TEST: Gaming headset: Hvilket gamer headset skal man vælge

editor picture
Hardware udlånt af: Plantronics.
Skrevet af Jan Blaszkevizc den 10. May 2017. Testen er vist 6509 gange.
Brand: Plantronics.
Flere tests i kategorien Headset


Del med dine venner

     


Der er efterhånden ikke det produkt fra Plantronics, som vi ikke har set på her på siden. I dag tager vi ikke bare et, men hele tre skridt mere op af stigen med Plantronics produkter. Jeg har modtaget hele tre gamer headsets, som vi skal se nærmere på i denne test. Formålet er at se hvor vidt det rent faktisk kan betale sig at betale for eksempel 700,- kontra 250,- kroner for et gaming headset. Hvad får man for de ekstra penge? Kan det høres og mærkes? Dette og meget mere er hvad vi vil prøve at svare på i denne test / round-up. Kandidaterne til dette forsøg er: RIG 600, RIG 500HD og GameCom 388 fra Plantronics.

 

tweak_dk_Plantronics_gamer_headsets_roundup_RIG_500D_600D_GameCom_388_tweak_dk_1

 

Som nævnt i indledningen ovenfor, er det ikke helt som det plejer i dag. Da vi kigger på hele tre produkter, og ikke et enkelt som vi plejer. Dette betyder blandt andet at jeg har droppet den samlede score til sidst, og at vi i stedet smører lidt tykt på konklusionen.

 

Testen af 3 gaming headsets kommer til at foregå på følgende måde: Vi starter med at gennemgå gamer produkterne et efter et både med specifikationer, features og billeder. Når dette er overstået, har jeg valgt tre fokusområder som hver hørebøf  bliver vurderet på: Lydkvalitet, komfort og byggekvalitet.

 

Går alt som planlagt, skulle vi gerne få svar på spørgsmålet: Kan det betale sig at betale mere for et gamer headset? 

 

tweak_dk_Plantronics_gamer_headsets_roundup_RIG_500D_600D_GameCom_388_tweak_dk_2

 

Plantronics GameCom 388
Vi starter ud med det billigste gamer headset i vores line-up i dag, nemlig GameCom 388. Kassen det kommer i har orange og sorte farver, hvor der er et vindue således man kan se headsettet uden at pakke det ud. Vi finder et par features listet op på fronten af kassen, mens at bagsiden byder på wall of text.

 

 

Specifikationer på GameCom 388
Et hurtigt besøg hos Plantronics hjemmeside og der er lidt talguf til jer i form af specifikationer:

 • Enhedsstørrelse: 40 mm
 • Frekvensgang lyd: 20 – 20.000 Hz
 • Frekvensgang mikrofon: 100 – 10.000 Hz
 • Kabellængde: 2 meter
 • Tilslutning: Jack-stik
 • In-line control: Ja, volume og mikrofon on/off
 • Pris: 200,- DKK

Det første sted hvor vi bliver gjort opmærksom på at vi har med et budget gamerheadset at gøre, er ved unboxingen. Først og fremmest er det meget sparsomt hvad man får med til headsettet – manualen er faktisk det eneste. Det næste man med det samme ligger mærke til at byggekvaliteten, og det faktum at headsettet ”rasler” når man håndtere det.
Af tilslutning til computeren, finder vi to mini-Jack stik henholdsvis til mikrofon og selve høretelefonerne.

 

 

Lad os tage en tur rundt om headsettet, og gå lidt mere i detaljer. Designet er meget anonymt og neutralt at se på. Farverne er grå og sorte, med enkelte detaljer i rød. På hovedstøtten finder vi en ret tynd, men blød pude. Selve rammen er lavet i ét stykke plastik, som knirker lidt når headsettet justeres – endnu en klar indikation om at vi har med et budget produkt at gøre.
Mikrofonen kan vippes op når den ikke bruges. Der er grade-tal på ørebøffen, som indikerer vinklen på mikrofonen. Dette er ikke brugbart til noget, men blot for designets skyld. Mikrofonen kan desuden bøjes efter ønske, da der er ståltråd inde i gummiarmen.

