TEST: NZXT H440 EnVyUs Edition

editor picture
Hardware udlånt af: NZXT.
Skrevet af Jan Blaszkevizc den 5. Oct 2017. Testen er vist 2721 gange.
Brand: NZXT.
Flere tests i kategorien Kabinet


Del med dine venner

     


Vi skal i denne test hilse på en gammel kending så at sige. Tilbage i 2014 anmeldte vi det dengang nye NZXT H440 kabinet her på siden. Vi skriver nu 2017, og gutterne hos NZXT holder stadig liv i deres H440 kabinet, ved at lancere specielle udgave, som det vi skal se på i dag. Hvis du følger med i eSport såsom Counter Strike og lignende, har du måske hørt om holdet EnVyUs.

 

NZXT har i samarbejde med EnVyUs lavet en speciel udgave af H440 kabinettet, som vi skal have kørt igennem maskineriet. Formen og det indre design, er mere eller mindre identisk med originalen af H440, i fald du ønsker en mere dybdegående gennemgang, henviser jeg til vores oprindelige test af kabinettet.

 

I denne test vil jeg i stedet fokusere på de unikke farver og ændringer NZXT har lavet på EnVyUs udgaven.

 

tweak_dk_NZXT_H440_EnVyUs_Edition_midi_tower_kabinet_1

 

Specifikationer og features
Jeg har været en tur forbi NZXT’s hjemmeside og fundet lidt oplysninger på H440 EnVyUs kabinettet til jer. Disse er listet op herunder, efterfulgt af et par billeder af nogle af de features kabinettet også tilbyder:

 • Type: ATX
 • Materialer: Metal og plastik
 • Dimensioner: 220 x 513 x 480 mm
 • Bundkort support: Mini-ITX, Micro-ATX og ATX
 • PCI-slots: 7
 • Vægt: 10.16 kilo
 • Front I/O: USB 2.0 x2, USB 3.0 x2 og lyd ind/ud
 • 5.25” pladser: 0
 • 3.5” pladser: 11
 • 2.5” pladser: 8
 • Blæser support:
  - Front: 2x140 / 3x120 mm (3x120 mm FN V2 blæsere inkluderet)
  - Top: 2x140 / 3x120 mm
  - Bagende: 1x140 / 1x120 mm (1x140 mm FN V2 blæser inkluderet)
 • Radiator support:
  - Front: 120, 140, 240, 280 og 360 mm
  - Top: 120, 140, 240, 280 og 360 mm
  - Bagende: 120 og 140 mm
 • Maksimal grafikkort længde: 294 mm (med HDD bur) / 428 mm (uden HDD bur)
 • CPU-køler højde max: 180 mm

 

Et nærmere kig på kabinettet ude og inde
Med introduktionen og det tekniske overstået, kan vi nu tage det første kig på selve EnVyUs modellen. For dem der er bekendt med designet og formerne på H440, vil EnVyUs udgaven ikke umiddelbart være noget specielt. Det ydre design er sort og hvidt, og på fronten finder vi EnVyUs logoet, samt NZXT meget diskret i bunden. Venstre side har et stort sidevindue i plexiglas, mens at højre side er et stort sort panel – ganske som på originalen.

 

 

Frontpanelet er også det samme som på kabinettet fra 2014. Vi finder i venstre side power og reset knapper, mens at tilslutningerne er i højre side. Lyd ind/ud, to USB 2.0 porte og to 3.0 porte, er hvad NZXT igen har valgt at udstyre H440 med. Flere og flere kabinetter begynder at inkludere USB 3.1 Type-C porte på fronten, hvilket ville have været rart at se her også.

 

tweak_dk_NZXT_H440_EnVyUs_Edition_midi_tower_kabinet_6

 

Fronten som er en blanding af metal og plastik kan stadig let afmonteres ved at tage fat i bunden og give et ryk. Inde bag finder vi tre 120 mm blæsere inkluderet af type FN V2, som NZXT kalder dem. Der er tale om blæsere af ganske lækker kvalitet, hvis man tænker på at de blæsere man ofte finder inkluderet i kabinetter er billige modeller. Et stort magnetisk støvfilter er placeret foran blæserne, og kan let afmonteres for rengøring – igen, ganske som på originalen. Vi har allerede dækket blæser og radiatorsupporten under specifikationerne, så jeg vil lade det afsnit tale for sig, selv og bevæge mig videre til toppen.

