Fik lige denne lille sag her til morgen.. 14.000kr grafikkort (7) Skærm købes (0) S: 2x SSD, matx kabinet, 270X gfx (4) Planlægger Apple en ny Mac Mini? (0) Nokia 8 med 6GB RAM forhandles i Tyskland (0) SPOILER ALERT: Star Wars Battlefront II Single player campaign detaljer annonceret (0) DRAMeXchange fortsætter de dystre informationer omkring fortsat stigning i DRAM priserne (0) K: PSU SFX minimum 450W (0) Ny arbejdshest af en bærbar (4) Hvad er jeres erfaringer med trådløse hovedtelefoner? (5) Shit stormen mod Bilka (5) Tweak.dk tester ASUS Vivo Mini UNH 65H mini PC (0) Vurdering / salg af diverse dele. (6) Nu re-lancerer Microsoft deres ikoniske IntelliMouse Explorer (4) Se den nye Wolfenstein II The New Colossus Launch Trailer (0) HUAWEI Nexus 6P 64GB Sølv (0) Plex og 4K (3) Ny computer (5) Nysamlet PC, Går i bios hele tiden (9) Tweak,dk tester Sound BlasterX Vanguard K08 Mekanisk Tastatur (0) Tør man og købe den trods prisen? - BenQ XL2430T? (1) Hvor H... køber man swiftech h240 x2 prestige (6) Tweak.dk besøger TechBrief 2017 (0) Raspberri Pi går i sort (0) S:Zotac GeForce GTX 1050 Ti OC Edition (2) X399 bøjet pin (5) I7 7700k - delid? (4) Vurdering af PC (0) S:Ryzen 1800X,Mobo,Ram (5) Tweak.dk test af MSI Clutch GM70 gamingmusen (0) Razer Smartphone specs afsløret i benchmarks (0) Vis os din seneste købte vare i 2017 (17) Tweak.dk tester ASUS PRIME X299-A (0) Tweak.dk tester Intel i5-8600K Coffee Lake (14) Hjælp til min første byg selv pc (4)
Hardware tests verden rundt

  • HIS MusiX Air Wireless Bluetooth IPX7 Water Resistant Speaker

    3. May 2015   Side: TweakTown - Kategori: Højtaler

  • Turtle Beach Grip 500 Laser Gaming Mouse

    3. May 2015   Side: eTeknix.com - Kategori: Mus


    At the start of this year, we visited Turtle Beach at CES 2015 and one thing in particular caught our attention, keyboards and mice! Turtle Beach has a long history of cr ..

  • VKWorld VK2015 Smartphone

    3. May 2015   Side: Madshrimps - Kategori: Smartphone


    Based on the older MT6582 quad-core SoC from MediaTek, the VK2015 low-cost smartphone is snappy enough for being used with the latest social applications like Facebook, S ..

  • Fractal Design Define S

    3. May 2015   Side: http://www.eteknix.com/fractal-design-define-s-full-tower-chassis - Kategori: Kabinet


    Fractal Design is one of the biggest names in the chassis industry. Time and time again they've delivered premium quality products for the enthusiast market and today the ..

  • Avengers: Age of Ultron

    2. May 2015   Side: TweakTown - Kategori: Film

  • Kingston HyperX Predator PCIe 480GB SSD

    2. May 2015   Side: APH Networks - Kategori: Solid State Disk


    Will the new Kingston M.2 SSD shatter some barriers? We benchmarked one to see if it is as fast as its specs suggests. ..

  • G.Skill Ripjaws4 DDR4-2800 16GB Quad-Channel Memory Kit

    2. May 2015   Side: TweakTown - Kategori: RAM

  • Crucial MX200 1TB SSD

    1. May 2015   Side: Tomshardware.com - Kategori: Solid State Disk

  • Samsung Galaxy S6 Edge Smartphone

    1. May 2015   Side: Tweak.dk - Kategori: Smartphone


    Samsung is one of the largest manufactures of smartphones and tablets. In this review we look at the new Samsung Galaxy S6 Edge Smartphone with a 5.1 inch Quad HD display ..

  • Antec Three Hundred Two Case

    1. May 2015   Side: Tweak.dk - Kategori: Kabinet


    Most people know Antec and their high quality Cases. In this review we look at the new Antec Three Hundred Two Case. It is a standard ATX with many features and with a re ..

  • ASRock Fatal1ty X99

    1. May 2015   Side: TweakTown - Kategori: Bundkort

  • Core i7-5820k vs i7-4770K Gaming Performance

    1. May 2015   Side: Ocaholic - Kategori: Processor


    When Intel released their new Haswell-E CPUs, we decided to rework our CPU gaming performance articles. Meanwhile we're testing different resolutions and there are FullHD ..