 

 

Selve ørebøfferne på GameCom 388 headsettet har en ganske fornuftig størrelse, men er dog ikke de største jeg har set. Ligesom puden på hovedstøtten, er disse også behagelig bløde. De er betrukket med stof som mest af alt minder om velour. Som det også kan ses på billede et herunder, kan ørebøfferne drejes ud i 45 grader. Der er dog et ubehageligt ”knæk” når de drejes som igen indikerer den lave pris og det faktum at vi har med et meget billigt headset at gøre.


Den såkaldte in-line controller finder vi placeret bagerst på den venstre ørebøf. Her er det muligt at styre volumen op/ned samt tænde/slukke for mikrofonen. Bemærk dog at volumen her styres uafhængigt af den på den tilsluttede enhed.

 

 

Plantronics RIG 500HD
Med ordene ovenfor, går vi med det samme videre til det næste levende billede som er Plantronics RIG 500HD headsettet. Vi har her at gøre med det næst dyreste headset i denne sammenligning, er der måske et sweet-spot her? – vi får se lidt senere.


Ligesom det billigere GameCom 388 headset, kommer RIG 500HD i en sort og orange kasse. Her kan vi også se headsettet igennem et vindue, samt features og naturligvis model navn. Bagsiden af kassen går lidt mere i detaljer, end på det billigere GameCom 388 headset, men nu er det jo ikke kassen vi er interesseret i.

 

 

Specifikationer på Plantronics RIG 500HD
Inden vi tager et nærmere kig på headsettet, skal vi igen lige have nogle tørre tal på bordet. Jeg har endnu engang været forbi Platronics hjemmeside og fundet lidt oplysninger på RIG 500HD headsettet:

 • Enhedsstørrelse: 40 mm
 • Frekvensgang lyd: 20 – 20.000 Hz
 • Følsomhed: 110 dB
 • Maksimalt input: 40 mW
 • Frekvensgang mikrofon: 100 – 10.000 Hz
 • Kabellængde: 2 meter
 • Tilslutning: USB
 • In-line control: Ja, Dolby surround on/off
 • Vægt: 200 gram
 • Pris: 500,- DKK

Den skarpe læser har allerede observeret, der er betydeligt flere oplysninger at hente omkring RIG 500HD, kontra GameCom 388. Dette er en indikation på at vi nu har taget skridtet op i en anden prisgruppe. Lige ledes får vi også 7.1 Dolby surround inkluderet i en USB dongle, og et noget besynderligt design på selve headsettet – lad os se hvad man får med i kassen.


På det første billede herunder ser du alt hvad man får med i kassen. Hvis du kan lide at bygge med Lego så er RIG 500HD lige noget for dig. Her skal du nemlig selv montere ørebøfferne på rammen, i den højde der bedst passer dig. Ud over headsettet i dele, får du diverse papirer samt USB donglen med Dolby surround, meget mere om dette senere.

 

 

Ørebøfferne monteres ganske enkelt på rammen, ved at blive klikket i, i den ønskede højder der passer til end hoved. Selve ørekopperne er lidt større end på GameCom 388 headsettet, og har betydeligt mere behageligt stof på de bløde puder. Her kan man tydeligt mærke springet op i kvalitet.

 

 

Herunder ser vi gamer headsettet samlet

 

Farverne er sorte og guld, hvilket faktisk spiller super godt sammen. Bemærk den noget korte ledning fra de to ørebøffer. Dette betyder at du altså er tvunget til at bruge den medfølgende USB dongle, med mindre du da har en mini-jack forlænger ved hånden. Men eftersom at Dolby surround er et af de primære features, er dette godkendt i min lille notesbog. 

 

Mikrofonarmen kan vippes ned, og auto muter, når den er slået op – smart.

 

 

På trods af at være et samlesæt, føles byggekvaliteten på RIG 500HD betydeligt bedre end GameCom 388. Her er der ikke noget der knirker og knager, og på samme måde virker billigt. Dette er klart et plus, men prisen er trodsalt også den dobbelte så det er vel ikke for meget at forlange?

