Har jeg ødelagt mit grafikkort? (16) Vis os din seneste købte vare i 2017 (4) Ultra lav FPS i WoW, nogen idéer til hvorfor? (12) Tweak.dk tester Shuttle DS77U barebone PC (0) GoPro Hero 6 Black optager i 4K Ultra HD ved 60fps (1) Gigabyte AORUS H5 med 50 mm Beryllium drivers lanceret (0) Asus klar med et nyt gaming headset (0) Apple's nye iPhone 8 og iPhone X A11 Bionic Processor benchmarks (0) Pirate Bay har skjult et Cryptocurrency Miner script og brugt brugernes CPU ressourcer (0) AMIGA klassikeren "It came from the desert" kommer som film! (2) Ekstern skærm (0) streaming problemer (ved ikke hvor jeg skal slå det her op) (1) Tweak.dk tester HyperX Alloy Elite (0) Hjælp til 4460 max ratio (2) 2 stk 4095MB NVIDIA GeForce GTX 760 (0) AMD RX Vega 56 kan flashes med en Vega 64 BIOS (1) S: Lenovo 500s-13ISk (0) S: div gammel hardware (9) Test af ASUS Zenith Extreme X399 (0) ASUS VivoBook V551L (0) S: Core I3-7350K 4,2GHz Unlocked (3) Gode råd ang. 4k tv hjælp tak (6) Tweak.dk tester AMD Ryzen ThreadRipper 1920X (0) S: 2X4GB+2X8GB DDR3 - Intel 2500 - PBZ77-M - Shuriken Rev. B - GTX770 D-CU2 (11) Støj i analog telefons håndsæt, når der er tilsluttet et trådløst headset med lader (1) iPhone 8, iPhone 8 plus og iPhone X – alt du skal vide om de nyeste smartphones fra Apple (0) Apple Keynote (5) Erfaringer med harddiskfabrikanter efterlyses… (10) salg: diverse hardware (0) Trådløst headset ? hvilket (4) S: Epson H375B Projektor SOLGT! (0) Tweak.dk tester MSI Infinite A Gaming PC (1) B: 4790k Byttes for 4690k SOLGT! (5) Plenti opkøbt af TDC (1) Intel Core i7-8700K benchmarks lækket (0)
Hardware tests verden rundt

  • Jabra Sport Coach Wireless Earbuds

    1. Sep 2015   Side: Technology X - Kategori: Headset

  • ASUSTOR AS5004T NAS

    1. Sep 2015   Side: TweakTown - Kategori: Storage

  • Corsair H110i GTX

    1. Sep 2015   Side: Bjorn3d - Kategori: Køling


    We've been testing water cooling solutions for today's hotter-running, higher OCing CPUs, and today we have the Corsair H110i GTX from Corsair's "Hydro" series. The Corsa ..

  • Asus Maximus VIII Hero

    1. Sep 2015   Side: Bjorn3d - Kategori: Bundkort


    The Asus Z107 Hero VIII was the initial launch board we received to review the Intel Core i7 6700 and we would like to thank our partners at Asus for the Hero VIII and th ..

  • Corsair Hydro H110i GTX

    1. Sep 2015   Side: TweakTown - Kategori: Køling

  • Raidmax Hyperion

    1. Sep 2015   Side: Technic3D - Kategori: Kabinet


    The Raidmax Hyperion Case arrived Technic3D. The Hyperion supports Mini-ITX and Micro-ATX motherboards and have place for 9x 120mm, 3x 140mm or 2x 200mm Cooling-Fans. We ..

  • ASUS Maximus VIII Hero

    1. Sep 2015   Side: Ocaholic - Kategori: Bundkort


    With the Maximus VIII Gene, ASUS shows their next generation ATX gaming and overclocking motherboard, which is based on Intel's latest Z170 chipset. Like it's predecessor ..

  • Kingston DataTraveler microDuo 3C USB 3.1 Type-C Flash Drive

    1. Sep 2015   Side: TweakTown - Kategori: RAM

  • DeepCool Quanta DQ1250 1250W PSU Unboxing

    1. Sep 2015   Side: Technology X - Kategori: Strømforsyning


    In the wonderful world of DIY PC building, easily one of the most important components in any system is the power supply. Unfortunately, this is usually one area that is ..

  • GeIL Super Luce DDR4-3400 16GB Quad-Channel Memory Kit

    27. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Tastatur

  • Element Gaming Hyperian Micro-ATX

    27. Aug 2015   Side: eTeknix - Kategori: Kabinet


    Atomic Gaming is a very new player on the component market, offering a range of peripherals and most importantly, today at least, a range of chassis targeted at the gamin ..

