Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 21. oktober 2015, 11:39

CUSTOM STREET modellen er baseret på beyerdynamics succesfulde CUSTOM serie, der bygger på individualitet - i lydgengivelse og design.

Brugeren kan således indstille hovedtelefonernes basgengivelse, med den lille Sound Slider, der er placeret på siden af ørekopperne. Sound Slideren justerer trinvist lydgengivelsen fra at være sprød og klar til at blive kraftigere. Det gør CUSTOM STREET perfekt til afspilning af enhver musikgenre.

CUSTOM STREET hovedtelefoner - som fås i henholdsvis en sort og en hvid model - er det perfekte valg, når man er på farten. Trods hovedtelefonernes gedigne udseende, kan de nemt foldes sammen, og fylder så kun meget lidt, når de skal transporteres. Ørekopperne kan drejes 90 grader, så hovedtelefonerne kan bæres praktisk og casually rundt om halsen. CUSTOM STREET leveres endvidere med et EVA etui, fremstillet i samme type hårde nylon, som også anvendes til at lave laptop tasker. Så er de forsvarligt opbevaret under transporten.


Det aftagelige kabel er kompatibelt med de fleste Android smartphones og tablets, og med alle Apple enheder. Det er belagt med Kevlar, et syntetisk fiber, der er fem gange stærkere end tilsvarende kabler i stål.

En speciel detalje er, at jack stikket kan forbindes til enten højre eller venstre ørekop. Der er altså to indgange, og den indgang som ikke benyttes, kan i stedet anvendes til at tilkoble et andet sæt hovedtelefoner. Ideelt når man vil lytte til den samme musik - to og to.


Det helt ekstraordinære ved CUSTOM STREET hovedtelefonerne er muligheden for give dem et nyt look - hver dag. CUSTOM STREET leveres nemlig med 16 forskellige design covers, som nemt og enkelt kan udskiftes, efter humør, smag og stil.


Er de 16 ekstra covers ikke tilstrækkelige, er det muligt at tilkøbe en ekstra udstyrspakke - et CUSTOM Headset Gear - der gør CUSTOM STREET til et gaming headset på få sekunder. Den fleksible "gooseneck" i pakken er udstyret med en professionel mikrofon, der gør den velegnet til såvel almindelige telefonopkald og Skype-brug, men også til at optage både tale og sang i høj kvalitet, til chat eller podcasting. Det ekstra snoede kabel er perfekt til home recording eller DJing.

Det er endvidere muligt at tilkøbe en udvidet pakke med endnu flere design covers, farvede ørekop-ringe, head bands og kabler.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.