Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 22. november 2015, 09:23


NETGEAR introducerer Arlo Q (VMC3040), et 1080p Full HD-overvågningskamera med lydoptagelse og –afspilning. Muligheden for tovejskommunikation kombineret med nattesyn, digital zoom og styring via app betyder, at du altid har styr på, hvad der foregår i dit hjem – uanset hvor du er.

Vil du sikre dig, at familien har det godt, jage hunden ned fra sofaen, eller er du bare nysgerrig for at se, hvad der rører sig i huset om natten? Arlo Q kan starte videooptagelser, når der registreres lyde eller bevægelser, og du kan tale direkte til dem, du kan se med videokameraet. Muligheden for at inddele videobilledet i aktivitetszoner og oprette tidsplaner for videoovervågning understreger Arlo-platformens fleksibilitet og er med til at sikre, at løsningen kan opfylde brugernes stigende forventninger hvad angår kontrol og funktionalitet.

"Med Arlo Q har du altid en direkte forbindelse til dit hjem, også selvom du er på den anden side af kloden" fortæller Pål Vatneberg, nordisk salgschef for NETGEAR. Han fortsætter: "Takket være WiFi-funktionaliteten kan Arlo Q let forbindes til dit hjemmenetværk, og det kan kombineres med vores 100 % trådløse kameraer. På den måde får du en videoovervågningsløsning, der dækker enhver krog af hjemmet, døgnet rundt – og så kan det hele styres fra samme app."

Den gratis cloud-optagefunktion gemmer automatisk alle videooptagelser, der udløses af lyd eller bevægelse, i 7 dage – mere end nogen anden gratis tjeneste på markedet – og giver dig direkte adgang til optagelserne, uanset hvor du er. Denne gratis funktionalitet kan udvides med en betalingstjeneste (Continuous Video Recording, CVR), der foretager uafbrudt videooptagelse til cloud-lageret af alt, hvad kameraet ser, døgnet rundt. Du kan til enhver tid frit spole tilbage til et hvilket som helst tidspunkt i optagelsen, så du ikke går glip af noget, selvom du er væk i længere tid ad gangen.

Arlo Q 1080p HD-sikkerhedskameraet med lyd (VMC3040) forventes at blive lanceret i Danmark i marts 2016 til en vejl. pris på DKK 1690,-.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.