Dansk IT: Skrot persondataloven

Dansk IT: Skrot persondataloven

Dansk IT mener, at persondataloven bør skrottes, og det gerne med det samme. Nogle vil måske se det som en provokation, men der er måske mening med galskaben.

Ifølge Klaus Kvorning Hansen, formand for Dansk IT, så mener Dansk IT, at der bør ses kritisk på persondataloven fordi den er et levn fra gammel tid. Persondataloven er ikke fulgt med udviklingen og er ikke blevet tilpasset den digitale tidsalder, og det har flere konsekvenser for brugen af ny teknologi.

Et godt eksempel er bl.a. Odense Kommunes forsøg på at få lov til at bruge Google Apps. De har endnu ikke fået Datatilsynets godkendelse fordi der er usikkerhed omkring hvor data vil blive opbevaret og det er et sikkerhedsproblem ifølge Datatilsynet.

Ifølge Dansk IT skal persondatasikkerheden bevares, men det bør måske være mere op til den enkelte hvor man efterlader sig personlige spor af data.


Link: epn.dk

Skrevet af Heidi den 30. May 2011. Nyheden er læst 1211 gang(e).

Del med dine venner

     

0 kommentarer
Skriv kommentar til nyheden Kommentarer til nyheden fra Facebook

 

Cooler Master MasterWatt MIJ 1200 Watt

Strømforsyninger kan fås i alle størrelser og prisklasser alt efter behov. Man kan sagtens købe

Læs Mere

Bitfenix Portal Window

Et computer kabinet er typisk en firkantet kasse, eller det var ihvertfald tilfældet en gang. Nutidens kabinetter by

Læs Mere

EL33t Elite v2 Black gaming chair

Vi skal i dag have besøg af El33t og deres Elite v2 Black, som er deres nuværende topmodel inden for gamingst

Læs Mere

Gioteck FL-400 Wireless Bluetooth Gaming Headset

Vi skal i dag se på lidt af en særling. Det drejer sig om Giotecks headset med det mundrette navn, FL-400, som

Læs Mere

OnePlus 5

OnePlus, der startede med at være en lille kinesisk mobilproducent, er efterhånden ved at være anerkendt

Læs Mere

Hori Racing Wheel Apex

Vi skal i dag se på et entry level racing wheel, nemlig RWA eller Racing Wheel Apex, fra Hori. Hori er kendt som pro

Læs Mere

Logitech G413 Carbon - Mekanisk Gaming Tastatur

Logitech har taget en lidt anderledes indgangsvinkel med deres Logitech G413 Carbon - Mekanisk Gaming Tastatu, som dog sta

Læs Mere

Olympus RecMic II RM-4100S diktafon

Tweak.dk formår at favne bredt, når det handler om test af udstyr, og vi skal i dag på en tur til d

Læs Mere

 

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

Microsoft løfter sløret for Cortana-drevet termostat

Microsoft er langt fra førende, når snakken falder på smart-termostater. Nu forsøger de dog at give lidt tiltr
Læs Mere

Razer arbejder på gamer-smartphone

Der efterspørges et succesfuldt bud på en gamer-smartphone. Razor kan i den forbindelse være på vej til at knæ
Læs Mere

Ubisoft gør klar til at annoncere flere Nintendo Switch-spil

Nintendo Switch er en stor succes. Så stor, at Ubisoft for alvor nu for alvor har begyndt at byde sig til med
Læs Mere

Sandman Doppler Alarm Clock - At vågne op med stil

Når man endelige skal ud af fjerene, hvorfor så ikke gøre det på en måde, der er lidt anderledes end normalt?
Læs Mere

Tips og tricks til din smartphone sammen med Tweak.dk

På trods af varmen ikke helt har gjort sit indtog i Danmark, så bruger vi tiden til at tage et kig på funktion
Læs Mere

AMD RX Vega viser muskler under et show i Budapest

AMD RX Vega viste muskler under et event i Budapest, og uden brugerne rent faktisk viste det de gamede på et s
Læs Mere

Intels 12 core i9-7920X byder på 2.9 GHz base clock

Uden festivitas, lister Intel frekvensen på deres Core i9-7920X, og det er nu officielt den clockes 600 Mhz un
Læs Mere

Amazon har sendt falske Ryzen processorer ud til kunderne

Snyder Amazon kunderne, når de bestiller AMD Ryzen 1700 processorer. Noget tyder på mindst et par kunder har m
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.