Sælger 6700k med asus bundkort z170 pro (2) S: Hæftige DDR3 ram (1) s: In-Win S-Frame Black/Gold - perfekt stand (4) Gamer stol sælges (1) S: Ældre Gamer (1) [CES 2018] Dag 6 - Cooler Master fremviser nye AIO kølere til Threadripper og kabinetter (0) [CES 2018] Dag 6 - ASUS fremviser enorme og knap så enorme gaming skærme (0) 144hz gaming skærm (0) God VPN? (3) Pludselig drop i performance (3) Opgradering af arbejdsstation (0) Selvbyg sælges! (3) Lenovo T470 Sælges 6000,- (0) K: SSD, 256 GB eller større (0) V: Zotac Amp Extreme GTX1070 (3) Mini ITX gamer maskine (11) open vpn på Netgear nighthawk X4S (0) Arbejdsbærbar (6) Skal man købe en ps4? (5) [CES 2018] Dag 4 - MSI giver dig RGB LED lys i din computerskærm! (0) [CES 2018] Dag 4 - HyperX giver os RGB LED steder vi ikke vidste det manglede! (0) S: Blandede, mest ældre dele (4) S: Ryzen bundkort, fly joystick, tastatur m.m. (4) Salg af lenovo yoga 710 vendbar touchskærm (en computertaske følges med i prisen) (1) V: Fx8230 , asus MB , 16gb ram (5) Har dummet mig og har brug for jeres hjælp (7) Dag 3 - Corsair fremviser deres nye PSU topmodel AX1600i (0) Dag 3 - Corsair Suite - Nye AIO kølere og kabinetter (0) Dag 3. Vi besøger Netgear - Ny Nighthawk og udvidelse af Arlo familien. (0) Razer præsenterer Mamba HyperFlux og Firefly HyperFlux med trådløs opladning (0) Asus ROG Bezel-Free Kit gemmer den grimme kant (0) Dolby Digital Plus 5.1 og HDR på vej til Razer Phones Netflix app (0) Bang & Olufsen fremviser nye Beoplay H8i, H9i headsets (0) Samsungs The Wall 146 tommer TV fremvist på video (0) [CES 2018] Samsungs digitale kabine fremvist i fed video (0)
Hardware tests verden rundt

  • HIS MusiX Air Wireless Bluetooth IPX7 Water Resistant Speaker

    3. May 2015   Side: TweakTown - Kategori: Højtaler

  • Turtle Beach Grip 500 Laser Gaming Mouse

    3. May 2015   Side: eTeknix.com - Kategori: Mus


    At the start of this year, we visited Turtle Beach at CES 2015 and one thing in particular caught our attention, keyboards and mice! Turtle Beach has a long history of cr ..

  • VKWorld VK2015 Smartphone

    3. May 2015   Side: Madshrimps - Kategori: Smartphone


    Based on the older MT6582 quad-core SoC from MediaTek, the VK2015 low-cost smartphone is snappy enough for being used with the latest social applications like Facebook, S ..

  • Fractal Design Define S

    3. May 2015   Side: http://www.eteknix.com/fractal-design-define-s-full-tower-chassis - Kategori: Kabinet


    Fractal Design is one of the biggest names in the chassis industry. Time and time again they've delivered premium quality products for the enthusiast market and today the ..

  • Avengers: Age of Ultron

    2. May 2015   Side: TweakTown - Kategori: Film

  • Kingston HyperX Predator PCIe 480GB SSD

    2. May 2015   Side: APH Networks - Kategori: Solid State Disk


    Will the new Kingston M.2 SSD shatter some barriers? We benchmarked one to see if it is as fast as its specs suggests. ..

  • G.Skill Ripjaws4 DDR4-2800 16GB Quad-Channel Memory Kit

    2. May 2015   Side: TweakTown - Kategori: RAM

  • Crucial MX200 1TB SSD

    1. May 2015   Side: Tomshardware.com - Kategori: Solid State Disk

  • Samsung Galaxy S6 Edge Smartphone

    1. May 2015   Side: Tweak.dk - Kategori: Smartphone


    Samsung is one of the largest manufactures of smartphones and tablets. In this review we look at the new Samsung Galaxy S6 Edge Smartphone with a 5.1 inch Quad HD display ..

  • Antec Three Hundred Two Case

    1. May 2015   Side: Tweak.dk - Kategori: Kabinet


    Most people know Antec and their high quality Cases. In this review we look at the new Antec Three Hundred Two Case. It is a standard ATX with many features and with a re ..

