hvilken CPU til hjemme server (2) Hvilken Mus har i ? (98) Test af Antec Cube - Designed By Razer (0) Søger en Ultimate GPU Benchmark (3) Spillet Brutal Legend er gratis i en 48 timers periode (0) Black Friday/Cyber Monday linksamling til forhandlere (2) V: i7-7700K og Maximus IX Hero (1) Tweak.dk tester Corsair HS50 Stereo Headset (0) NVIDIA TITAN Xp Star Wars Collector Edition unboxing (0) Tweak News - Uge 46 (0) Tweak.dk tester MSI Z370 Gaming Pro Carbon AC (1) S: Crucial Ballistix sport XMP 2x4GB DDR3 (0) vudere Grafik kort (3) EVGA DG-7 series kan nu forudbestilles (0) Nyt tiltag fra Valve mod cheats i computerspil (0) Tweak.dk tester ASRock B350 og X370 Gaming ITX/ac (0) Salgspris for pc (8) S:100 % lydløs Streacom computer. (3) Søger ejere af Steelseries Sensei mus (2) Razers nye BlackWidow Ultimate keyboard er vandafvisende og støvafvisende (0) Com fryser fast (9) S: Synology DS214+ og 2 x 3TB WD RED (3) Z270 eller z370 (Asus, Gigabyte, MSI) nyt bundkort evt. opgradering af MB + CPU (1) bærebare computere (8) ISP'er tvinges til at blokere Popcorn Time efter domsafsigelse i Norge (0) Tweak.dk præsenterer Tweak News (0) Søger I7 4790K (0) Formodet OnePlus 5T billeder og specifikationer lækket (0) Samsung vil fremvise 8TB M.2 SSD og GDDR6 på CES 2018 (0) iPhone X kan ikke håndtere kulde (4) S: ASUS GeForce® GTX 780 DirectCU II 3GB 900pp SOLGT (2) HDMI hjælp (2) S:Lenovo Legion Y520 gaming bærbar til salg. (1) S: Solgt (6) Spørgsmål vedr. opdateringshastighed på ny skærm (5)
Hardware tests verden rundt

  • Corsair CX750M 750W 80 PLUS Bronze

    10. May 2015   Side: TweakTown - Kategori: Strømforsyning

  • Zipbuds Pro mic Never Tangle Zipper Earphones

    10. May 2015   Side: TweakTown - Kategori: Headset

  • QPAD 8K Pro Gaming Laser Mouse

    10. May 2015   Side: eTeknix.com - Kategori: Mus


    Pro Gaming, eSports, LAN gaming or simply just playing your favourite games at home after a hard day at work, it doesn't matter how and when you game, having the right to ..

  • Thecus N5810 Pro NAS

    10. May 2015   Side: eTeknix.com - Kategori: Storage


    Thecus have created a new NAS that is something just a little bit special, if not a lot of special. It looks pretty normal on the surface, but it comes packed full of gre ..

  • Supermicro X10DRL-CT

    10. May 2015   Side: TweakTown - Kategori: Bundkort

  • Plantronics GameCom 788 Headset

    10. May 2015   Side: TweakTown - Kategori: Headset

  • Seagate Personal Cloud NAS

    10. May 2015   Side: TweakTown - Kategori: Storage

  • QNAP TVS-463 NAS

    10. May 2015   Side: APH Networks - Kategori: Storage

  • ASUS X99-PRO

    10. May 2015   Side: TweakTown - Kategori: Bundkort

  • Etekcity RoverBeats T16 Wireless Mobile Speaker

    10. May 2015   Side: TweakTown - Kategori: Højtaler

  • Antec Performance One P380

    10. May 2015   Side: Technic3D - Kategori: Kabinet

  • EasyAcc USB 3.0 Storage Enclosure

    10. May 2015   Side: TweakTown - Kategori: Storage

  • be quiet! Pure Rock

    9. May 2015   Side: TechPowerUp - Kategori: Køling


    be quiet! has established itself as a top-tier manufacturer when it comes to a large range of PC products, including power supplies, heatsinks, and fans. They have won nu ..

