TEST: Plantronics BackBeat GO 3

editor picture
Hardware udlånt af: Plantronics.
Skrevet af Jan Blaszkevizc den 1. Aug 2017. Testen er vist 2485 gange.
Brand: Plantronics.
Flere tests i kategorien Headset


Del med dine venner

     


Plantronics behøver vidst ingen præsentation, hverken på eller udenfor Tweak.dk. Vi har kigget på deres produkter gentagende gange, og i dag er ingen undtagelse. Vi har modtaget et af deres seneste skud på stammen, når vi snakker lyd til det aktive folk. Navnet er BackBeat GO 3, som gemmer på et trådløst Bluetooth headset af in-ear typen. Oven i hatten får du en noget unik transport taske. Hvad denne er i stand til, og om BackBeat GO 3 er noget værd, får du svaret på hvis du læser videre… Velkommen til!

 

tweak_dk_Plantronics_BackBeat_GO_3_in-ear_trådløse_høretelefoner_tweak_dk_1

 

Specifikationer og features
Jeg har været en tur forbi Plantronics’ hjemmeside og fundet lidt oplysninger på BackBeat GO 3 headsettet, efterfulgt af det beskrivende billede:

 • Mikrofon: Ja, med NFC og a MEMS typen
 • Tilsluttes til: PC, Smartphone eller tablet
 • Håndfri opkald: Ja, over Bluetooth
 • Bluetooth profiler: A2DP 1.2, AVRCP v1.5, Wideband audio HFP v1.7, HSP v1.1
 • Spilletid: Maksimal 6,5 time på én opladning
 • Transport taske: Ja, med indbygget powerbank
 • Ladetid for headset: Op til 2,5 time
 • Trådløs rækkevidde: Op til 10 meter
 • Vægt: 19 gram

tweak_dk_Plantronics_BackBeat_GO_3_in-ear_trådløse_høretelefoner_tweak_dk_2

 

Unboxing – hvad får du med i kassen?
Med introduktionen og det tekniske overstået, kan vi nu få pakket BackBeat GO 3 ud af kassen og tage et nærmere kig. Forrest på kassen, finder vi et billede af selve Plantronics headsettet, tasken og diverse features samt navn – kassen kan desuden åbnes op som en bog, således at man kan se headset og taske igennem et vindue.

 

 

I kassen finder vi faktisk overraskende meget:

 • Plantronics BackBeat GO 3 headset
 • Ekstra ørepropper
 • Diverse papirer
 • USB kabel
 • Taske med indbygget powerbank

 

Et kig på BackBeat GO 3
Lad os vende blikket mod den inkluderede taske, inden vi giver selve headsettet et kig. Plantronics har her været yderst kreative, og bygget en lille powerbank ind i tasken. Denne giver de trådløse earbuds yderlige 13 timers spilletid, hvilket svarer til omkring to opladninger. Der er desuden også en lille batteri indikator, som både kan fortælle niveauet på powerbanken og selve headsettet – smart!

 

 

Nedenfor har jeg tilsluttet BackBeat GO 3 til powerbanken for at vise, hvordan det foregår. Den bagerste del på begge ørepropper er blå. Den ene af disse kan vippes af, og gemmer på en mikro USB port. Da der skal være plads til både batteri og USB stik i ørepropperne, betyder det, at de er ret store. Om dette har noget at sige med hensyn til komforten, finder vi ud af lidt senere.

 

 

Som vi tydeligt kan se på det første billede af BackBeat GO 3 Bluetooth earplugs herunder, løber der en gummi ”snor” imellem de to ørepropper. Denne skal ganske enkelt bare om bag nakken når du smækker BackBeat GO 3 i ørene, og så er du good to go, og uden chance for at tabe dem ved for eksempel løb eller lignende. Billede to giver et godt billede af hvor store ørepropperne er – folk med mindre øre kan måske løbe ind i problemer her.

 

 

Inkluderet i pakken, finder vi ud over det præ-monterede sæt, yderligere tre sæt ørepropper i forskellige størrelser. På denne måde burde der være noget for en hver. Udskiftning af disse er yderst simpelt – blot tag fat og riv af, og tryk den nye på. Det lille øje der er, skal fange en af de øverste folder i ørene, og sikre at bluetooth headsettet sidder bedst muligt fast.

 

 

Ud over ”PLT” navnet i sølv, er designet i den blå farve faktisk ret spænende, og ligner nærmest træ eller noget i den stil. Dette giver et unikt look, hvilket faktisk er ret fedt.
Vi må heller ikke glemme in-line kontrolleren. Det er via denne at alt styres i BackBeat GO3. Volume, opkald, skifte sang, on/off etc. Der er påklistret en guide til hvordan disse funktioner virker, når man tager headsettet ud af kassen – godt tænkt Plantronics.

