TEST: Netgear Arlo Pro VMS4130 Base og HD-kamera

editor picture
Hardware udlånt af: Netgear.
Skrevet af Kenneth den 11. Sep 2017. Testen er vist 2113 gange.
Brand: Netgear.
Flere tests i kategorien Netværk


Del med dine venner

     


Arlo Pro kommer med et 100% trådløst kamera, som er designet til brug både inden og udendørs, og selv om vi kun har et kamera i vores testsæt, så kan systemet uden problemer udvides med op til 15 kameraer ialt. Alt over fem enhender kræver dog, at man betaler for en service hos Netgear.

 

Til og med fem trådløse ovrvågningskameraer, kræver ikke du skal dukke ned i lommeulden efter flere penge end dem man bruger på selve udstyret.

 

Man får altså en gratis cloud lagerings service med, hvor dine optagelser bliver gemt online i op til syv dage.

 

Se med i vores anmeldelse på YouTube. 

 

 

Læs flere test af netværsksudstyr HER

 

netgear_arlo_pro_what_is_in_the_box_tweak_dk

 

Med i kassen får vi selve Arlo Pro kameraet, genopladeligt batteri, USB kabel til opladning, Base stationen og et beslag til montering.

 

Kameraet er relativt lille, og burde uden de store problemer kunne monteres de fleste steder, uden at vække for meget opsigt. De kan fæstnes enten via en lille gevind i bunden eller magnetisk. Det kugleformede beslag der er med i pakken, kan skrues op, og herefter at kameraet lige til at montere på.

 

netgear_arlo_pro_wireless_camera_tweak_dk

 

Kameraet har indbygget bevægelsessensor, natkamera, 130* vidvinkelslinse og mulighed for to-vejs kommunikation med indbygget højtaler og mikrofon direkte i kameraet. Det genopladelige batteri kan let tages ud, hvis man har et friskt at bytte ud med, men kan også enten lades op i kameraet via USB, eller blot være tilsluttet strøm hele tiden, hvis man ikke vil spekulerer på den slags. Netgear angiver selv batteritiden til et sted imellem fire og seks måneder.

 

netgear_arlo_pro_camera_setup_tweak_dk

 

Opsætningen er relativt let, og der er gode instruktioner med i pakken. Base enheden skal forbindes med LAN kabel direkte til din router, og der skabes så forbindelse imellem den og de tilsluttede kameraer. Så man kan vælge at placerer den centralt for den bedste dækning, selv hvis din router ikke er placeret optimalt.

 

Efterfølgende henter man Arlo appen til sin smartphone, og så er det blot at følge instruktionerne der for resten af opsætningen.

 

Besøg vores partner MSI via banneret.

 

 

netgear_arlo_pro_smartphone_software_tweak_dk

 

Efter systemet er sat op, foregår alt betjeneing igennem enten appen til smartphone, eller et Browser vindue på computeren. Her har man mulighed for at aktiverer eller deaktiverer kameraerne, eller opsætte forskellige skemaer for, hvornår de skal være aktive eller inaktive. Kameraet på Netgear Arlo Pro VMS4130, kan indstilles til reagere både på bevægelse og lyd.

 

Den sidste metode er at slå Geo Fencing til, hvilket slår systemet til eller fra baseret på. om din telefon er tæt på hjemmet eller ej. Det er her muligt at tilslutte flere telefoner, hvis alle telefoner bevæger sig væk fra hjemmet, aktiveres systemet, og hvis en eller flere af dem kommer hjem, så deaktiveres systemet. Det er rigtig praktisk, hvis ikke man lever sit liv helt så skemalagt, at det kan passe ind i et fast setup.

 

netgear_arlo_pro_placement_tweak_dk

 

Du kan ligeledes tilgå et live feed fra de tilsluttede enheder. Her har man også mulighed for at bruge den indbyggede mikrofon og højtaler, dels til at høre hvad der foregår, men du kan også via appen tale med evt. personer der skulle være til stede.

 

Når kameraet bliver aktiveret, så kan du selv angive hvad der skal ske. Ud over naturligvis at optage video og lyd, så er der i basestationen også indbygget en sirene, som kan sættes til at starte op sammen med optagelsen. I et mindre hjem, så kan sirene funktionen naturligvis være god, men i et større hjem, kan det være en anelse begrænsende, at den kun kommer fra basestationen, som måske står langt væk eller afsides.

 

Generelt er brugerfalden på softwaren overskuelig og let at arbejde med. Jeg har dog oplevet at Geo Fencing ind imellem var en anelse ustabil, og ikke altid slog fra når jeg kom hjem. Om problemet ligger hos Arlo, eller i min telefon og/eller den appen, skal jeg ikke kunne sige og problemet gik i sig selv efter en kort periode.

 

netgear_arlo_pro_software_saved_clips_tweak_dk

 

Optagelserne bliver gemt online, hvor de så ligger i op til en uge. Det betyder også meget praktisk, at man er sikret imod optagelserne forsvinder, hvis nogen skulle finde på at ødelægge eller stjæle kameraet. Man kan dog til enhver tid gå ind og downloade specifikke klip, hvis man ønsker at gemme dem ud over den uge de er gemt.

 

netgear_arlo_pro_smartphone_push_message_tweak_dk

 

Man kan også indstille tingene, så du modtager en push meddelelse på din telefon, hvis kameraet bliver aktiveret, så man har mulighed for at skride til handling, hvis det er nødvendigt.

