigt gode headsets fra Sennheiser eller Blue, som vi tidligere har testet, men i forhold til at der er tale om et trådløst Bluetooth headset, synes vi faktisk at GO 600 leverer alt det man kan forvente og ønske sig, af så lille og let et Bluetooth headset.

 

plantronics_backbeat_go_600_headset_tweak_dk

 

Pris:
Den dagsaktuelle pris af Plantronics BackBeat GO 600 på PriceRunner.dk lyder på et meget lille prisskilt. For kun 679,00.- DKK inklusive fragt kan du erhverve dette headset. Vil du læse mere om BackBeat GO 600, eller andre af Plantronics produkter, kan du klikke på banneret herunder.

 

Læs flere Test af headsets HER

 

tweakdk_plantronics_576px

 

Konklusion:
Plantronics BackBeat GO 600 er endnu et letvægtsheadset i deres serie af hovedtelefoner der er lavet til andet end gaming og arbejde. Det er lavet udelukkende i letvægtsplastik og memoryskum, og har derfor en meget lav vægt, og på samme tid har det vist sig at være utroligt komfortabelt i brug. Det klemmer ikke på hovedet eller ørerne, men den passive støjreduktion er heller ikke så god som man kan forvente, når det er en funktion der bliver skiltet med.

 

Hovedtelefonerne leverer et klart og flot lydbillede på tværs af spektret, hvor volumen kan skrues helt i vejret, uden at der kommer forvrængninger. Dog er det også værd at nævne, at bassen først rigtigt er at føle, når man kommer over 50% volumen, og bass boost funktionen er næsten identisk med balanced audio. Vi havde i hvert fald svært ved at spotte forskellen på de to. Headsettet lader hurtigt, og holder batteri i minimum 10 timer hvis du giver den gas, og op til 18 timer med lidt mere varieret brug. Det er ganske imponerende for et trådløst headset på kun 175 gram i vores optik.

 

Når de ikke er i brug, kan ørekopperne drejes 90 grader, og de kan transporteres i bæretasken der følger med, eller i en skole- eller arbejdstaske. Det virker fint og er en lækker lille tilføjelse på farten. Med et prisskilt på under 700 kr inklusive fragt, er det svært ikke at klappe i hænderne og anbefale disse hørebøffer til en der er meget på farten. De er lette, holder batteri i lang tid, og leverer en mere end godkendt lyd. Til pengene, er det et par hovedtelefoner jeg har været yderst tilfreds med at teste.

 

GO 600 kan noget, når man ser på hele pakken. Jeg er ikke blæst helt bagover, men Plantronics BackBeat GO 600 er uden tvivl i toppen inden for trådløse hovedtelefoner i segmentet under 1000 kroner efter min mening. De er gode, og også bedre end mange andre trådløse headsets i den sammen priskategori.

 

Vi runder dagens test af med en karakter på 9/10 og en Safe buy award.

 

Pros:

 • Batteri
 • Letvægtskonstruktion
 • Meget holdbar konstruktion
 • Kontrol på venstre ørekop
 • Balanceret lydbillede
 • Pris

Cons:

 • Bass boost feature kan ikke rigig høres

Go_plantronics_backbeat_go_600_tweak_dk

Plantronics BackBeat GO 600 Plantronics BackBeat GO 600
9/ 100 kommentarer
Skriv kommentar til testen Kommentarer til testen fra Facebook

 

Corsair Harpoon RGB Wireless Gamermus

Trådløs og gaming er normalt ikke to ord der hænger sammen, selvom flere og flere producenter i l&oslas

Læs Mere

Far Cry New Dawn

Tweak.dk har testet det nye Far Cry New Dawn spil, og er klar med vurderingen. Tag Far Cry 5, spol tiden 17 år

Læs Mere

ASUS ROG Strix Z390-I Gaming

Et bundkort behøver ikke nødvendigvis at fylde meget for at være pakket med features. Det viser ASUS m

Læs Mere

Raijintek Juno Pro RBW

Raijintek har lanceret en række nye kølere med RGB belysning. vi kigger i denne anmeldelse på deres Jun

Læs Mere

Razer Nari Ultimate: Fantastisk synergi med computerspil

Razer er tilbage på testbænken, denne gang med deres spændende og innovative Nari Ultimate headset, der

Læs Mere

MSI GeForce RTX 2060 Gaming Z 6G; RTX på budget

MSI er tilbage på redaktionen, og denne gang med et grafikkort, som jeg virkelig har glædet mig til at skulle

Læs Mere

Project Deathstroke - Et ASUS ROG Build

I samarbejde med ASUS, har vi samlet et system med alt hvad de har at tilbyde af hardware fra øverste hylde. Result

Læs Mere

AMD Radeon VII; verdens første 7 nm grafikkort

AMD har lanceret Radeon VII, som er verdens første 7 nm grafikkort med HBM2 VRAM. NDA

Læs Mere

 

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

NVIDIA kommenterer på DLSS restriktioner på billedkvaliteten i Metro Exodus og Battlefield 5

Der er løbet meget kritik i DLSS bækken siden lanceringen, og der ser ikke ud til det stopper foreløbig.
Læs Mere

Intels 9 generation high-performance mobile processorer på vej

Intesl 9th generation high-performance mobile processor officielt listet. Core i9-9980HK flagskib med 8 Cores,
Læs Mere

GIGABYTE GeForce GTX 1660 Ti OC billeder, benchmarks leak og priser

Forud for officiel lancering af GeForce GTX 1660 Ti, er en række informationer lækket. Heriblandt finder vi GI
Læs Mere

RYGTE: 3GB VRAM modeller i GeForce GTX 1660 Ti serien på vej

NVIDIA på vej med nye 3 GB modeller i den kommende GeForce GTX 1660 Ti serie, og nu er der kommet leaks af den
Læs Mere

OFFICIELT: Alle Galaxy S10 modelnavne afsløret på Samsungs franske website

Bølgen af lækkede informationer forud for officielle annonceringer, er praktisktalt umulige at stoppe. Det gør
Læs Mere

Rainbow Six Siege Outback map afsløret

Alt imens vi knokler på at få testen af Far Cry New Dawn klar til jer, har Ubisoft afsløret flere detajler fra
Læs Mere

Release dato og officielle PC systemkrav til annonceret til World War Z

Saber Interactive har annonceret lanceringsdatoen på World War Z, og ifølge deres pressemeddelelse, bliver der
Læs Mere

Tom Clancy's The Division 2 Open Beta starter 1 marts 2019

Tom Clancy’s The Division 2 Open Beta bliver tilgængelig for alle, og giver en fornemmelse for The Division 2
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.