Tretten stærke værktøjer til WP-udvikleren

Tretten stærke værktøjer til WP-udvikleren

Enhver, der sidder med udvikling generelt ved, hvor vigtigt det er at have de rigtige værktøjer. En udvikler er sjældent bedre end de muligheder, der er tilgængelige.

 

Især udviklere af WordPress har et ekstra kort på hånden i form af de mange plugins, der hver især åbner døren til helt nye funktioner og muligheder for hjemmesiden. Det er måske derfor at nogle undersøgelser viser, at over 40% af verdens websites, er bygget i netop WordPress.

 

Udover at WordPress som udgangspunkt er ekstremt godt SEO-optimeret og dermed gør livet en smule lettere for SEO-bureauer, gør de mange plugins at man har mange gode muligheder for at gøre det endnu bedre.

 

Står du overfor at skulle bygge et WP-site, er der en række plugins du skal kende til. Her er 13 af de stærkeste.

 

RTL Tester
Det er vigtigt at være opmærksom på ”sproget”, når du udvikler WordPress-temaer og plugins. Implementering af RTL er ikke svært, da det kun kræver tilføjelse af et RTL stylesheet og korrekt anvendelse af dette i dit tema. Derfor er der virkelig ingen undskyldning for ikke at gøre det.

RTL Tester giver dig mulighed for at simulere RTL udviklingsmiljøet, med blot et klik på en knap. Dermed kan du sikre, at alt fungerer som forventet, inden du sætter dit website live.

Dette plugin er gratis at downloade.

 

WP-CLI
WP-CLI er et sæt kommandolinjeværktøjer, der giver dig mulighed for at administrere WordPress-installationer. Med dette plugin i din værktøjskasse kan du opdatere plugins, opsætte multisite-installationer, importere test-indhold og meget mere, uden at bruge en webbrowser.

 

Roots.io
Roots.io er et sæt værktøjer, der hjælper dig med at opbygge bedre WordPress-websites hurtigere. Det sker ved at bruge open source-værktøjer til WordPress-applikationsudvikling. Roots.io består af Trellis, Bedrock og Sage - tre forskellige applikationer, der kan bruges sammen eller separat for at forbedre din arbejdsgang med udvikling. De 3 værktøjer gennemgås hver for sig herunder.

 

Trellis
Trellis erstatter MAMP, XAMPP og lignende værktøjer. Trellis giver dig WordPress-udvikling og produktionsservere på den rigtige måde. Det giver dig mulighed for automatisk at oprette en server til at hoste et WordPress-website ved at bruge Vagrant til automatisk at oprette en selvstændig virtuel ”maskine”. Denne giver dig samme miljø, som dit website ville bruge i den almindelige produktion.

 

Bedrock
Bedrock er en WordPress boilerplate, hvor du kan organisere dit WordPress-projekt bedre, forbedre konfigurationsfiler, administrere plugins med Composer, samt opnå bedre sikkerhed og generelt bedre håndtering.

 

Sage
Sage er et starter-tema, der giver dig mulighed for at opbygge bedre temaer hurtigere med forbedrede udviklingsværktøjer. Takket være gulp og Bower har du her det bedste JavaScript-ecosystem og BrowserSync, der gør det let at udvikle til flere enheder på en gang.

 

Pictura
Vi kender alle begrebet ”et billede siger mere end 1000 ord” – Med Pictura kan du virkelig give et boost til dit endelige produkt. At gennemse nettet efter det rigtige billede kan være en lang proces, der ikke kun indebærer at finde det rigtige billede, men også hvorvidt du har de fornødne rettigheder til at bruge det. Heldigvis kommer holdet bag ”Made By Source”, som har udviklet flere fantastiske Photoshop-plugins, udviklere til hjælp.

 

Pictura er et gratis Photoshop-plugin, der giver dig mulighed for at søge hele Flickrs database for de rigtige billeder direkte fra designmiljøet. Find billeder efter licens og brug dem med det samme.

 

Fontello
Skrifttype-biblioteker vinder frem i popularitet, og det kan være svært at gennemskue, hvilket der er det bedste. WordPress leveres med indbygget support til Dashicons, og det er nemt at tilføje ekstra ikoner, men nogle gange behøver du bare et ikon eller to der gør, at dit design skiller sig ud.

Fontello er gratis og giver dig mulighed for at finde ikoner fra forskellige skrifttype- og ikon-biblioteker (herunder Font Awesome) og kun downloade dem, du har brug for.

 

Font Awesome
Font Awesome er et fantastisk bibliotek med piktogrammer, der viser almindelige webrelaterede handlinger. Hele stakken kan downloades gratis som skalerbare vektorikoner, og du kan tilpasse dem til din smag via CSS

 

Uilang
Hvis du har brug for at oprette et mere dynamisk design, er uilang et brugerorienteret programmeringssprog, der giver dig mulighed for at tilføje interaktive elementer til dit website. Det kan oprette brugerdefinerede komponenter, samt bygge prototyper. Og med hjælp fra deres Transpiler, kan du nemt oversætte animationer, oprettet med uilang, til JavaScript.