 

 

Hvad kan man i App’en?

Der findes også en App til BackBeat GO 3 som vi naturligvis ikke kommer uden om. Mulighederne i softwaren er meget begrænset, og den eneste brugbare funktion er i min optik firmware opdaterings funktionen. Ud over denne er det kun muligt at ændre stemmen i det trådløse headset, samt ”HD Voice” on/off. Det kunne have været fedt at se en equalizer eller andet brugbart. Vi lader de fire billeder herunder tale for sig selv.

 

 

Testen og brugen
VI er nu nået til det sidste punkt i vores review af Plantronics BackBeat GO 3 headsettet – nemlig lytte og komfort testen. Denne gik i alt sin enkelthed ud på, at jeg kværnede en masse musik igennem på min smartphone med BackBeat GO 3 spændt for som højttalere. Til testen brugte jeg min OnePlus 3 smartphone, samt en blanding af YouTube, MP3 og FLAC filer, som burde dække bredt.

 

Parringen foregik ganske smertefrit, og jeg var kørende efter et minuts tid. Efter at have fundet de rette ørepropper, gik jeg i gang med med at teste lydbilledet af. Som altid dykkede jeg ned i en række forskellige genrer for at få det bedst muligt overblik over, hvordan lyden var i BackBeat GO 3. Der tegnede sig hurtigt et billede over lyden der blev leveret. Den var detaljerig, tør og kontant. Både diskant og mellemtone området blev gengivet pænt og åbent uden at blive for meget. Bassen var også til stede, især ved de lidt tungere genre som hands-up og hardstyle. Dette er også hvad in-ear hovedtelefoner og headsets er kendt for – tør bas i massevis. Overall ikke noget negativt at påpege på lydsiden, lige pånær, at den maksimale volume gerne måtte have været højere!

 

Hvad angik komforten, var denne ligesom lyden, også rigtig fin. Når først man have fået trykket dem korrekt ind, sad de rigtig behageligt og GODT fast. På trods af at jeg ikke er den mest aktive person i verden, er jeg overbevist om at de vil blive siddende selvom man går all-in i fitnesscenteret eller lignende. De er dog lidt store at have i ørene, hvilket måske kan være et turn-off for nogle. Men komforten fejler absolut ikke noget – lad os nu konkludere, efter vi har fået sat prisen på grisen nedenfor.

 

 

Pris
BackBeat GO 3 kan i skrivende stund til omkring 523,- DKK inklusiv fragt. Dette er en fair pris for et headset som henvender sig til den aktive person, og har det tilbehør inkluderet som BackBeat GO 3 har. 

 

Ønsker du alle de sprøde detaljer fra Plantronics selv, kan du besøge deres hjemmeside ved at klikke på banneret med deres navn herunder.

 

tweak_dk_Plantronics_BackBeat_GO_3_in-ear_trådløse_høretelefoner_tweak_dk_1

 

Konklusion
Som jeg har nævnt et par gange i denne test, er BackBeat GO 3 den perfekte makker for dig der er aktiv og på farten. Vi skal nu have rundet testen af, og hvilken fornøjelse det har været at have dette headset forbi testbænken. BackBeat GO 3 byder på lækker lyd og komfort som der ikke er noget negativt at sige om. Den inkluderede taske som medfølger er ret fed og unik, da den har en indbygget powerbank. Så har du altid strøm ved hånden, når du løber tør efter omkring seks timers musik. Jeg er personligt fan og syntes det er en super fed ide.

 

Der er dog et par ting som kunne have været bedre og mere finpudsede. Såsom App’en der kan findes til både iOS og Android. Den eneste reelle funktion denne har er at sørge for at firmwaren er opdateret, ellers kan den ikke rigtig noget. Jeg ville også ønske at BackBeat GO 3 var i stand til at spille en smule højere – de mangler lige det sidste på dette punkt. Alt i alt er BackBeat GO 3 fra Plantronics dog et par rigtig fornuftige Bluetooth ørepropper, hvilket denne gang belønnes med et stort 8-tal og en Safebuy award.

 

Godt

 • Fin komfort – flere forskellige ørepropper
 • Taske med indbygget PowerBank
 • Overall god lyd
 • In-line kontroller
 • Perfekte til den aktive person
 • Trådløse med Bluetooth tilslutning
 • App til både iOS og Android…

Knap så godt

 • … dog med meget få funktioner
 • Måtte godt kunne spille højere
 • Lidt store at have i ørene

 

Conclusion
As I have mentioned a few times in this review, the BackBeat GO 3 is the perfect mate for the person who are active and on the move. It is now time to wrap up this review, and what a pleasure it has been to have had this headset on the test bench. The BackBeat GO 3 offers great sound and comfort, which there is nothing negative to say about. The bag there is included is quite cool and unique, as it has a built-in powerbank. Then you always have some extra power at hand when you run out of juice after about six hours of music. I'm a personal fan of this bag and think it is an awesome feature.

