Destiny 2 FPS og CPU (2) DR3 sender CS:GO fra Royal Arena: Her er programmet (1) hvilken CPU til hjemme server (9) V: i7-7700K og Maximus IX Hero (2) Hvilken Mus har i ? (99+) Black Friday/Cyber Monday linksamling til forhandlere (4) Steam salget starter imorgen (0) Test af Antec Cube - Designed By Razer (0) Søger en Ultimate GPU Benchmark (3) Spillet Brutal Legend er gratis i en 48 timers periode (0) Tweak.dk tester Corsair HS50 Stereo Headset (0) NVIDIA TITAN Xp Star Wars Collector Edition unboxing (0) Tweak News - Uge 46 (0) Tweak.dk tester MSI Z370 Gaming Pro Carbon AC (1) S: Crucial Ballistix sport XMP 2x4GB DDR3 (0) vudere Grafik kort (3) EVGA DG-7 series kan nu forudbestilles (0) Nyt tiltag fra Valve mod cheats i computerspil (0) Tweak.dk tester ASRock B350 og X370 Gaming ITX/ac (0) Salgspris for pc (8) S:100 % lydløs Streacom computer. (3) Søger ejere af Steelseries Sensei mus (2) Razers nye BlackWidow Ultimate keyboard er vandafvisende og støvafvisende (0) Com fryser fast (9) S: Synology DS214+ og 2 x 3TB WD RED (3) Z270 eller z370 (Asus, Gigabyte, MSI) nyt bundkort evt. opgradering af MB + CPU (1) bærebare computere (8) ISP'er tvinges til at blokere Popcorn Time efter domsafsigelse i Norge (0) Tweak.dk præsenterer Tweak News (0) Søger I7 4790K (0) Formodet OnePlus 5T billeder og specifikationer lækket (0) Samsung vil fremvise 8TB M.2 SSD og GDDR6 på CES 2018 (0) iPhone X kan ikke håndtere kulde (4) S: ASUS GeForce® GTX 780 DirectCU II 3GB 900pp SOLGT (2) HDMI hjælp (2)
Hardware tests verden rundt

  • EVGA SuperNOVA G2 1600W 80 PLUS

    20. May 2015   Side: TweakTown - Kategori: Strømforsyning

  • Lian Li PC-O7S

    20. May 2015   Side: Technic3D - Kategori: Kabinet


    The Lian Li PC-O7S arrived Technic3D. The O7S supports ATX, Mini-ITX and Micro-ATX motherboards and have place for 4x 120mm Cooling-Fans. We will check this and many more ..

  • ECS Z97I-Drone LEET Gaming

    20. May 2015   Side: eTeknix.com - Kategori: Bundkort


    Intel's Z97 platform has been around with us for almost a year now, so the marketplace is slightly saturated with motherboards from a huge array of manufacturers. Offerin ..

  • Phanteks Enthoo EVOLV

    20. May 2015   Side: eTeknix.com - Kategori: Kabinet


    Today is a pretty cool day at eTeknix HQ, as I get to take a look at my very first Phanteks chassis! The new Phanteks Enthoo EVOLV looks set to be another welcome additio ..

  • NZXT Kraken X61

    20. May 2015   Side: Ocaholic - Kategori: Køling


    With the Kraken X61, NZXT has an all-in-one watercooler in its portfolio, which comes with the a rather slim radiator and two 140 millimeter fans. At a first glance the d ..

  • OCZ ARC 100 240GB SSD

    20. May 2015   Side: Madshrimps - Kategori: Solid State Disk


    With the ARC 100, OCZ has succeeded to bring another affordable SSD product on the market, which is utilizing the Barefoot 3 M10 controller, the latest Toshiba A19nm MLC ..

  • CM Storm Mizar Gaming Mouse

    20. May 2015   Side: TechPowerUp - Kategori: Mus

  • Kingston HyperX Fury DDR4-2666 32GB Quad-Channel Memory Kit

    20. May 2015   Side: TweakTown - Kategori: RAM

  • ASRock X99E-ITX/ac Motherboard

    19. May 2015   Side: Tweak.dk - Kategori: Bundkort


    When it comes to motherboards, ASRock is on of the top manufactures world wide. In this review we look at the ASRock X99E-ITX/ac mITX form factor Motherboard. ..

