TEST: Epox EP-9NPA+ Ultra NForce 4 bundkort

editor picture
Hardware udlånt af: Epox.
Skrevet af Kim Futtrup Petersen den 30. Jun 2005. Testen er vist 8258 gange.
Flere tests i kategorien Bundkort


Del med dine venner

     Så har vi testet endnu et motherboard fra Epox! Denne gang er det et motherboard med NVIDIA's nyeste nForce 4 chipset og PCI-E grafik port! Stor var min spænding, med dette motherboard, da det sidste vi testede ydede fremragende godt. Så lad os se om dette motherboard kan tage op, hvor den sidste serie slap!Jeg har nu haft fornøjelse af, at teste dette spændende motherboard i en uges tid og i den tid jeg har kørt med det har jeg næsten kun haft positive oplevelser. Motherboardet er afgjort (igen) en af det bedste boards jeg har haft med, at gøre gennem tiden. Det er MEGET stabilt og kører overraskende hurtigt sammenlignet med sidste serie, der var baseret på nForce 3! Den udgave jeg har testet er endnu engang Powerpackudgaven, hvor der medfølger MOSFET køleprofiler, udvidet montageguide og et lille værktøj til montage af boardet. Prisen i Danmark kendes ikke -ligesom sidst- , da motherboardet ikke er på edbpriser.dk - desværre. Vi kan derfor heller ikke, som normalt henvise til forhandlere, som har det på lager. Jeg vil skyde på det koster ca. 1.200,- - 1.400,- DKK.


Sådan ser kassen ud:

Epox har som vanligt virkelig kælet for detaljerne på den kasse som motherboardet kommer i. Den er virkelig flot lavet - siderne er coated med en slags plastikfilm der både holder fugt og vand ude, men også giver en rigtigt flot effekt. Der er også sat et bærehåndtag i toppen af kassen så den er nem, at transportere hjem fra butikken og der sidder en meget udførlig modellabel, hvor alle muligheder for tilslutning, samt serienummer og PCB-revision er påført - helt som Epox plejer at gøre! På bagsiden af kassen er påført symboler for alle de features, som motherboardet har og på den ene side er påført hvilken software der medfølger.

Sådan ser boardet så ud:


Modelnummer og specifikationer:

EP-9NPA+ Ultra Powerpack Edition

CPU-type: AMD Athlon 64 / Athlon 64 FX-xx / Athlon 64 X2 Support

Chipset: NVIDIA nForce4 Ultra

Sockettype: Socket 939 (nyeste AMD64 socket)

RAM-type: Dual Channel DDR-400 RAM - 4 stik til 4 blokke

Har S/PDIF ud til lyd

Har optisk udgang til lyd

Har floppycontroller

Har 2 IDE-kanaler ATA-133 til harddiske og to til CD-ROM drev

Har 4 SATA-150 kanaler med nForce4 chippen med mulighed for RAID via NVIDIA's indbyggede RAID-funktion

2 FireWireporte

10 USB2 porte (med stikbracket)

LED-display til diagnose af systemet - faktisk en meget fed ting!

8-kanals lydkort On-Board

3 PCI-slots

1 PCI-E 16x slot

3 PCI-E 1x slots

Award/Phoenixbios 6.0
  
  


24-pins ATX 2.03 PSU-stik så Dual Core CPU'er kan få strøm nok. Motherboardet er kompatibelt med 20-pins ATX 2.03 PSU'er så man skal ikke købe en ny PSU før man skifter til en Dual Core CPU eller får problemer med, at give strøm nok til Dual Core CPU'er eller store grafikkort gennem PCI-E x16 porten

En blå lysende diode for effektens skyld er placeret på bundkortet

Knapper til RESET og Power-On er der også sat på så man nemt kan teste og tænde og slukke maskinen ved fejlsøgning og montage af hardware - nemt og bekvemt, en rigtigt fed lille detalje!Her kan I se hvordan en PCI-Express x16 og PCI-Express x1 port ser ud:
Her er de ting der bundlet med motherboardet:

Helt specielt ses her den lille bits skruetrækker, som Epox medleverer med PowerPack udgaven af deres motherboards med bits! Skruetrækkeren er plastik og der er 4 bits med (2 dobbelte) og har magnetholder til, at holde bits'ene fast. Ydermere medfølger et Epox casebadge og 8 små køleprofiler, samt en Power guide der er en idiotsikker plakat der i farver forklarer alt om, hvordan man skruer motherboardet i maskinen og forbinder alle dele til det. Nybegyndere i montage af hardware og den kræsne entusiast har begge her virkelig nemt ved, at finde ud af hvordan man skal gøre og hvor alle ting skal monteres henne!

