Købes: Kingston HyperX Gen DDR3-1600 (2x4GB) (3) Hjælp med at optimere mit Bash script (0) Soundbar over computeren? (0) Custom Radeon RX Vega grafikkort rammer butikkerne næste måned (0) Vis os din seneste købte vare i 2017 (6) Ultra lav FPS i WoW, nogen idéer til hvorfor? (14) Her er de første benchmarks af Intel Core i9-7980XE (4) Xbox One X kan forudbestilles fra dagsdato (Video) (0) Tweak.dk tester Cooler Master MasterBox Lite 5 RGB kabinet (0) Ekstern skærm (2) Har jeg ødelagt mit grafikkort? (23) S: div gammel hardware (10) Tweak.dk tester Shuttle DS77U barebone PC (0) GoPro Hero 6 Black optager i 4K Ultra HD ved 60fps (1) Gigabyte AORUS H5 med 50 mm Beryllium drivers lanceret (0) Asus klar med et nyt gaming headset (0) Apple's nye iPhone 8 og iPhone X A11 Bionic Processor benchmarks (0) Pirate Bay har skjult et Cryptocurrency Miner script og brugt brugernes CPU ressourcer (0) AMIGA klassikeren "It came from the desert" kommer som film! (2) streaming problemer (ved ikke hvor jeg skal slå det her op) (1) Tweak.dk tester HyperX Alloy Elite (0) Hjælp til 4460 max ratio (2) 2 stk 4095MB NVIDIA GeForce GTX 760 (0) AMD RX Vega 56 kan flashes med en Vega 64 BIOS (1) S: Lenovo 500s-13ISk (0) Test af ASUS Zenith Extreme X399 (0) ASUS VivoBook V551L (0) S: Core I3-7350K 4,2GHz Unlocked (3) Gode råd ang. 4k tv hjælp tak (6) Tweak.dk tester AMD Ryzen ThreadRipper 1920X (0) S: 2X4GB+2X8GB DDR3 - Intel 2500 - PBZ77-M - Shuriken Rev. B - GTX770 D-CU2 (11) Støj i analog telefons håndsæt, når der er tilsluttet et trådløst headset med lader (1) iPhone 8, iPhone 8 plus og iPhone X – alt du skal vide om de nyeste smartphones fra Apple (0) Apple Keynote (5) Erfaringer med harddiskfabrikanter efterlyses… (10)
Hardware tests verden rundt

  • Tenda W568R Wireless N900 Concurrent Dual-band Gigabit Router

    23. Aug 2015   Side: eTeknix - Kategori: Netværk


    Tenda has quite a long list of network products and today I'm taking a closer look at another one of them. The Tenda W568R is a wireless N900 Dual-Band Gigabit Router tha ..

  • Element Gaming Beryllium

    18. Aug 2015   Side: Vortez - Kategori: Tastatur


    Featuring linear red mechanical switches by Kailh which are individually backlit, the Beryllium keyboard falls into the entry level warzone amongst the cheapest illuminat ..

  • Transcend StoreJet 500 256GB Portable SSD

    18. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Solid State Disk

  • HIS Radeon R9 390 IceQ X2 OC 8GB

    18. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Grafikkort

  • HIS R7 370 IceQ X2 OC 2GB

    18. Aug 2015   Side: Madshrimps - Kategori: Grafikkort


    As we have mentioned before, the R7 370 GPU from AMD is basically one of the most refreshed components from the 300 series since we have seen it since Radeon HD 7850, the ..

  • Cooler Master MasterCase 5

    18. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Kabinet

  • Lian Li PC-08

    18. Aug 2015   Side: Technic3D - Kategori: Kabinet


    The Lian Li PC-08 Case arrived Technic3D. The PC-08 supports E-ATX, ATX, Mini-ITX and Micro-ATX motherboards and have place for 8x 120mm Cooling-Fans. We will check this ..

  • Enermax Liqmax II 240mm AIO

    18. Aug 2015   Side: eTeknix - Kategori: Køling


    Enermax are one of my all time favourite brands, as they've created some really unique chassis designs over the years, some stunning power supplies and most importantly t ..

  • ASRock Z170 Extreme 7+

    18. Aug 2015   Side: eTeknix - Kategori: Bundkort


    Z170 and Skylake are here, finally! The true successor to Haswell and Haswell Refresh and the first 100% successful 14nm process. Broadwell works, but due to limitations ..

  • EVGA SuperNOVA GS 650W

    17. Aug 2015   Side: TechPowerUp - Kategori: Strømforsyning


    While EVGA keeps very strong ties with Super Flower, they are now also cooperating with SF's main competitor Seasonic. These two manufacturers are among the best, and the ..

