Købes: Kingston HyperX Gen DDR3-1600 (2x4GB) (3) Hjælp med at optimere mit Bash script (0) Soundbar over computeren? (0) Custom Radeon RX Vega grafikkort rammer butikkerne næste måned (0) Vis os din seneste købte vare i 2017 (6) Ultra lav FPS i WoW, nogen idéer til hvorfor? (14) Her er de første benchmarks af Intel Core i9-7980XE (4) Xbox One X kan forudbestilles fra dagsdato (Video) (0) Tweak.dk tester Cooler Master MasterBox Lite 5 RGB kabinet (0) Ekstern skærm (2) Har jeg ødelagt mit grafikkort? (23) S: div gammel hardware (10) Tweak.dk tester Shuttle DS77U barebone PC (0) GoPro Hero 6 Black optager i 4K Ultra HD ved 60fps (1) Gigabyte AORUS H5 med 50 mm Beryllium drivers lanceret (0) Asus klar med et nyt gaming headset (0) Apple's nye iPhone 8 og iPhone X A11 Bionic Processor benchmarks (0) Pirate Bay har skjult et Cryptocurrency Miner script og brugt brugernes CPU ressourcer (0) AMIGA klassikeren "It came from the desert" kommer som film! (2) streaming problemer (ved ikke hvor jeg skal slå det her op) (1) Tweak.dk tester HyperX Alloy Elite (0) Hjælp til 4460 max ratio (2) 2 stk 4095MB NVIDIA GeForce GTX 760 (0) AMD RX Vega 56 kan flashes med en Vega 64 BIOS (1) S: Lenovo 500s-13ISk (0) Test af ASUS Zenith Extreme X399 (0) ASUS VivoBook V551L (0) S: Core I3-7350K 4,2GHz Unlocked (3) Gode råd ang. 4k tv hjælp tak (6) Tweak.dk tester AMD Ryzen ThreadRipper 1920X (0) S: 2X4GB+2X8GB DDR3 - Intel 2500 - PBZ77-M - Shuriken Rev. B - GTX770 D-CU2 (11) Støj i analog telefons håndsæt, når der er tilsluttet et trådløst headset med lader (1) iPhone 8, iPhone 8 plus og iPhone X – alt du skal vide om de nyeste smartphones fra Apple (0) Apple Keynote (5) Erfaringer med harddiskfabrikanter efterlyses… (10)
Hardware tests verden rundt

  • Alphacool NexXxoS GPX R9 290 M01

    15. Aug 2015   Side: HardwareOverclock.com - Kategori: Køling

  • Toshiba FlashAir III Wireless SD Card

    14. Aug 2015   Side: Madshrimps - Kategori: RAM


    As the previous FlashAir 32GB card we have tested, its latest version comes with about the same features, but we have improvements on the transfer rates, while we have se ..

  • Razer BlackWidow Tournament Edition Chroma

    14. Aug 2015   Side: Vortez - Kategori: Tastatur


    In this review, we take a look at the compact, 'tenkeyless' Tournament edition, something that many gamers on the go may have been eagerly waiting for, and it couldn't ha ..

  • Toshiba HK3R2 960 GB SSD

    14. Aug 2015   Side: TechPowerUp - Kategori: Solid State Disk


    Toshiba is a world-renowned company. Active in many fields, it also produces flash memory, so Toshiba does, just like Micron and Samsung, use their own NAND flash inside ..

  • Noctua NH-U9S U-Type

    14. Aug 2015   Side: eTeknix - Kategori: Køling


    Noctua is one of the most recognisable cooling brands around and for those who don't recognise the name, you will most likely recognise the colours. Noctua are famous for ..

  • GIGABYTE Z170X-Gaming G1

    14. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Bundkort

  • SilverStone Tundra Series TD03-Lite AIO

    14. Aug 2015   Side: eTeknix - Kategori: Køling


    We first reviewed the Silverstone TD03 just over a year ago, and I was thoroughly impressed with its build quality, performance and overall design. The TD03 is one of the ..

  • LEPA BTS02 Bluetooth 4.0 Portable Speaker

    14. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Højtaler

  • MSI Z170A GAMING M7

    14. Aug 2015   Side: eTeknix - Kategori: Bundkort


    The Intel Z170 chipset has landed, and with it comes the launch of the Intel Skylake processors in the form of the i5-6600K and i7-6700K. The Z170 chipset has been upgrad ..

