TEST: Netgear Arlo Pro VMS4130 Base og HD-kamera

editor picture
Hardware udlånt af: Netgear.
Skrevet af Kenneth den 11. Sep 2017. Testen er vist 3128 gange.
Brand: Netgear.
Flere tests i kategorien Netværk


Del med dine venner

     


**Sponsoreret indhold.

 

Arlo Pro kommer med et 100% trådløst kamera, som er designet til brug både inden og udendørs, og selv om vi kun har et kamera i vores testsæt, så kan systemet uden problemer udvides med op til 15 kameraer ialt. Alt over fem enhender kræver dog, at man betaler for en service hos Netgear.

 

Til og med fem trådløse ovrvågningskameraer, kræver ikke du skal dukke ned i lommeulden efter flere penge end dem man bruger på selve udstyret.

 

Man får altså en gratis cloud lagerings service med, hvor dine optagelser bliver gemt online i op til syv dage.

 

Se med i vores anmeldelse på YouTube. 

 

 

Læs flere test af netværsksudstyr HER

 

netgear_arlo_pro_what_is_in_the_box_tweak_dk

 

Med i kassen får vi selve Arlo Pro kameraet, genopladeligt batteri, USB kabel til opladning, Base stationen og et beslag til montering.

 

Kameraet er relativt lille, og burde uden de store problemer kunne monteres de fleste steder, uden at vække for meget opsigt. De kan fæstnes enten via en lille gevind i bunden eller magnetisk. Det kugleformede beslag der er med i pakken, kan skrues op, og herefter at kameraet lige til at montere på.

 

netgear_arlo_pro_wireless_camera_tweak_dk

 

Kameraet har indbygget bevægelsessensor, natkamera, 130* vidvinkelslinse og mulighed for to-vejs kommunikation med indbygget højtaler og mikrofon direkte i kameraet. Det genopladelige batteri kan let tages ud, hvis man har et friskt at bytte ud med, men kan også enten lades op i kameraet via USB, eller blot være tilsluttet strøm hele tiden, hvis man ikke vil spekulerer på den slags. Netgear angiver selv batteritiden til et sted imellem fire og seks måneder.

 

netgear_arlo_pro_camera_setup_tweak_dk

 

Opsætningen er relativt let, og der er gode instruktioner med i pakken. Base enheden skal forbindes med LAN kabel direkte til din router, og der skabes så forbindelse imellem den og de tilsluttede kameraer. Så man kan vælge at placerer den centralt for den bedste dækning, selv hvis din router ikke er placeret optimalt.

 

Efterfølgende henter man Arlo appen til sin smartphone, og så er det blot at følge instruktionerne der for resten af opsætningen.

 

Besøg vores partner MSI via banneret.

 

 

netgear_arlo_pro_smartphone_software_tweak_dk

 

Efter systemet er sat op, foregår alt betjeneing igennem enten appen til smartphone, eller et Browser vindue på computeren. Her har man mulighed for at aktiverer eller deaktiverer kameraerne, eller opsætte forskellige skemaer for, hvornår de skal være aktive eller inaktive. Kameraet på Netgear Arlo Pro VMS4130, kan indstilles til reagere både på bevægelse og lyd.

 

Den sidste metode er at slå Geo Fencing til, hvilket slår systemet til eller fra baseret på. om din telefon er tæt på hjemmet eller ej. Det er her muligt at tilslutte flere telefoner, hvis alle telefoner bevæger sig væk fra hjemmet, aktiveres systemet, og hvis en eller flere af dem kommer hjem, så deaktiveres systemet. Det er rigtig praktisk, hvis ikke man lever sit liv helt så skemalagt, at det kan passe ind i et fast setup.

 

netgear_arlo_pro_placement_tweak_dk

 

Du kan ligeledes tilgå et live feed fra de tilsluttede enheder. Her har man også mulighed for at bruge den indbyggede mikrofon og højtaler, dels til at høre hvad der foregår, men du kan også via appen tale med evt. personer der skulle være til stede.

 

Når kameraet bliver aktiveret, så kan du selv angive hvad der skal ske. Ud over naturligvis at optage video og lyd, så er der i basestationen også indbygget en sirene, som kan sættes til at starte op sammen med optagelsen. I et mindre hjem, så kan sirene funktionen naturligvis være god, men i et større hjem, kan det være en anelse begrænsende, at den kun kommer fra basestationen, som måske står langt væk eller afsides.

 

Generelt er brugerfalden på softwaren overskuelig og let at arbejde med. Jeg har dog oplevet at Geo Fencing ind imellem var en anelse ustabil, og ikke altid slog fra når jeg kom hjem. Om problemet ligger hos Arlo, eller i min telefon og/eller den appen, skal jeg ikke kunne sige og problemet gik i sig selv efter en kort periode.

 

netgear_arlo_pro_software_saved_clips_tweak_dk

 

Optagelserne bliver gemt online, hvor de så ligger i op til en uge. Det betyder også meget praktisk, at man er sikret imod optagelserne forsvinder, hvis nogen skulle finde på at ødelægge eller stjæle kameraet. Man kan dog til enhver tid gå ind og downloade specifikke klip, hvis man ønsker at gemme dem ud over den uge de er gemt.

 

netgear_arlo_pro_smartphone_push_message_tweak_dk

 

Man kan også indstille tingene, så du modtager en push meddelelse på din telefon, hvis kameraet bliver aktiveret, så man har mulighed for at skride til handling, hvis det er nødvendigt.

 

netgear_arlo_pro_daytime_video_clip_tweak_dk

 

Kvaliteten på billederne synes jeg er tilfredsstillende for så lille et kamera. I de fleste tilfælde er det rigeligt til sagtens at kunne se hvad der foregår, og ikke mindst være i stand til at genkende evt. ansigter, hvis det skulle være nødvendigt. Optagelserne gemmes i 1280x720 opløsning, og nat funktionen fungerer også upåklageligt, samt tilbyder fornuftige billeder selv i noget nær totalt mørke.

