TEST: Netgear Arlo Pro VMS4130 Base og HD-kamera

editor picture
Hardware udlånt af: Netgear.
Skrevet af Kenneth den 11. Sep 2017. Testen er vist 3743 gange.
Brand: Netgear.
Flere tests i kategorien Netværk


Del med dine venner

     


**Sponsoreret indhold.

 

Arlo Pro kommer med et 100% trådløst kamera, som er designet til brug både inden og udendørs, og selv om vi kun har et kamera i vores testsæt, så kan systemet uden problemer udvides med op til 15 kameraer ialt. Alt over fem enhender kræver dog, at man betaler for en service hos Netgear.

 

Til og med fem trådløse ovrvågningskameraer, kræver ikke du skal dukke ned i lommeulden efter flere penge end dem man bruger på selve udstyret.

 

Man får altså en gratis cloud lagerings service med, hvor dine optagelser bliver gemt online i op til syv dage.

 

Se med i vores anmeldelse på YouTube. 

 

 

Læs flere test af netværsksudstyr HER

 

netgear_arlo_pro_what_is_in_the_box_tweak_dk

 

Med i kassen får vi selve Arlo Pro kameraet, genopladeligt batteri, USB kabel til opladning, Base stationen og et beslag til montering.

 

Kameraet er relativt lille, og burde uden de store problemer kunne monteres de fleste steder, uden at vække for meget opsigt. De kan fæstnes enten via en lille gevind i bunden eller magnetisk. Det kugleformede beslag der er med i pakken, kan skrues op, og herefter at kameraet lige til at montere på.

 

netgear_arlo_pro_wireless_camera_tweak_dk

 

Kameraet har indbygget bevægelsessensor, natkamera, 130* vidvinkelslinse og mulighed for to-vejs kommunikation med indbygget højtaler og mikrofon direkte i kameraet. Det genopladelige batteri kan let tages ud, hvis man har et friskt at bytte ud med, men kan også enten lades op i kameraet via USB, eller blot være tilsluttet strøm hele tiden, hvis man ikke vil spekulerer på den slags. Netgear angiver selv batteritiden til et sted imellem fire og seks måneder.

 

netgear_arlo_pro_camera_setup_tweak_dk

 

Opsætningen er relativt let, og der er gode instruktioner med i pakken. Base enheden skal forbindes med LAN kabel direkte til din router, og der skabes så forbindelse imellem den og de tilsluttede kameraer. Så man kan vælge at placerer den centralt for den bedste dækning, selv hvis din router ikke er placeret optimalt.

 

Efterfølgende henter man Arlo appen til sin smartphone, og så er det blot at følge instruktionerne der for resten af opsætningen.

 

Besøg vores partner MSI via banneret.

 

 

netgear_arlo_pro_smartphone_software_tweak_dk

 

Efter systemet er sat op, foregår alt betjeneing igennem enten appen til smartphone, eller et Browser vindue på computeren. Her har man mulighed for at aktiverer eller deaktiverer kameraerne, eller opsætte forskellige skemaer for, hvornår de skal være aktive eller inaktive. Kameraet på Netgear Arlo Pro VMS4130, kan indstilles til reagere både på bevægelse og lyd.

 

Den sidste metode er at slå Geo Fencing til, hvilket slår systemet til eller fra baseret på. om din telefon er tæt på hjemmet eller ej. Det er her muligt at tilslutte flere telefoner, hvis alle telefoner bevæger sig væk fra hjemmet, aktiveres systemet, og hvis en eller flere af dem kommer hjem, så deaktiveres systemet. Det er rigtig praktisk, hvis ikke man lever sit liv helt så skemalagt, at det kan passe ind i et fast setup.

 

netgear_arlo_pro_placement_tweak_dk

 

Du kan ligeledes tilgå et live feed fra de tilsluttede enheder. Her har man også mulighed for at bruge den indbyggede mikrofon og højtaler, dels til at høre hvad der foregår, men du kan også via appen tale med evt. personer der skulle være til stede.

 

Når kameraet bliver aktiveret, så kan du selv angive hvad der skal ske. Ud over naturligvis at optage video og lyd, så er der i basestationen også indbygget en sirene, som kan sættes til at starte op sammen med optagelsen. I et mindre hjem, så kan sirene funktionen naturligvis være god, men i et større hjem, kan det være en anelse begrænsende, at den kun kommer fra basestationen, som måske står langt væk eller afsides.

 

Generelt er brugerfalden på softwaren overskuelig og let at arbejde med. Jeg har dog oplevet at Geo Fencing ind imellem var en anelse ustabil, og ikke altid slog fra når jeg kom hjem. Om problemet ligger hos Arlo, eller i min telefon og/eller den appen, skal jeg ikke kunne sige og problemet gik i sig selv efter en kort periode.

 

netgear_arlo_pro_software_saved_clips_tweak_dk

 

Optagelserne bliver gemt online, hvor de så ligger i op til en uge. Det betyder også meget praktisk, at man er sikret imod optagelserne forsvinder, hvis nogen skulle finde på at ødelægge eller stjæle kameraet. Man kan dog til enhver tid gå ind og downloade specifikke klip, hvis man ønsker at gemme dem ud over den uge de er gemt.

 

netgear_arlo_pro_smartphone_push_message_tweak_dk

 

Man kan også indstille tingene, så du modtager en push meddelelse på din telefon, hvis kameraet bliver aktiveret, så man har mulighed for at skride til handling, hvis det er nødvendigt.