 

netgear_arlo_pro_daytime_video_clip_tweak_dk

 

Kvaliteten på billederne synes jeg er tilfredsstillende for så lille et kamera. I de fleste tilfælde er det rigeligt til sagtens at kunne se hvad der foregår, og ikke mindst være i stand til at genkende evt. ansigter, hvis det skulle være nødvendigt. Optagelserne gemmes i 1280x720 opløsning, og nat funktionen fungerer også upåklageligt, samt tilbyder fornuftige billeder selv i noget nær totalt mørke.

 

Det ville naturligvis have været lækkert med et Full HD billede, men hvis man samtidigt skal beholde den trådløse frihed, må man gå lidt på kompromis. Netgears Arlo Q kamera. kan også tilføjes systemet, og tilbyder de samme funktioner sammen med et Full HD billede, men kræver dog fast strøm for at fungerer.

 

netgear_arlo_pro_nighttime2_video_clip_tweak_dk

 

Jeg har haft Netgear Arlo Pro VMS4130 Base plus et HD-cam sat op i hjemmet i omkring to måneder nu, og generelt har det været en god oplevelse. Opsætning og brug er ret lige til, og har ikke været forbundet med nogen problemer, ud over mine problemer med at få Geo Fencing til at virke tilfredsstillende til tider, men det har dog løst sig her i slutningen af perioden.

 

Netgears angivelse af batteritiden lader også til at holde rimeligt godt. Efter et par måneders bru, har jeg stadig 56% batteri tilbage på systemet, hvilket jeg synes er ret imponerende, og det er i hvert fald ikke ofte, man behøver bekymre sig om at skulle oplade kameraet.

 

netgear_arlo_pro_placement_shelf_tweak_dk

 

Netgear Arlo Pro VMS4130 Base + HD-cam, kan pt. findes online til lige under 2500 kr., men man kan også købe sæt med op til fire inkluderede kameraer, og her lander prisen så samlet på omkring 7400 kr.

 

Det er en god slat penge, men taget i betragtning hvad man får med sammen med kvaliteten og brugervenligheden, så synes jeg alligevel at prisen rammer meget godt. Den trådløse frihed er utrolig lækker at have, og gør systemet meget fleksibelt, og så ikke mindst til både inden- og udendørs brug uden problemer.

 

 

Godt:

  • 100% trådløst og derfor også meget fleksibelt
  • Kan bruges både inden- og udendørs
  • God batteritid

 

Knap så godt

  • Generelt god software, men visse funktioner ligger lidt skjult
  • Har lidt problemer med GeoFencing

 Netgear Arlo Pro VMS4130 Base og HD-kamera Netgear Arlo Pro VMS4130 Base og HD-kamera
8/ 100 kommentarer
Skriv kommentar til testen Kommentarer til testen fra Facebook

 

MSI Z370 Gaming Pro Carbon AC - Coffee Lake bundkort fra MSI

Sammen med Intels nye 8 generation Coffee Lake processorer, som sammen med Z370 bundkortene skal danne fælles f

Læs Mere

ASRock B350 og X370 Gaming ITX/ac

Udvalget af specielt mindre bundkort til AM4 platformen har været lidt på den forsigtige side, da der ikke var

Læs Mere

Razer Basilisk FPS Gamer Mus

High-end optisk sensor med op til 16.000 DPI, Chroma RGB lys og programmerbare knapper, er blot nogle af de fede features

Læs Mere

ASUSTOR AS6302T NAS server

NAS er et område, som vi ikke kommer så tit omkring, selvom der faktisk er et k&a

Læs Mere

Creative Sound Blaster X AE-5 Lydkort

Creatives primære produktområde, er uden tvivl lydgrej på trods af at vi for nyligt også stiftede

Læs Mere

Cooler Master MWE Bronze 650 watt PSU

Strømforsyninger kommer i alle størrelser og afskygninger. I denne test skal vi hilse på en budget mod

Læs Mere

MSI GTX 1070 Ti Gaming 8G - Et nyt medlem i den grønne familie

Nvidia tog fusen på en stor del af brugerne, da de overraskede med NVIDIA GTX1070 Ti udvidelsen til deres familie. N

Læs Mere

ASUS ROG Pugio Mus

Markedet for mus er mættet lige meget hvilken prisgruppe vi kigger i. Det kan være svært at skille sig u

Læs Mere

 

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

Powercolor teaser med et custom RX Vega 64 Red Devil grafikkort

Powercolor har længe teaset for et custom RX Vega 64 grafikkort, som blandt andet prydes med deres Red Devil t
Læs Mere

MSI Infinite X opgraderes med 8th generation Intel processorer

Leder du efter en komplet system, hvor du ikke selv skal igang med computer byggeriet som en ren byggemand Bob
Læs Mere

Android-enheder mest udsatte for virus-angreb

Noget tyder på, at du måske skal tænke ekstra grundigt over dit næste smartphone-valg.
Læs Mere

Blizzard bekræfter: Xbox One X-forbedringer til Overwatch

Xbox One X-ejerne får for fremtiden fornøjelsen af at spille Overwatch med 4K-resolution.
Læs Mere

Nye Origin PC EON gamer laptops i handlen

Origin PC melder nye versioner klar af deres award-winning EON15-X, EON17-X, og EON17-SLX gamer bærbar sammen
Læs Mere

Razer Wolverine Tournament Edition lanceret

Razers nye Wolverine Tournament Edition er på vej til test på Tweak redaktionen, og vores test af Razer Wolver
Læs Mere

NBC med rekordstor dækning af vinter-OL

Det amerikanske tv-netværk har annonceret, at man vil levere en rekordstor dækning af næste års vinter-OL.
Læs Mere

Worms WMD ankommer til Switch

Nintendo Switch-konsollen bliver hele tiden beriget med nye spil. Nu er der også blevet gjort plads til en af
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.