Ny ITX computer, med genbrug af gamle dele (5) vanilla minecraft danske servere. (1) Hvor mange medlemmer har Tweak.dk? (8) Release af GIGABYTE Z270X-DESIGNARE (0) Mor sagsøgt for mishandling for at fjerne telefonen fra teenager (0) Tweak.dk tester Apacer Panther DDR4 3000MHz Gaming (0) Sådan løser AMD problemer med FMA3 på AMD Ryzen 7 (0) PC slukker under load (6) Corsair lancerer ny gaming PC (0) 3D afspiller (3) Så fede er de nye EVGA GTX 1080 Ti SC, SC2 og FTW3 (2) Ryzen 5 er i handlen 3 uger får embargoen slutter. (0) Installation af am3+ køler på am4 board (3) Hjemmeside til automatisk installation af drivers. (5) Intet signal i skærm med nyt grafikkort (4) Spil render "for hurtigt" (10) Corsair viser Vengeance RGB DDR4 frem iklædt RGB (0) S: Corsair Obsidian 450D (2) EVGA GTX 1080 Ti clocket til 3GHz (0) Hiko er ikke længere en del af OpTic (0) MSI sender deres nye A-XMP teknologi ud til AM4 bundkort via BIOS (0) Intel vs AMD - Den er tricky! (15) Gerard Piqué starter spændende eSports-projekt (0) Test af Razer Mano'War 7.1 på Tweak.dk (0) When you see it.. (4) Nyt grafikkort og ram (6) S: Sennheiser MB660 UC MS med active noise reduction (1) Sælges: Komplet byg-selv stationær computer fra primo August-2016 (3) Du kan nu købe iPhone 7 og iPhone 7 plus i rød (0) Så er Mass Effect Andromeda endelig ude. (0) Ny High-end gaming pc (3) high end selvbyg gamer hjælp (27) K: i7 6700k/7700k+ system søges! (0) Test af SilverStone RL06 ATX på Tweak.dk (0) Kan ikke installere win 10 ??? (7)
Hardware tests verden rundt

  • MSI Z97S SLI Krait Edition

    7. Sep 2015   Side: HardwareOverclock.com - Kategori: Bundkort


    Last week we have taken a look at the MSI Z97S SLI Krait Edition. Looking for that creative, one-off build? Black & White design makes a system look classic, sophisticate ..

  • Seagate Backup Plus Portable Drive 2TB USB 3.0

    7. Sep 2015   Side: eTeknix - Kategori: Storage


    Seagate released their Backup Plus Slim Portable Drive a while ago, but it is still a very valid product and one that shouldn't be missed. Today I'm taking a closer look ..

  • Gigabyte Z170X-Gaming G1

    7. Sep 2015   Side: Technic3D - Kategori: Bundkort


    The Gigabyte Z170X-Gaming G1 Mainboard arrived Technic3D. We check the E-ATX-Mainboard with Intel Z170 chipset functions and Performance in the following Review with a In ..

  • Fractal Design NODE 202

    6. Sep 2015   Side: TechPowerUp - Kategori: Kabinet


    The Fractal Design NODE 202 is a very sleek and compact chassis. It may hold potent hardware, so you are able to build a gaming rig the size of two large office binders. ..

  • Colorful iGame GTX 980 Ti 6GB

    6. Sep 2015   Side: TechPowerUp - Kategori: Grafikkort


    NVIDIA's GeForce GTX 980 Ti was released this June. Built on the same GM200 GPU as the GeForce Titan X, it has fewer shaders (2816 vs 3072). While the GTX 980 Ti's GPU is ..

  • ASUS Z170-DELUXE

    6. Sep 2015   Side: TechPowerUp - Kategori: Bundkort


    If we go by past sales figures, a lot of people out there are waiting to see ASUS Z170 boards, so all of you who were waiting for me to review one get exactly what they w ..

  • Tesoro Excalibur Spectrum

    6. Sep 2015   Side: Technology X - Kategori: Tastatur


    Gaming keyboards can be considered a dime a dozen, and really when you think of it, there are but a couple of things that are necessary: a solid build and great performan ..

  • OnePlus 10000mAh Mobile USB Power Bank

    6. Sep 2015   Side: eTeknix - Kategori: Strømforsyning


    Mobile power is something that's on most of our minds, no doubt several times a day. Watching your battery life drain towards the end of the day can be a painful process, ..

  • OCZ Trion 100 480GB

    6. Sep 2015   Side: APH Networks - Kategori: Solid State Disk

  • Antec ISK 310-150 Mini-ITX

    6. Sep 2015   Side: eTeknix - Kategori: Kabinet


    Just a few months ago, we took a look at the rather fantastic and affordable Antec ISK-110, which features a 90w built-in PSU and room for a mini-ITX motherboard. It was ..

