Dansk IT: Skrot persondataloven

Dansk IT: Skrot persondataloven

Dansk IT mener, at persondataloven bør skrottes, og det gerne med det samme. Nogle vil måske se det som en provokation, men der er måske mening med galskaben.

Ifølge Klaus Kvorning Hansen, formand for Dansk IT, så mener Dansk IT, at der bør ses kritisk på persondataloven fordi den er et levn fra gammel tid. Persondataloven er ikke fulgt med udviklingen og er ikke blevet tilpasset den digitale tidsalder, og det har flere konsekvenser for brugen af ny teknologi.

Et godt eksempel er bl.a. Odense Kommunes forsøg på at få lov til at bruge Google Apps. De har endnu ikke fået Datatilsynets godkendelse fordi der er usikkerhed omkring hvor data vil blive opbevaret og det er et sikkerhedsproblem ifølge Datatilsynet.

Ifølge Dansk IT skal persondatasikkerheden bevares, men det bør måske være mere op til den enkelte hvor man efterlader sig personlige spor af data.


Link: epn.dk

Skrevet af Heidi den 30. May 2011. Nyheden er læst 1331 gang(e).

Del med dine venner

     

0 kommentarer
Skriv kommentar til nyheden Kommentarer til nyheden fra Facebook

 

TP-Link Archer C2300 MU-MIMO Gigabit Router

Vi skal i denne test se nærmere på en af de nyeste routere som TP-Link har at byde på. Navnet er Archer

Læs Mere

Western Digital My Passport 2 TB

Midt i den store hardwarestrøm, som vælter ind over os efter afslutningen af CES

Læs Mere

GUIDE: Overclock dit grafikkort med MSI Afterburner

På mange opfordringer fra jer har vi produceret en guide til overclocking af dit grafikkort med MSI Afterburner. Omd

Læs Mere

Blue Sadie hovedtelefoner med indbygget forstærker

I dag skal vi se på Blue Microphones nyeste headset, Sadie. Blue Sadie er et lukket over-ear headset, med Blue&rsquo

Læs Mere

Corsair K68 RGB - mekanisk gaming tastatur med IP32 certificering

Vi kender alle det at spille ting og sager i vores kære tastatur når vi sidder ved computeren i kampens hede.

Læs Mere

AMD Ryzen 3 2200G & Ryzen 5 2400G; SoC løsninger med AMD VEGA grafik!

Tavshedspligten er udløbet, og vi må derfor nu løfte sløret for vo

Læs Mere

Logitech G603 Trådløs Mus

En gamermus med batteritid på op til 18 måneder - det lyder næsten for godt til at være sandt ikke

Læs Mere

Logitech Craft - Trådløst tastatur med gemte funktioner

Logitech har med deres trådløse Craft tastatur lavet et enkelt og stilrent keyboard til kontoret. Med rigtig

Læs Mere

 

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

AMD Ryzen 5 2600 spottet i Geekbench databasen

Selvom AMD’s next-generation 12nm Ryzen 2000 serie desktop processorer ikke lanceres før april, er det ikke en
Læs Mere

Samsung lancerer verdens største SSD

Sammenligner man performance på SSD vs. Pladediske, så trækker SSD uden tvivl de længste strå. Med dette sagt,
Læs Mere

Black Panther er en kæmpe succes

Black Panther har kun lige fået sin biografpremiere. Filmen er dog allerede blevet en kæmpe succes.
Læs Mere

Nokia 8 Pro meldes under udvikling

Nokia 7+ kommer til at få den totale opmærksomhed under MWC 2018. Det ændrer dog ikke på, at HMD Global meldes
Læs Mere

Skænderi over computerspil resulterer i teenager skyder og dræber kammerat

WLTX19 har sat fokus på en trist episode, som involverer en 16 årig colombiansk dreng og hans ven gennem mange
Læs Mere

Tweak News - Uge 7

Et friskt afsnit af Tweak News er landet i din inbox. Se med og bliv opdateret på den forgangne uges nyheder i
Læs Mere

LG lancerer ny smartphone i juni

Lanceringen af LG G7 har længe været det helt store samtalepunkt i og omkring LG. Nu lader den sydkoreanske vi
Læs Mere

Huawei-smartphones ankommer med et 4,000mAh-batteri

Huawei er ved at gøre klar til næste måneds pressekonference i Paris, som kommer til at finde sted den 27. mar
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.