  • ASRock Fatal1ty X99

    1. May 2015   Side: TweakTown - Kategori: Bundkort

  • Core i7-5820k vs i7-4770K Gaming Performance

    1. May 2015   Side: Ocaholic - Kategori: Processor


    When Intel released their new Haswell-E CPUs, we decided to rework our CPU gaming performance articles. Meanwhile we're testing different resolutions and there are FullHD ..

  • HIS Turbo Charger QC 2.0 AC Wall Charger

    1. May 2015   Side: TweakTown - Kategori: Strømforsyning

  • Seagate Desktop SSHD 4TB ST4000DX001

    1. May 2015   Side: TweakTown - Kategori: Harddisk

  • Gigabyte GTX 960 OC 2 GB

    29. Apr 2015   Side: TechPowerUp - Kategori: Grafikkort


    This card is based on a new silicon codenamed GM206. NVIDIA's third chip based on "Maxwell", the GM206 is supposed to be a successor to the GK106 on which NVIDIA built th ..

  • PiPO X7

    29. Apr 2015   Side: Ocaholic - Kategori: Andet hardware


    X7 from PiPO is a TV Box based on Microsoft Windows 8.1 Bing and Intel platform. The price is very attractive and the perfomances offered by the small Intel Atom Z-series ..

  • ASRock X99E-ITX/ac Mini-ITX

    29. Apr 2015   Side: TweakTown - Kategori: Bundkort

  • Astro Gaming A40 Headset with MixAmp Pro

    29. Apr 2015   Side: TweakTown - Kategori: Headset

  • MSI GeForce GTX 980 Gaming 4G LE

    29. Apr 2015   Side: TweakTown - Kategori: Grafikkort


    Anthony runs us through MSI's GeForce GTX 980 Gaming 4G LE in this review. Should it be your next video card? Read on. Grand Theft Auto V numbers included. ..

  • Nanoxia Deep Silence 1 Rev B.

    29. Apr 2015   Side: Ocaholic - Kategori: Kabinet


    With the Deep Silence 1 Rev B. Nanoxia has another case in their portfolio, which is optimized towards low noise levels. The Deep Silence 1 is one of the latest models fr ..

  • COUGAR 600K

    29. Apr 2015   Side: Vortez.net - Kategori: Tastatur


    Holding the middle-ground within its product line-up the 600K comes equipped with Cherry MX switches, a detachable wrist rest, LED backlighting, and an aluminium strength ..

  • Nanoxia Deep Silence 3

    29. Apr 2015   Side: TweakTown - Kategori: Kabinet

  • Gigabyte X99-UD3P

    29. Apr 2015   Side: Technology X - Kategori: Bundkort


    In our recent review of the of the Z97X-UD3H-BK from Gigabyte, we found it to be solidly built, reliable, and a fantastic overclocking ability. So, naturally when Gigaby ..

  • ASUS RS520-E8-RS8 Server

    29. Apr 2015   Side: TweakTown - Kategori: PC

  • Strontium Nitro Plus 64GB OTG Pen Drive for Android

    29. Apr 2015   Side: TweakTown - Kategori: RAM


<< Forrige side [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 ] Næste side >>

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

PlayStation 4 Pro Monster Hunter World og Glacier White Bundles annonceret

Mangler du en undskyldning for at komme med på konsol-bølgen, som får du nu den perfekte undskyldning. Sony ha
Læs Mere

Specifikationerne Motorola Moto Z3 og Z3 Play L lækket

MWC 2018 hyper tager til i styrke, og ud over lanceringen af Samsungs Galaxy S9 og S9 Plus, så er der andre sp
Læs Mere

Sony MWC 2018 pressekonferencen afholdes 26 februar

Sony har gået stille med dørene mht. kommende smartphone lanceringer, men ikke desto mindre har de proklameret
Læs Mere

OnePlus deaktiverer betaling med kreditkort på deres website

OnePlus har valgt at lukke ned for muligheden for at betale med kreditkort på deres website, efter det kom fre
Læs Mere

Guardians of the Galaxy 3 får premiere i 2020

De næste to år kommer i den grad til at stå i Marvels tegn, når det kommer til film. Derfor kan det heller ikk
Læs Mere

Sony gør klar til spændende smartphone-lancering under MWC

Sony planlægger at løfte sløret for en helt ny smartphone under det kommende Mobile World Congress 2018.
Læs Mere

Western Digital G-Speed Shuttle NAS lanceret

Presser WD sig ind på delvist ukendt territorium med deres nye Western Digital G-Speed Shuttle. Forkert er det
Læs Mere

Ducky Blade Air tastaturet er udstyret med de nye Cherry MX Low Profile RGB switche

I går omtalte vi Ny Cherry MX low profile RGB keyboard switch introduceret, og nu er det første tastatur bleve
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.