TEST: Creative Outlier Sports In-Ear Headset

editor picture
Hardware udlånt af: Creative.
Skrevet af Jan Blaszkevizc den 1. May 2018. Testen er vist 1772 gange.
Brand: Creative.
Flere tests i kategorien Headset


Del med dine venner

     


Hvis du er en aktiv person kan dagens test produkt måske vække din interesse. Vi har modtaget Outlier Sports in-ear headsettet fra Creative som med sin IPX4 certificering egner sig rigtig godt til folk der løber, er i fitness eller andet for den sags skyld. Med lang batterilevetid og smart tilbehør ser Outlier Sports på papiret ud til at være et lækkert produkt, men hvordan forholder tingene sig i den virkelige verden? Læs med når vi kigger nærmere på Outlier Sports og ser om de holder hvad de lover, og ikke mindst ser på hvordan de er at bruge og lytte til!

 

Creative_Outlier_Sports_In-ear_hovedtelefoner_tweak_dk_1

 

Specifikationer
Jeg har været en tur forbi Creatives danske hjemmeside og fundet lidt oplysninger på Outlier Sports headsettet til jer. Nedenfor har jeg listet dem op til jer, enjoy:

 • Type: In-ear
 • Vægt: 15 gram
 • Farver: Neon grøn, Fiery orange eller Midnight blå
 • In-line controller: Ja, til volume og med mikrofon
 • Lyd codecs: aptX, SBC og FastStream
 • Enheder: 6 mm med Neodym magneter
 • Frekvensområde: 20 – 20.000 Hz
 • Impedans: 16 Ohm
 • Bluetooth: Ja, version 4.1
 • Kabelængde: 0.5 meter mellem plugs
 • Rækkevidde: Op til 10 meter
 • Vejr og svedbestandig: IPX4 certificering
 • Batterilevetid: Op til 11 timer

Unboxing – hvad får man med?
Alt efter hvilken farve af Outlier Sports du vælger at købe, vil kassen som de kommer i matche. Da vi har modtaget vores eksemplar i grøn, er kassen også dette. På forsiden finder vi et vindue der gør at muligt at kigge ind på selve produktet. Der er også listet features op på fronten, så som den lange batterilevetid og Bluetooth. På bagsiden af kassen finder vi detaljerede billeder med beskrivende tekst, så man allerede ved hvordan Outlier Sports virker, inden man får det pakket ud af kassen.

 

 

Unboxing oplevelsen er faktisk rigtig lækker, og man kan tydeligt mærke at Creative har gjort deres for at det skal føles eksklusivt. Med alt ude af kassen, kan vi danne os et overblik over hvad man får med – eller i hvert fald hvad kassen indeholder, der er nemlig mere. I kassen finder vi følgende:

 • Creative Outlier Sports In-Ear headset
 • Diverse papirer
 • Transporttaske (med tilbehør)

 

Den lille runde transporttaske kan lynes op hele vejen rundt, og er ikke større end at man let kan have den med i lommen. Inde i denne taske finder vi resten af tilbehøret som er inkluderet til Outlier Sports. Ud over flere forskellige størrelser af ørepropper, er der også et ekstra sæt ”kroge” og en anden spids hvis ikke man bryder sig om disse. Der er naturligvis også inkluderet et lille 30 centimeter langt micro-USB kabel til at oplade headsettet med. Sidst men ikke mindst er der også en lille klemme, som kan klipses fast til ens trøje eller lignene, så man altid har in-line controlleren ved munden – denne har indbygget mikrofon.

 

 

En tur rundt om Outlier Sports og Testen
Lad os ligge tilbehøret til siden for nu, og tage en tur rundt om selve Outlier Sports headsettet. Selvom vi har at gøre med et trådløst in-ear headset, er der stadig et kabel der forbinder de to ørepropper. Denne er i noget blødt gummi, som både ser cool ud og føles lækkert.

 

Creative_Outlier_Sports_In-ear_hovedtelefoner_tweak_dk_8

 

Ørepropperne er udstyret med 6 mm neodym enheder, og kommer med den største prop og ”kroge” monteret i kassen. Vi finder diskrete Creative logoer på hver side, samt R og L så man let kan se hvilket ører hvad skal i. Det er svært at snakke om byggekvaltiet når vi har med et så småt og let produkt at gøre. Med en vægt på sølle 15 gram, skulle man ikke tro at der både er plads til to højttalerenheder og et 150 mAh batteri med spilletid på op til 11 timer. Dette er virkelig imponerende, og Outlier Sports virker solidt skruet sammen, på trods af udelukkende at være fremstillet i gummi og plastik.