 

netgear_arlo_pro_daytime_video_clip_tweak_dk

 

Kvaliteten på billederne synes jeg er tilfredsstillende for så lille et kamera. I de fleste tilfælde er det rigeligt til sagtens at kunne se hvad der foregår, og ikke mindst være i stand til at genkende evt. ansigter, hvis det skulle være nødvendigt. Optagelserne gemmes i 1280x720 opløsning, og nat funktionen fungerer også upåklageligt, samt tilbyder fornuftige billeder selv i noget nær totalt mørke.

 

Det ville naturligvis have været lækkert med et Full HD billede, men hvis man samtidigt skal beholde den trådløse frihed, må man gå lidt på kompromis. Netgears Arlo Q kamera. kan også tilføjes systemet, og tilbyder de samme funktioner sammen med et Full HD billede, men kræver dog fast strøm for at fungerer.

 

netgear_arlo_pro_nighttime2_video_clip_tweak_dk

 

Jeg har haft Netgear Arlo Pro VMS4130 Base plus et HD-cam sat op i hjemmet i omkring to måneder nu, og generelt har det været en god oplevelse. Opsætning og brug er ret lige til, og har ikke været forbundet med nogen problemer, ud over mine problemer med at få Geo Fencing til at virke tilfredsstillende til tider, men det har dog løst sig her i slutningen af perioden.

 

Netgears angivelse af batteritiden lader også til at holde rimeligt godt. Efter et par måneders bru, har jeg stadig 56% batteri tilbage på systemet, hvilket jeg synes er ret imponerende, og det er i hvert fald ikke ofte, man behøver bekymre sig om at skulle oplade kameraet.

 

netgear_arlo_pro_placement_shelf_tweak_dk

 

Netgear Arlo Pro VMS4130 Base + HD-cam, kan pt. findes online til lige under 2500 kr., men man kan også købe sæt med op til fire inkluderede kameraer, og her lander prisen så samlet på omkring 7400 kr.

 

Det er en god slat penge, men taget i betragtning hvad man får med sammen med kvaliteten og brugervenligheden, så synes jeg alligevel at prisen rammer meget godt. Den trådløse frihed er utrolig lækker at have, og gør systemet meget fleksibelt, og så ikke mindst til både inden- og udendørs brug uden problemer.

 

 

Godt:

  • 100% trådløst og derfor også meget fleksibelt
  • Kan bruges både inden- og udendørs
  • God batteritid

 

Knap så godt

  • Generelt god software, men visse funktioner ligger lidt skjult
  • Har lidt problemer med GeoFencing

 

Netgear Arlo Pro VMS4130 Base og HD-kamera Netgear Arlo Pro VMS4130 Base og HD-kamera
8/ 100 kommentarer
Skriv kommentar til testen Kommentarer til testen fra Facebook

 

Western Digital WD RED 6 TB

Western Digital er en af markedets helt gamle drenge, når det kommer til produktionen af lagerenheder, og her snakke

Læs Mere

ADATA XPG Spectrix D80 og Spectrix D41

Markedet for RAM er blevet endnu en slagmark, hvor producenterne forsøger at vinde RGB krigen. ADATA har med deres

Læs Mere

Phanteks Enthoo Pro Special Edition Build

Phanteks er tilbage med en revideret version af deres oprindelige Phanteks Enthoo Pro kabinet, og Tweak.dk er klar med en

Læs Mere

SteelSeries Arctis PRO + GameDAC

Vi har set på headset i alle prisklasser og kategorier her på Tweak.dk, og nu er det igen blevet tid til at se

Læs Mere

Cooler Master CM310 Budget Gamermus

Har du brugt alle pengene på din nye lækre gamer computer, men glemt tilbehøret? Så frygt ej, Coo

Læs Mere

Corsair Crystal 280X

Trænger du til forandring og ønsker måske et mindre format på hjemmecomputeren, kunne Corsair meg

Læs Mere

Corsair HS60 7.1 gaming headset

Alle elsker fed lyd, og Corsair plejer at være stabil leverandør af omtalte. Vi skal i dag se på Corsai

Læs Mere

Corsair H60 2018 Edition

Corsair har været i gang med at genopfriske nogle af deres ældre AIO kølerdesigns, og i den anledning t

Læs Mere

 

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

Intels Z390 tager over hvor Z370 slipper

Et kig på Intels egen roadmap, afslører deres Z370 chipset snart går på pension. Dermed skal Intel også være k
Læs Mere

iPhone overlever et fald på 300 meter

Ved første øjekast skreg den clickbait, DROP TEST iPhone SURVIVES 1,000-foot fall from plane after owner drops
Læs Mere

Battlefield V open beta starter i september

Nye informationer direkte fra hestens mule er dukket op. Den officielle releasedato for Battlefield V, hedder
Læs Mere

Verdens hurtigste have traktor giver gas på Goodwood festivallen

For kort tid siden omtalte vi verdens vildeste plæneklipper i form af Honda Mean Mower slår græsset med 240 km
Læs Mere

DOOM Eternal gameplay frigives under Quakecon 2018

I kølvandet på annonceringen af DOOM Eternal fra Bethesda under dette års E3 2018 game konference, har iD Soft
Læs Mere

Call of Duty: Black Ops 4 beta test starter 3 august 2018

Sidder du klar til at få snitterne begravet i det kommende Call of Duty, så er ventetiden snart slut. Om ikke
Læs Mere

Fortnite Season 5 lanceret, full release notes afsløret samt ny cinematic trailer

Epic Games annoncerede i går Fortnites Season 5, og i samme omgang søsatte de en ny cinematic trailer, som kan
Læs Mere

Russer dræber kammerat, fordi han hævdede AMD grafikkort er bedre end NVIDIAS

Valget mellem NVIDIA og AMD, og hvilken producent der løber med sejren, kan ofte få diskutionerne til stikke a
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.