Corsair 1GB DDR2 Pro Twin2X Matched Memory Pair RAM moduler

Hardware udlånt af: Corsair.
Skrevet af Martin den 24. Sep 2005. Testen er vist 5244 gange.


Del med dine venner

     



Corsair 1GB DDR2 Pro Twin2X Matched Memory Pair kittet vi ser nærmere på her, består af to 512MB moduler, der kører ved 667MHz.

Modulerne er udstyret med en alu heat spreader, og kører ved 1.9 volt som standard. En interessant feature ved disse Pro moduler er, at de er udstyret med en indikator, der viser hvor stor en belastning de udsættes for.




Her har vi specifikationerne på Corsair 1GB DDR2 Pro Twin2X Matched Memory Pair kittet:

 


• 512 Megabytes of memory in a 240-pin DDR2 DIMM
• Tested at the low latencies of (4-4-4-12) at 1.9V
• SPD programmed at 4-4-4-12 values
• Implemented using 32M x 8 DDR2 SDRAMs
• 100% tested at 675MHz in high performance DDR2 motherboards
• Legendary Corsair reliability and service
• Lifetime warranty
    



 


The CM2X512-5400C4PRO is a 512 MByte, two-rank DDR2 SDRAM DIMM
designed for extreme speed. This part delivers outstanding performance in the latest generation of DDR2-based motherboards. It has been tested extensively in multiple DDR2 motherboards to ensure compatibility and performance at its rated speed. This memory has been verified to operate at 675MHz at the low latencies of 4-4-4-12. This module is also available in matched pairs of "TwinX" modules tested as a set in a dual channel DDR2 motherboard.
  



Der er intet nyt under solen når det kommer til indpakning af Corsair's produkter. Det er ganske standard og de fleste produkter kommer i selv samme plastik-beskyttelse. Dette er også grunden til at man ikke finder nogen former for specifikationer på bagsiden, men derimod kun anbefalinger fra diverse anerkendte hardwaresites. Plastikken er massiv og giver en robust beskyttelse mod hårde slag evt. under transport.




Her har vi så de 2 RAM blokke Corsair 1GB DDR2 Pro Twin2X Matched Memory Pair kittet består af. Modulerne i dette kit er hånd plukket og testet ved 675MHz på en Intel platform, sådan at begge moduler lever op til deres høje krav til stabilitet, og defor kører lige hurtigt ved samme volt og timings.



På den label modulerne er udstyret med, kan vi se at det er DDR2 moduler ved 667MHz (PC2 5400) og med timings på 4-4-4-12, hvilket er meget normalt for DDR2 moduler.



Corsair 1GB DDR2 Pro Twin2X Matched Memory Pair modulerne er udstyret med en stor alu heat spreader, og mellem dem og selve DDR2 RAM chippene er der en varmeoverførende pad, der sikrer at varmen bliver optaget i kobberen.



En af grundene til at alu heat spreaderen er så stor som den er, skyldes den belastnings indikator Corsair har udstyret deres Pro moduler med.

Her kan vi se hvor de mange dioder sidder gemt.



Og når systemet kører, kommer der rigtig gang i dioderne. De lyser grønt, gul, orange og rød alt efter belastningen.




Følgende hardware og software er blevet brugt til testen:
   

 


• 3.4GHz Pentium 4 processor
• Intel i955x baseret bundkort
• OCZ PowerStream 470W strømforsyning
 

 

 


• SiSoft Sandra 2005 Lite
 


Vi starter ud med at teste Corsair 1GB DDR2 Pro Twin2X Matched Memory Pair kittet ved standard hastigheden som er de 667MHz. Ved denne hastighed kan de overføre lige under de 5100MB/s hvilket er udmærket, og det samme som lignende produkter får.



Corsair er kendt for at lave rigtig gode RAM moduler, både når det gælder stabilitet og overclocking mulighederne.

Men desværre skuffer Corsair 1GB DDR2 Pro Twin2X Matched Memory Pair kittet på en af fronterne! Det lykkedes nemlig ikke at få dem over 708MHz, selv ved 2.3 volt. Det er virkelig skuffende i forhold til det overclocking potentiale de Corsair moduler vi har testet tidligere har haft.



Her er der et screen dump fra CPU-Z der viser de 708MHz, og at timings er 4-4-4-12 via SPD.


 

Som altid laver Corsair nogle utrolig stabile RAM moduler med en fornuftig ydelse. Vi har i den tid vi har kørt med Corsair 1GB DDR2 Pro Twin2X Matched Memory Pair kittet ikke oplevet nogen stabilitets problemer af nogen art. Så ydelse og stabilitet går hånd i hånd.

En fin feature er indikatoren, der viser hvor stor en belastning der er på modulerne. Her er det faktisk muligt at se hvor stor forskel der faktisk er alt efter hvad man laver. Selv er der da et par ting jeg er blevet overrasket over med hensyn til RAM belastning.

Men et stort minus ved Corsair 1GB DDR2 Pro Twin2X Matched Memory Pair modulerne, er deres manglende overclocking mulighed. De kan simpelthen ikke overclockes mere end en 30Mhz, hvilket ikke er meget når udgangspunktet er 667MHz.

