Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 9. november 2015, 20:53


Distributionsaftalen er indgået pr. 1. november og omfatter Sennheisers sortiment af professionelle audio produkter. EET Europarts vil især fokusere på distribution af mikrofoner - kablede og trådløse - samt håndholdte mikrofoner og headset mikrofoner.

"Sennheiser er en af verdens førende producenter af headphones, mikrofoner og trådløse audio transmissions-systemer, og desuden et af de største A-brands på det professionelle audio marked," siger Claus Calmar, Business Manager for Pro-AV & Digital Signage hos EET Group. "Vi ser meget frem til samarbejdet med Sennheiser, som gør det muligt for os at tilbyde endnu et særdeles anerkendt brand til vores kunder, og samtidig optimerer vores produkt-mix og styrker vores position i markedet."

EET Europarts er en de førende distributører af IT og Elektronik i Europa, og har som et af sine strategiske mål også at blive en af de førende distributører inden for Pro-AV & Digital Signage.

Lars Knobloch fra Sennheiser Nordic A/S siger om distributionsaftalen: "Hos Sennheiser er vi meget tilfredse med den nye nordiske og baltiske samarbejdsaftale med EET Europarts som distributør af Sennheiser Professional Audio Products. Den vil give os en meget større rækkevidde med vores produkter, og en meget større adgang til kunder, specielt i AV-kanalen."Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.