 

tweak_dk_Plantronics_gamer_headsets_roundup_RIG_500D_600D_GameCom_388_tweak_dk_22

 

Plantronics RIG 600
Det sidste headset i vores gaming headset round-up arsenal i dag, er også det dyreste af de tre. Med en pris på omkring 700,- DKK er vi nu oppe i en prisklasse, hvor det ikke er for sjovt længere. Det er også typisk i prisklassen mellem 700-1000,- kroner at det kan være svært at finde rundt.

 

I modsætning til de andre to gamer-headsets, kommer RIG 600 i en sort/grå kasse med "guld detaljer". Som med de andre, finder vi features på fronten af kassen, og masser af tekst på bagsiden – dog ikke noget vindue at kigge ind af her, så man kan få en hugtig førstehåndsindtryk.

 

 

Specifikationer på Plantronics RIG 600
En sidste tur forbi Plantronics hjemmeside resulterede i lidt flere tal til jer, i form af specifikationer på RIG 600 gaming headsettet. I modsætning til RIG 500HD specifikationerne, er der ikke så mange på RIG 600, på trods af at det er dyre – hvordan kan det være? Vi finder svaret lidt senere:

 • Enhedsstørrelse: 40 mm
 • Frekvensgang lyd: 20 – 20.000 Hz
 • Følsomhed: 111 dB
 • Maksimalt input: 40 mW
 • Impedance: 32 Ohm
 • Tilslutning: Jack-stik
 • Frekvensgang mikrofon: 100 – 10.000 Hz
 • Mikrofon pick-up mønster: Uni-directional
 • Følsomhed mikrofon: -45 dB
 • Pris: 700,- DKK

Lad os se lidt nærmere på hvad man får med i kassen til RIG 600. Ud over selve headsettet, som faktisk kommer uden ledninger permanent fastgjort, finder vi ikke mere end to sæt kabler, en y-splitter samt diverse papirer.


Som det kan ses på billede to nedenfor, ser de to medfølgende kabler ikke helt identiske ud. Det ene har en lang mikrofon monteret i den ene ende, mens at den anden ingen har. Dette skyldes at RIG 600 både kan bruges til gamer headset ved computeren, men også til at have med på farten uden den klodsede mikrofon – smart!

 

 

Ligesom det billige GameCom 388 headsettet, kan ørebøfferne på RIG 600 også drejes. Her er der dog ikke de irriterende knirke og knage lyde, hvilket indikerer på en noget bedre byggekvalitet. Dette kan i den grad også føles når man sidder med RIG 600 i hænderne – de føles super lækre. RIG 600, deler også farver med 500HD, i det de sorte og guld farver går igen, hvilket harmonerer super godt sammen.

 

 

Størrelsen på ørebøfferne, er magen til de to andre gamer headsets i vores test, men overfladen på RIG 600 er noget anderledes. I stedet for stof, finder vi nemlig kunstlæder. Plantronics har løst et problem som mange headset med puder i kunstlæder har, nemlig varme i form af svedige ører. Der er en masse små huller i puderne, som hjælper på dette problem, samtidig med at det også ser ret fedt ud.
Hele, og jeg mener HELE hovedstøtten på RIG 600 er polstret med kunstlæder og stof. Ligesom selve bøfferne, er puden her også super blød og behagelig. Syningerne i guld er totalt bling bling – right?

 

 

Nederst på den venstre ørekop finder vi hullet hvor de to medfølgende kabler medfølger. På kablet med den lange mikrofon, kan man styre mikrofon on/off, samt lydstyrken på in-line controlleren. Mens at det på ”mobil” kablet er muligt at tage opkald, samt mikrofon on/off.


Som vi kan se på billede to herunder blænder mikrofonen perfekt ind i det samlede design på RIG 600, og virker stabil, på trods af kun at hænge i et jack-stik. Ligesom på de to andre headsets, er armen i gummi hvilket gør at den kan tilpasses som man måtte have lyst til.

 

 

Lad os føle, lytte og bedømme headsettene
Vi er nu nået til punktet i testen som jeg har glædet mig mest til, nemlig rent faktisk at lege med produkterne. Som sagt tidligere, er der her tre punkter som jeg har valgt at bedømme de tre headsets på: Lydkvalitet, komfort og byggekvaltiet. Får man virkelig så meget mere for sine penge, ved at betale det dobbelte for et headset for eksempel? Lad mig prøve at opsummere hvad jeg kom frem til herunder, vi starter ud med lydkvaliteten.

