assasins creed origins pc kode sælges (5) Destiny 2 Clan (1) Destiny 2 FPS og CPU (2) DR3 sender CS:GO fra Royal Arena: Her er programmet (1) hvilken CPU til hjemme server (9) V: i7-7700K og Maximus IX Hero (2) Hvilken Mus har i ? (99+) Black Friday/Cyber Monday linksamling til forhandlere (4) Steam salget starter imorgen (0) Test af Antec Cube - Designed By Razer (0) Søger en Ultimate GPU Benchmark (3) Spillet Brutal Legend er gratis i en 48 timers periode (0) Tweak.dk tester Corsair HS50 Stereo Headset (0) NVIDIA TITAN Xp Star Wars Collector Edition unboxing (0) Tweak News - Uge 46 (0) Tweak.dk tester MSI Z370 Gaming Pro Carbon AC (1) S: Crucial Ballistix sport XMP 2x4GB DDR3 (0) vudere Grafik kort (3) EVGA DG-7 series kan nu forudbestilles (0) Nyt tiltag fra Valve mod cheats i computerspil (0) Tweak.dk tester ASRock B350 og X370 Gaming ITX/ac (0) Salgspris for pc (8) S:100 % lydløs Streacom computer. (3) Søger ejere af Steelseries Sensei mus (2) Razers nye BlackWidow Ultimate keyboard er vandafvisende og støvafvisende (0) Com fryser fast (9) S: Synology DS214+ og 2 x 3TB WD RED (3) Z270 eller z370 (Asus, Gigabyte, MSI) nyt bundkort evt. opgradering af MB + CPU (1) bærebare computere (8) ISP'er tvinges til at blokere Popcorn Time efter domsafsigelse i Norge (0) Tweak.dk præsenterer Tweak News (0) Søger I7 4790K (0) Formodet OnePlus 5T billeder og specifikationer lækket (0) Samsung vil fremvise 8TB M.2 SSD og GDDR6 på CES 2018 (0) iPhone X kan ikke håndtere kulde (4)
Hardware tests verden rundt

  • MSI X99A Raider

    6. Jul 2015   Side: Hardwareluxx - Kategori: Bundkort

  • FSP Aurum PT 1000W

    6. Jul 2015   Side: Tomshardware.com - Kategori: Strømforsyning

  • FSP Aurum PT 1200W

    6. Jul 2015   Side: Hardwareluxx - Kategori: Strømforsyning

  • MSI GeForce GTX 980 Ti Gaming

    6. Jul 2015   Side: Hi Tech Legion - Kategori: Grafikkort

  • VisionTek Radeon R9 Fury X

    6. Jul 2015   Side: KitGuru - Kategori: Grafikkort

  • AMD Radeon R9 380

    6. Jul 2015   Side: Hardwareluxx - Kategori: Grafikkort

  • Cyberpower Trinity 300

    6. Jul 2015   Side: Hexus.net - Kategori: PC

  • Saitek X-55 Rhino HOTAS System

    6. Jul 2015   Side: NikkTech - Kategori: Mus

  • AMD Radeon R9 Fury X CrossFire triple 4K Eyefinity

    6. Jul 2015   Side: TweakTown - Kategori: Grafikkort

  • Gigabyte X99M-Gaming

    5. Jul 2015   Side: Ocaholic - Kategori: Grafikkort


    The Gigabyte X99M-Gaming 5 is an mATX motherboard from Gigabyte, which is based on Intels HEDT X99 chipset. At a first glance we notice a clean and very nice looking desi ..

  • Corsair HG10 A1 Bracket + H80i GT

    5. Jul 2015   Side: Madshrimps - Kategori: Smartphone

  • XFX R9 390X Double Dissipation

    5. Jul 2015   Side: Vortez.net - Kategori: Grafikkort


    Today we'll be looking at XFX's take on the 390X to see what benefits they can bring to the table. The 390X Double Dissipation graphics card utilises the Ghost 3.0+ therm ..

  • AMD Radeon R9 390X CrossFire

    5. Jul 2015   Side: Ocaholic - Kategori: Grafikkort


    With the new AMD 300 Series cards there are now VGAs with 8 Gigabyte VRAM and we're curious to find out how CrossFire scaling is going to be after this upgrade. We've tes ..

  • Kingston HyperX Savage 240GB Solid State Drive

    5. Jul 2015   Side: APH Networks - Kategori: Solid State Disk

  • ASRock Beebox N3000 Fanless Small Form Factor PC

    5. Jul 2015   Side: TweakTown - Kategori: PC

  • PowerColor Radeon R9 390 PCS+ 8 GB

    5. Jul 2015   Side: TechPowerUp - Kategori: Grafikkort


    The PowerColor R9 390 PCS+ comes with a small core overclock of 10 MHz out of the box; its memory clock remains unchanged. As a cooling solution, a mighty triple slot, tr ..

