Destiny 2 (19) Apple vil ikke presse kunder til at købe iPhone X (0) Her er det nye Razor Kiyo webcam til streaming (0) Razer Seiren X officielt lanceret (0) Nu kan 3G Nokia 3310 købes i EU (0) HTC U11 Life smartphone spottet via Geekbench benchmarks (0) Resident Evil 7 Gold Edition frigives 12 december (0) Tweak.dk tester Cooler Master MasterCase H500P (0) G.SKILL klar med nye DDR4-3800MHz 32GB (4x8GB) SO-DIMM RAM (0) S: 2x SSD, matx kabinet, 270X gfx (5) To nye mini-ITX Ryzen bundkort fra ASUS på vej (0) Razer Electra V2 klar med nyt budgetvenligt gamingheadset (0) S: Komplet PC inkl. 2 x 28" 4K skærme (0) Samsung Galaxy S9 Koncept - hvad synes I? (0) Ny High-end gaming pc (23) v lenovo p70 (2) S/B: Dell Optiplex 9020 I7 4770 3.4 GHz med 16 GB Ram og Geforce 1050 Ti samt 1 TB Samsung (0) K: Lavprofil grafikkort GTX550TI - 780TI - gerne bedre (1) Bedste score i Firestrike - 2017 - Top 10 (8) trådløs router til fibernet hos Waoo (1) Soundbar over computeren? (6) Fik lige denne lille sag her til morgen.. 14.000kr grafikkort (8) OSX dukker op (2) Opgrader fra 980Ti til 1080Ti (7) Ny arbejdshest af en bærbar (9) 1x GTX 1060 2x 144 Hz skærme (4) https problemer tweak.dk (1) Skærm købes (0) Planlægger Apple en ny Mac Mini? (0) Nokia 8 med 6GB RAM forhandles i Tyskland (0) SPOILER ALERT: Star Wars Battlefront II Single player campaign detaljer annonceret (0) DRAMeXchange fortsætter de dystre informationer omkring fortsat stigning i DRAM priserne (0) K: PSU SFX minimum 450W (0) Hvad er jeres erfaringer med trådløse hovedtelefoner? (5) Shit stormen mod Bilka (5)
Hardware tests verden rundt

  • GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7

    17. Sep 2015   Side: Bjorn3d - Kategori: Bundkort


    We just had the Gigabyte GA-Z170X-Gaming G1 flagship board on our test bench and the Gigabyte GA-Z170-Gaming 7 definitely shows it's relationship with the Flagship Board. ..

  • Silverstone Tundra TD03-LITE

    15. Sep 2015   Side: TechPowerUp - Kategori: Køling


    Speaking of all-in-one liquid coolers, todays review covers the Silverstone Tundra TD03-LITE. The lite version forgoes flashy looks in favor of a more affordable design. ..

  • Cougar QBX

    15. Sep 2015   Side: TechPowerUp - Kategori: Kabinet


    There are very few ultra-compact ITX cases out there that allow for long GPUs and CPU coolers above 100 mm in height, but the Cougar QBX tries to make both of those two a ..

  • AMD Radeon R9 Nano

    15. Sep 2015   Side: TweakPC - Kategori: Grafikkort


    AMD has just launched the Radeon R9 Nano. Read everything about the performance, noise level and efficiency in performance per watt of this small and powerful mini-ITX Ca ..

  • Rapoo VPRO V900 mechanical gaming keyboard

    15. Sep 2015   Side: Ocinside - Kategori: Mus


    Recently we have tested the mechanical gaming keyboard from Rapoo V800. But from a beautiful plate alone you will not get well-fed. Of course you still need the right ute ..

  • Scuf Gaming 4PS Professional PlayStation 4 Controller

    15. Sep 2015   Side: eTeknix - Kategori: Spil


    It has been a few years since we reviewed a product from Scuf. We last saw their Scuf Xbox 360 Controller, which was pretty amazing, but let's be honest, it's a little ou ..

  • Silverstone Milo Series ML06B-E Mini-ITX

    15. Sep 2015   Side: eTeknix - Kategori: Kabinet


    Silverstone are known around the world, they're titans in this industry and create a huge range of new products every year. They've got some of the best chassis, power su ..

  • Silverstone Ensemble EBA01 Headphone Stand

    15. Sep 2015   Side: APH Networks - Kategori: Headset

  • MSI Nightblade MI

    15. Sep 2015   Side: Ocaholic - Kategori: PC


    Nightblade MI is the name of the lastest ITX gaming solution from MSI. Due to its compact dimensions and punchy components, the Nightblade MI is a perfect mini system for ..

  • Corsair Hydro Series H80i GT

    15. Sep 2015   Side: HardwareOverclock.com - Kategori: Køling


    HardwareOverclock.com has just posted another review. Last week we have taken a look at the Corsair Hydro Series H80i GT AIO watercooler. The Hydro Series H80i GT is a al ..