Billede 2 viser de ting der kun følger med Powerpack-udgaven (minus manual selvfølgelig):

Skruetrækker tool'et, mini heatsinks til MOSFET's og den idiotsikre Power guide medfølger KUN til Powerpack udgaven af motherboardet!!!Af software medfølger:


Norton Internet Security 2004
Image IT
Pro Magic Plus
MAGIC SCREEN
MAGIC BIOS
USDM (Epox overvågnings tool til motherboardet og CPU, fans etc.)
NVIDIA nTune
  
  


Og selvfølgelig alle drivers til lyd, LAN og nForce4 - dem opdaterer vi alle sammen alligevel med det samme så dem dropper jeg yderligere omtale af.

Sådan ser USDM ud:Som noget nyt er USDM blevet udvidet med en lille boks der kaldes Ghost Monitor, der er transperant og viser CPU-temp., Load og CPU-volt:Til testen er brugt følgende:


AMD Athlon 64 3000+ Winchester 90nm socket 939 CPU

1024 megabyte Elixir Nanya ram klodser, fordelt på to stænger med 512 megabyte RAM på hver af typen DDR-400

Pioneer DVD slot-in drev

NU-Tech DV -brænder

Leadtek GeForce 6600GT PCI-E med 128 megabyte RAM

Windows XP Professional UK SP2 med alle nyeste opdateringer

Epox nyeste BIOS er brugt sammen med de nyeste drivere fra NVIDIA til nForce 4 og grafikkort. Til lyden er brugt de medfølgende drivere på den bundlede CD.

Samsung Spinpoint 160 Gigabyte ATA-133 harddisk med 8 megabyte cache er brugt til Windows installationen
  
  Her er resultaterne af de forskellige benchmarks jeg har kørt på boardet. Der er brugt 3Dmark03, 3DMark04 og 3DMark05, da grafikkortet benyttet er et GeForce 6600GT der støtter DX9 og OpenGL 1.5

Alle tests er kørt med standardindstillingerne, som programmerne starter op med:

PCMark04:SiSOFT Sandra 2005 Standard Guru of 3D Edition:Som det ses her yder harddisken ganske godt på dette motherboard!

PI-fast Hexus.net versionen:
PI-fast er kørt med Hexus.net indstillinger med den bat-fil der medfølger med kørselsparametre:N-Bench V.3.1:

 

Igen ser vi et ganske flot resultat der ligger over det nForce3 motherboardet gav!

Half-Life 2 Video Stress Test:
107.54 FPS  - altså en forbedring på 57.54 FPS i forhold til nForce3 med Geforce FX 5900 Ultra AGP 256 meg grafikkort. Igen et flot resultat for et system med et grafikkort til det lille budget!

Aquamark 3 seneste version:3DMark03:

3DMark05:Alt sammen flotte resultater! Vi kan kun konkludere, at dette motherboard er et rigtigt godt køb og at nForce4 yder en hel del bedre, end nForce3!