  • Tesoro Excalibur Spectrum Mechanical Keyboard

    17. Aug 2015   Side: APH Networks - Kategori: Tastatur

  • ASRock Z170 Extreme7+

    17. Aug 2015   Side: Ocaholic - Kategori: Bundkort


    ASRock has quite a few interesting Intel Z170 chipset based motherboards and today we are quite happy to show you the unboxing video of the ASRock Z170 Extreme7+ motherbo ..

  • Thermaltake Luxa2 S100

    17. Aug 2015   Side: Technology X - Kategori: Strømforsyning


    Today we get another innovative product from Thermaltake's mobile division - Luxa2 - the S100 Wireless Charging Pad and Receiver Kit as well as the R200 Dual Receiver. Th ..

  • ASUS Maximus VIII Gene

    17. Aug 2015   Side: Ocaholic - Kategori: Bundkort

  • ASRock Z170 Extreme4

    17. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Bundkort

  • Gainward GeForce GTX 980 Ti Phoenix GS

    17. Aug 2015   Side: TweakPC - Kategori: Grafikkort


    Gainward just released a completely revamped Version of the GTX 980 TI with the new phoenix cooler design. We take a close look on the new silent and powerful flagship f ..

  • be quiet! Silent Base 800 Window

    16. Aug 2015   Side: Vortez - Kategori: Kabinet


    Today, be quiet! unveil a new, albeit similar chassis to their initial release. Silent Base 800 Window, as its name suggests, adds a windowed version to an already popula ..

  • Tesoro Excalibur Spectrum RGB Mechanical Gaming Keyboard

    16. Aug 2015   Side: eTeknix - Kategori: Tastatur


    Tesoro are back on eTeknix once again! While we looked at their gorgeous new Lobera Spectrum recently, today we take a look at something a little further up the range, th ..

  • ID-Cooling SE 204K

    16. Aug 2015   Side: eTeknix - Kategori: Køling


    ID-Cooling are a relatively new playing in the PC component market, having expanded from their China originals just two years ago to tackle the European market. A few wee ..

  • OCZ Vector 180 480GB SSD

    16. Aug 2015   Side: Ocinside - Kategori: Solid State Disk


    Today, we test a new OCZ SSD here at OCinside.de. This SSD tries to win the hearts of the users especially with very high reliability. We compared the OCZ Vector 180 agai ..

  • Reeven Steropes RC-1206 Low-Profile

    16. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Køling

  • Tt eSPORTS BLACK V2 Gaming Mouse

    16. Aug 2015   Side: Madshrimps - Kategori: Mus


    During our time with the Black V2, the product seemed quite responsive and comfortable, while the extra buttons can be accessed easily when in-game. The mouse was tested ..

  • EVGA GeForce GTX 980 Ti Superclocked+ ACX 2.0+

    15. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Grafikkort

  • Seagate Desktop SSHD ST4000DX001 4TB Hybrid Hard Drive

    15. Aug 2015   Side: APH Networks - Kategori: Harddisk

  • ROCCAT Syva In-Ear High Performance Headset

    15. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Headset


<< Forrige side [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 ] Næste side >>

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

Apple Watch Series 3 review klar til morgenkaffen

Vi har samlet en række reviews af Apple Watch Series 3 til jer. Det nye Apple Smartwatch, har gennemgået en ræ
Læs Mere

AMD vil have Radeon Vega og Ryzen på 12nm LP process fra 2018

Det peger i retning af AMD springer over 14nm+, og i stedet jagter hoppet til 12nm. Informationerne kom frem u
Læs Mere

AOC melder AGON AG322QCX klar til handlen

AOC melder to nye super skærme klar til markedet. Der er tale om 32" AG322QCX curved, og en 27" non-curved, so
Læs Mere

Google køber sig ind hos smartphone producenten HTC for 1,1 milliard dollar

En kæmpe handel mellem Google og HTC er kommet på plads. Google har smidt et tilbud på bordet lydende på 1,1 m
Læs Mere

Blizzard sætter startdato på ny Overwatch League

Hvis du er en af de eSports-fans, som har set frem til starten på Blizzards kommende Overwatch League, så er d
Læs Mere

Schwarzenegger tilbage i kommende Terminator-film

Arnold Schwarzenegger har medvirket i mange film gennem årene, men hans måske mest populære rolle foregik i de
Læs Mere

Vito "kNgV-" er færdig hos Immortals

Den brasilianske CS:GO-stjerne har spillet sin sidste kamp for Immortals. Det står klart oven på en hurtigere
Læs Mere

Custom Radeon RX Vega grafikkort rammer butikkerne næste måned

Vi er mildest talt træt af at vente på AIB for sendt deres Custom Radeon RX Vega grafikkort ud i butikkerne. N
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.