Dansk IT: Skrot persondataloven

Dansk IT: Skrot persondataloven

Dansk IT mener, at persondataloven bør skrottes, og det gerne med det samme. Nogle vil måske se det som en provokation, men der er måske mening med galskaben.

Ifølge Klaus Kvorning Hansen, formand for Dansk IT, så mener Dansk IT, at der bør ses kritisk på persondataloven fordi den er et levn fra gammel tid. Persondataloven er ikke fulgt med udviklingen og er ikke blevet tilpasset den digitale tidsalder, og det har flere konsekvenser for brugen af ny teknologi.

Et godt eksempel er bl.a. Odense Kommunes forsøg på at få lov til at bruge Google Apps. De har endnu ikke fået Datatilsynets godkendelse fordi der er usikkerhed omkring hvor data vil blive opbevaret og det er et sikkerhedsproblem ifølge Datatilsynet.

Ifølge Dansk IT skal persondatasikkerheden bevares, men det bør måske være mere op til den enkelte hvor man efterlader sig personlige spor af data.


Link: epn.dk

Skrevet af Heidi den 30. May 2011. Nyheden er læst 1355 gang(e).

Del med dine venner

     

0 kommentarer
Skriv kommentar til nyheden Kommentarer til nyheden fra Facebook

 

Traeger Ironwood 885 Pillegrill

Som noget helt og aldeles nyt har vi taget hul på et samarbejde med Backyard Living, der har sendt deres Wi-Fi(re) s

Læs Mere

Razer Mamba & Firefly HyperFlux

En highend trådsløs gamermus uden batterier? - Det lyder nærmest som noget fra fremtiden, men Razer har

Læs Mere

In Win Chopin - Kompakt Mini kabinet i børstet herlighed

Her på Tweak kigger vi typisk på de store, vilde maskiner med masser af RGB bling. Men i dag går vi den

Læs Mere

AMD Ryzen 7 2700X og Ryzen 5 2600X

Det er lidt over et år siden at AMD lancerede deres Ryzen familie og for alvor gav Intel noget at bekymre sig om. Nu

Læs Mere

God of War

Tweak.dk er klar med en anmeldelse af God Of War, som mange mener er en kandidat til at blive årest videospil

Læs Mere

Enermax Equilence Kabinet

Hærdet glas, støjreducerende materiale og et åbent design - dette er blot få at de ting som 

Læs Mere

Phanteks Eclipse P300 Tempered Glass mITX Build

Testen i dag bliver en kombineret build test, da vi skal teste en del hardware fra Phanteks.

Læs Mere

Enermax MaxTytan 800 Watt Strømforsyning

Alle producenter har deres topmodeller i de forskellige produkt kategorier, som byder på det bedste af det bedste de

Læs Mere

 

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

PUBG's første store eSports turnering sparkes i gang til sommer

PUBG Corp. Har annonceret de vil hoste deres første officielle sSports turnering i PlayerUnknown’s Battlegroun
Læs Mere

Original Stormtrooper højtaler frigives 4 maj

Glem alle de smarte højtalere på markedet. Alt du mangler er denne unikke originale Stormtrooper højtaler, som
Læs Mere

NVIDIA GeForce GTX 1180 - Specs, performance, pris og forventet lanceringsdato

Rygterne svirrer for fulde gardiner, og alt tyder på vi nærmer os lanceringen af NVIDIA GeForce GTX 1180 henov
Læs Mere

Anderson teaser for Ryzen 2 2800X

Jim Anderson, senior vice president hos AMD, har flere gange for nyligt teaset for en kommende lancering af Ry
Læs Mere

Tweak News - Uge 16

Der står mandag i kalenderen, og det udløser et nyt afsnit af Tweak News. Vi kigger i dette afsnit nærmere på
Læs Mere

Nye Gigabyte Aorus Z370 med indbygget 32GB Intel Optane hukommelse annonceret

Gigabyte har annonceret en ny serie af Aorus Z370 bundkort, som fra fabrikkens side, er udstyret med 32GB Inte
Læs Mere

AMD lancerer nye Ryzen 5 2400GE og Ryzen 3 2200GE APU'er

I sidste uge lancerede AMD deres AMD Ryzen 2700X, 2700, 2600X og 2600X til desktops, og nu er producenten klar
Læs Mere

Astralis forlænger med Danny "zonic" Sørensen

Holdet har under hans ledelse vundet en række af verdens største turneringer, herunder ELEAGUE Major’en i janu
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.