Tider ved resizing af JPG-billeder til samme størrelse:

Alle billederne er resized fra 2848x2136 32-bit til 1280x1024 32-bit, samme fil læses og skrives til på samme harddisk:


80 billeder 122 megabyte resized med Windows XP Pro 32-bit SP1A PowerToys:

System: Dual Xeon 2 Ghz. 512 meg DDR-266 RAM Asus PC-DL Deluxe Rev. 1.3

Disk: Maxtor 160 GB SATA-disk 8 meg cache 7200 RPMS

Tid: 1.53.50 minutter/sekunder/10-dele sekunder
   
  80 billeder 127 megabyte resized med Windows XP Pro 32-bit SP2 PowerToys Resizer

System: Athlon 64 3000+ 1.8 Ghz. 512 meg DDR-400 RAM Epox EP-9NDA3+ Rev. 1.0

Disk: Maxtor 160 GB SATA-disk 8 meg cache 7200 RPMS

Tid: 1.19.3 minutter/sekunder/10-dele sekunder
    
  80 billeder 127 megabyte resized med Windows XP Pro 32-bit SP2 PowerToys Resizer

System: Athlon 64 3000+ 1.8 Ghz. 512 meg DDR-400 RAM Epox EP-9NPA+ Ultra Rev. 1.0

Disk: Maxtor 160 GB SATA-disk 8 meg cache 7200 RPMS

Tid: 1.13.1 minutter/sekunder/10-dele sekunder
     
  


Altså en klar forbedring på I/O-siden! Ikke meget men forbedringen i det nye chipset ses klart både her og i N-Bench testen!


BIOS'en kommer med et flot grafisk standardbillede:Som I kan se herunder så kan man ganske smart se volt, FAN-RPM og temperatur på CPU og system FØR man kommer ind i Windows og UDEN at gå ind i BIOS'en! En virkelig fed detalje for den der har brug for den slags!
Epox har igen inkluderet en ekstra side i BIOS'en, der hedder PowerBIOS! Den indeholder flere forskellige udvidede muligheder for, at stille på options der relaterer til overclockning! Dem kan I se hér:Muligheden for at slå RAID til og fra er integreret i BIOS'en og man kan vælge på hvilke SATA-kanaler RAID-funktionen i nForce4 Ultra chipsettet skal virke:Som nævnt kan man flashe BIOS'en fra Windows af, hvis man vel at mærke tør! ;)

Dette program checker for ny BIOS hos Epox og henter og flasher BIOS'enDer er også mulighed for at flashe bios ude fra bios startbilledet af! Man lægger sin biosfil på en diskette, sætter denne i drevet og trykker på ALT+F2. Så pakker bios'en en bootrom ud med en DOS og et bios flashtool på. Virkelig bekvemt gjort!


Jeg har ikke testet motherboardet med overclocking selv, da jeg en passiv køleprofil med nogle store 120 mm. blæsere i en vindtunnel.  Jeg vil henvise til xbitlabs test af dette board. De har overclocket det og fået ganske pæne resultater med det. Som noget specielt kan jeg nævne dette board kan indstilles på HTT-bussens multiplikator, hvilket siges at være sjældent! Til overclockning kan man fordel benytte BIOS'ens PRE-Post varme og voltindikator.

Med Powerpack udgaven medfølger som sagt MOSFET køleprofiler, hvilket er vigtigt ved overclockning og også medvirker til øget stabilitet ved normal brug, eller intensivt tunet brug. Ligeledes indeholder BIOS'en rigelige muligheder for, at stille på de forskellige volts, så boardet udgør en rigtig fin platform for overclockning, med mindre man tilhører topeliten, som Tom Holck eller Tweak.dk a.k.a Martin Kruse.

Med nTune fra NVIDIA kan man overclocke inde fra Windows af, uden at skulle ud en tur i BIOS'en! Nemt og bekvemt - hvor svært er det efterhånden at overclocke ??? Se afsnittet om nTune for nærmere detaljer!

BIOS'en er virkelig spækket med de vildeste muligheder for at overclocke! Jeg kan nævne for eksempel muligheden for, at skure CPU-clocken'en op fra 200 til 400 Mhz i 1 Mhz steps!

Jeg kan huske da man kunne overclocke de første CPU'er med over 100% ved at sætte en køler på dem og lodde en ny clockkrystal på bundkortet!


Firewallen er så stort et kapitel for sig selv, så den har fået sit eget afsnit i denne test ;)

Den understøtter bl.a.: logføring, domain name filtering og remote management.

I nForce4 hedder firewallen nu Active Armor og programmerne dertil Network Access Manager (en større suite af tools, end den var i nForce3 serien). Her er der klart sket en forbedring og udvikling af teknologien siden sidste serie af chipsets!

