AMD Will Dominate The Mainstream In 2018! (13) OnePlus 5 er officiel. Her er priser, specs og release dato (4) Bedste "In-house" streaming/kabling/m.m løsning? (6) Tweak.dk tester AOC Q3277PQU (0) Honor 9 lanceret i Berlin (0) Tweak.dk tester SteelSeries Arctis 5 (0) Skype problem med lyd (3) K: Søger et af disse kort. (GTX 660, 670, 680, 760, 770) (0) agon ag352ucg display alignment (4) netværks stik dåse fra stik (6) USB Disk står som ukendt enhed (8) Hjælp til nyt grafikkort til ældre maskine (17) K: Billig full-size wrist rest i Randers (2) Tweak.dk tester Cooler Master MasterKeys L (0) Digital Foundry afprøver om GTX 970 er nok til 4K gaming (0) Tweak.dk tester TP Link Smart Home - Fuld kontrol fra lommen (0) Software opdatering klar til OnePlus 5 (0) AMD Radeon RX Vega stiller krav til din PSU (0) Min Mac har fået vand... (4) Forslag til X370 bundkort (3) Eksternt grafikkort (3) Netværk (primært trådløst) i hus (10) Købes: M-atx kabinet (0) S: Huawei Honor 7 Lite (1) S: Alphacool Eisbaer 360 (SOLGT) (10) Kommer der snart Diablo 2 og Warcraft 3 Remasters (1) Intel HEDT Skylake X - Kabylake X - X299 reviews (3) SOLGT: hp proliant ml350 g4/5 (1) EVGA frigiver en ny EVGA DIY Configurator (0) MSI GeForce GTX 1080 TI Lightning Z endelig lanceret (0) YotaPhone 3 rygtes tættere på release (0) Verizon lancerer officielt LG Exalt LTE (0) Samsung Galaxy Note 8 lanceres 26 august i New York (0) Lækker ny ASUS Transformer Pro T304UA på vej (0) OnePlus 5 fremvist forud for officiel release (0)
Hardware tests verden rundt

  • Alphacool NexXxoS GPX R9 290 M01

    15. Aug 2015   Side: HardwareOverclock.com - Kategori: Køling

  • Toshiba FlashAir III Wireless SD Card

    14. Aug 2015   Side: Madshrimps - Kategori: RAM


    As the previous FlashAir 32GB card we have tested, its latest version comes with about the same features, but we have improvements on the transfer rates, while we have se ..

  • Razer BlackWidow Tournament Edition Chroma

    14. Aug 2015   Side: Vortez - Kategori: Tastatur


    In this review, we take a look at the compact, 'tenkeyless' Tournament edition, something that many gamers on the go may have been eagerly waiting for, and it couldn't ha ..

  • Toshiba HK3R2 960 GB SSD

    14. Aug 2015   Side: TechPowerUp - Kategori: Solid State Disk


    Toshiba is a world-renowned company. Active in many fields, it also produces flash memory, so Toshiba does, just like Micron and Samsung, use their own NAND flash inside ..

  • Noctua NH-U9S U-Type

    14. Aug 2015   Side: eTeknix - Kategori: Køling


    Noctua is one of the most recognisable cooling brands around and for those who don't recognise the name, you will most likely recognise the colours. Noctua are famous for ..

  • GIGABYTE Z170X-Gaming G1

    14. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Bundkort

  • SilverStone Tundra Series TD03-Lite AIO

    14. Aug 2015   Side: eTeknix - Kategori: Køling


    We first reviewed the Silverstone TD03 just over a year ago, and I was thoroughly impressed with its build quality, performance and overall design. The TD03 is one of the ..

  • LEPA BTS02 Bluetooth 4.0 Portable Speaker

    14. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Højtaler

  • MSI Z170A GAMING M7

    14. Aug 2015   Side: eTeknix - Kategori: Bundkort


    The Intel Z170 chipset has landed, and with it comes the launch of the Intel Skylake processors in the form of the i5-6600K and i7-6700K. The Z170 chipset has been upgrad ..