 

Ligesom panelet i fronten, kan toppen også rykkes af selvom det kræver en hel del flere muskler. Her finder vi samme support for blæsere og radiatorer som i fronten. Jeg henviser igen til afsnittet med specifikationerne ovenfor, for at nærstudere dette.

 

Der er støvreducerende skum på front, top og sidepanelet på H440 EnVyUs – ligesom originalen.

 

Vi fortsætter vores tur rundt om H440 EnVyUs kabinettet til bagenden. Heromme finder vi det efterhånden klassiske layout med strømforsyningen nederst, efterfulgt af PCI-slots og øverst hullet til bundkort I/O panel og en blæser. Der er syv PCI-slots at gøre godt med (som på originalen), samt endnu en FN V2 blæser, denne gang i 140 mm formatet. Bunden byder på fire solide plastikfødder i en blå farve, samt et støvfilter, der dækker for indsugningen til strømforsyningen.

 

Lad os få sidepanelerne afmonteret, og tage et nærmere kig indenfor – her er der sket ting og sager når det kommer til farverne!

 

Alle tommelskruer på sidepaneler, harddiskskuffer med videre er stadig fastgjort som på originalen – lækkert!

 

Med sidepanelerne afmonteret, får men smidt en skrigene blå farve i hovedet. Hvis du ikke allerede har regnet det ud, så indgår blå i EnVyUs logo og merchandise. Ud over den blå farve på bundkortpladen, strømforsynings coveret og fødderne, er resten af de indre design som vi kender det fra H440 originalen. Oven på coveret i bunden, finder vi plads til to 2.5” harddiske, og kabelføringsmulighederne både her og på resten af bundkortpladen er super god.

 

 

Vi finder stadig de svævende harddiskskuffer i fronten, som kan huse to harddiske hver. Du skal blot selv finde ud af, om det skal være to 3.5”, to 2.5”, eller en af hver slags. Hvis du benytter dig af bundkort der er bredere end standard ATX, skal du stadig være meget opmærksom, hvis du har forelsket dig i H440. Bundkortpladen bøjer nemlig i højre side, hvor kabelføringshullerne er placeret, således at E-ATX bundkort kan løbe ind i problemer.

 

 

På å bagsiden af kabinettet, er der mere deja-vu at hente, men også et par nye ting. Vi finder stadig de fem harddiskskuffer i fronten, som kan huse to diske hver. Alle kabler er stadig sorte og der er også stadig masser af steder, hvor strips kan fastgøres. På originalen af H440 fandt vi en 10-vejs blæserhub uden nogen form for kontrol af hastigheden på blæserne. På H440 EnVyUs har NZXT opgraderet denne hub til en 8-vejs model med PWM kontrol. Med andre ord, kan du tilslutte otte blæsere her, og styre dem alle via et og samme stik på dit bundkort – smart!

 

 

Montering af hardware
Sidste stop inden konklusionen er naturligvis hardware montering – vi skal have noget gear smidt i kabinettet. NZXT har altid været gode til at inkludere tilbehør og dele det overskueligt op for forbrugeren. Inkluderet til dette kabinet, finder vi en masse forskellige poser med skruer, en god bunke strops og et NZXT klistermærke. Der er endda også inkluderet en guide til hvordan man samler sin første computer, hvis man ikke har prøvet det før.

 

tweak_dk_NZXT_H440_EnVyUs_Edition_midi_tower_kabinet_19

 

Vi starter altid ud med at montere harddiskene i vores kabinet tests her på Tweak, også denne. Men jeg bemærkede her endnu en ting som er anderledes fra det originale H440. På de gamle harddiskskuffer fandt vi nemlig ingen form for gummi eller støjreducering på disse. På H440 EnVyUs, har NZXT udstyret skufferne med gummi, som modvirker at vibrationer bliver sendt videre, det er detaljerne der tæller. Du slipper dog stadig ikke for at skulle bruge skruetrækker til både 3.5” og 2.5” diske på H440 EnVyUs kabinettet.

