Corsair kender vi jo alle sammen, eftersom de har været i gamet med produktion af kølerløsninger og diverse hardware. Men denne gang har de altså meldt sig på banen med deres indspark i den store verden af eksterne lagerenheder, og det er derfor Tweak.dk en stor fornøjelse at præsentere jer for Corsair VoyagerAir, som byder på noget mere, end man er vant til at se ved almindelige eksterne harddiske.
Ikke bare fungerer den som en ekstern 1 TB harddisk, hvor man kan lave backup på, gemme og streame film fra samt så meget andet. Den har ydermere indbygget Wi-Fi, så man er i stand til at forbinde sin bærbare, smartphone, tablet eller lignende til disken og derved streame film eller musik direkte fra disken trådløst. Endvidere har den også RJ45 ethernetstik, og den kan derfor også fungere som Wi-Fi knudepunkt og derved skabe et mobilt adgangspunkt til det store, verdensomspændende internet. Som om alt dette ikke var nok, så har Corsair VoyagerAir ydermere et indbygget batteri, så man kan tage enheden med og streame til maksimalt fem forskellige enheder på samme tid.
Alt i alt en disk med store muligheder. Lad os endelig få kigget noget mere på herlighederne.
Find aktuelle priser via Edbpriser.dk


Som altid skal I bestemt ikke snydes for en hurtig oversigt:
- Kompakt enhed
- Lækkert design i to farver - Rød eller sort
- Indbygget Wi-Fi
- RJ45 ethernet tilslutning
- Kan streame trådløst
- Indbygget batteri
- Kan agere som adgangspunkt
Jeg starter nu ud med at vise jer nogle specifikationer, hvorefter jeg vil vise jer billeder af forskellige features, inden jeg, præcis som altid, slutter af med at pakke enheden ud for jer.





Som I også tydeligt kan se på billederne herover, så er der altså tale om en enhed med et utal af muligheder. Og netop fordi den er med indbygget batteri og derfor kan medbringes i bilen, toget og så videre, ja, generelt bare kan komme med på farten, så har Corsair altså virkelig brudt barrieren for mobile lagermedier.

Her ser I kassen, som lavet i sorte og røde nuancer, hvilket matcher enheden rigtig godt, så der er intet at komme efter her.

Fronten byder også på lidt specifikationer om de tidligere omtalte funktioner, som VoyagerAir altså er i besiddelse af, og jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at komme i gang med at teste enheden.

Bagsiden byder ikke på andet end en stor, hvid overflade med sort tekst, der beskriver yderligere om enheden på flere forskellige sprog. Så heller ikke her er der så meget at sige om indpakningen.

Inde i kassen finder vi selvfølgelig VoyagerAir enheden, men i bundlet finder vi til gengæld en DC connector med både UK og EU adapter, USB3.0 kabel, USB til DC adapter, adapter til cigarettænder i bilen, manual og en pose til hele bundlet. Ja, selv til cigarettænder er der tænkt på strømmen, hvilket giver ydermere mulighed for at forlænge enhedens batteritid ved lange køreture.

På toppen af enheden er der ikke meget at se. Rammen om VoyagerAir er på vores kopi lavet i rød, men den kan også fås i sort med hvid Corsair logo. Jeg er personligt selv vild med den sorte og røde kombination, så jeg er indtil videre absolut imponeret over designet.

Begge sider er fuldstændig ens, og det er tydeligt at se, at rammen i rød er klikket fast på den sorte ramme, der holder al hardwaren inde i casingen. Det eneste, der bryder designet på begge sider er dette VoyagerAir logo.

På frontens betjeningspanel finder vi en powerswitch yderst til venstre efterfulgt af en batteriindikator, der lyser, hvis enheden kører på batteri. Videre herefter kommer en DC LED, som lyser, hvis enheden er tilsluttet ekstern strøm og slutteligt en Wi-Fi LED, der lyser, hvis Wi-Fi switchen nedenunder aktiveres for at indikere, at enhedens Wi-Fi er tændt.

På bagsidens I/O panel finder vi en DC connector yderst til venstre, en USB3.0 connector og slutteligt en RJ45 ethernetconnector. Derudover har den intet at byde på, men der er jo også alt, hvad vi har brug for. Så hvad kunne man mere tænke sig?

Under enheden finder vi fire gummifødder, som selvfølgelig skal sikre stabilitet under brugen samt hindre vibrationer fra disken inde i casingen. Der er også et klistermærke med forskellige informationer om serie- og modelnummer samt strømforbrug, men jeg fandt det ikke interessant nok til at inkludere det i billedet.
Hermed afsluttes gennemgangen af Corsair VoyagerAir altså, og vi er derfor klar til at gennemgå den mobile app på næste side, inden vi slutter af med lidt benchmarks på samme side. Så følg endelig med, hvis dette har vakt jeres interesse.
Næste side >>