 

tweak_dk_Plantronics_gamer_headsets_roundup_RIG_500D_600D_GameCom_388_tweak_dk_34

 

Lydkvaliteten:
For at få det bedst mulige billede af lyden i de tre headsets, valgte jeg både at høre musik og spille computerspil med hver model. Som i alle mine andre tests af lydprodukter, betød det en masse forskellige musikgenre. Alt fra pop og rock, til hands-up og hardstyle blev smækket på playlisten. Jeg startede her ud i den lave ende af prisskalaen, og lyttede til GameCom 388 headsettet som det første.

 

Det første jeg bemærkede med det samme, var bassen i headsettet, eller rettere – manglen på samme. Det lød nærmest som om at der blev holdt et tæppe foran enhederne, som gjorde at de lave toner ikke kunne komme igennem. Diskanten var ret anonym og tilbageholden, og det var lidt samme historie med mellemtonen. Detalje graden var heller ikke noget specielt ophidsende. Resultatet var mere eller mindre det samme i alle musik gerne – kort sagt ret kedeligt at lytte til. Den maksimale lydstyrke var også utrolig lav, og ikke synderligt imponerende. Dog blev det lidt bedre at lytte til da Call of Duty Black Ops II blev smidt på – selvom det langt fra var den oplevelse jeg er vandt til på mine efterhånden gamle Corsair Vengeance 1500v2 ørebøffer.

 

Næste levende billede var RIG 500HD med det virtuelle 7.1 Dolby surround. Testen gik ud på det samme, og jeg startede ud med en masse musik, med surround slukket. Til at starte med var jeg faktisk lidt i tvivl om jeg stadig sad med GameCom 388 headsettet på hovedet. Lyden var her, heller ikke særlig imponerende og mindede utrolig meget om det kedelige og alt for tilbageholdende lydbillede som GameCom 388 leverede. Dog var detaljegraden en tand bedre, dog uden at være særlig imponerende. Historien var dog en anden til spil, hvor RIG 500HD viste hvad det var i stand til. Med Dolby 7.1 surround tændt, fik lyden i spillet et lille løft, og det var muligt at fornemme hvor fjenderne var i banen. Dog var lyden stadig en smule tynd, og manglede i den grad noget bund/bas.

 

Sidste headset i rækken, var RIG 600 som er det dyreste i vores line-up i dag. Dette kunne også med det samme høres da den første sang blev smækket på. Lydbilledet var åbent og detaljeret i diskant og mellemtone området. Bassen havde fået et bump op af, i forhold til de to andre headsets, men måtte gerne have været mere dominerende alligevel. Det var en sand fornøjelse at lytte til RIG 600, kontra de to andre headsets – i hvert fald til musik, men hvad med spil? Som jeg lidt havde forventet, så imponerede RIG 600 også her, og leverede lækker lyd dog uden surround. Nu lød eksplosioner og rekyl fra våbnet lige pludselig ikke tamt og kedeligt længere – tommel op!

 

 

Komfort:
Med blandede følelser fra lyd testen, vil jeg nu prøve at sidde nogle ord på komforten på de tre headsets. Igen starter vi med det billigste headset i form af GameCom 388. På trods af at have meget tynde puder på især hovedstøtten, sad det faktisk overraskende godt på hovedet. Dog klemte det lidt for meget på den øverste del af ørene, til min smag. Men alt i alt ganske fornuftig komfort fra budget siden.

 

RIG 500HD var det headset der klart sad bedst på hovedet. Den noget specielle konstruktion, kombineret med en lav vægt gjorde det virkelig behageligt. Selv ved lang tids brug på over +3 timer var der ingen former for ubehag med RIG 500HD på hovedet. Der var ingen ubehagelige tryk på hverken hoved eller øre, og justeringen med at klikke ørebøfferne af var ret smart og unik. Kæmpe plus i bogen for komfort her fra, men hvad det klassens dyre dreng?