 

Det ville naturligvis have været lækkert med et Full HD billede, men hvis man samtidigt skal beholde den trådløse frihed, må man gå lidt på kompromis. Netgears Arlo Q kamera. kan også tilføjes systemet, og tilbyder de samme funktioner sammen med et Full HD billede, men kræver dog fast strøm for at fungerer.

 

netgear_arlo_pro_nighttime2_video_clip_tweak_dk

 

Jeg har haft Netgear Arlo Pro VMS4130 Base plus et HD-cam sat op i hjemmet i omkring to måneder nu, og generelt har det været en god oplevelse. Opsætning og brug er ret lige til, og har ikke været forbundet med nogen problemer, ud over mine problemer med at få Geo Fencing til at virke tilfredsstillende til tider, men det har dog løst sig her i slutningen af perioden.

 

Netgears angivelse af batteritiden lader også til at holde rimeligt godt. Efter et par måneders bru, har jeg stadig 56% batteri tilbage på systemet, hvilket jeg synes er ret imponerende, og det er i hvert fald ikke ofte, man behøver bekymre sig om at skulle oplade kameraet.

 

netgear_arlo_pro_placement_shelf_tweak_dk

 

Netgear Arlo Pro VMS4130 Base + HD-cam, kan pt. findes online til lige under 2500 kr., men man kan også købe sæt med op til fire inkluderede kameraer, og her lander prisen så samlet på omkring 7400 kr.

 

Det er en god slat penge, men taget i betragtning hvad man får med sammen med kvaliteten og brugervenligheden, så synes jeg alligevel at prisen rammer meget godt. Den trådløse frihed er utrolig lækker at have, og gør systemet meget fleksibelt, og så ikke mindst til både inden- og udendørs brug uden problemer.

 

 

Godt:

  • 100% trådløst og derfor også meget fleksibelt
  • Kan bruges både inden- og udendørs
  • God batteritid

 

Knap så godt

  • Generelt god software, men visse funktioner ligger lidt skjult
  • Har lidt problemer med GeoFencing

 

Netgear Arlo Pro VMS4130 Base og HD-kamera Netgear Arlo Pro VMS4130 Base og HD-kamera
8/ 100 kommentarer
Skriv kommentar til testen Kommentarer til testen fra Facebook

 

TP-Link Archer C3150 MU-MIMO Gigabit Router

Dualband wifi, 1.4 GHz dualcore, MU-MIMO support og betjening via App til smartphone. Dette er blot nogle af de fede featu

Læs Mere

Sound BlasterX H7 Tournament Edition Headset

Gamerprodukter fra Creative går under navnet Sound BlasterX, hvilket er netop hvad dagens test byder på. Vi ha

Læs Mere

South Park - The Fractured But Whole

Ubisoft San Francisco har overgået sig selv, med deres nyeste udgivelse i South Park serien. Efter at have kø

Læs Mere

Blue Microphones Raspberry USB mikrofon

Dagens test er med udgangspunkt i Blue og deres nyeste mikrofon, Raspberry, der er noget så sjældent som en US

Læs Mere

Phanteks Evolv Shift - mini-ITX med højde!

Evovl Shift fra Phanteks er et mini-ITX kabinet der skiller sig ud med et anderledes design. Vi har testet det for at se o

Læs Mere

Creative Sound BlasterX Kratos S5

Det er ikke kun tastaturer, mus og kabinetter der er udstyret med RGB lys længere. Creative er klar med deres Kratos

Læs Mere

NZXT H700i - Premium MidTower kabinet med "Skynet" AI

NZXT er tilbage med en ny serie af “smarte” kabinetter – men hvad går det helt præcist

Læs Mere

EVGA GeForce GTX 1070 Ti FTW ULTRA SILENT GAMING - Kan ydelse og stilhed forenes?

Anskaffelse af grafikkort, kan i mange tilfælde være besværligt at få i hus. En af årsagerne

Læs Mere

 

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

Justice League er den mindst succesfulde DC-film

DC har fortsat store problemer med at holde trit med Marvel - i hvert fald, når det kommer til at producere fi
Læs Mere

Vivendi opgiver overtagelse af Ubisoft

Ubisoft har i flere år været på Vivendis ønskeliste. Nu er drømmen om en overtagelse dog bristet for en stund.
Læs Mere

Amazon er den næstmest værdifulde virksomhed i USA

Det går ganske godt for Amazon. Virksomheden bliver hele tiden ved med at øge sin markedsværdi.
Læs Mere

Prisen på iPhone X-efterfølger kan blive sat lavt

iPhone X blev sidste år lanceret med en – for manges vedkommende – skræmmende høj pris. Dette gjorde den til v
Læs Mere

Thanos og Thor med mest skærmtid i længste Marvel-film nogensinde

Avengers: Infinity War nærmer sig en længe ventet verdenspremiere, som kommer til at finde sted den 27. april.
Læs Mere

Trump forbyder brug af kryptovalutaer fra Venezuela

Venezuela og USA har ikke ligefrem det bedste forhold til hinanden. Det er nu blevet afspejlet i en ny ordre f
Læs Mere

Bag skærmen - Hvordan tester vi grafikkort

Hvis du har undret dig over hvordan vi griber en test af et grafikkort an kan du nu se svaret på vores YouTube
Læs Mere

AMD sænkerne priserne på Ryzen og ThreadRipper forud for Pinnacle Ridge

Hvad der må formodes at ske forud for release af Pinnacle Ridge, har AMD sænket priserne på visse Ryzen-deskto
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.