 

Sketch
Sketch har bestemt givet designindustrien et tiltrængt boost efter mere end to årtier med Adobe-dominans, og det er ikke underligt - Sketch er nemt at bruge og utroligt rig på funktioner.

 

WordPress Plugin Boilerplate
I skrivende stund er der 44185 plugins til WordPress. Ikke alle plugins er skabt lige, og nogle af dem lider en del under at love mere end de kan holde og dermed ikke indfri de forventninger, brugerne stilles i udsigt. Hvis du nogensinde har ønsket at dykke ned i plugin-udvikling, men vil sikre, at kvaliteten er i top, skal du overveje at bruge WordPress Plugin Boilerplate.

 

Dette indeholder et boilerplate plugin bygget til WordPress-kodestandarder og er stærkt dokumenteret. Pluginet er objektorienteret, og sørger bl.a. for at du let kan adskille back-end og front-end og sørger for, at du lægger alle dine ressourcer det rigtige sted.

WordPress Plugin Boilerplate er gratis at downloade.

 

Upfront
Upfront er et revolutionerende træk og slip tema til WordPress. Med Upfront kan du oprette et uendeligt antal smukke designs. James Farmer, der står bag, siger: "Med hensyn til power, kan denne platform imødekomme dine vildeste drømme om effektiv tilpasning, fra skrifttyper til farver til forudindstillede elementdesigns. Det er som første gang man opdagede webdesign, og fandt ud af, hvad man kunne opnå ved at tilpasse en lille smule HTML-kode – bare meget bedre."

 

Det bedste er, at du kan prøve Upfront gratis ved at tilmelde dig en 14-dages prøveversion, og du kan med det samme begynde at designe med Upfront.


Link:

Skrevet af den 14. Jun 2018. Nyheden er læst 299 gang(e).

Del med dine venner

     

0 kommentarer
Skriv kommentar til nyheden Kommentarer til nyheden fra Facebook

 

HyperX Alloy FPS RGB Mekanisk Tastatur

HyperX er et søskende firma til velkendte Kingston, som udelukkende har med gaming grej at gøre. Vi har tidl

Læs Mere

Gigabyte Aorus RTX 2080Ti Xtreme

NVIDIA’s nye GeForce RTX 2080 TI-grafikkort er på nuværende tidspunkt toppen af poppen rent performancem

Læs Mere

Lian Li - PC-011 Dynamic der8auer Edition

Lian Li har i samarbejde den kendte tyske overclocker, der8auer forsøgt at opnå drømmen om at skabe de

Læs Mere

XFX Radeon RX 590 Fatboy

For nyligt blev AMD's seneste RX grafikkort sendt på markedet, og i den sammenhæn

Læs Mere

Battlefield V RTX test - Lækkert nyt eller partykiller?!

RTX og Ray Tracing var blandt de store salgspunkter, da Nvidias nye grafikkort blev lanceret. Da RTX og Ray Tra

Læs Mere

HyperX Pulsefire Surge RGB gamer mus

Til enhver gamer computer, skal man bruge ordenligt tilbehør for at få den bedste oplevelse. Denne test byder

Læs Mere

Spyro Reignited Trilogy

Vores alles favorit drage er tilbage, og der er selvfølgelig tale om Spyro, i den nyudgivne Spyro Reignited Trilogy

Læs Mere

Fallout 76

Fallout 76 er nyeste spil i serien fra Bethesda og byder bl.a. på en helt ny multiplayer oplevelse. Læs med n&

Læs Mere

 

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

Samsung Galaxy S10 skærmstørrelser afsløret

Nye informationer om kommende Samsung Galaxy S10 støder til, og denne gang omhandlede skærmstørrelserne på Gal
Læs Mere

Rygte: AMD Navi RX 3080 lanceres i andet kvartal. Skal konkurrere mod RTX 2080

Læs Mere

Astralis skriver historie med sejren ved ESL Pro League i Odense

I en tætpakket Arena Fyn i Odense skrev Astralis søndag aften historie, da de vandt deres niende titel i 2018.
Læs Mere

Tweak Julekonkurrence! - 2. søndag i Advent 2018

Det er blevet tid til anden del af vores julekonkurrence og der er ENDNU flere præmier på højkant denne gang,
Læs Mere

CS:GO Battle Royale mode officielt annonceret af Valve

Vi skrev i indeværende uge en nyhed om CS:GO Battle Royale mode på vej i ny opdatering, og nu er der så offici
Læs Mere

Tweak Julekonkurrence! - 1. søndag i Advent 2018

Helt som sidste år fejrer vi i år december med en KÆMPE julekonkurrence. I år har vi dele for over 45.000 kron
Læs Mere

Far Cry New Dawn frigives 15 februar

Mikel Reparaz fra Ubisoft har benyttet den officielle PlayStation blog til at annoncere kommende release af fo
Læs Mere

Microsoft Edge frigives til Mac. Bygges på Google Chromium

For få dage siden omtalte pressen Microsoft meget vel kunne være i gang med at bygge en Chrome-baseret browser
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.