Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 13. marts 2017, 10:09
De nye AMD Ryzen processorer har været på markedet nogle uger nu, og hvad der har vist sig at være en konkurrent til Intel inden for multithreading performance, har vist sig at have ”mangler”, når det kommer til de brugerne har sukket efter performance inden for, gaming, og især, når scenariet er ved lavere opløsninger. Her stikker Intel simpelthen stadig af ganske markant.

Læs mere om AMD Ryzen holdes tilbage af Windows 10


2

mandag, 13. marts 2017, 18:46


Jeg ville oenske naar folk taler om nyheder om SMT og HyperThreading ville forstaa SMT lidt bedre.

Vi har STADIGVAEK peformance penalties fra SMT i selv Intels Nyeste CPU'er. Det er en helt naturlgiv bagdel af at koere med SMT at lavt antal multithrade software falder i performance nar SMT blive slaaet til. SMT hjaelper forst nar du har nok traade til at fylde alle fysiske cores ud og lidt til.
Har du lig med eller laver antal cpu tunge traade end antalal af fysiske cores. saa VIL SMT give en performance nedgang.

Har du svagt fler antal CPU tunge traade end fysiske cores begynder gevinst saa smaart at modregnes penalties og det pracise kryds punkt er svaert at give pracist.

Hyperthreadings bagsiden er IKKE forsvundet.. dog var Pentium4 en umaadelig daarlig CPU at smide SMT paa pga den langs pipes design som giver en haardere penalty.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.