Tretten stærke værktøjer til WP-udvikleren

Tretten stærke værktøjer til WP-udvikleren

Enhver, der sidder med udvikling generelt ved, hvor vigtigt det er at have de rigtige værktøjer. En udvikler er sjældent bedre end de muligheder, der er tilgængelige.

 

Især udviklere af WordPress har et ekstra kort på hånden i form af de mange plugins, der hver især åbner døren til helt nye funktioner og muligheder for hjemmesiden. Det er måske derfor at nogle undersøgelser viser, at over 40% af verdens websites, er bygget i netop WordPress.

 

Udover at WordPress som udgangspunkt er ekstremt godt SEO-optimeret og dermed gør livet en smule lettere for SEO-bureauer, gør de mange plugins at man har mange gode muligheder for at gøre det endnu bedre.

 

Står du overfor at skulle bygge et WP-site, er der en række plugins du skal kende til. Her er 13 af de stærkeste.

 

RTL Tester
Det er vigtigt at være opmærksom på ”sproget”, når du udvikler WordPress-temaer og plugins. Implementering af RTL er ikke svært, da det kun kræver tilføjelse af et RTL stylesheet og korrekt anvendelse af dette i dit tema. Derfor er der virkelig ingen undskyldning for ikke at gøre det.

RTL Tester giver dig mulighed for at simulere RTL udviklingsmiljøet, med blot et klik på en knap. Dermed kan du sikre, at alt fungerer som forventet, inden du sætter dit website live.

Dette plugin er gratis at downloade.

 

WP-CLI
WP-CLI er et sæt kommandolinjeværktøjer, der giver dig mulighed for at administrere WordPress-installationer. Med dette plugin i din værktøjskasse kan du opdatere plugins, opsætte multisite-installationer, importere test-indhold og meget mere, uden at bruge en webbrowser.

 

Roots.io
Roots.io er et sæt værktøjer, der hjælper dig med at opbygge bedre WordPress-websites hurtigere. Det sker ved at bruge open source-værktøjer til WordPress-applikationsudvikling. Roots.io består af Trellis, Bedrock og Sage - tre forskellige applikationer, der kan bruges sammen eller separat for at forbedre din arbejdsgang med udvikling. De 3 værktøjer gennemgås hver for sig herunder.

 

Trellis
Trellis erstatter MAMP, XAMPP og lignende værktøjer. Trellis giver dig WordPress-udvikling og produktionsservere på den rigtige måde. Det giver dig mulighed for automatisk at oprette en server til at hoste et WordPress-website ved at bruge Vagrant til automatisk at oprette en selvstændig virtuel ”maskine”. Denne giver dig samme miljø, som dit website ville bruge i den almindelige produktion.

 

Bedrock
Bedrock er en WordPress boilerplate, hvor du kan organisere dit WordPress-projekt bedre, forbedre konfigurationsfiler, administrere plugins med Composer, samt opnå bedre sikkerhed og generelt bedre håndtering.

 

Sage
Sage er et starter-tema, der giver dig mulighed for at opbygge bedre temaer hurtigere med forbedrede udviklingsværktøjer. Takket være gulp og Bower har du her det bedste JavaScript-ecosystem og BrowserSync, der gør det let at udvikle til flere enheder på en gang.

 

Pictura
Vi kender alle begrebet ”et billede siger mere end 1000 ord” – Med Pictura kan du virkelig give et boost til dit endelige produkt. At gennemse nettet efter det rigtige billede kan være en lang proces, der ikke kun indebærer at finde det rigtige billede, men også hvorvidt du har de fornødne rettigheder til at bruge det. Heldigvis kommer holdet bag ”Made By Source”, som har udviklet flere fantastiske Photoshop-plugins, udviklere til hjælp.

 

Pictura er et gratis Photoshop-plugin, der giver dig mulighed for at søge hele Flickrs database for de rigtige billeder direkte fra designmiljøet. Find billeder efter licens og brug dem med det samme.

 

Fontello
Skrifttype-biblioteker vinder frem i popularitet, og det kan være svært at gennemskue, hvilket der er det bedste. WordPress leveres med indbygget support til Dashicons, og det er nemt at tilføje ekstra ikoner, men nogle gange behøver du bare et ikon eller to der gør, at dit design skiller sig ud.

Fontello er gratis og giver dig mulighed for at finde ikoner fra forskellige skrifttype- og ikon-biblioteker (herunder Font Awesome) og kun downloade dem, du har brug for.

 

Font Awesome
Font Awesome er et fantastisk bibliotek med piktogrammer, der viser almindelige webrelaterede handlinger. Hele stakken kan downloades gratis som skalerbare vektorikoner, og du kan tilpasse dem til din smag via CSS

 

Uilang
Hvis du har brug for at oprette et mere dynamisk design, er uilang et brugerorienteret programmeringssprog, der giver dig mulighed for at tilføje interaktive elementer til dit website. Det kan oprette brugerdefinerede komponenter, samt bygge prototyper. Og med hjælp fra deres Transpiler, kan du nemt oversætte animationer, oprettet med uilang, til JavaScript.