  • Noctua NH-L9x65 Low-Profile

    14. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Køling

  • Fractal Design Define S

    14. Aug 2015   Side: APH Networks - Kategori: Kabinet

  • Sapphire Nitro R9 390 8G D5

    13. Aug 2015   Side: Bjorn3d - Kategori: Grafikkort

  • Wiko Highway Pure 4G

    13. Aug 2015   Side: Ocaholic - Kategori: Smartphone


    With the Highway Pure 4G, Wiko has a stunning looking new smartphone in its portfolio. Apart from that the pricing is also on a very competitive level. Overall we're curi ..

  • MSI X99A GODLIKE GAMING

    13. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Bundkort

  • Reeven Brontes

    13. Aug 2015   Side: Modders-Inc. - Kategori: Køling

  • Corsair Carbide Air 240

    13. Aug 2015   Side: i2Hard - Kategori: Kabinet

  • AMD A-Series A10-7870K Kaveri

    13. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Processor

  • Shuttle DS57U Barebone

    13. Aug 2015   Side: Madshrimps - Kategori: PC


    Shuttle has built the DS57U inside a proven chassis, which takes quite little space and succeeds to cool the internal components without the need of extra fans; one of th ..

  • PowerColor PCS+ R9 390X

    13. Aug 2015   Side: Technic3D - Kategori: Grafikkort


    The PowerColor PCS+ R9 390X Graphic Card arrived Technic3D. Technic3D will check the PCS+ in the following Review with a Resolution from 2560x1600, 1920x1200, 1680x1050, ..

  • Corsair Hydro H80i GT

    13. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Køling

  • Micron M510DC 480GB Enterprise SATA III SSD

    13. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Solid State Disk

  • Fractal Design Define S

    13. Aug 2015   Side: HardwareOverclock.com - Kategori: Kabinet


    HardwareOverclock.com has just posted another review. Last week we have tested the Fractal Design Define S tower. This tower was made for watercooling enthusiasts. In our ..

  • Vantec U320GNA USB 3.0 Dual Port Gigabit Ethernet Adapter

    13. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Netværk

  • EK Water Blocks L360

    12. Aug 2015   Side: Bjorn3d - Kategori: Køling


    It's been a while since we had hands on an EK Water Blocks Kit and with the new generation SkyLake processors right around the corner now is a good time to get back to th ..

  • ASUS Z170 Deluxe

    12. Aug 2015   Side: Ocaholic - Kategori: Bundkort


    With the Z170 Deluxe, ASUS for sure has one of the most interesting boards ready at launch. First of all there is a great looking color scheme and apart from that there a ..


<< Forrige side [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 ] Næste side >>

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

Apple Watch Series 3 review klar til morgenkaffen

Vi har samlet en række reviews af Apple Watch Series 3 til jer. Det nye Apple Smartwatch, har gennemgået en ræ
Læs Mere

AMD vil have Radeon Vega og Ryzen på 12nm LP process fra 2018

Det peger i retning af AMD springer over 14nm+, og i stedet jagter hoppet til 12nm. Informationerne kom frem u
Læs Mere

AOC melder AGON AG322QCX klar til handlen

AOC melder to nye super skærme klar til markedet. Der er tale om 32" AG322QCX curved, og en 27" non-curved, so
Læs Mere

Google køber sig ind hos smartphone producenten HTC for 1,1 milliard dollar

En kæmpe handel mellem Google og HTC er kommet på plads. Google har smidt et tilbud på bordet lydende på 1,1 m
Læs Mere

Blizzard sætter startdato på ny Overwatch League

Hvis du er en af de eSports-fans, som har set frem til starten på Blizzards kommende Overwatch League, så er d
Læs Mere

Schwarzenegger tilbage i kommende Terminator-film

Arnold Schwarzenegger har medvirket i mange film gennem årene, men hans måske mest populære rolle foregik i de
Læs Mere

Vito "kNgV-" er færdig hos Immortals

Den brasilianske CS:GO-stjerne har spillet sin sidste kamp for Immortals. Det står klart oven på en hurtigere
Læs Mere

Custom Radeon RX Vega grafikkort rammer butikkerne næste måned

Vi er mildest talt træt af at vente på AIB for sendt deres Custom Radeon RX Vega grafikkort ud i butikkerne. N
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.