 

 

Jeg nævnte før at du skal være opmærksom, såfremt du benytter et E-ATX bundkort i H440 kabinetterne. Som vi kan se går et normalt ATX bundkort nemlig helt ud til kanten i højre side hvor bundkortpladen bøjer opad. Et bredere bundkort kunne i den grad skabe problemer her, så vær opmærksom!

 

tweak_dk_NZXT_H440_EnVyUs_Edition_midi_tower_kabinet_23

 

Som et hvert andet H440 kabinet, var det en fornøjelse at bygge i. Der er godt med plads på både for – og bagside. Kabelhullerne er hvor man forventer dem, og der er et utal af steder, hvor strips kan fastgøres på bagsiden. Disse er der dog også brug for, da skummet på det højre sidepanel optager en del plads, hvorfor at det er vigtigt at kablerne er fastgjort.

 

Med et standard ATX bundkort monteret, samt to grafikkort, er H440 EnVyUs ganske godt fyldt op. NZXT skriver på deres hjemmeside der er support for grafikkort på over 400 mm, her skal du dog lirke dem ind, samt IKKE have nogle harddiske monteret foran grafikkortet.

 

 

Der er 180 mm at gøre med, når det kommer til CPU-kølere og grafikkort i H440 EnVyUs, hvilket burde være nok for langt de flestes behov. Ligeledes er der også godt med plads i toppen, så du uden problemer kan montere en række blæsere og en radiator på 25-30 mm i tykkelsen. Du skal dog være opmærksom på køleprofilerne på dit bundkort, da det kan skabe problemer hvis de er for høje!

 

 

Inden vi springer til konklusionen i vores test af H440 EnVyUs kabinettet, skal i da ikke snydes for et par billeder af det indbyggede lys. Dette er dog ikke en feature der er speciel for denne udgave af H440, da alle andre også er udstyret med lys i coveret til strømforsyningen og i bagenden. Det var kun Razer udgaven af H440 der også havde lys i bunden og fronten. Det blev de sidste ord for nu, lad os snakke pris og konkludere!

 

 

Pris
I skrivende stund d. 05/10 2017 kan NZXT H440 EnVyUs kabinettet findes på PriceRunner.dk, til en pris der hedder 1157,- DKK inklusiv fragt. Dette er omkring 200 kroner mere end original kabinettet, hvilket i min optik er lidt mange ekstra penge, blot for nogle nye farver og et logo. Du kan komme direkte til prisoversigten hos PriceRunner.dk ved at klikke på vores prisknap som du finder herunder.

 

 

Ønsker du alle detaljerne på H440 EnVyUs kabinettet fra NZXT selv, kan du besøge deres hjemmeside ved at klikke på banneret med deres navn nedenfor.

 

tweak_dk_NZXT_H440_EnVyUs_Edition_midi_tower_kabinet_1

 

Konklusion
Vi er nu nået til enden i vores review af H440 EnVyUs kabinettet. Det har været lidt af et deja-vu at skrive dette review, da vi i bund grund ”bare” har haft med endnu et H440 kabinet at gøre. Dette skal dog ikke forstås som en negativ ting, overhovedet. På trods af at H440 efterhånden har tre år på bagen, er det stadig et yderst lækkert og attraktivt kabinet som tilbyder mange af de features der forventes af et moderne kabinet i 2017. Vi får stadig hele fire kvalitetsblæsere inkluderet, samt en blæserhub som nu er med PWM, hvor de alle kan tilsluttes. Den samme lækre byggekvaltiet som vi fandt ved originalen er også stadig til stede, og er på visse punkter endda blevet forbedret!

 

På EnVyUs har NZXT for eksempel monteret gummi på harddiskskufferne i fronten, for at modvirke vibrationer – en ting som originalen ikke havde. Radiatorsupporten er den samme, som den gang var god og derfor stadig er. Støjreducerende skum er også stadig at finde i front, top og på sidepanelerne hvilket er lækkert at se, på trods af at det tilføjer lidt ekstra vægt. Vi kommer selvfølgelig heller ikke uden om den største forskel mellem originalen og EnVyUs som vi har kigget på her – farvetemaet.