 

Sketch
Sketch har bestemt givet designindustrien et tiltrængt boost efter mere end to årtier med Adobe-dominans, og det er ikke underligt - Sketch er nemt at bruge og utroligt rig på funktioner.

 

WordPress Plugin Boilerplate
I skrivende stund er der 44185 plugins til WordPress. Ikke alle plugins er skabt lige, og nogle af dem lider en del under at love mere end de kan holde og dermed ikke indfri de forventninger, brugerne stilles i udsigt. Hvis du nogensinde har ønsket at dykke ned i plugin-udvikling, men vil sikre, at kvaliteten er i top, skal du overveje at bruge WordPress Plugin Boilerplate.

 

Dette indeholder et boilerplate plugin bygget til WordPress-kodestandarder og er stærkt dokumenteret. Pluginet er objektorienteret, og sørger bl.a. for at du let kan adskille back-end og front-end og sørger for, at du lægger alle dine ressourcer det rigtige sted.

WordPress Plugin Boilerplate er gratis at downloade.

 

Upfront
Upfront er et revolutionerende træk og slip tema til WordPress. Med Upfront kan du oprette et uendeligt antal smukke designs. James Farmer, der står bag, siger: "Med hensyn til power, kan denne platform imødekomme dine vildeste drømme om effektiv tilpasning, fra skrifttyper til farver til forudindstillede elementdesigns. Det er som første gang man opdagede webdesign, og fandt ud af, hvad man kunne opnå ved at tilpasse en lille smule HTML-kode – bare meget bedre."

 

Det bedste er, at du kan prøve Upfront gratis ved at tilmelde dig en 14-dages prøveversion, og du kan med det samme begynde at designe med Upfront.


Link:

Skrevet af den 14. Jun 2018. Nyheden er læst 135 gang(e).

Del med dine venner

     

0 kommentarer
Skriv kommentar til nyheden Kommentarer til nyheden fra Facebook

 

Western Digital WD RED 6 TB

Western Digital er en af markedets helt gamle drenge, når det kommer til produktionen af lagerenheder, og her snakke

Læs Mere

ADATA XPG Spectrix D80 og Spectrix D41

Markedet for RAM er blevet endnu en slagmark, hvor producenterne forsøger at vinde RGB krigen. ADATA har med deres

Læs Mere

Phanteks Enthoo Pro Special Edition Build

Phanteks er tilbage med en revideret version af deres oprindelige Phanteks Enthoo Pro kabinet, og Tweak.dk er klar med en

Læs Mere

SteelSeries Arctis PRO + GameDAC

Vi har set på headset i alle prisklasser og kategorier her på Tweak.dk, og nu er det igen blevet tid til at se

Læs Mere

Cooler Master CM310 Budget Gamermus

Har du brugt alle pengene på din nye lækre gamer computer, men glemt tilbehøret? Så frygt ej, Coo

Læs Mere

Corsair Crystal 280X

Trænger du til forandring og ønsker måske et mindre format på hjemmecomputeren, kunne Corsair meg

Læs Mere

Corsair HS60 7.1 gaming headset

Alle elsker fed lyd, og Corsair plejer at være stabil leverandør af omtalte. Vi skal i dag se på Corsai

Læs Mere

Corsair H60 2018 Edition

Corsair har været i gang med at genopfriske nogle af deres ældre AIO kølerdesigns, og i den anledning t

Læs Mere

 

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

Samsung annoncerer deres nye 43 tommer C43J89 32:10 monitor

Skærmplads er cool, meget skærmplads er mega cool. Budskabet som nemt kunne være påtrykt Samsungs nye 43 tomme
Læs Mere

Intels Z390 tager over hvor Z370 slipper

Et kig på Intels egen roadmap, afslører deres Z370 chipset snart går på pension. Dermed skal Intel også være k
Læs Mere

iPhone overlever et fald på 300 meter

Ved første øjekast skreg den clickbait, DROP TEST iPhone SURVIVES 1,000-foot fall from plane after owner drops
Læs Mere

Battlefield V open beta starter i september

Nye informationer direkte fra hestens mule er dukket op. Den officielle releasedato for Battlefield V, hedder
Læs Mere

Verdens hurtigste have traktor giver gas på Goodwood festivallen

For kort tid siden omtalte vi verdens vildeste plæneklipper i form af Honda Mean Mower slår græsset med 240 km
Læs Mere

DOOM Eternal gameplay frigives under Quakecon 2018

I kølvandet på annonceringen af DOOM Eternal fra Bethesda under dette års E3 2018 game konference, har iD Soft
Læs Mere

Call of Duty: Black Ops 4 beta test starter 3 august 2018

Sidder du klar til at få snitterne begravet i det kommende Call of Duty, så er ventetiden snart slut. Om ikke
Læs Mere

Fortnite Season 5 lanceret, full release notes afsløret samt ny cinematic trailer

Epic Games annoncerede i går Fortnites Season 5, og i samme omgang søsatte de en ny cinematic trailer, som kan
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.