  • Raidmax Hyperion

    9. May 2015   Side: TechPowerUp - Kategori: Kabinet


    We have reviewed our fair share of Mini-ITX and mATX cubes in the past and were quite interested in reviewing the Raidmax Hyperion because it seems to offer everything yo ..

  • Patriot Memory Ignite M2 480GB SATA III M.2 SSD

    6. May 2015   Side: TweakTown - Kategori: Solid State Disk

  • Thermaltake Frio Silent 12

    5. May 2015   Side: Technic3D - Kategori: Køling

  • Turtle Beach Grip 300 Optical Gaming Mouse Kit

    5. May 2015   Side: eTeknix.com - Kategori: Mus


    When we visited Turtle Beach at CES 2015, we were amazed to see a full range of gaming keyboards and mice, especially given that Turtle Beach has spent so many years focu ..

  • Kingston HyperX Savage DDR3-2400-CL11 1.65V

    5. May 2015   Side: Ocaholic - Kategori: RAM


    The Kingston HyperX Savage are the latest DDR3 memory modules from Kingston. The worlds largest independet memory maker wants to offer a new level of customization to sys ..

  • Noctua NH-L9x65 CPU køler

    5. May 2015   Side: Technology X - Kategori: Køling


    In our review of Noctua's latest flagship, the NH-D15, we proclaimed it the king of air coolers, for its massive cooling performance and silent operation. However, while ..

  • GIGABYTE X99 GAMING-5P

    5. May 2015   Side: Vortez.net - Kategori: Bundkort


    Along with the audio improvements, GIGABYTE have incorporated G1 Killer networking, high spec digital power components along with some aesthetic additions that are sure t ..

  • Supermicro X10DRX

    5. May 2015   Side: TweakTown - Kategori: Spil

  • Super Flower Leadex Platinum 2000W

    4. May 2015   Side: TechPowerUp - Kategori: Strømforsyning


    The 2 kW Leadex unit shares many features with its smaller brother, so it is fully modular and uses the same enclosure. The platform inside is the same as in the Leadex T ..

  • Element Gaming Neon 250

    4. May 2015   Side: Vortez.net - Kategori: Headset


    In our second outing with Element Gaming, we take a look at another wallet friendly headset with a slight difference. Other than the slight aesthetic change compared to t ..

  • Element Gaming Xenon 700

    4. May 2015   Side: Vortez.net - Kategori: Headset


    Sticking to the noble gas theme with their audio stable, we take a look at Element Gaming's top audio offering, the Xenon 700. With its skeletal microphone and large earc ..

  • Fractal Design Venturi HP-12 PWM

    4. May 2015   Side: APH Networks - Kategori: Køling


<< Forrige side [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 ] Næste side >>

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

Asus ROG Strix GL702ZC bliver første Ryzen 7

I kølvandet på AMD Ryzen og RX Vega lanceringerne, er fokus vendt på de mobile kæmper. Ryzen integrationen i b
Læs Mere

Cooler Master MasterKeys MK750 Gaming Keyboard annonceret

Cooler Master melder et nyt gaming keyboard klar til deres konstant udvidelse af gaming tastaturer. Denne gang
Læs Mere

Sådan virker Apple Pay med Face ID

Apples iPhone X er som mange af Jer ved, udstyret med ansigtsgenkendelses softwaren, Face ID, som i den grad h
Læs Mere

OnePlus stopper produktionen af OnePlus 5

Med lanceringen af det nye smartphone flagskib, OnePlus 5T, som blev sendt på markedet i sidste uge, melder On
Læs Mere

The Punisher ude som tv-serie på Netflix

Hvis du i øjeblikket leder efter en ny tv-serie at kaste dig over, så kunne The Punisher på Netflix være den i
Læs Mere

Jake Gyllenhaal favorit til at blive ny Batman

Det er ikke sikkert, at Ben Affleck fortsætter i rollen som Batman. Den opgave kan ske at blive videregivet ti
Læs Mere

Tweak News - Uge 46

Det er mandag, og vi er klar med andet skud i Tweak News kanonen, hvor vi gennemgår nyhederne for uge 46 inde
Læs Mere

Hammerhead Gaming earbuds fra Razer lanceres i Q1 2018

Gaming og PC hardware producenten Razer, har meldt nye earbuds klar til handlen. Denne gang er der tale om to
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.