 

 

På hver øreprop er der to gummistykker. En prop til selve øret, samt en ”krog”. Sidstnævnte er monteret for at sikre at Outlier Sports sidder bedst muligt fast i øret, og ikke falder ud hvis man for eksempel er i gang med at styrketræne eller lignende. Det kræver en del til vending at have disse ”kroge” i ørene, men Outlier Sports sidder virkelig fast. Kan du ikke forenes med disse, kan du dog skifte dem ud med nogle af de andre der er inkluderet i kassen som vi så på tidligere.

 

Creative_Outlier_Sports_In-ear_hovedtelefoner_tweak_dk_12

 

In-line controlleren har tre knapper, som gør det muligt både at tænde/slukke, skrue op/ned, skifte sange, besvare opkald og mere. Der er en udførlig guide på kassen og inkluderet i papirform, så man kan få en ide om hvordan det virker. Det handler alt sammen om korte tryk, eller at holde inde, alt efter hvilken funktion man ønsker at benytte. Der er også et lille micro-USB stil gemt bag et gummi cover, som naturligvis er til opladning af headsettet.

 

Når Outlier Sports er tilsluttet smartphone eller lignende, vil en lille blå diode blinke blåt. Den samme diode vil skifte til rød, når det er ved at være tid til opladning. Takket være aptX er det muligt at holde øje med batteri niveauet direkte på telefonen – smart!

 

 

Det er tid til at vi smækker Outlier Sports i ørene og snakker lidt om hvordan de er at bruge og ikke mindst at lytte til. Parringen foregik smertefrit, og jeg var i gang med at lytte til musik på under et minut. På min OnePlus 5 smartphone blev jeg gjort opmærksom på at Qualcomm aptX codec’et blev benyttet, så det er naturligvis også dette jeg tager udgangspunkt i, i mine observationer omkring lyden. Testen gik i alt sin enkelthed ud på at lytte til en række forskelligt musik fra både YouTube, Spotify og nogle af mine egne numre i form af MP3 og FLAC filer. For at koge det ned og gøre det kort, så var lyden i Outlier Sports overraskende god. Ud fra den lave vægt og minimale fysiske størrelse havde jeg på ingen måde regnet med at de lød så godt som de gjorde.

 

Lige meget hvilken genre jeg spillede, eller hvor højt jeg skruede volumen i vejret, lød Outlier Sports virkelig godt. Der var godt mellemspil mellem de forskellige frekvenser, og bunden var tør, kontant og tilstede uden at blive for meget på noget tidspunkt. De høje toner var krystalklare, og til tider lige på grænsen til at blive for meget, og så alligevel ikke. Så længe du kan enes med at have noget i ørene, er Outlier Sports en no brainer når det kommer til kompakte In-ear headsets der spiller godt og kan klare lidt af hvert.

 

Komforten er lidt speciel til at starte med, på grund af de små ”kroge” som gør at de sidder super godt fast i ørene. Lige så snart du har vænnet dig til disse, eller sågar afmonteret dem og skiftet dem ud, er det blot at komme i gang med at lytte til en masse lækker musik. Outlier Sports leverede alt hvad jeg havde forventet og mere til. Det er virkelig imponerende hvor meget vellyd og features Creative har formået at pakke ned i så lille et produkt – jeg er imponeret, lad os snakke pris og konkludere!

 

Creative_Outlier_Sports_In-ear_hovedtelefoner_tweak_dk_15

 

Pris
I skrivende stund, kan Outlier Sports findes på nettet til omkring 299,- DKK inklusiv fragt. Dette er en yderst skarp pris for et bluetooth headset i denne kaliber. Lækker lyd, lang batteritid og IPX4 certificering er blot nogle af de ting der gør Outlier Sports god til prisen. 

 

Alle detaljer kan naturligvis også findes hos Creative selv. Klik på banneret nedenfor for at blive sendt direkte til deres side, og få alle oplysningerne på Outlier Sports.

 

Creative_Outlier_Sports_In-ear_hovedtelefoner_tweak_dk_1

 

Konklusion
Vi skal have rundet testet af Outlier Sports headsettet af, hvilket kan ske ganske hurtigt da der stort set kun er positive ting at nævne. Lyden overall er rigtig lækker, der er godt sammenspil mellem de forskellige toner/frekvenser og max volumen er høj. Med batteritid på op mod 11 timer, og IPX4 certificering er Outlier Sports den perfekte partner til den krævende eller aktive person der ønsker vellyd på farten. Hvad end du styrketræner, arbejder udenfor eller noget helt andet er Outlier Sports et godt bud på en trofast følgesvend – så længe du ikke forventer at kunne snakke med nogen imens du har dem på. Ørepropperne lukker nemlig tæt og hænger rigtigt godt fast, så de ikke ryger ud mens du er i gang.