 

På en flot anden plads over komfort, finder vi RIG 600 headsettet. De ventilerede puder i kunstlæder på både ørebøffer og hovedstøtte gjorde det rigtig behageligt at have på hovedet. Dog gjorde trykket fra headsettet og den lidt højere vægt, at det ikke sad helt så godt som lillebroren RIG 500HD. Men alt i alt en lækker komfort som gør at man ubesværet vil kunne bruge det i mange timer uafbrudt. Det vil jeg sådan sige at du kan med alle tre headsets, nogle er bare mere behagelige end andre. Det er dejligt at se at det ikke er det dyreste headset, som sidder bedst på hovedet. Dette peger nemlig lidt hen af, mod det vi gerne vil have svar på i denne test – vi tager den lidt mere uddybende i konklusionen.

 

Byggekvalitet:
Det sidste bedømmelsespunkt, inden vi når til konklusionen i denne lille headset round-up er byggekvaliteten. Lad os igen starte med det billigste produkt vi har med i dag, GameCom 388. Som jeg allerede nævnte da vi unboxede headsettet tidligere, er noget af det første du bemærker byggekvaliteten. Du kan mærke at GameCom 388 er et billigt produkt, fra det sekund du tager det i hænderne og kigger på det. Det knirker i samlingerne, plastikken er af den billige type, og der er ikke gjort noget for at gemme samlinger med videre. Med GameCom 388, er byggekvaliteten altså på ingen måde imponerende, men får prisen er det hvad man må forvente.

 

RIG 500HD er på trods af at være et samlesæt, i betydeligt bedre kvalitet. Selvom du selv skal klikke ørebøfferne fast, føles kvaliteten betydeligt bedre på alle måder. Plastikken har fået et kvalitets bump i den rigtige retning, og valget af materialerne og det noget unikke design gør det tydeligt at prisen her er højere. Jeg vil sige at RIG 500HD er det headset af de tre, hvor pris vs. byggekvalitet følges bedst af med hinanden.

 

Det dyreste headset, RIG 600 både føles og ser ud som et dyrt headset – hvilket det også er. I forhold til de to andre headsets er der her valgt lidt dyrere materialer såsom kunstlæder, syninger på hovedstøtten og andre små detaljer. Lige ledes føles plastikken også, som værende i bedre kvalitet over all på RIG 600 i forhold til de to andre headsets vi har kigget på. Med de ord, er det blevet tid til at konkludere nedenfor. Har vi fået svar på vores spørgsmål? – delvist vil jeg sige…

 

 

Priser
Alle tre headsets kan findes på PriceRunner.dk. Vil du en tur til prisoversigten, kan du vælge det headset du ønsker herunder, og komme direkte der til. Blot klik på navnet og du bliver sendt til siden i et nyt vindue.

 

Plantronics GameCom 388
Plantronics RIG 500HD
Plantronics RIG 600

 

Ønsker du alle detaljerne på de tre headsets fra Plantronics selv, kan du besøge deres hjemmeside. Det foregår på samme måde som ovenfor. Klik på den model du ønsker information om, og du bliver sendt til Plantronics hjemmeside i et nyt vindue.

 

Plantronics GameCom 388
Plantronics RIG 500HD
Plantronics RIG 600

 

tweak_dk_Plantronics_gamer_headsets_roundup_RIG_500D_600D_GameCom_388_tweak_dk_1

 

Samlet konklusion
Vi er nu nået til konklusionen i vores lille headset round-up. Jeg gik ind i denne test med et klokkeklart mål. At finde ud af om det virkelig kan være rigtig at man skal betale i dyre domme for gamer headsets, eller om man kan nøjes med billigere modeller. Jeg vil mene at vi er kommet godt rundt omkring de tre kandidater, og har fundet deres stærke og svage sider. Alle tre headsets har det tilfælles at de har en ganske fornuftig komfort. Dog er der nogle ting på de to dyrere modeller, som gør at de sidder lidt bedre på hovedet, kontra det billige GameCom 388 headset. Så på komfort punktet, vil jeg faktisk komme med den konklusion, at det ikke nødvendigvis kan betale sig at betale mere.