  • Gigabyte G1 Gaming GTX 980Ti 6GB

    6. Sep 2015   Side: eTeknix - Kategori: Grafikkort


    The GTX 980Ti has been around for a few months now and in that time, manufacturers have had the chance to not only design and create their own versions but also perfect t ..

  • Buffalo WXR-1900DHP DD-WRT NXT AC1900 Wireless Router

    4. Sep 2015   Side: TweakTown - Kategori: Netværk

  • OUKITEL U10 Smartphone

    4. Sep 2015   Side: Madshrimps - Kategori: Smartphone


    OUKITEL has impressed us with the release of the new U10 model, with features a 5.5'' Full-HD JDI screen, one of the latest MTK 64-bit SoCs, 3GB of RAM, 16GB of internal ..

  • EMTEC Stay Earbuds Wireless Bluetooth Earphones

    4. Sep 2015   Side: APH Networks - Kategori: Headset

  • MSI GeForce GTX 980 Ti Lightning

    4. Sep 2015   Side: TweakTown - Kategori: Grafikkort

  • ARCTIC Accelero Hybrid III-140

    4. Sep 2015   Side: HardwareOverclock.com - Kategori: Køling


    HardwareOverclock.com has just posted another review. This week we have taken a look at the ARCTIC Accelero Hybrid III-140 vga cooler, tested on a Radeon R9 290X. ..

  • Intel SSD 750 1.2TB PCIe SSD

    4. Sep 2015   Side: Ocinside - Kategori: Solid State Disk


    What a performace ! With the SSD 750 Series Intel has released a high-end consumer SSD which should drive tears of joy in the eyes of even the biggest hardware enthusiast ..

  • SanDisk Connect Stick 64GB Wireless Flash Drive

    4. Sep 2015   Side: TweakTown - Kategori: RAM

  • Gigabyte GA-Z170X-Gaming G1

    4. Sep 2015   Side: Ocaholic - Kategori: Bundkort


    To date, the Gigabyte GA-Z170X-Gaming G1 is the most high-end Z170 motherboard available. It comes with a ton of features like for instance four full-size PCI Express slo ..

  • Crucial BX100 250GB SSD

    4. Sep 2015   Side: Madshrimps - Kategori: Solid State Disk


    With the BX100 we have another very good product for the price which is able to sport very good read speeds and decent writes for the 250GB model, while the 500GB and 1TB ..

  • Creative T3250 Wireless

    4. Sep 2015   Side: Vortez - Kategori: Solid State Disk


    Utilising various technologies in the satellites such as DSE (Dual Slot Enclosure) to improve mid-bass and frequency distribution, and IFP (Image Focusing Plate) to give ..

  • Seagate Backup Plus 4TB External HDD

    4. Sep 2015   Side: TweakTown - Kategori: Storage

  • Adata Premier SP550 SSD

    3. Sep 2015   Side: The SSD Review - Kategori: Solid State Disk


    t market segment, the XPG SX930. Utilizing a JMicron controller and premium MLC NAND, it delivered good performance at a decent price point. Today we are going to shift ..

  • Until Dawn Sony PlayStation 4

    1. Sep 2015   Side: TweakTown - Kategori: Spil

  • Jabra Sport Coach Wireless Earbuds

    1. Sep 2015   Side: Technology X - Kategori: Headset


<< Forrige side [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 ] Næste side >>

Nyeste Videoer og Trailers

Seneste nyheder

MSI melder sin ankomst med GeForce GTX 1080 Ti GAMING X

Nu vil MSI også lege med i 1080 Ti kampen, og derfor skyder de nu kampen igang med deres nye MSI GTX 1080 Ti G
Læs Mere

GIGABYTE releaser Z270X-DESIGNARE

Med release af GIGABYTE Z270X-DESIGNARE, bliver vi præsenteret ikke alene for et super visuelt veludført bundk
Læs Mere

Samsung giver ikke op på buede TV

Ifølge en rapport fra ET News planlægger Samsung at udgive 22 buede fjernsyn til deres globale marked. Dette k
Læs Mere

Hackere truer stadig Apple

Som du måske har hørt, har en gruppe af hackere for nyligt været ude og true Apple. De ville have Apple til at
Læs Mere

Teenager sagsøger mor for at tage hans telefon

I Spanien er en 15-årige så frustreret over, at hans mor har taget hans telefon. Nu vil han lægge sag an mod h
Læs Mere

North deltager i Intel Extreme Master i Sydney.

North er det sidste hold, som er blevet inviteret til IEM i Sydney 2017. Her vil de komme til, at konkurrere m
Læs Mere

BIOS opdatering skal løse FMA3 problemer på AMD Ryzen 7

I følge rygtebørsen, så vil AMD Ryzen gennem BIOS opdateringer få løst problemer med FMA3 instruktioner.
Læs Mere

Glæd Jer til det nye MSI X370 KRAIT GAMING

Er projekt gaming PC næste mål, så burde du måske vende blikket i retning af MSI og deres nye X370 KRAIT GAMIN
Læs Mere
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.