 

However, there are a few things that could have been better and more refined. Such as the app that can be found for both iOS and Android. The only real feature this has is to make sure the firmware is updated, otherwise it cannot really do anything useful. I also wish that BackBeat GO 3 could play a bit louder - they are missing the last 15% ish on this point. All in all, the Plantronics’ BackBeat GO 3 is a pair of really sensible Bluetooth earplugs, which this time is rewarded with a score of 8/10.

 

Pros

 • Good comfort – different earplugs included
 • Bag with build in PowerBank
 • Overall great sound
 • In-line controller
 • Perfect for the active person
 • Wireless with Bluetooth connectivity
 • App for both iOS and Android…

Cons

 • … but very limited options
 • Max volume should be higher
 • A little clumsy and big in the ears

Score: 8

 

tweak_dk_Plantronics_BackBeat_GO_3_in-ear_trådløse_høretelefoner_tweak_dk_22

 Plantronics BackBeat GO 3 Plantronics BackBeat GO 3
8/ 100 Kommentarer
Skriv kommentar til testen Kommentarer til testen fra Facebook

 

ASUS Vivo Mini UNH 65H mini PC

Vi skal i dagens test have besøg af ASUS, og deres nyeste bud på en mini PC, nemlig deres Vivo Mini UN65H, de

Læs Mere

Roccat Isku+ Force FX

Roccat vender tilbage for en stund tilbage på Tweak.dk, med et nyt og spændende tastatur. Det drejer sig

Læs Mere

Sound BlasterX Vanguard K08 Mekanisk Tastatur

Mange kender producenten Creative for deres lydkort, højttalere og andre former for lydgrej. De har dog meldt sig i

Læs Mere

Razer Atheris trådløs bærbar mus

Hvis du ofte er meget på farten, og savner en lille og fiks mus at have med, kunne den nye Atheris mus fra Razer m&a

Læs Mere

Plantronics Voyager 8200 UC Bluetooth headset

Vi skal i dag se på Plantronics nyeste Bluetooth headset, nemlig deres lækre Voyager 8200 UC headset, som

Læs Mere

MSI Clutch GM70 gamingmus

Vi skal i dag se på MSI’s nye gamingmus, der er en modulær gamingmus, der gør sig til for bå

Læs Mere

ASUS PRIME X299-A LGA2066 bundkort

ASUS har sendt redaktionen en stribe bundkort til forskellige platforme, og det gør si

Læs Mere

ASUS Cerberus V2 Gamer Headset

Junglen af headsets kan være svær at finde rundt i, selv når det kommer til budget modeller. I denne tes

Læs Mere

 

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

Planlægger Apple en ny Mac Mini

Sidste gang Apple opdaterede deres Mac Mini var for 3 år siden, og nu buldrer jungletrommer om der meget vel k
Læs Mere

Nokia 8 med 6GB RAM forhandles i Tyskland

Nokia 8 med 6GB RAM forhandles i Tyskland, og flere lande er ifølge Nokia på vej, som Danmark også sikres mode
Læs Mere

SPOILER ALERT: Star Wars Battlefront II Single player campaign detaljer annonceret

Star Wars Battlefront II Single player campaign detaljer annonceret, og denne gang finder vi 90 minutters tota
Læs Mere

DRAMeXchange fortsætter de dystre informationer omkring fortsat stigning i DRAM priserne

DRAMeXchange fortsætter med at sende dystre informationer ud omkring en fortsat stigning i RAM priserne, og de
Læs Mere

HMD Global lancerer Nokia 7

Den nye Nokia-model er på banen, og den virker endda til at være en spændende en af slagsen. Desværre kommer d
Læs Mere

Sony løfter sløret for ny PS4-controller

Mini Wired Gamepad kan vise sig at være et ganske fint alternativ til dig den aktive PlayStation 4-gamer, der
Læs Mere

Verdens mindste GeForce GTX 1080 Ti grafikkort hedder Zotac ArcticStorm Mini

Verdens mindste GeForce GTX 1080 Ti grafikkort hedder Zotac ArcticStorm Mini, og er ifølge Zotac spækket med b
Læs Mere

Roccat Khan Pro Gaming Headset Annonceret

Roccat Khan Pro Gaming Headset Annonceret, og denne gang satser ROCCAT på en ny stil inden for gamerheadsets
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.