Samsung Galaxy S9 Koncept - hvad synes I? (0) Ny High-end gaming pc (23) v lenovo p70 (2) S/B: Dell Optiplex 9020 I7 4770 3.4 GHz med 16 GB Ram og Geforce 1050 Ti samt 1 TB Samsung (0) K: Lavprofil grafikkort GTX550TI - 780TI - gerne bedre (1) Bedste score i Firestrike - 2017 - Top 10 (8) trådløs router til fibernet hos Waoo (1) Soundbar over computeren? (6) Fik lige denne lille sag her til morgen.. 14.000kr grafikkort (8) OSX dukker op (2) Opgrader fra 980Ti til 1080Ti (7) Ny arbejdshest af en bærbar (9) 1x GTX 1060 2x 144 Hz skærme (4) https problemer tweak.dk (1) Skærm købes (0) S: 2x SSD, matx kabinet, 270X gfx (4) Planlægger Apple en ny Mac Mini? (0) Nokia 8 med 6GB RAM forhandles i Tyskland (0) SPOILER ALERT: Star Wars Battlefront II Single player campaign detaljer annonceret (0) DRAMeXchange fortsætter de dystre informationer omkring fortsat stigning i DRAM priserne (0) K: PSU SFX minimum 450W (0) Hvad er jeres erfaringer med trådløse hovedtelefoner? (5) Shit stormen mod Bilka (5) Tweak.dk tester ASUS Vivo Mini UNH 65H mini PC (0) Vurdering / salg af diverse dele. (6) Nu re-lancerer Microsoft deres ikoniske IntelliMouse Explorer (4) Se den nye Wolfenstein II The New Colossus Launch Trailer (0) HUAWEI Nexus 6P 64GB Sølv (0) Plex og 4K (3) Ny computer (5) Nysamlet PC, Går i bios hele tiden (9) Tweak,dk tester Sound BlasterX Vanguard K08 Mekanisk Tastatur (0) Tør man og købe den trods prisen? - BenQ XL2430T? (1) Hvor H... køber man swiftech h240 x2 prestige (6) Tweak.dk besøger TechBrief 2017 (0)
Hardware tests verden rundt

  • SanDisk Optimus Eco Enterprise SAS SSD

    9. Jan 2014   Side: TweakTown - Kategori: Solid State Disk


    SanDisk releases the Optimus Eco to target the read-intensive market; yet the Eco retains many similar characteristics of the Optimus SSDs. ..

  • ASUS Radeon R9 270X DirectCU II TOP 2GB

    9. Jan 2014   Side: TweakTown - Kategori: Grafikkort


    It's been a while since we've looked at an ASUS video card, and we get stuck back into it today with the R9 270X DirectCU II TOP 3GB. ..

  • ASUS Sabertooth Z87

    9. Jan 2014   Side: Ocaholic - Kategori: Bundkort


    With their TUF series motherboards ASUS, have rather interesting products in their portfolio. Next to their unique design, these boards feature good cooling with the ther ..

  • Corsair Hydro Series H75 Liquid AIO

    9. Jan 2014   Side: TweakTown - Kategori: Køling


    Corsair delivers yet another revision to the Hydro series. Take a look at what the H75 AIO has to offer and if it's worth buying or not. ..

  • Western Digital Black2 Dual Drive

    9. Jan 2014   Side: TechnologyX - Kategori: Harddisk


    Recent designs in the laptop market are now seeing the availability of both an mSATA connector for SSDs, as well as the typical SATA connector for hard drives; the Lenovo ..

  • Intel 530 240GB SSD

    9. Jan 2014   Side: TweakTown - Kategori: Solid State Disk


    Intel released its flagship consumer SSD a few months back, and Chris picked up a retail drive to test. Let's take a close look at it now. ..

  • Sennheiser U320 Multi-Platform Gaming Headset

    9. Jan 2014   Side: TechnologyX - Kategori: Headset


    There is a large variety of gaming headsets in the market today, but Sennheiser has just made your next purchase that much easier, especially if you own multiple gaming p ..

  • Sapphire Radeon R9 270X 2GB TOXIC

    9. Jan 2014   Side: TweakTown - Kategori: Grafikkort


    We check out one of our favorite R9 270X video cards in CrossFire. Let's see what the Sapphire TOXIC based card can do. ..

  • Anchorman 2: The Legend Continues

    9. Jan 2014   Side: TweakTown - Kategori: Film

  • Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition PlayStation 4

    9. Jan 2014   Side: TweakTown - Kategori: Spil


    An upgraded version for the PS4 of a fairly solid fighting game. Is it enough to get you back again? ..

