Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 3. august 2017, 08:16
Fokus har uden tvivl været på AMD ThreadRipper den seneste tid i følgeskab med AMD Vega til desktops, men hvad med deres mobile fætre?

Rent faktisk har AMD også mobile versioner klar til bærbare og andet mobilt harpen gut, og her håber man AMD formår at puste deres halv fesne ry af sig. Intel har længe siddet på tronen, når det kommer til processorer til laptops, men AMD er ret klar i spyttet, når det kommer til deres nye mobile versioner af Ryzen – de vil skubbe Intel af pinden. AMD har altid henvendt sig til et entry level segment af den simple grund, at de har erkendt de ikke har et match til Intels Core processorer, men den skal ifølge Lisa Su vendes 180 grader til fokus på det langt mere eftertragtende gamer marked.

Læs mere om AMD vil vippe Intel af den bærbar tronen med Ryzen Mobile


2

fredag, 4. august 2017, 05:42


"den bærbar trone"
eller
"bærbar tronen"


Man kan ikke lave dobbelt bestemt ental. ;)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.