Mulig flaskehals? Måske dårlig sammensætning? (11) Byg selv computer, kan det lade sig gøre? (6) K. Søger 1150 atx der kan køre SLI (0) Sælges: Komplet byg-selv stationær computer fra primo August-2016 (4) Mac OS X på HP Elitebook 840 G3 (0) Intel vs AMD - Den er tricky! (19) Hvor mange medlemmer har Tweak.dk? (11) Sælges: Lian PC-Q08 - Htcp (2) high end selvbyg gamer hjælp (28) Computer sælges... Nordjylland (2) PC slukker under load (7) Sådan løser AMD problemer med FMA3 på AMD Ryzen 7 (1) 3D afspiller (4) Ny ITX computer, med genbrug af gamle dele (5) vanilla minecraft danske servere. (1) Release af GIGABYTE Z270X-DESIGNARE (0) Mor sagsøgt for mishandling for at fjerne telefonen fra teenager (0) Tweak.dk tester Apacer Panther DDR4 3000MHz Gaming (0) Corsair lancerer ny gaming PC (0) Så fede er de nye EVGA GTX 1080 Ti SC, SC2 og FTW3 (2) Ryzen 5 er i handlen 3 uger får embargoen slutter. (0) Installation af am3+ køler på am4 board (3) Hjemmeside til automatisk installation af drivers. (5) Intet signal i skærm med nyt grafikkort (4) Spil render "for hurtigt" (10) Corsair viser Vengeance RGB DDR4 frem iklædt RGB (0) S: Corsair Obsidian 450D (2) EVGA GTX 1080 Ti clocket til 3GHz (0) Hiko er ikke længere en del af OpTic (0) MSI sender deres nye A-XMP teknologi ud til AM4 bundkort via BIOS (0) Gerard Piqué starter spændende eSports-projekt (0) Test af Razer Mano'War 7.1 på Tweak.dk (0) When you see it.. (4) Nyt grafikkort og ram (6) S: Sennheiser MB660 UC MS med active noise reduction (1)
Hardware tests verden rundt

  • ASUSTOR AS5004T NAS

    1. Sep 2015   Side: TweakTown - Kategori: Storage

  • Corsair H110i GTX

    1. Sep 2015   Side: Bjorn3d - Kategori: Køling


    We've been testing water cooling solutions for today's hotter-running, higher OCing CPUs, and today we have the Corsair H110i GTX from Corsair's "Hydro" series. The Corsa ..

  • Asus Maximus VIII Hero

    1. Sep 2015   Side: Bjorn3d - Kategori: Bundkort


    The Asus Z107 Hero VIII was the initial launch board we received to review the Intel Core i7 6700 and we would like to thank our partners at Asus for the Hero VIII and th ..

  • Corsair Hydro H110i GTX

    1. Sep 2015   Side: TweakTown - Kategori: Køling

  • Raidmax Hyperion

    1. Sep 2015   Side: Technic3D - Kategori: Kabinet


    The Raidmax Hyperion Case arrived Technic3D. The Hyperion supports Mini-ITX and Micro-ATX motherboards and have place for 9x 120mm, 3x 140mm or 2x 200mm Cooling-Fans. We ..

  • ASUS Maximus VIII Hero

    1. Sep 2015   Side: Ocaholic - Kategori: Bundkort


    With the Maximus VIII Gene, ASUS shows their next generation ATX gaming and overclocking motherboard, which is based on Intel's latest Z170 chipset. Like it's predecessor ..

  • Kingston DataTraveler microDuo 3C USB 3.1 Type-C Flash Drive

    1. Sep 2015   Side: TweakTown - Kategori: RAM

  • DeepCool Quanta DQ1250 1250W PSU Unboxing

    1. Sep 2015   Side: Technology X - Kategori: Strømforsyning


    In the wonderful world of DIY PC building, easily one of the most important components in any system is the power supply. Unfortunately, this is usually one area that is ..

  • GeIL Super Luce DDR4-3400 16GB Quad-Channel Memory Kit

    27. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Tastatur

  • Element Gaming Hyperian Micro-ATX

    27. Aug 2015   Side: eTeknix - Kategori: Kabinet


    Atomic Gaming is a very new player on the component market, offering a range of peripherals and most importantly, today at least, a range of chassis targeted at the gamin ..

  • MSI GeForce GTX 950 Gaming 2G

    27. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Grafikkort

  • GT Omega Pro Blue Gaming Chair

    27. Aug 2015   Side: Ocaholic - Kategori: Spil


    After our first review of a gaming chair was quite a success, we're going to have a close look at another model. This particular chair is a little bit cheaper than the fi ..