  • EVGA 600B 600W

    9. Jan 2014   Side: Technic3D - Kategori: Strømforsyning


    The EVGA 600B PSU arrived Technic3D. See you in the following Review from Technic3D the next PSU with one +12V rail (49A), a 120mm Fan, 6x SATA hard disk connectors and 2 ..

  • Prolimatech Lynx

    9. Jan 2014   Side: Ocaholic - Kategori: Køling


    Prolimatech's Lynx is pretty much slimmed down, smaller version of what we usually see from Prolimatech. In the next few pages we will definitely check out if the new Lyn ..

  • ASUS GeForce GTX 780 Ti DirectCU II OC

    9. Jan 2014   Side: Ocaholic - Kategori: Grafikkort


    ASUS has finally released its custom designed GTX 780 Ti graphics card and today we have a chance to check out the ASUS GTX 780 Ti DirectCU II OC version, which features ..

  • GeForce GTX 670 vs GeForce GTX 770

    8. Jan 2014   Side: Ocaholic - Kategori: Grafikkort

  • Gran Turismo 6

    7. Jan 2014   Side: GamesRadar - Kategori: Spil


    Hold speederen i bund og giv den gas. ..

  • Thermaltake Toughpower DPS 850W

    7. Jan 2014   Side: TechPowerUp - Kategori: Strømforsyning

  • ADATA DashDrive Elite SE720 128GB External SSD

    7. Jan 2014   Side: Custom PC Review - Kategori: Solid State Disk

  • LG G2 Smartphone

    7. Jan 2014   Side: TweakTown - Kategori: Smartphone


    LG's G2 is one of the best Android-powered smartphones on the market with some seriously impressive specs. ..

  • Cooler Master Storm SF-15 Laptop Cooler

    7. Jan 2014   Side: APH Networks - Kategori: Køling

  • Netgear R6250 Dual Band Gigabit Smart WiFi Router

    7. Jan 2014   Side: eTeknix - Kategori: Netværk


    When I took a look at Netgear's R6300 Wireless AC router back towards the start of the year, the performance that I experienced both on the local network and through the ..

  • Cooler Master CM Storm Reaper Gaming Mouse

    7. Jan 2014   Side: Madshrimps - Kategori: Mus


    The CM Storm Reaper from Cooler Master sports an unique design by integrating a machined back which is removable and is equipped with an Avago 9500 laser sensor. The frie ..

  • GeForce GTX 760 SLI vs. GeForce GTX 780

    7. Jan 2014   Side: Ocaholic - Kategori: Grafikkort


    Maybe you're one of the gamers out there who simply can't have enough power coming from the graphics department or maybe you want to assemble a gaming rig with a given bu ..

  • VisionTek Radeon R9 270X 2GB Gaming

    7. Jan 2014   Side: TechwareLabs - Kategori: Grafikkort

  • Roccat Ryos MK Glow

    5. Jan 2014   Side: Hexus.net - Kategori: Tastatur

  • MAX Keyboard Blackbird Tenkeyless Mechanical Backlit Keyboard

    5. Jan 2014   Side: TweakTown - Kategori: Tastatur


<< Forrige side [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 ] Næste side >>

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

Immortals og Evil Geniuses avancerer til semifinalerne

PGL Open Bucharest er ved at nå til vejs ende. Immortals og Evil Geniuses ligner to gode bud på en samlet vind
Læs Mere

Na'Vi og Infamous færdige i Bukarest

Præstationerne har ladt meget tilbage at ønske for begge mandskaber, der som resultat heraf er ude af PGL Open
Læs Mere

Visum-problemer spænder ben for HappyFeet

HappyFeet kommer ikke til at blive en del af den kommende Dota 2-fest i Tyskland. Det har manglende visum-rett
Læs Mere

Planlægger Apple en ny Mac Mini

Sidste gang Apple opdaterede deres Mac Mini var for 3 år siden, og nu buldrer jungletrommer om der meget vel k
Læs Mere

Nokia 8 med 6GB RAM forhandles i Tyskland

Nokia 8 med 6GB RAM forhandles i Tyskland, og flere lande er ifølge Nokia på vej, som Danmark også sikres mode
Læs Mere

SPOILER ALERT: Star Wars Battlefront II Single player campaign detaljer annonceret

Star Wars Battlefront II Single player campaign detaljer annonceret, og denne gang finder vi 90 minutters tota
Læs Mere

DRAMeXchange fortsætter de dystre informationer omkring fortsat stigning i DRAM priserne

DRAMeXchange fortsætter med at sende dystre informationer ud omkring en fortsat stigning i RAM priserne, og de
Læs Mere

HMD Global lancerer Nokia 7

Den nye Nokia-model er på banen, og den virker endda til at være en spændende en af slagsen. Desværre kommer d
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.