Sådan ser hovedvinduet ud til firewallen (interfacet har ikke ændret sig siden sidste test):Firewallens interface er et webinterface. Med nForce4 skal man ikke længere køre en webserver for, at det duer. Firewallen var på nForce3 boardet vi testede mestendels softwarebaseret. Nu er den fuldstændig hardwarebaseret og man behøver ikke bruge webinterfacet til at styre den med heller. Rent faktisk kan den tilgås og styres fra kommandolinen af!

Som et kuriøst problem kan jeg nævne, at min netbank ikke virkede med firewallen slået til med nForce3 boardet. Det gør den med nForce4! Til gengæld kan jeg nævne at jeg ofte ryger af WoW eller har høje pingtider i CS når jeg bruger det on-board netkort med firewallen slået til. Dette kan -som sidst- bero på et driverproblem og med dette board var det bestemt ikke nemt, at få driverne installeret - snarere tvært imod!

Firewallens interface kan virkelig alle finde ud af, at benytte. Her ses eksempler på hvordan man sætter ting op i dens interface fra start til slut:Billede 4 viser hvor nemt det er, at sætte det op på firewallen, som normalt ikke virker specielt godt eller er meget svært med andre firewalls, nemlig MSN Messenger, RDP til Windows Remote Desktop og sidst, men for Tweak.dk's publikum absolut ikke mindst: hvordan man sætter firewallen op, så den virker med SPILSERVERE!

Firewall'en har nu også fået et ikon der ligger nede i Windows statusområdet og ligner et skjold. Ved at højreklikke på dette kan man vælge forskellige predefinerede indstillinger:Hvor normale firewalls kan belaste CPU'en med op til 75% klarer Active Armor det med kun 10%! Her er NVIDIA's flotte tegninger til hvordan det kan lade sig gøre:nTune:
nTune er et kapitel for sig! Med dette program kan man stille på en hel masse muligheder inde fra Windows af der normalt kræver man går en tur i BIOS'en. Her er billeder af alt det man kan - det vil tage for længe at remse alle mulighederne op. Men jeg kan sige at man kan stille på -hvis ikke alle- faktisk alle mulighederne der  findes i BIOS'en fra dette program af! Selv RAM-timings er det muligt at stille på! 

NVRAID:

Selv RAID kan man styre grafisk fra Windows af! Se bare hér:
På lydsiden skuffer motherboardet bestemt ikke! Lyden er rigtigt god og man kan indstille en hel masse forskellige effekter i lydmanageren der dog er lidt for poppet i design efter min smag, men det er jo netop en smagssag - de fleste unge vil sikkert elske den helt vildt meget! Der er brugt samme lydchip og interface, som til nForce3 boardet vi testede:

Man kan få lyden til, at lyde som værende spillet i alt fra "Padded Cell" til "Sewer Pipe" - så ved man, hvordan det lyder når enten skingrende sindssyge mennesker, eller kloakrotter hører musik eller spiller CS!

Den indbyggede 3D og effekttest virker ganske udmærket. Man kan vælge en bi der flyver summende rundt ok hovedet på en og er surrounen rigtigt tilkoblet og fungerer lyder det rent faktisk, som om en bi flyver rundt om hovedet på en!


On-Board firewall - og den er virkelig god og MEGET nem at betjene!


Gigabit LAN

Mange USB2-stik (10)

6 lyd- ud og indgange

Lyd ud-og indgange har autosensor
    
  


Boardet har som sagt et LED-diagnose display - det kan i se hér - koden 7F betyder,a t alle POST-tests er bestået og motherboardet er gået til den fase, hvor OS bliver loadet og kører.:
Boardet understøtter AMD's Cool 'N Quiet gennem CPU'en der er en teknologi der sænker CPU'ens strømforbrug og derved varmeudvikling, samt justerer CPU-blæserens RPM-tal efter hvor meget CPU'en rent faktisk laver. For at dette skal virke skal man installere AMD's seneste Cool 'N Quiet CPU driver og så aktivere "Minimal Power Savings" under "Windows Power Options"/"Strømstyring".

