Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 22. november 2015, 09:24


TomTom (TOM2) har netop indgået en flerårig aftale om at levere kort- og trafikdata til taxi-app Uber. Det er forretningskritisk for Uber, at ankomsttiden for bilerne kan beregnes med høj præcision, og det er takket være TomToms detaljerede kortlægning nu muligt. De detaljerede kort kombineres desuden med trafikinformation i absolut verdensklasse, hvilket sikrer en smidig rejse i mere end 300 byer verden over. Ubers chauffører kan derfor altid trygt stole på navigationssystemet.

”Vi glæder os til at levere verdens bedste lokationsdata til Uber,” fortæller Morten Flø Nielsen, Country Sales Manager Denmark hos TomTom. ”TomTom har som kortleverandør en platform, der er designet til fremtiden. Med denne platform er vi en pålidelig partner med en innovativ og fremtidssikret teknologi til bilnavigation såvel som til andre forbrugermarkeder.”

”Vi ser frem til at samarbejde med TomTom, som vi anser som en ledende aktør indenfor kortlægning og navigation,” siger Matt Wyndowe, Head of Product Partnerships hos Uber. ”De præcise kort- og trafikdata fra TomTom betyder, at vores chauffører i fremtiden altid kan få hjælp, uanset hvor de er, og det giver en sidste ende en god oplevelse for alle.”


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.