Prisen for 1GB kittet bestående af to 512MB moduler ligger ca. på 1.800,- DKK.

 

  
• Fin ydeevne.
• God stabilitet.
• Indikator for belastning.
 



  
• Høje timings.
• Dårlige overclocking muligheder.
    
  



SCORE 75






Ny bedømmelse per 5. september 2013.

 

 

1-3: Det er noget skidt
Her er der tale om produkter der ikke rigtigt lever op til hvad de lover. Dvs. produkter der ikke fungerer helt efter hensigten, eller produkter med graverende fejl der vil gøre at disse ikke kan anbefales.

 

4-6: Det fungerer egentligt helt godt, men der er nogle mangler
Disse karakterer gives til produkter der virker som de skal uden på nogen måde at imponere synderligt. Her er der plads til lidt fejl og mangler. Mængden af disse er bestemmende for placeringen i denne kategori.

 

7-9: Et godt gennemtænkt produkt med få "udfald"
Karaktererne fra 7-9 gives for et produkt der er rigtigt godt gennemtænkt og performer godt sammenlignet med lignende produkter. Det er i denne karaktergruppe tilladt af have enkelte udfald – dvs. enkelte småfejl som det er til at leve med. Antallet og tyngden af disse vil være medbestemmende for placeringen i denne kategori.

 

10: Et perfekt produkt
Denne karakter gives til et produkt der leverer ud over hvad der kan forventes i dens klasse. Det være sig i form af mange ekstra funktioner, exceptionel performance og lignende. Ved denne karakter må der ikke være nogen ”huller” – dvs. der må ikke være nogen mangler.




Corsair 1GB DDR2 Pro Twin2X Matched Memory Pair RAM moduler Corsair 1GB DDR2 Pro Twin2X Matched Memory Pair RAM moduler
75/ 10




Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/tweakdk/public_html/review/showreview.php on line 960
kommentarer
Der er ingen kommentarer til nyheden.

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home2/tweakdk/public_html/review/showreview.php on line 1040

 

Corsair Polaris MM800 RGB Musemåtte

Hvis det er ved at være tid til en ny musemåtte, hvorfor så ikke få en der matcher resten af dit s

Læs Mere

Sharkoon SKILLER SGM1 - gamermus

Vi skal i dag se på den nye Skiller SGM1 gamermus fra Sharkoon. Sharkoon er en gammel kending på redaktionen,

Læs Mere

MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G grafikkort

Det er ikke så længe siden vi kiggede på MSI og deres GTX1050ti kort, som landede godt i 1920x1080 sm&os

Læs Mere

Corsair Carbide Air 740 Cube kabinet

I et kabinet marked hvor det bliver mere og mere populært at bygge småt, og hvor RGB lys og glas for alvor er

Læs Mere

Mistel Keyboard - Barocco MD600

Mistel er ikke et firma der ringer mange klokker på disse kanter, men vi inviterer dem pænt indenfor til deres

Læs Mere

SanDisk iXpand flash drive til iPad og iPhone

udvidelse af lagerpladsen på iOS enheder, er låst, når man først har erhvervet sig sit produkt mo

Læs Mere

LucidSound LS20 gamer headset

Vi har for første gang LucidSound på besøg, med deres mindste headset, LS-20. Det er et stereo headset

Læs Mere

MSI Z270 Gaming M7 bundkort

Intels nye 200 chipset med det mundrette navn Z270 er jo, som de fleste ved, blevet frigivet

Læs Mere

 

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

App skal hjælpe brugere med at overholde nytårsløfter

Nagbot chat bot er en app, der skal kunne hjælpe brugerne med at overholde deres nytårsløfter.
Læs Mere

[VIDEO] Se iPhone's 10 årige udvikling på 3 minutter!

Apples iPhone blev mandag d. 9/1/2017 10 år gammel, i denne video kan du se udviklingen af den revolutionære t
Læs Mere

Ti vilde spil i 2017

Ovenpå et hæsblæsende gaming år, har Green Man Gaming udvalgt de 10 mest eftertragtet spil der udkommer i 2017
Læs Mere

Apple kan være på vej ind i TV-branchen

Apple skulle eftersignende være i gang med at forberede et stort sats med deres egne originale TV-serier og fi
Læs Mere

Se den nye Samsung S8 i ny video

Samsung viser pludselig den nye Samsung S8 frem i ny AMOLED reklame
Læs Mere

[VIDEO] 74-årige bedstefar mister det spil han har spillet siden 1999

Denne 74-årige bedstefar var stærkt bevæget, da han fandt ud af at det spil han havde spillet siden 1999 ikke
Læs Mere

Spar 90% på Techspots komplette webprogrameringspakke

Bliv familiær med HTML, CSS, JQuery i disse 8 kursusgange
Læs Mere

Alt du skal vide om den nye Nintendo Switch

Nintendo Switch, er den første konsol fra producentens side siden 2012,og forventningerne er store hos både Ni
Læs Mere
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.