Man skal efter at have hentet og installeret nyeste processordriver fra AMD's website af, gå ind i Device Manager/Enhedshåndtering i Windows XP/2000 ved at højreklikke på Denne Computer/My Computer på skrivebordet, vælge "Egenskaber" og "Hardware" og så finde Processor-sektionen, højreklikke på CPU'en og vælge fanebladet "Driver" og trykke på knappen "Update Driver"/"Opdatér Driver" og pege på den mappe driveren ligger i. Hos mig var det "C:Program FilesAMDAthlon 64 Processor Driver" og derpå genstarte. Ligeledes skal Cool 'N Quit aktiveres i BIOS'en.

Hent også AMD's PowerNow Dashboard Demo (selvom den hedder Demo så er det faktisk en applikation der virker og viser hvor meget PC'en pt. sparer på strømmen til CPU'en og hvor meget CPU'en derfor yder) - så kan I se hvordan strømstyrken og ydelsen går op og ned.Cool 'N Quiet slås som sagt fra i BIOS'en når man overclocker, så man skal ikke regne med, at det kan holde systemet koldere ved overclockning og forhindre det evt. bryder i brand!

Ved normal brug af Word, Internet, e-mail m.m. er systemet 33 grader på motherboardet og 36 grader på CPU'en ved brug af AMD's CPU driver og Cool 'N Quiet aktiveret. Man kan med fordel bruge denne funktion, da den sænker hastigheden på CPU-køleren, da CPU'en bliver mindre varm og dette giver som sagt mindre støj, end ellers.


Kun på ét enkelt punkt skuffer motherboardet gevaldigt! Igen igen kan jeg sige - desværre!!

Motherboardet har et meget irriterende problem med dual channel og autotiming af ram klodser! Der er UMULIGT at bruge 4 ramklodser hvis disse IKKE er fuldstændig éns! Selv ikke med manuelle timings vil dette virke. Dette var også tilfældet på det sidste Epoxboard jeg testede med nForce3. Om dette problem er symptomatisk for Epox eller for  Nforce-serien af chipset skal jeg ikke kunne sige men det er dybt belastende at have to 256 megs ramklodser liggende man IKKE kan bruge sammen med sine to 512 megs klodser når alle klodser nu er DDR-400! Og de vil de fleste sikkert give mig ret i! Man burde kunne manualtune sine ramtimings så bios'en bruger de dårligste timings fra de dårligste ramklodser man har og så dette virker - men nej! 9

 

  
Meget stabilt board - er ikke gået ned for mig endnu med frysning af OS eller lignende.

Har en kanon firewall der er meget nem at bruge med et nemt interface!

Firewallsystemet er opdateret i nForce4 serien og er nu fuldstændig integreret i hardware! Nu understøttes for eksempel også kommandolinebetjening af firewallen og der er kommet et statusikon i Windows!

Har LED-display der viser fejlnumre og så kan man slå op i manualen, hvad der er galt. Ikke ligeså gennemført, som Asus talende motherboards, men absolut langt meget bedre, end bare biplyde man skal tælle

MOSFET-køleprofiler medfølger.

Meget lav driftstemperatur på boardet

Sydbrokøler med blæser sørger for lav driftstemperatur - godt for overclockere

Vildt god manual og plakat til opsætning og installation af boardet. Selv begyndere kan montere det ved, at følge de medleverede materialer

Har lydindgangs autosensor der som regel gætter rigtigt på, hvad man har sat i den og indstiller sig derefter

Rigtigt mange muligheder for at stille på lydeffekter i lyd manageren

Kan flashe BIOS fra Windows og fra POST-screen

Man kan lave sig en tilpasset BIOS med billede efter eget valg

Har flere flotte farver der tydeligt indikerer de forskellige dele (SATA porte, RAM slots)

Let tilgængelige stik og jumpere overalt på boardet

On-Board RESET og Power ON knap i nederste hjørne - godt til test og diagnosekørsel

Gode tuningsmuligheder i BIOS

Kan tunes og overclockes fra Windows af!

