Dansk IT: Skrot persondataloven

Dansk IT: Skrot persondataloven

Dansk IT mener, at persondataloven bør skrottes, og det gerne med det samme. Nogle vil måske se det som en provokation, men der er måske mening med galskaben.

Ifølge Klaus Kvorning Hansen, formand for Dansk IT, så mener Dansk IT, at der bør ses kritisk på persondataloven fordi den er et levn fra gammel tid. Persondataloven er ikke fulgt med udviklingen og er ikke blevet tilpasset den digitale tidsalder, og det har flere konsekvenser for brugen af ny teknologi.

Et godt eksempel er bl.a. Odense Kommunes forsøg på at få lov til at bruge Google Apps. De har endnu ikke fået Datatilsynets godkendelse fordi der er usikkerhed omkring hvor data vil blive opbevaret og det er et sikkerhedsproblem ifølge Datatilsynet.

Ifølge Dansk IT skal persondatasikkerheden bevares, men det bør måske være mere op til den enkelte hvor man efterlader sig personlige spor af data.


Link: epn.dk

Skrevet af Heidi den 30. May 2011. Nyheden er læst 1294 gang(e).

Del med dine venner

     

0 kommentarer
Skriv kommentar til nyheden Kommentarer til nyheden fra Facebook

 

Cooler Master MasterBox MB600L

MasterBox MB600L fra Cooler Master er på papiret et budget kabinet med spændende features og design til prisen

Læs Mere

ASUS DUAL RX580 O4G

Vi vender i dag blikket mod ASUS RX580 Dual O4G, som giver deres bud på et budgetvenligt grafikkort til 1080p segmen

Læs Mere

Antec P110 Luce Kabinet

Anonymt design, hærdet glas og RGB lys, er blot nogle af de features der kan nævnes omkring det nye P110 Luce

Læs Mere

MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X Trio

MSI har smidt endnu et GeForce GTX 1080 Ti kort på gaden, og denne gang er det med hove

Læs Mere

Logitech Universal Folio

Bruger du din tablet meget, i så fald kunne produktet vi skal se på i denne test, måske vække din

Læs Mere

ARCTIC Freezer 33 - eSport Edition - CPU køler til både Intel og AMD

Køling af vores hardwarekomponenter er et must, hvis vi overhovedet skal have et fungerende computersystem. Om man

Læs Mere

Blue Blackout Spark SL kondensator mikrofon

Du kender Blue for deres Yeti mikrofoner, og har måske set vores anmeldelser af deres entusiast headsets her på

Læs Mere

Cooler Master MasterWatt Lite 700 watt

Strømforsyningen som er en af de vigtigste dele i en computer er ofte et sted hvor mange vælger at spare. i d

Læs Mere

 

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

MSI lufter deres custom RX Vega 64/56 grafikkort

MSI melder sig på banen med deres version af custom Radeon RX Vega 64 og RX Vega 56 designs, som ifølge MSI, b
Læs Mere

Anden Søndag i Advent 2017 - TWEAK.DK JULE GIVEAWAY

Vi er kommet til anden omgang af vores julekonkurrence
Læs Mere

Corsair releaser nyt 4,000MHz DDR4 SODIMM RAM kit

Corsair har annonceret deres hurtigste DDR4 SODIMM RAM kit til dato, og dermed udvider Corsair deres Vengeance
Læs Mere

Brugte iPhone-kamera til at fotografere bryllup

Smartphone-teknologien er blevet markant - ikke mindst når snakken falder på kamera- og billedekvalitet.
Læs Mere

T-Mobile lancerer egen TV Service

T-Mobile er meget andet end blot et teleselskab. Det har man bevist tidligere, og det gør man nu igen.
Læs Mere

CS:GO ramt af store betting-problemer

Counter Strike: Global Offensive bruges ikke længere kun til at få udløb for sin gaming-trang. Nu er der også
Læs Mere

Tweak News - Uge 49

Der er samlet op på endnu en samling nyheder, så du kun behøver kigge et sted. Vi skyder også endnu en giveawa
Læs Mere

Must have ure, hvis du er Star Wars fan

Går du all-in på din Star Wars fan fetich, og er lys sværdet og andet stjernekrigs lir på plads, så kunne du m
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.