Tretten stærke værktøjer til WP-udvikleren

Tretten stærke værktøjer til WP-udvikleren

Enhver, der sidder med udvikling generelt ved, hvor vigtigt det er at have de rigtige værktøjer. En udvikler er sjældent bedre end de muligheder, der er tilgængelige.

 

Især udviklere af WordPress har et ekstra kort på hånden i form af de mange plugins, der hver især åbner døren til helt nye funktioner og muligheder for hjemmesiden. Det er måske derfor at nogle undersøgelser viser, at over 40% af verdens websites, er bygget i netop WordPress.

 

Udover at WordPress som udgangspunkt er ekstremt godt SEO-optimeret og dermed gør livet en smule lettere for SEO-bureauer, gør de mange plugins at man har mange gode muligheder for at gøre det endnu bedre.

 

Står du overfor at skulle bygge et WP-site, er der en række plugins du skal kende til. Her er 13 af de stærkeste.

 

RTL Tester
Det er vigtigt at være opmærksom på ”sproget”, når du udvikler WordPress-temaer og plugins. Implementering af RTL er ikke svært, da det kun kræver tilføjelse af et RTL stylesheet og korrekt anvendelse af dette i dit tema. Derfor er der virkelig ingen undskyldning for ikke at gøre det.

RTL Tester giver dig mulighed for at simulere RTL udviklingsmiljøet, med blot et klik på en knap. Dermed kan du sikre, at alt fungerer som forventet, inden du sætter dit website live.

Dette plugin er gratis at downloade.

 

WP-CLI
WP-CLI er et sæt kommandolinjeværktøjer, der giver dig mulighed for at administrere WordPress-installationer. Med dette plugin i din værktøjskasse kan du opdatere plugins, opsætte multisite-installationer, importere test-indhold og meget mere, uden at bruge en webbrowser.

 

Roots.io
Roots.io er et sæt værktøjer, der hjælper dig med at opbygge bedre WordPress-websites hurtigere. Det sker ved at bruge open source-værktøjer til WordPress-applikationsudvikling. Roots.io består af Trellis, Bedrock og Sage - tre forskellige applikationer, der kan bruges sammen eller separat for at forbedre din arbejdsgang med udvikling. De 3 værktøjer gennemgås hver for sig herunder.

 

Trellis
Trellis erstatter MAMP, XAMPP og lignende værktøjer. Trellis giver dig WordPress-udvikling og produktionsservere på den rigtige måde. Det giver dig mulighed for automatisk at oprette en server til at hoste et WordPress-website ved at bruge Vagrant til automatisk at oprette en selvstændig virtuel ”maskine”. Denne giver dig samme miljø, som dit website ville bruge i den almindelige produktion.

 

Bedrock
Bedrock er en WordPress boilerplate, hvor du kan organisere dit WordPress-projekt bedre, forbedre konfigurationsfiler, administrere plugins med Composer, samt opnå bedre sikkerhed og generelt bedre håndtering.

 

Sage
Sage er et starter-tema, der giver dig mulighed for at opbygge bedre temaer hurtigere med forbedrede udviklingsværktøjer. Takket være gulp og Bower har du her det bedste JavaScript-ecosystem og BrowserSync, der gør det let at udvikle til flere enheder på en gang.

 

Pictura
Vi kender alle begrebet ”et billede siger mere end 1000 ord” – Med Pictura kan du virkelig give et boost til dit endelige produkt. At gennemse nettet efter det rigtige billede kan være en lang proces, der ikke kun indebærer at finde det rigtige billede, men også hvorvidt du har de fornødne rettigheder til at bruge det. Heldigvis kommer holdet bag ”Made By Source”, som har udviklet flere fantastiske Photoshop-plugins, udviklere til hjælp.

 

Pictura er et gratis Photoshop-plugin, der giver dig mulighed for at søge hele Flickrs database for de rigtige billeder direkte fra designmiljøet. Find billeder efter licens og brug dem med det samme.

 

Fontello
Skrifttype-biblioteker vinder frem i popularitet, og det kan være svært at gennemskue, hvilket der er det bedste. WordPress leveres med indbygget support til Dashicons, og det er nemt at tilføje ekstra ikoner, men nogle gange behøver du bare et ikon eller to der gør, at dit design skiller sig ud.

Fontello er gratis og giver dig mulighed for at finde ikoner fra forskellige skrifttype- og ikon-biblioteker (herunder Font Awesome) og kun downloade dem, du har brug for.

 

Font Awesome
Font Awesome er et fantastisk bibliotek med piktogrammer, der viser almindelige webrelaterede handlinger. Hele stakken kan downloades gratis som skalerbare vektorikoner, og du kan tilpasse dem til din smag via CSS

 

Uilang
Hvis du har brug for at oprette et mere dynamisk design, er uilang et brugerorienteret programmeringssprog, der giver dig mulighed for at tilføje interaktive elementer til dit website. Det kan oprette brugerdefinerede komponenter, samt bygge prototyper. Og med hjælp fra deres Transpiler, kan du nemt oversætte animationer, oprettet med uilang, til JavaScript.

