Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 26. august 2016, 15:09
Til jer der ikke husker det, så omtalte vi for ikke så længe siden et super tilbud på en bærbar hos Føtex. Et tilbud, som var så åbenlys en fejl fra deres side (for nørder og andre priskyndige) at de fleste ikke sprang på tilbuddet.

Føtex nægter at sælge billige computere efter deres åbenlys fejl


2

fredag, 26. august 2016, 15:19


Det er da helt fair, fejl kan jo ske.. Og som i selv nævner det. Så er prisen på de 7200DKK mere realistisk. Så man kan mere overveje om dem som har købt computeren har handlet i god tro? - Da den jo har været vildt billig. Det er tydeligt at der har været tale om en fejl.
Det som hvis nu du kommer gående forbi en bilforhandler, ser en Tesla til 120.000 men hov sælgeren har sgu glemt et nul. Så handler kunden i ond tro, da prisen tydeligt er en fejl.


3

fredag, 26. august 2016, 15:48


Ond versus God tro er så noget Føtex skal bevise rent juridisk, ikke kunderne. Og den bliver nok lidt svær hvis man skal tro på de adskillige anekdoter fra folk der kontaktede Føtex før tilbuddet blev ændret og fik en "Jo den er god nok" besked.

Om det så ender med at alle bestillinger skal gennemføres hvis Forbrugerstyrelsen bliver indblandet kan ingen spå om præcist. :)

The Hoff - Mansens 80er Retro PC
| NZXT H700i| Gigabyte Aorus X370 Gaming 5 | Ryzen 1700 @4.0GHZ | 4x8GB Trident RGB 3200Mhz @2933 Mhz RGB | MSI 1080 Armor OC 8GB | Be Quiet Dark Power Pro 11 650W | 1x256GB, 1x512GB SSD | 6TB NAS Harddisk | Vandkøling fra EK, Hardwarelabs og Enermax |

4

fredag, 26. august 2016, 15:53Det er da helt fair, fejl kan jo ske.. Og som i selv nævner det. Så er prisen på de 7200DKK mere realistisk. Så man kan mere overveje om dem som har købt computeren har handlet i god tro? - Da den jo har været vildt billig. Det er tydeligt at der har været tale om en fejl.Det som hvis nu du kommer gående forbi en bilforhandler, ser en Tesla til 120.000 men hov sælgeren har sgu glemt et nul. Så handler kunden i ond tro, da prisen tydeligt er en fejl.

Min kone er en af dem der bestilte den, og jeg ringede extra indtil pga det med prisen, og fik bekræftet at prisen var rigtig nok, og det endda efter jeg fortalte hende jeg snakkede med omkring sagen med Dustin Home, og efter huhn havde snakket med en jeg må gå ud fra er en chef eller en der er over hende på jobbet.


P.O.L.I.T.I = Prostituerede Overvægtige Lorte Impotente Tudegrimme Idioter

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.