Man kan stille HTT(FSB) gange faktoren

Har generelt mange fede detaljer!

Hardware overvågningsapplikation er opdateret og kan nu vise en lille boks med den vigtigste information i transperant et valgfrit sted på skærmen

On-Board RAID system der understøtter RAID 0,1 og JBOD konfiguration på alle SATA-kanalerne!

PCI-E stik er placeret bag grafikkortet så de ikke kommer interfererer med grafikkort med store kølere eller afgiver varme mod hinanden

24-pins ATX 2.03 PSU-stik der er 20-pins kompatibelt og derved sikres kompatibilitet i fremtiden med Dual Core CPU'er og store grafikkort med PCI-E x16 og at man kan bruge sin nuværende PSU indtil man køber det helt store grej og sætter i maskinen
   
Uprofessionelt lyd styreprogram - ser poppet og barnligt ud med alt for mange farver efter min smag

Hardware overvågningsapplikation kunne nemt være meget bedre designet og have langt flere features. Når nu resten af tolls'ene har et flot design så hvorfor ikke også denne?

Medleverede IDE-kabler kan ikke bruges til noget. De er ALT for korte til moderne kabinetter og de er meget svære, at bruge. Kan ikke rigtigt bukkes i enderne og når ingen steder hen i et High Tower kabinet.

Sydbrokølerens blæser larmer som vanligt for Epox belastende meget

On-Board SATA burde pt. understøtte RAID-5, men gør det ikke

BIOS kan ikke gå så højt op i volt, som andre boards overclockere foretrækker

Kan ikke operere med forskellige slags RAM klodser

Power guiden, toolet og heatsinks følger kun med Power pack udgaven af motherboardet.

Lidt kort plads mellem RAM-slots så kan være problem for folk med RAM med meget store heatsinks på

Ingen FireWire-stik på kortet - kun via bracket der så optager en PCI-slot plads

Stik placeret så man ikke kan bruge det første PCI-stik hvis man bruger et grafikkort med en stor køler på og derfor må ud at købe PCI-E enheder som er næsten umulige at få.
   
 


 
Igen så har jeg næsten aldrig haft at gøre med så stabilt og hurtigt et motherboard før. Det kører bare som en drøm og alt foregår hurtigt ved brugen af dette board. Jeg kan helt klart anbefale boardet til såvel entusiasten, som begynderen, da boardet er nemt at montere og finde rundt på, selv for den uerfarne selvbygger. Der er rigeligt med muligheder for udvidelser, da boardet har 4 SATA porte - og der er  RAID mulighed på dem ALLE sammen. Der er ikke mulighed for RAID-5 på dette board. Man kan savne en ekstra IDE-RAID controller, da mange har ekstra diske til PATA. Der er mange muligheder for tilslutninger. Specielt kan den kræsne lydentusiast fryde sig ved tilstedeværelsen af S/PDIF og optisk udgang, samt mulighed for 8-kanalers surround lyd. Lydkvaliteten er rigtigt god, men kunne godt være en smule højere forstærket, som det så ofte er gældende ved On-Board lydkort.

Motherboardet scorer så højt grundet dets stabilitet, mange BIOS-muligheder for overclockning, fine små detaljer - og ikke mindst på grund af de features der gør dette motherboard til det ideale køb for begynderen eller den let øvede selvbygger. Man kan simpelthen ikke gøre noget galt, hvis man følger Power guiden og manualen ved montage og brug. Specielt er det vildt fedt for en Tweaker, at få fat i et motherboard med en helt speciel overclocknings side i BIOS'en! Sammen med de andre medfølgende materialer og konstruktionen af motherboardet fuldender dette virkelig produktet til, at henvende sig til både begynderen og den avancerede, krævende bruger!

Og den indbyggede firewall er med sine forbedringer sørger for en lav CPU-load og med sit superbe interface gør det nærmest umuligt, at indstille noget forkert og derved udsætte sig for faren ved hackning, hijacking og lignende. At der er et lille tool med gør kun pakken komplet. Man kan simpelthen købe hele sin PC i stumper nede i butikken, bære det hele hjem og samle alt og få op, at køre uden at mangle noget dertil! Kort sagt er motherboardet en kæmpe godt køb for de fleste! Jeg vil anbefale det til en hver der spørger mig, hvilket board jeg pt. mener, er et af de bedste til Athlon 64 socket 939, PCI-E med nForce4.