 

Med mulighed for flere forskellige farver, let opladning via micro USB og en smart lille transport taske har Outlier Sports mere eller mindre alt hvad man kan forvente og forlange, især til prisen på omkring 400,- DKK. Den eneste ting der er værd at nævne, man skal være opmærksom på er hvordan de sidder i ørene. Den lille ”krog” føles lidt speciel til at starte med, og kræver en smule til vending. Men efter at have brugt dem et par gange, vænner du dig til det og alt er i den skønneste orden. Du kan naturligvis også afmontere ”krogene”, men så sidder de ikke helt så godt fast i ørene.

 

Vi lander på en samlet score der hedder 9/10 samt vores Safe Buy award. Outlier Sports fra Creative er et lækkert in-ear headset til den krævende bruger som ønsker lækker lyd, lang batterilevetid og frækt design i spænende farver.

 

Godt

 • Spiller rigtig godt og højt
 • IPX4 certificeret – kan klare sved/væske
 • Lang batteritid på op til 11 timer
 • Trådløse med Bluetooth tilslutning
 • Flere farver tilgængelige
 • Sidder rigtig godt fast i ørene
 • Prisen vs. hvad man får er god!

Knap så godt

 • Sidder lidt specielt i ørene (til vending)

Score: 9/10 + Safe Buy award

 

Creative_Outlier_Sports_In-ear_hovedtelefoner_tweak_dk_16

 

Creative Outlier Sports In-Ear Headset Creative Outlier Sports In-Ear Headset
9/ 100 kommentarer
Skriv kommentar til testen Kommentarer til testen fra Facebook

 

MSI X470 Gaming Pro Carbon AC - Ryzen bundkort spækket med features

Det kan godt være de nye TR4 bundkort til anden generatio af Threadripper  er lige om hjørnet, men Ryzen

Læs Mere

De bedste hovedtelefoner med aktiv støjreduktion

Vi skal i dag tage hul på en test vi har set frem til at præsentere i et stykke tid, nemlig en test af tre top

Læs Mere

Razer Nommo Pro

Vi skal i dag teste Razers nyeste og dyreste højttalere, nemlig Nommo Pro, der er et 2.1 højttalersæt

Læs Mere

Cooler Master MasterBox MB511

Budget kabinetter bliver mere og mere spændende at se på, da features fra dyere modeller for alvor er ved at f

Læs Mere

Corsair H100i Pro RGB

Corsair har løbende opdateret deres Hydro serie af AIO løsninger, og i dag tager vi et kig på Cor

Læs Mere

Cooler Master CK550 Mekanisk Tastatur

Selvom markedet for mekaniske tastaturer måske synes mættet, så holder det ikke Cooler Master fra at lan

Læs Mere

Cooler Master MasterCase H500

Sidste år genoplivede Cooler Master deres gamle HAF-serie med lanceringen af deres H500P kabinet. Siden da har vi mo

Læs Mere

SteelSeries Arctis PRO Wireless Headset

Arctis serien fra SteelSeries blev lanceret tilbage i 2017. Her på Tweak.dk har vi kigget på næsten samt

Læs Mere

 

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

De første billeder af custom GeForce RTX grafikkort dukket op

Launch af GeForce RTX grafikkortene er på trapperne, og selv butikkerne gør klar til en globalt NVIDIA launch.
Læs Mere

RYGTE: NVIDIA GeForce RTX 2080 kan forudbestilles fra på mandag!

Som du sikkert allerede ved, så har rygterne omkring NVIDIAs next-gen GeForce RTX serie summet i luften tætter
Læs Mere

Turtle Beach Atlas gaming headsets introduceret

Turtle Beach har meldt ankomst af en række nye gaming headsets, og heriblandt finder vi Turtle Beach Atlas ser
Læs Mere

Battlefield 5 får ny Gamescom 2018 gameplay trailer

Forud for Gamescom 2018, har Electronic Arts frigivet en ny Battlefield 5 gameplay trailer inden GC 2018 spark
Læs Mere

RYGTE: NVIDIA vil lancere RTX 2080 Ti med 4352 CUDA Cores og 11GB GDDR6

Der er kun gået et par dage siden NVIDIAs første Turing annoncering ved Siggraph, men rygterne vælter allerede
Læs Mere

Asus ROG Zephyrus S gaming bærbar annonceret

Asus har i indeværende uge trukket gavepapiret af en ny version af deres populære ROG Zephyrus S gaming laptop
Læs Mere

GIGABYTE X399 Aorus Xtreme AMD Threadripper 2 bundkort annonceret

GIGABYTE er en af de helt store fisk i vandet inden for hardware, og i kølvandet på AMD’s anden generation Thr
Læs Mere

Intel træder ind på grafikkorts scenen fra 2020. Konkurrence til Radeon og NVIDIA?

En formodet nyoprettet Intel Twitter konto er dukket op, hvilket som udgangspunkt ikke giver det store sus i m
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.