  • HIS Turbo Charger QC 2.0 AC Wall Charger

    1. May 2015   Side: TweakTown - Kategori: Strømforsyning

  • Seagate Desktop SSHD 4TB ST4000DX001

    1. May 2015   Side: TweakTown - Kategori: Harddisk

  • Gigabyte GTX 960 OC 2 GB

    29. Apr 2015   Side: TechPowerUp - Kategori: Grafikkort


    This card is based on a new silicon codenamed GM206. NVIDIA's third chip based on "Maxwell", the GM206 is supposed to be a successor to the GK106 on which NVIDIA built th ..

  • PiPO X7

    29. Apr 2015   Side: Ocaholic - Kategori: Andet hardware


    X7 from PiPO is a TV Box based on Microsoft Windows 8.1 Bing and Intel platform. The price is very attractive and the perfomances offered by the small Intel Atom Z-series ..

  • ASRock X99E-ITX/ac Mini-ITX

    29. Apr 2015   Side: TweakTown - Kategori: Bundkort

  • Astro Gaming A40 Headset with MixAmp Pro

    29. Apr 2015   Side: TweakTown - Kategori: Headset

  • MSI GeForce GTX 980 Gaming 4G LE

    29. Apr 2015   Side: TweakTown - Kategori: Grafikkort


    Anthony runs us through MSI's GeForce GTX 980 Gaming 4G LE in this review. Should it be your next video card? Read on. Grand Theft Auto V numbers included. ..

  • Nanoxia Deep Silence 1 Rev B.

    29. Apr 2015   Side: Ocaholic - Kategori: Kabinet


    With the Deep Silence 1 Rev B. Nanoxia has another case in their portfolio, which is optimized towards low noise levels. The Deep Silence 1 is one of the latest models fr ..

  • COUGAR 600K

    29. Apr 2015   Side: Vortez.net - Kategori: Tastatur


    Holding the middle-ground within its product line-up the 600K comes equipped with Cherry MX switches, a detachable wrist rest, LED backlighting, and an aluminium strength ..

  • Nanoxia Deep Silence 3

    29. Apr 2015   Side: TweakTown - Kategori: Kabinet

  • Gigabyte X99-UD3P

    29. Apr 2015   Side: Technology X - Kategori: Bundkort


    In our recent review of the of the Z97X-UD3H-BK from Gigabyte, we found it to be solidly built, reliable, and a fantastic overclocking ability. So, naturally when Gigaby ..

  • ASUS RS520-E8-RS8 Server

    29. Apr 2015   Side: TweakTown - Kategori: PC

  • Strontium Nitro Plus 64GB OTG Pen Drive for Android

    29. Apr 2015   Side: TweakTown - Kategori: RAM


<< Forrige side [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 ] Næste side >>

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

Visum-problemer spænder ben for HappyFeet

HappyFeet kommer ikke til at blive en del af den kommende Dota 2-fest i Tyskland. Det har manglende visum-rett
Læs Mere

Planlægger Apple en ny Mac Mini

Sidste gang Apple opdaterede deres Mac Mini var for 3 år siden, og nu buldrer jungletrommer om der meget vel k
Læs Mere

Nokia 8 med 6GB RAM forhandles i Tyskland

Nokia 8 med 6GB RAM forhandles i Tyskland, og flere lande er ifølge Nokia på vej, som Danmark også sikres mode
Læs Mere

SPOILER ALERT: Star Wars Battlefront II Single player campaign detaljer annonceret

Star Wars Battlefront II Single player campaign detaljer annonceret, og denne gang finder vi 90 minutters tota
Læs Mere

DRAMeXchange fortsætter de dystre informationer omkring fortsat stigning i DRAM priserne

DRAMeXchange fortsætter med at sende dystre informationer ud omkring en fortsat stigning i RAM priserne, og de
Læs Mere

HMD Global lancerer Nokia 7

Den nye Nokia-model er på banen, og den virker endda til at være en spændende en af slagsen. Desværre kommer d
Læs Mere

Sony løfter sløret for ny PS4-controller

Mini Wired Gamepad kan vise sig at være et ganske fint alternativ til dig den aktive PlayStation 4-gamer, der
Læs Mere

Verdens mindste GeForce GTX 1080 Ti grafikkort hedder Zotac ArcticStorm Mini

Verdens mindste GeForce GTX 1080 Ti grafikkort hedder Zotac ArcticStorm Mini, og er ifølge Zotac spækket med b
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.