  • Gainward GeForce GTX 980 Ti Phoenix GS

    15. Sep 2015   Side: TweakTown - Kategori: Grafikkort

  • ASUS STRIX R9 Fury DC3 OC

    15. Sep 2015   Side: Vortez - Kategori: Grafikkort


    Enter DirectCU III, aka DC3. This major upgrade to ASUS' cooling solution has been fed to a number of recently released cards including: R9 390X, R9 Fury and the graphics ..

  • Corsair Gaming VOID RGB Wireless Dolby 7.1 Headset

    15. Sep 2015   Side: TweakTown - Kategori: Headset

  • Tt eSports Poseidon Z Forged Mechanical Keyboard

    15. Sep 2015   Side: Madshrimps - Kategori: Tastatur


    Despite the fact that the Poseidon Z Forged mechanical keyboard does come with Kailh switches instead of the usual Cherry-MX, we haven't found any differences right away ..

  • Synology DiskStation DS415+

    15. Sep 2015   Side: TweakTown - Kategori: Storage

  • AMD Radeon R9 Nano

    12. Sep 2015   Side: TweakTown - Kategori: Grafikkort

  • Netis WF2190 AC1200 Wireless Dual Band USB Adapter

    12. Sep 2015   Side: eTeknix - Kategori: Netværk


    There can be quite a few reasons that you'll want to add a wireless network connection to your system and there are just as many ways that you can achieve that. One of th ..

  • Zombi Xbox One

    12. Sep 2015   Side: TweakTown - Kategori: Spil

  • Fractal Design Define S

    10. Sep 2015   Side: Technic3D - Kategori: Kabinet


    The Fractal Design Define S Case arrived Technic3D. The "S" supports ATX, Mini-ITX and Micro-ATX motherboards and have place for 9x 120mm or 9x 140mm Cooling-Fans. We wil ..

  • ASUS Z170 Deluxe

    10. Sep 2015   Side: Ocaholic - Kategori: Bundkort


    With the Z170 Deluxe, ASUS for sure has one of the most interesting boards ready at launch. First of all there is a great looking color scheme and apart from that there a ..

  • Vantec CB-U300GNA USB 3.0 Gigabit Network Adapter

    8. Sep 2015   Side: TweakTown - Kategori: Netværk

  • HIS R7 360 iCooler OC 2GB

    8. Sep 2015   Side: Madshrimps - Kategori: Grafikkort


    The R7 360 OC iCooler video card from HIS is designed with a custom cooling system in order to stay cool at all times, but the GPU is not too potent since we have the sam ..

  • Kingston HyperX Predator DDR 3000C15 Quad-Channel Memory Kit

    8. Sep 2015   Side: Madshrimps - Kategori: RAM


    Intel launched its high-end X99 platform, a brand new socket in need of DDR4 modules. DDR4 warrants massive bandwidth plus they can also pack a far higher density per sti ..

  • Gigabyte Brix Projector

    8. Sep 2015   Side: Ocaholic - Kategori: PC


    ith the Brix Projector, Gigabyte has a small form factor PC in its portfolio, which comes with a built-in mini projector and it is based on Intel's Haswell platform. Apar ..

  • Tesoro Kuven Pro

    8. Sep 2015   Side: Vortez - Kategori: Headset


    Headsets with multichannel audio rendering are popular with many people for various reasons. This could be due to their promise of heightened spatial awareness/directiona ..


<< Forrige side [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 ] Næste side >>

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

Nye billeder af ASUS ROG STRIX 1070 Ti Turbo grafikkortet lækket

Nye billeder af ASUS ROG STRIX 1070 Ti Turbo grafikkortet lækket, og der er ingen tvivl om NVIDIA har tænkt si
Læs Mere

Colorful snart mellem de top 3 mest sælgende bundkortproducenter

Colorful snart mellem de top 3 mest sælgende bundkortproducenter, og målet for 2018 er 3 millioner solgte bund
Læs Mere

Apple vil ikke presse kunder til at købe iPhone X flagskibet forsikrer producenten

Med en kommende forudbestilling der åbner fredag 27 oktober, er forventningerne skruet i vejret hos Apple, og
Læs Mere

Mineski til tops ved PGL Open Bucharest

Mineski vandt fortjent i Rumænien. LGD Gaming blev i en ensidig finaleserie besejret med 2-0.
Læs Mere

Razor Kiyo er det perfekte værktøj til streamerne

Razor Kiyo er det perfekte værktøj til streamerne, og sammen med andet release, Razer Seiren X mikrofon, er de
Læs Mere

Razer Seiren X perfekt til On-The-Go Streamers

Razer Seiren X mikrofon sendt i handlen til $99.99, og dermed melder Razer sig på banen med nyt udstyr til bla
Læs Mere

Den trendy 3G Nokia 3310 er nu tilgængelig i Europa

3G Nokia 3310 er nu tilgængelig i Europa, og vil du med på fortidens Nokia 3310 hype, så er det nu muligt at b
Læs Mere

HTC U11 Life smartphone spottet hos Geekbench

HTC U11 Life smartphone spottet hos Geekbench, og fristende specifikationer venter det smartphone-hungrene fol
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.