 

Vi har også tidligere kigget på Razer udgaven af H440, som du kan finde HER. NZXT har igen ramt plet med temaet og fundet en fin balance, der hverken gør at designet bliver for meget eller er for tilbageholdt. Du skal dog betale lidt ekstra for dette. Vi lander på scoren 9/10 samt vores Great Product award, selvom originalen scorede en smule mere. Jeg har valgt ikke at matche scoren på original kabinettet, da vi har med et tre årigt gammelt design at gøre. Nye tiltag som modulært design indvendigt med videre er the new thing, som H440 mangler.

 

Godt

 • H440 designet om vi kender det
 • Leveres med fire blæsere
 • Stadig solid og lækker byggekvaltiet
 • Unikt EnVyUs farvetema!
 • Radiatorsupporten er god
 • Støjreducerende skum
 • Fine kabelførings muligheder
 • Harddiskskufferne har fået gummi – kontra originalen
 • PWM blæserhub inkluderet

Knap så godt

 • Prisen er cirka 200 højere end originalen
 • Ingen 5.25” pladser (for nogen)

Score: 9 + Great Product award

 

tweak_dk_NZXT_H440_EnVyUs_Edition_midi_tower_kabinet_31

 NZXT H440 EnVyUs Edition NZXT H440 EnVyUs Edition
9/ 100 kommentarer
Skriv kommentar til testen Kommentarer til testen fra Facebook

 

ASUS Vivo Mini UNH 65H mini PC

Vi skal i dagens test have besøg af ASUS, og deres nyeste bud på en mini PC, nemlig deres Vivo Mini UN65H, de

Læs Mere

Roccat Isku+ Force FX

Roccat vender tilbage for en stund tilbage på Tweak.dk, med et nyt og spændende tastatur. Det drejer sig

Læs Mere

Sound BlasterX Vanguard K08 Mekanisk Tastatur

Mange kender producenten Creative for deres lydkort, højttalere og andre former for lydgrej. De har dog meldt sig i

Læs Mere

Razer Atheris trådløs bærbar mus

Hvis du ofte er meget på farten, og savner en lille og fiks mus at have med, kunne den nye Atheris mus fra Razer m&a

Læs Mere

Plantronics Voyager 8200 UC Bluetooth headset

Vi skal i dag se på Plantronics nyeste Bluetooth headset, nemlig deres lækre Voyager 8200 UC headset, som

Læs Mere

MSI Clutch GM70 gamingmus

Vi skal i dag se på MSI’s nye gamingmus, der er en modulær gamingmus, der gør sig til for bå

Læs Mere

ASUS PRIME X299-A LGA2066 bundkort

ASUS har sendt redaktionen en stribe bundkort til forskellige platforme, og det gør si

Læs Mere

ASUS Cerberus V2 Gamer Headset

Junglen af headsets kan være svær at finde rundt i, selv når det kommer til budget modeller. I denne tes

Læs Mere

 

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

Na'Vi og Infamous færdige i Bukarest

Præstationerne har ladt meget tilbage at ønske for begge mandskaber, der som resultat heraf er ude af PGL Open
Læs Mere

Visum-problemer spænder ben for HappyFeet

HappyFeet kommer ikke til at blive en del af den kommende Dota 2-fest i Tyskland. Det har manglende visum-rett
Læs Mere

Planlægger Apple en ny Mac Mini

Sidste gang Apple opdaterede deres Mac Mini var for 3 år siden, og nu buldrer jungletrommer om der meget vel k
Læs Mere

Nokia 8 med 6GB RAM forhandles i Tyskland

Nokia 8 med 6GB RAM forhandles i Tyskland, og flere lande er ifølge Nokia på vej, som Danmark også sikres mode
Læs Mere

SPOILER ALERT: Star Wars Battlefront II Single player campaign detaljer annonceret

Star Wars Battlefront II Single player campaign detaljer annonceret, og denne gang finder vi 90 minutters tota
Læs Mere

DRAMeXchange fortsætter de dystre informationer omkring fortsat stigning i DRAM priserne

DRAMeXchange fortsætter med at sende dystre informationer ud omkring en fortsat stigning i RAM priserne, og de
Læs Mere

HMD Global lancerer Nokia 7

Den nye Nokia-model er på banen, og den virker endda til at være en spændende en af slagsen. Desværre kommer d
Læs Mere

Sony løfter sløret for ny PS4-controller

Mini Wired Gamepad kan vise sig at være et ganske fint alternativ til dig den aktive PlayStation 4-gamer, der
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.