  • Netgear ReadyNAS 202

    5. Jul 2015   Side: TechPowerUp - Kategori: Storage


    This is the first time we get to evaluate a Netgear NAS, and the main subject of today's review will be a member of the fresh ReadyNAS 200 line. Both the ReadyNAS 202 and ..

  • PowerColor Radeon R9 390 PCS+ 8 GB

    5. Jul 2015   Side: TechPowerUp - Kategori: Grafikkort


    AMD's approach to new generations of graphics processors has been different for the past two generations. The Radeon R9 200 series initially saw the introduction of just ..

  • MSI GeForce GTX 980 Ti Gaming 6 GB

    5. Jul 2015   Side: TechPowerUp - Kategori: Grafikkort


    Today, we are reviewing the MSI GeForce GTX 980 Ti Gaming, one of the most anticipated custom designs for the GTX 980 Ti. MSI is using their large dual-fan TwinFrozr cool ..

  • XFX R9 290 Double Dissipation

    5. Jul 2015   Side: Bjorn3d.com - Kategori: Grafikkort


    It's been a while since we've had an XFX GPU crossing our test bench but today we have the XFX R9 290 Double Dissipation boasting 2560 Stream Processors 160 Texture Units ..

  • SilverStone Fortress FT05

    5. Jul 2015   Side: Bjorn3d.com - Kategori: Kabinet


    The Revolutionary SilverStone FT05 is the fifth generation Fortress computer chassis SilverStone has offered. This one offers the same 90° rotated motherboard that the Ra ..

  • Crucial BX100 256GB

    5. Jul 2015   Side: Bjorn3d.com - Kategori: Solid State Disk


    Crucial MX100 was one of the best affordable SSDs on the market last year. This year, Crucial updated the line-up with not one but two drives: the BX100 and the MX200. Wh ..

  • OCZ Vector 180

    5. Jul 2015   Side: Bjorn3d.com - Kategori: Solid State Disk


    The Vector 180 is the successor to the Vector 150 that OCZ released in 2013. The Vector line of SSDs is designed for the enthusiasts as it often carries higher endurance ..

  • VisionTek 240GB Go Drive

    5. Jul 2015   Side: Bjorn3d.com - Kategori: Solid State Disk


    Driven by a LSI SandForce SF2200 controller and designed for the Sata 3 6Gb/s interface the VIsionTek GO Drive can reach speeds of 550 MB/s Read and 520MB/s write. Solid ..

  • EVGA GeForce GTX 980 Ti Superclocked

    5. Jul 2015   Side: Bjorn3d.com - Kategori: Grafikkort


    Not long ago we did a first review of the EVGA GeForce GTX 980 Ti Superclocked+ ACX 2.0+ which we of course loved because who cannot love a card with that much power? Tod ..


<< Forrige side [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 ] Næste side >>

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

Nokia 2 ankommer snart til USA

USA er et yderst populært marked at udgive sine produkter i. Det har også HMD Global fundet ud af.
Læs Mere

Lenovo lancerer to nye tablets

De er måske ikke de bedste på markedet, men Lenovos to nye tablets har alligevel forudsætningerne for at blive
Læs Mere

EVGA GTX 1080 Ti K|NGP|N Hydro Copper på salgs hylden hos EVGA

Et meget strømlinet single-slot GTX 1080 Ti med vandblok og iCX, er sendt i handlen fra EVGA. Der er naturligv
Læs Mere

Asus ROG Strix GL702ZC bliver første Ryzen 7

I kølvandet på AMD Ryzen og RX Vega lanceringerne, er fokus vendt på de mobile kæmper. Ryzen integrationen i b
Læs Mere

Cooler Master MasterKeys MK750 Gaming Keyboard annonceret

Cooler Master melder et nyt gaming keyboard klar til deres konstant udvidelse af gaming tastaturer. Denne gang
Læs Mere

Sådan virker Apple Pay med Face ID

Apples iPhone X er som mange af Jer ved, udstyret med ansigtsgenkendelses softwaren, Face ID, som i den grad h
Læs Mere

OnePlus stopper produktionen af OnePlus 5

Med lanceringen af det nye smartphone flagskib, OnePlus 5T, som blev sendt på markedet i sidste uge, melder On
Læs Mere

The Punisher ude som tv-serie på Netflix

Hvis du i øjeblikket leder efter en ny tv-serie at kaste dig over, så kunne The Punisher på Netflix være den i
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.