 

Dette er dog også det eneste punkt hvor dette gør sig gældende. I lydtesten hvor jeg både lyttede til musik og spillede med alle tre headsets, kom jeg hurtigt frem til en konklusion at prisen i den grad spiller en rolle her. GameCom 388 skuffede fælt, på trods af den beskedne pris på blot 200,- DKK. Skulle prisen matche lydkvaliteten i GameCom 388, skulle vi under 100,- DKK i min optik. RIG 500HD fulgte lige efter. Jeg vil faktisk gå så langt og sige at det skuffede mere end GameCom 388 gjorde. Med et prisskilt på over det dobbelte, leverede det kun minimalt bedre lyd til musik lytning. Dog var lyden i spil hvad jeg vil kalde OK, uden at være imponerende – så længde Dolby surround var aktiveret.

 

Vinderen i lydtesten er uden tvivl det dyreste headset vi har kigget på i dag, nemlig RIG 600. Lyden var overall god, velbalanceret og havde en god detaljegrad. Dog manglede der en smule bund i lydbilledet for at være helt i orden. Det var også RIG 600 der kunne spille højest af de tre testede headsets, på trods af at RIG 500HD var det på papiret.

 

Et andet sted hvor prisen i den grad også har noget at sige, er på byggekvaliteten. Her var det tydeligt at mærke når man kom fra det billigste GameCom 388 headset, og op til RIG 500HD og 600 – forskellen var enorm. Med meget billigere materialevalg på GameCom 388, kan jeg ikke lade hver med at stille mig selv spørgsmålet: Hvor længe holder det? I så fald, kan man så ikke lige så godt betale lidt mere med det samme, og få noget der holder dobbelt så længe?

 

For at vende tilbage til hovedspørgsmålet i denne test: Kan det betale sig at betale ekstra for et gamer headset? Er svaret et klokkeklart JA.

 

Som ved stort set alt man kan købe i dagens Danmark, følger prisen som regel kvaliteten og ved gamer headsets er det ingen undtagelse. Konklusionen må derfor være, at det altså ikke kan betale sig at skippe på kvaliteten når det kommer til et gamer headset. Jeg vil som minimum sige at du er nødt til at punge ud med omkring 500,- kroner for at få noget fornuftigt som du bliver glad for. Hvad er din mening om dette, har du andre erfaringer? Lad mig endelig få en kommentar på dette i forum tråden til denne test!

 

tweak_dk_Plantronics_gamer_headsets_roundup_RIG_500D_600D_GameCom_388_tweak_dk_2

 

Conclusion
We have now reached the conclusion of our little headset round-up. I went into this test with a clear goal. To find out if it really can be true that you should spend a good amount of cash to get a gamer headset or if it is worth looking at cheaper models. Now we have been around the three candidates and have found their strong and weak sides. All three headsets have one thing in common, they have a quite reasonable comfort. However, there are some things on the two more expensive models that make them a bit better on the head, versus the cheap GameCom 388 headset. So, at the comfort point, I will actually come to the conclusion that it is probably not necessarily to pay more.

 

However, this is also the only point where this applies. In the audio test, where I listened to music and played games with all three headsets, I quickly came to the conclusion that the price played a big part here. The GameCom 388 disappointed badly, despite the low price of just 200, - DKK. If the price should match the sound quality of the GameCom 388, the price should be under 100, - DKK in my point of view. The RIG 500HD followed the same pattern. I actually would to go so far and say that it was more disappointing than the GameCom 388. With a price tag of more than double, it delivered only minimal better sound to music listening. However, the sound in game was OK, without being impressive – As long as the Dolby surround was enabled.

 

The winner in the audio test is undoubtedly the most expensive headset we have been looked at today, the RIG 600. The sound was overall good, well balanced and had a good degree of detail. However, the low end should have had a bid more volume and be more dominant. It was also the RIG 600 that could play the loudest of the three tested headsets, despite the fact that the RIG 500HD was the one which should do so on paper.