 

Sketch
Sketch har bestemt givet designindustrien et tiltrængt boost efter mere end to årtier med Adobe-dominans, og det er ikke underligt - Sketch er nemt at bruge og utroligt rig på funktioner.

 

WordPress Plugin Boilerplate
I skrivende stund er der 44185 plugins til WordPress. Ikke alle plugins er skabt lige, og nogle af dem lider en del under at love mere end de kan holde og dermed ikke indfri de forventninger, brugerne stilles i udsigt. Hvis du nogensinde har ønsket at dykke ned i plugin-udvikling, men vil sikre, at kvaliteten er i top, skal du overveje at bruge WordPress Plugin Boilerplate.

 

Dette indeholder et boilerplate plugin bygget til WordPress-kodestandarder og er stærkt dokumenteret. Pluginet er objektorienteret, og sørger bl.a. for at du let kan adskille back-end og front-end og sørger for, at du lægger alle dine ressourcer det rigtige sted.

WordPress Plugin Boilerplate er gratis at downloade.

 

Upfront
Upfront er et revolutionerende træk og slip tema til WordPress. Med Upfront kan du oprette et uendeligt antal smukke designs. James Farmer, der står bag, siger: "Med hensyn til power, kan denne platform imødekomme dine vildeste drømme om effektiv tilpasning, fra skrifttyper til farver til forudindstillede elementdesigns. Det er som første gang man opdagede webdesign, og fandt ud af, hvad man kunne opnå ved at tilpasse en lille smule HTML-kode – bare meget bedre."

 

Det bedste er, at du kan prøve Upfront gratis ved at tilmelde dig en 14-dages prøveversion, og du kan med det samme begynde at designe med Upfront.


Link:

Skrevet af den 14. Jun 2018. Nyheden er læst 430 gang(e).

Del med dine venner

     

0 kommentarer
Skriv kommentar til nyheden Kommentarer til nyheden fra Facebook

 

Traeger Pro 575 pillegrill

Traeger har relanceret Pro-, Ironwood og Timberline modellerne i en 2019 model, og vi har f&a

Læs Mere

Cougar Bunker M RGB

I denne test tager vi et kig på endnu et produkt fra Cougar. Denne gang er det deres mobilholder Bunker M RGB med tr

Læs Mere

COUGAR TURRET RGB miditower

Vi har i forvejen anmeldt COUGAR TURRET i to andre versioner, og denne artikel vil udelukkende være en lille g

Læs Mere

Cooler Master MK850 - Mekanisk OG analogt gaming tastatur

Et mekanisk gaming tastatur har ofte været vejen frem, når der skal games på computeren. Nu åbner

Læs Mere

Philips Hue E27 Starterkit & Udendørssensor

Lys i hjemmet er noget vi alle kan relatere til, da det er et must i de mørke stunder. Vi har her på siden al

Læs Mere

Minut Point Smart Home Alarm

Alarmløsninger til hjemmet er ofte ret bekostelige og koster mange penge hver måned, men behøver det v

Læs Mere

Cooler Master MH751 Multi Platform Gaming Stereo Headset

Cooler Master er ikke kun kølere. Vi kigger her på noget andet fra dem, nemlig et headset. Kan de være

Læs Mere

LIFX Wi-Fi A60 LED Colour Smart Pære; Lightning Reimagined

LIFX har sendt os deres LIFX A60 Wi-Fi Colour LED Smart pære. Faktisk har de sendt os f

Læs Mere

 

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

Lagringsguide - Forskellen på HDD og SSD

En harddisk er baseret på bevægelige mekaniske dele og en SSD på digitale kredse, men hvad betyder det egentli
Læs Mere

LEGO Hogwarts konstrueret af over 75,000 klodser

LEGO bygherrer, der søger lidt inspiration, vil sikkert nyde denne fantastiske LEGO Hogwarts bygning, der kræv
Læs Mere

Sony nye 98 tommer 8K TV koster knap en halv million

Er hardware budgettet spændt til bristepunktet, og mangler du et ny TV til herreværelset, så har Sony det opla
Læs Mere

iPhone med 5G frigives i 2020 med Qualcomm og Samsung modems

Dette års iPhones vil ikke udstyres med 5G i indeværende år, og meget peger mod vi først ser udvidelsen i 2020
Læs Mere

RYGTE: NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti meldes på vej

NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti er in the works,hvis man har tillid til ECC. Sitet lister ASUS custom modeler med 4
Læs Mere

Nye 4266 MHz og 4600 MHz HyperX Predator DDR4 RAM introduceret

Hardwareproducenten HyperX, gaming divisionen hos Kingston Technology, har i denne uge annonceret nye tilføjel
Læs Mere

LEAK: AMD Ryzen 3000 serie desktop APUs er på vej

Et billede af næste generations Ryzen 3000 desktop APU's er blevet lækket på forummet “Chiphell”, der fremvise
Læs Mere

AMD lancerer en red 50 års jubilæum udgave af Radeon VII

Forud for Computex 2019, har AMD proklameret lanceringen af en special editions af deres Radeon VII flagskib o
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.