  • Gigabyte GeForce GTX 980 Ti Gaming G1 6GB

    27. Aug 2015   Side: Ocaholic - Kategori: Grafikkort


    As expected Gigabyte is also amongst NVIDIA's launch partners for their new GTX 980 Ti based graphics cards. In this review we're having a close look at the GTX 980 Ti Ga ..

  • CM Storm Pitch Pro Gaming Earphones

    27. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Headset

  • ASUS Maximus VIII Hero Preview

    27. Aug 2015   Side: Ocaholic - Kategori: Bundkort


    With the Maximus VIII Gene, ASUS shows their next generation ATX gaming and overclocking motherboard, which is based on Intel's latest Z170 chipset. Like it's predecessor ..

  • ZOTAC GeForce GTX 950 AMP! Edition

    27. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Grafikkort

  • Vantec NexStar USB 3.1 2.5-inch Portable Storage Enclosure

    27. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Storage

  • DeepCool TF120

    27. Aug 2015   Side: Vortez - Kategori: Køling


    Today we are looking at a first for fans of computer fans - a design from Deepcool's Gamer Storm brand which features 2-layer blades. Due to this subtle change the blades ..

  • SISWOO C55 Longbow Smartphone

    27. Aug 2015   Side: Madshrimps - Kategori: Smartphone


    With the SISWOO C55, the manufacturer has created a device for users which are in need of larger screen sizes than the previous C50 while the performance has been also up ..

  • Gigabyte Z170X-Gaming G1

    27. Aug 2015   Side: Bjorn3d - Kategori: Bundkort


    It seldom happens that you come across a motherboard that covers every feature on your Motherboard Bucket list but Gigabyte has successfully fielded the GIGABYTE Z170X-Ga ..

  • MSI Z170A Gaming M5

    27. Aug 2015   Side: Ocaholic - Kategori: Bundkort


    With the Gaming M5, MSI has a well equipped motherboard in its portfolio, which comes with lots of features. There are for example two M.2 x4 Gen 3 slots and apart from t ..

  • QNAP TVS-471-4G High Performance NAS

    27. Aug 2015   Side: Bjorn3d - Kategori: Storage


    QNAP TVS-x71 is designed specifically for the small and medium business. Available in 4 bay (TVS-471), 6 bay (TVS-671), or 8 bay (TVS-881) model, they come with high per ..

  • SilverStone SG12

    27. Aug 2015   Side: Bjorn3d - Kategori: Kabinet


    Here at Bjorn3D we are no strangers to the SilverStone brand. They have been creating awesome cases, power supplies, coolers and more since 2003, and we have been fortuna ..

  • Thermaltake Tt eSports Shock Console Gaming Headset

    27. Aug 2015   Side: Technology X - Kategori: Headset

  • Super Talent TeraNova 480GB SATA III SSD

    27. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Solid State Disk


<< Forrige side [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 ] Næste side >>

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

Renegades mister Yaman

Der er for alvor kommet gang i udskiftningen på eSports-holdene. Nu er det blevet Renegades' tur til at miste
Læs Mere

Blizzard klar med ny eSports-turnering i Taiwan

Blizzard er stærkt interesseret i at tjene gode penge på eSportens udvikling. Derfor har man nu valgt at start
Læs Mere

MSI melder sin ankomst med GeForce GTX 1080 Ti GAMING X

Nu vil MSI også lege med i 1080 Ti kampen, og derfor skyder de nu kampen igang med deres nye MSI GTX 1080 Ti G
Læs Mere

GIGABYTE releaser Z270X-DESIGNARE

Med release af GIGABYTE Z270X-DESIGNARE, bliver vi præsenteret ikke alene for et super visuelt veludført bundk
Læs Mere

Samsung giver ikke op på buede TV

Ifølge en rapport fra ET News planlægger Samsung at udgive 22 buede fjernsyn til deres globale marked. Dette k
Læs Mere

Hackere truer stadig Apple

Som du måske har hørt, har en gruppe af hackere for nyligt været ude og true Apple. De ville have Apple til at
Læs Mere

Teenager sagsøger mor for at tage hans telefon

I Spanien er en 15-årige så frustreret over, at hans mor har taget hans telefon. Nu vil han lægge sag an mod h
Læs Mere

North deltager i Intel Extreme Master i Sydney.

North er det sidste hold, som er blevet inviteret til IEM i Sydney 2017. Her vil de komme til, at konkurrere m
Læs Mere
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.