  • MSI GeForce GTX 950 Gaming 2G

    27. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Grafikkort

  • GT Omega Pro Blue Gaming Chair

    27. Aug 2015   Side: Ocaholic - Kategori: Spil


    After our first review of a gaming chair was quite a success, we're going to have a close look at another model. This particular chair is a little bit cheaper than the fi ..

  • Gigabyte GeForce GTX 980 Ti Gaming G1 6GB

    27. Aug 2015   Side: Ocaholic - Kategori: Grafikkort


    As expected Gigabyte is also amongst NVIDIA's launch partners for their new GTX 980 Ti based graphics cards. In this review we're having a close look at the GTX 980 Ti Ga ..

  • CM Storm Pitch Pro Gaming Earphones

    27. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Headset

  • ASUS Maximus VIII Hero Preview

    27. Aug 2015   Side: Ocaholic - Kategori: Bundkort


    With the Maximus VIII Gene, ASUS shows their next generation ATX gaming and overclocking motherboard, which is based on Intel's latest Z170 chipset. Like it's predecessor ..

  • ZOTAC GeForce GTX 950 AMP! Edition

    27. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Grafikkort

  • Vantec NexStar USB 3.1 2.5-inch Portable Storage Enclosure

    27. Aug 2015   Side: TweakTown - Kategori: Storage

  • DeepCool TF120

    27. Aug 2015   Side: Vortez - Kategori: Køling


    Today we are looking at a first for fans of computer fans - a design from Deepcool's Gamer Storm brand which features 2-layer blades. Due to this subtle change the blades ..

  • SISWOO C55 Longbow Smartphone

    27. Aug 2015   Side: Madshrimps - Kategori: Smartphone


    With the SISWOO C55, the manufacturer has created a device for users which are in need of larger screen sizes than the previous C50 while the performance has been also up ..

  • Gigabyte Z170X-Gaming G1

    27. Aug 2015   Side: Bjorn3d - Kategori: Bundkort


    It seldom happens that you come across a motherboard that covers every feature on your Motherboard Bucket list but Gigabyte has successfully fielded the GIGABYTE Z170X-Ga ..

  • MSI Z170A Gaming M5

    27. Aug 2015   Side: Ocaholic - Kategori: Bundkort


    With the Gaming M5, MSI has a well equipped motherboard in its portfolio, which comes with lots of features. There are for example two M.2 x4 Gen 3 slots and apart from t ..

  • QNAP TVS-471-4G High Performance NAS

    27. Aug 2015   Side: Bjorn3d - Kategori: Storage


    QNAP TVS-x71 is designed specifically for the small and medium business. Available in 4 bay (TVS-471), 6 bay (TVS-671), or 8 bay (TVS-881) model, they come with high per ..

  • SilverStone SG12

    27. Aug 2015   Side: Bjorn3d - Kategori: Kabinet


    Here at Bjorn3D we are no strangers to the SilverStone brand. They have been creating awesome cases, power supplies, coolers and more since 2003, and we have been fortuna ..

  • Thermaltake Tt eSports Shock Console Gaming Headset

    27. Aug 2015   Side: Technology X - Kategori: Headset


<< Forrige side [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 ] Næste side >>

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

Her er de første tests af den nye Apple iPhone 8

Hvis du har planlagt indkøb af den nye iPhone 8 eller iPhone 8 Plus, så er der god grund til at se de første r
Læs Mere

Her er den nye Call of Duty WWII Story Trailer

En ny Call of Duty WWII Story trailer, er netop frigivet, og det ser ud til vi har noget at glæde os til, når
Læs Mere

EVGA EPOWER V Phase Extreme Power VRM lanceret

EVGA EPOWER V Phase Extreme Power VRM lanceret, og et hav af features følger med i kølvandet.
Læs Mere

Galaxy S8 og S8 Plus ejerne slipper af med Bixby funktionen

Galaxy S8 og S8 Plus ejerne slipper af med Bixby funktionen gennem en ny opdatering Samsung imødekommer bruger
Læs Mere

Ældre 32-Bit apps vil ikke virke med iOS 11

Ældre 32-Bit apps vil ikke virke med iOS 11, og derfor skal du hente nye versioner af dine apps - også dem du
Læs Mere

Nintendos nyeste konsol gemmer på en hemmelighed

Nintendos nyeste konsol gemmer måske på en hemmelighed i form af en NES emulator, hvis man skal stole på hacke
Læs Mere

Pressebilleder af Nokia 2 lækket

Pressebilleder af den kommende Nokia 2 entry-level smartphone, er lækket forud for den officielle lancering fr
Læs Mere

Gigabyte AORUS H5 udstyres med 50 mm Beryllium drivers

Er jagten på din næste gamer headset gået ind, så melder GIGABYTE sig klar med et forslag til dit næste indkøb
Læs Mere
Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.