 

Another place where the price also has something to say is the build quality. Here it was clearly evident when you came from the cheapest GameCom 388 headset, and up to the RIG 500HD and 600 - the difference was huge. With much cheaper material selection on the GameCom 388, I ask myself the question: how long does it last? In that case, maybe it would be better to pay a little more immediately, and get something that lasts twice as long, or am I wrong here?

 

To return to the main question in this review: Is it worth to pay extra for a gamer headset? The answer is a YES, no doubt. As with virtually everything you can buy in Denmark today, the price and the quality typical goes hand in hand, and with gamer headsets there is no exception. Therefore, the conclusion have to be that it does not make sense to skip on quality when it comes to a gamer headset. I mean that you at a bare minimum should use at least 500,- DKK and get something sensible that you are happy with. What is your opinion about this, do you have other experiences? Write a comment in the forum thread, and let me hear!

 

tweak_dk_Plantronics_gamer_headsets_roundup_RIG_500D_600D_GameCom_388_tweak_dk_40

 

0 kommentarer
Skriv kommentar til testen Kommentarer til testen fra Facebook

 

Netgear Nighthawk

Når samtalen falder på gaming og Wi-Fi i samme sætning, vil de fleste tage sig til hovedet. Er Wi-Fi ove

Læs Mere

OnePlus 6 Bumper Cases

For kort tid siden lancerede OnePlus deres nye flagskib, OnePlus 6. Flere af redaktionens medlemmer har allerede den nye p

Læs Mere

Cooler Master MasterPulse MH530 Headset

En, to, tre mere eller mindre identiske headsets er det nu blevet til her på Tweak.dk. Vi tager et kig på det

Læs Mere

Jurassic World Evolution

Jurassic World Evolution er seneste udgivelse i parksimulator genren fra udvikleren bag det anmelderroste Planet Coa

Læs Mere

Kintaro Super Kuma 9000 - Raspberry Pi case på Nintendo manér

Nostalgi er noget der rammer de fleste, og som mange af vores læsere sikkert ved, udnytter producenterne denne magis

Læs Mere

Dbrand skin din Nintendo Switch

Et er at indkøbe alverdens dyrt hardware, telefoner, konsoller eller andet, og noget andet er efterfølgende

Læs Mere

Cooler Master Masterliquid Maker 240 - Vandkølings Loop

Skal man i gang med den helt store omgang overclock af de større Intel og AMD CPU’er, så kommer traditi

Læs Mere

Enermax RevoBron 600 Watt Strømforsyning

Kan Enermax andet end at lave kabinetter og highend strømforsyninger? Dette får vi svar på i denne test

Læs Mere

 

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

De officielle PC systemkrav til Resident Evil 2 Remake

Skal du gøre dig forhåbning om at komme til at spille Resident Evil 2 Remake, så stiller Capcom naturligvis kr
Læs Mere

Ny Just Cause 4 gameplay trailer teaser forud for officiel release

Just Cause 4 frigives 4 december 2018, og på årets E3 konference tiltrak Just Cause 4 interessen fra de fremmø
Læs Mere

Trading feature på vej til Pokemon GO

En af de sjove aspekter i Pokemon, er optionen for at bytte Pokemons med venner og familie. En feature mange h
Læs Mere

Første glimt af de tre nye iPhones

Efteråret 2018, bliver efter alt at dømme udstillingsplatformen for de nye æbler. Den eneste tid er musikken f
Læs Mere

Warhammer Vermintide 2 beta er live, officiel release 11 juli

Det nye Warhammer Vermintide 2 spil, er et first person action adventure spil, udvikles og publiceres af Fatsh
Læs Mere

Valve deaktiverer item trading i CS:GO, DOTA 2 i Holland

Valve deaktiverer item trading i CS:GO, DOTA 2 i Holland for at imødekomme de nye regler området for loot boxe
Læs Mere

Officiel Resident Evil 2 Remake - E3 2018 gameplay video i 4K

Capcom har releaset en ny officiel video til Resident Evil 2 Remake, som viser 5 minutters gameplay optagelse
Læs Mere

Tom Clancy's The Division 2 gameplay walkthrough

Tom Clancy’s The Division 2 er programsat til 15 marts 2019 og derfor stadig under udvikling hos Massive Enter
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.