  • Gigabyte X99-UD4P

    19. May 2015   Side: Bjorn3d.com - Kategori: Bundkort


    One of the main components that every computer is required to have is the motherboard. A motherboard acts a main platform on which our other peripherals get plugged into. ..

  • DeepCool Captain 360

    19. May 2015   Side: Technology X - Kategori: Køling


    All-in-one liquid coolers, while being an incredibly easy way to get to liquid cool your CPU, are also generally boring when it comes to aesthetics, offering not much mor ..

  • Fractal Design Kelvin S36 360mm

    19. May 2015   Side: Madshrimps - Kategori: Køling


    Swedish Fractal Design already revealed its upcoming Kelvin CPU water cooling series way back at CeBIT 2014 in Hannover. At last year's Computex we saw the same prototype ..

  • Cryorig R1 Ultimate

    19. May 2015   Side: Benchmark Reviews - Kategori: Køling

  • Prolimatech Basic 81

    19. May 2015   Side: PCGameware - Kategori: Køling

  • Reeven Ouranos RC-1401

    19. May 2015   Side: NikkTech - Kategori: Køling

  • Noctua NH-L9x65

    19. May 2015   Side: Play3r - Kategori: Køling

  • Antec P380

    19. May 2015   Side: Hardbloxx.de - Kategori: Kabinet

  • Aerocool Aero-1000

    19. May 2015   Side: PC Max - Kategori: Kabinet

  • Fractal Design Core 2500

    19. May 2015   Side: Think Computers - Kategori: Kabinet

  • Zalman Z11 Neo

    19. May 2015   Side: Legit Reviews - Kategori: Kabinet

  • Thermaltake Water 3.0 Ultimate CPU køler

    19. May 2015   Side: Hardware Secrets - Kategori: Køling

  • Logitech G910 Orion Spark keyboard

    19. May 2015   Side: Computer Base - Kategori: Tastatur

  • ROCCAT Kave XTD 5.1 Analog Headset

    19. May 2015   Side: Hardware Journal - Kategori: Headset

  • GeIL Evo Leggera DDR3-2133 32GB

    19. May 2015   Side: i2Hard - Kategori: RAM

  • Tesoro Lobera Spectrum RGB

    19. May 2015   Side: BCCHardware - Kategori: Tastatur


<< Forrige side [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 ] Næste side >>

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

Nokia 2 ankommer snart til USA

USA er et yderst populært marked at udgive sine produkter i. Det har også HMD Global fundet ud af.
Læs Mere

Lenovo lancerer to nye tablets

De er måske ikke de bedste på markedet, men Lenovos to nye tablets har alligevel forudsætningerne for at blive
Læs Mere

EVGA GTX 1080 Ti K|NGP|N Hydro Copper på salgs hylden hos EVGA

Et meget strømlinet single-slot GTX 1080 Ti med vandblok og iCX, er sendt i handlen fra EVGA. Der er naturligv
Læs Mere

Asus ROG Strix GL702ZC bliver første Ryzen 7

I kølvandet på AMD Ryzen og RX Vega lanceringerne, er fokus vendt på de mobile kæmper. Ryzen integrationen i b
Læs Mere

Cooler Master MasterKeys MK750 Gaming Keyboard annonceret

Cooler Master melder et nyt gaming keyboard klar til deres konstant udvidelse af gaming tastaturer. Denne gang
Læs Mere

Sådan virker Apple Pay med Face ID

Apples iPhone X er som mange af Jer ved, udstyret med ansigtsgenkendelses softwaren, Face ID, som i den grad h
Læs Mere

OnePlus stopper produktionen af OnePlus 5

Med lanceringen af det nye smartphone flagskib, OnePlus 5T, som blev sendt på markedet i sidste uge, melder On
Læs Mere

The Punisher ude som tv-serie på Netflix

Hvis du i øjeblikket leder efter en ny tv-serie at kaste dig over, så kunne The Punisher på Netflix være den i
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.