Jeg kan kun konkludere at ydelsen er kraftigt forbedret fra nForce3 til nForce4!


BIOS-filer finder du bedst på det amerikanske site, da det europæiske er lidt bagefter med drivere, BIOS-filer og deslige. Det finder du her.


Boardet virker fint under Linux og der findes drivere til chipsettet fra NVIDIA til alle funktioner.


SCORE 98
Epox EP-9NPA+ Ultra NForce 4 bundkort Epox EP-9NPA+ Ultra NForce 4 bundkort
98/ 100 Kommentarer
Skriv kommentar til testen Kommentarer til testen fra Facebook

 

FitBit Charge 2 fitness tracker

Vi byder i dag på en test til de mere fitnessinteresserede brugere på vores side. Sig pænt goddag t

Læs Mere

Arozzi Mezzo V2 - Gaming Stol

Mange og lange timer foran computeren, kræver selvfølgeligt et godt sted at slå ballerne ned. Med

Læs Mere

Razer Panthera Arcade stick

Vi har igen Razer på besøg, i dag i en lidt mere extraordinær udgave, med deres Street Fighter special

Læs Mere

Enermax Revolution SFX 550 Watt Strømforsyning

Maksimal performance, i minimal indpakning. Dette kunne godt være salgsordene for PSU'en vi skal se på i denne

Læs Mere

AMD Ryzen 2 - 2700X, 2700, 2600X og 2600 Gaming benchmarks

Det er efterhånden noget tid siden vi blev præsenteret for AMD Ryzen 2 familien. I første udspil modtog

Læs Mere

Logitech G840 Musemåtte

I denne test skal vi hílse på et sandt monster af en musemåtte. G840 fra Logitech måler hele 40 x

Læs Mere

Enermax Platimax D.F. 750 Watt Strømforsyning

Platimax D.F. 750 Watt er en strømforsyning i den høje ende af skalaen. 80 Plus Platinium certificering, l&a

Læs Mere

Razer Kiyo streamingkamera

Dagens test er Razers nyeste streamingkamera, Kiyo, som bliver markedsført osm en del af deres nye pakke til stream

Læs Mere

 

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

NVIDIA GeForce GTX 1180 lanceres 15 juni

I første omgang skulle vi vanen tro for deres Founders Edition versioner at se først, og det spænde stik i NVI
Læs Mere

Her er 24 minutters H1Z1 Battle Royale PS4 gameplay

Hvis du troede H1Z1 var på vej i graven, er her et godt bevis på det modsatte. PlayStation Underground teamet,
Læs Mere

Acer Predator X27 4K HDR G-Sync monitor lanceret til $2,000

Med et prisskilt i den dyre ende, har Acer lanceret deres Predator X27 4K HDR G-Sync monitor. Dermed forstærke
Læs Mere

Tweak News - Uge 20 - sommer giveaway fra Tweak redaktionen

Tweak News starter ugen op med et frisk afsnit af Tweak News, hvor vi blandt andet tager et kig på Nvidia rygt
Læs Mere

Fortnite Battle Royale releases til andriod til sommer

Tidligere på året proklamerede Epic Games ankomsten af Fortnite Battle Royale på mobileplatforme, og siden er
Læs Mere

iPhone X Tesla dræner budgettet for 30.000 kr

Er du hoppet på iPhone X bølgen, og måske ikke er helt tilfreds med batterilevetiden, så er dine bønner hørt.
Læs Mere

TeamGroup fremviser nye DDR4-3466 RAM til AMD Ryzen

Er jagten gået ind på næste PC byggeri, er står du overfor at vælge RAM, så er de nye TeamGroup T-Force Dark P
Læs Mere

Call of Duty Black Ops 4 Battle Royal Blackout annonceret

Populariteten af Battle Royal games over de sidste par år, er mildest talt eksploderet, og især spiltitler som
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.