Dansk IT: Skrot persondataloven

Dansk IT: Skrot persondataloven

Dansk IT mener, at persondataloven bør skrottes, og det gerne med det samme. Nogle vil måske se det som en provokation, men der er måske mening med galskaben.

Ifølge Klaus Kvorning Hansen, formand for Dansk IT, så mener Dansk IT, at der bør ses kritisk på persondataloven fordi den er et levn fra gammel tid. Persondataloven er ikke fulgt med udviklingen og er ikke blevet tilpasset den digitale tidsalder, og det har flere konsekvenser for brugen af ny teknologi.

Et godt eksempel er bl.a. Odense Kommunes forsøg på at få lov til at bruge Google Apps. De har endnu ikke fået Datatilsynets godkendelse fordi der er usikkerhed omkring hvor data vil blive opbevaret og det er et sikkerhedsproblem ifølge Datatilsynet.

Ifølge Dansk IT skal persondatasikkerheden bevares, men det bør måske være mere op til den enkelte hvor man efterlader sig personlige spor af data.


Link: epn.dk

Skrevet af Heidi den 30. May 2011. Nyheden er læst 1257 gang(e).

Del med dine venner

     

0 kommentarer
Skriv kommentar til nyheden Kommentarer til nyheden fra Facebook

 

Sound BlasterX Vanguard K08 Mekanisk Tastatur

Mange kender producenten Creative for deres lydkort, højttalere og andre former for lydgrej. De har dog meldt sig i

Læs Mere

Razer Atheris trådløs bærbar mus

Hvis du ofte er meget på farten, og savner en lille og fiks mus at have med, kunne den nye Atheris mus fra Razer m&a

Læs Mere

MSI Clutch GM70 gamingmus

Vi skal i dag se på MSI’s nye gamingmus, der er en modulær gamingmus, der gør sig til for bå

Læs Mere

ASUS PRIME X299-A LGA2066 bundkort

ASUS har sendt redaktionen en stribe bundkort til forskellige platforme, og det gør si

Læs Mere

ASUS Cerberus V2 Gamer Headset

Junglen af headsets kan være svær at finde rundt i, selv når det kommer til budget modeller. I denne tes

Læs Mere

Intel i5-8600K Coffee Lake - GO eller NO-GO

Intel løftede for få dage siden sløret for deres 8 generation Coffee Lake processorer, og og vi s

Læs Mere

Cooler Master MasterBox Lite 3.1

Der er efterhånden ikke den type produkt som Cooler Master ikke har i deres sortiment. I denne test skal vi kigge p&

Læs Mere

NZXT H440 EnVyUs Edition

NZXT kom i 2014 med deres H440 kabinet som høstede rosende ord fra stort set alle tech sider - der i blandt ogs&ari

Læs Mere

 

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

Star Wars Battlefront II Limited Edition PS4 bundles afsløret

Star Wars Battlefront II Limited Edition PS4 bundles afsløret, og om du er til dark and light side of the forc
Læs Mere

Microsoft Windows 10 Fall Creators Update indkluderer Anti Cheating Technology til spil

Microsoft lader til at ville gøre endnu en indsats mod de mange cheaters i spil, som om noget kan smadre den f
Læs Mere

Huawei Mate 10 Pro officielt lanceret

Huawei Mate 10 Pro er officielt lanceret, og det første blik på herligheden fra Huawei ser bestemt lovende ud.
Læs Mere

TechBrief 2017 - Et tech eventyr i Stockholm

Gennem de sidste år, ar Tweak.dk være en fast del af den fremmødte presse på TechBrief, og det var naturligvis
Læs Mere

ESL One Hamburg 2017 får kendt eSports-vært

Sæsonens første Major er mindre end to uger væk. Der er en masse at se frem til. Ikke kun i forhold til de del
Læs Mere

Team Secret i fremragende form

Team Secret har indtil videre været et fantastisk bekendtskab under StarLadder i-League Invitational Season 3.
Læs Mere

Newbee skuffede fælt

StarLadder i-League Invitational er blevet skudt i gang, men for Newbees vedkommende har det været en start ti
Læs Mere

Få den perfekte kage med ny smart bageform

Kunsten at bage er pludselig blevet gjort en del nemmere. Det har en ny smart bageform fra FirstBuild sørget f
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.