  • Noctua NH-L9x65 Low-Profile

    14. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Køling

  • Fractal Design Define S

    14. Aug 2015   Side: APH Networks - Kategori: Kabinet

  • Sapphire Nitro R9 390 8G D5

    13. Aug 2015   Side: Bjorn3d - Kategori: Grafikkort

  • Wiko Highway Pure 4G

    13. Aug 2015   Side: Ocaholic - Kategori: Smartphone


    With the Highway Pure 4G, Wiko has a stunning looking new smartphone in its portfolio. Apart from that the pricing is also on a very competitive level. Overall we're curi ..

  • MSI X99A GODLIKE GAMING

    13. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Bundkort

  • Reeven Brontes

    13. Aug 2015   Side: Modders-Inc. - Kategori: Køling

  • Corsair Carbide Air 240

    13. Aug 2015   Side: i2Hard - Kategori: Kabinet

  • AMD A-Series A10-7870K Kaveri

    13. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Processor

  • Shuttle DS57U Barebone

    13. Aug 2015   Side: Madshrimps - Kategori: PC


    Shuttle has built the DS57U inside a proven chassis, which takes quite little space and succeeds to cool the internal components without the need of extra fans; one of th ..

  • PowerColor PCS+ R9 390X

    13. Aug 2015   Side: Technic3D - Kategori: Grafikkort


    The PowerColor PCS+ R9 390X Graphic Card arrived Technic3D. Technic3D will check the PCS+ in the following Review with a Resolution from 2560x1600, 1920x1200, 1680x1050, ..

  • Corsair Hydro H80i GT

    13. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Køling

  • Micron M510DC 480GB Enterprise SATA III SSD

    13. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Solid State Disk

  • Fractal Design Define S

    13. Aug 2015   Side: HardwareOverclock.com - Kategori: Kabinet


    HardwareOverclock.com has just posted another review. Last week we have tested the Fractal Design Define S tower. This tower was made for watercooling enthusiasts. In our ..

  • Vantec U320GNA USB 3.0 Dual Port Gigabit Ethernet Adapter

    13. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Netværk

  • EK Water Blocks L360

    12. Aug 2015   Side: Bjorn3d - Kategori: Køling


    It's been a while since we had hands on an EK Water Blocks Kit and with the new generation SkyLake processors right around the corner now is a good time to get back to th ..

  • ASUS Z170 Deluxe

    12. Aug 2015   Side: Ocaholic - Kategori: Bundkort


    With the Z170 Deluxe, ASUS for sure has one of the most interesting boards ready at launch. First of all there is a great looking color scheme and apart from that there a ..


<< Forrige side [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 ] Næste side >>

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

Nyeste Google Photos update medbringer nye sharing features

En helt ny opdatering til Google Photos bringer denne gang nye features med sig i form af shared libraries, og
Læs Mere

Canon EOS 6D Mark II DSLR klar til at friste i butikkerne

Foto-nørder og andet godtfolk, vil glædes over nyeste release fra Canon lydende på et helt nyt Canon EOS 6D Ma
Læs Mere

ASUS Tinker Board kravler på hylderne i UK

ASUS Tinker Board kravler på hylderne i UK, hvor man nu blandt andet kan handle ASUS Tinker via Amazon og andr
Læs Mere

Ny Shuttle X1 Compact Gaming Desktop PC måske på vej snart

Igen må vi kigge i retning af rygtebørsen, men det gør det bestemt ikke mindre spændende, når man tager nørd-b
Læs Mere

Motorola Moto Z2 spottet i benchmarks

Leder du efter et alternativ til de velkendte Samsung, HTC, Apple og Huawei produkter, så er Motorola Moto Z2
Læs Mere

iOS 10.3.3 Beta 5 frigivet

iOS 10.3.3 Beta 5 er frigivet til developers og medlemmer af Apples Public Beta testing program, og noget tyde
Læs Mere

Honor 9 lanceret i Berlin og Tweak.dk var med

På et event i Berlin tidligere på ugen lancerede Honor deres nyeste skud på stammen med deres Honor 9
Læs Mere

Gigabyte GA-AB350N-Gaming WiFi annonceret som mini-ITX til AMD Ryzen

Gider du ikke store pladskrævende computere, og er målet istedet et lille kompakt system, eller en HTPC, så ha
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.