Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

 • Lasse Mathiesen

  Newbie

  Du må registrere dig først, for at kun kontakte denne bruger.

Om mig

 • Hej - Mit navn er Lasse Mathiesen, jeg er 26 år og bor i Aarhus med min kæreste. Til dagligt læser jeg til datamatiker på aarhus universitet, hvor jeg pt. er igang med mit 3 semester på studiet. Jeg har altid interesseret mig for gaming, og været med på bølgen siden CS 1.6, Diablo osv. var det nye! Jeg har især brugt mange timer på world of warcraft inden Blizzard fik ødelagt spillet med dårlige expansions, og i en periode var jeg endda klan leder.

  I min fritid arbejder jeg hos evermart.dk der bl.a. sælger gaming udstyr og tilbehør - det virkede meget naturligt at få job i en virksomhed der sælger elektronik og hardware, da det er noget jeg bruger rigtig lang tid på i min fritid. På den måde har jeg fået kombineret mine fritidsinteresser og passion med mit job.

  Lige for tiden er min største interesse indenfor LOL og CS GO, der bliver også spillet dota engang imellem, men ikke så meget som før i tiden.

  Grunden til at jeg har oprettet en bruger på Tweak.dk er for at kunne følge med i forummet og de nyeste artikler, da det altid er spændende at se hvad andre har af meninger og idéer.

Personlig information

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.