Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 9. november 2015, 20:44


iDX 200 iE er den nye topmodel i beyerdynamics premium iDX-serie. iDX 200 iE kombinerer alle fordelene fra de tidligere modeller, og har derudover fået tilført et par ekstra: Blandt andet stemt lydgengivelse (voicing) samt nye og specielle designdetaljer, der gør iDX 200 iE til den perfekte ledsager for smartphones og mobile enheder - både derhjemme og når du er på farten.

iDX 200 iE er fremstillet med nye enheder, der har bevægelige spoler lavet af ekstra fint kobbertråd, som reducerer inerti. Det medvirker til, at responsen på enhederne, og selv den mindste ændring i spændingen, sker med lysets hastighed og responderer de højere frekvenser endnu bedre end tidligere. Desuden giver det en fantastisk transparent og ren lyd. Bas og mellemtoner drager stor nytte af ændringer fra filtrene, og elimineringen af modstande bidrager til ekstra udnyttelse af den tilførte effekt, også når det gælder ineffektive mobile enheder. Alt dette gør iDX 200 iE til de bedst balancerede iDX hovedtelefoner nogensinde – og desuden de mest effektive.


I stedet for aluminium er hovedtelefonerne fremstillet af en ny legering, der består af 86 procent titanium. Dette high-tech metal, som blandt andet anvendes i flykonstruktioner og i medicinalindustrien, er et ekstremt holdbart letvægtsmateriale. Dets modstandsdygtighed over for korrosion og ekstreme temperaturer sikrer iDX 200 iE hovedtelefonerne en meget lang levetid. Forbindelseskablet er også blevet forbedret: det særligt modstandsdygtige plastik holder 30 procent længere end tilsvarende materialer, og reducerer samtidigt støj - ved berøring og friktion - for eksempel, når kablet strejfer dit tøj, når du bevæger dig.


En ordentlig pasform er afgørende for lydoplevelsen af in-ear hovedtelefoner. Først når de passer perfekt, vil transducerne virkelig vise, hvad de er i stand til i alle frekvensområder. Netop derfor har beyerdynamic gjort alt for at sikre, at iDX 200 iE er skræddersyet til brugerne. Hvert sæt hovedtelefoner indeholder silikone-propper i fem forskellige størrelser, plus et sæt dobbelt og et sæt tredobbelt flange ørepropper med bløde plast-ribber, der sikrer en behagelig og sikker pasform i øret, uden at skabe et ubehageligt tryk. Også de medfølgende ørepropper fra Comply™ i tre forskellige størrelser sikrer maksimal komfort. Den specielle skum tager automatisk form efter øregangen, og holder omgivende støj ude - og den fyldige bas inde.


Den håndfrit betjente kvalitetsmikrofon i kablet gør det muligt at foretage opkald eller chatte online i højeste, fejlfri lydkvalitet. Du kan sætte musikken på pause og tage et indgående opkald med et enkelt tryk på en knap - uanset om du har en Android eller Windows smartphone eller en iPhone. Naturligvis har beyerdynamic ikke glemt Apple-certificeringen: den nye topmodel i iDX-serien fungerer perfekt med iPods, iPhones og iPads.


Vejledende udsalgspris for beyerdynamic iDX 200 iE er kr. 1.599,-
Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.