Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 19. oktober 2015, 17:39


I dag annoncerede Intel Corporation i samarbejde med grundlæggerne af Arduino*, den kommende udgave af Arduino 101 (US) og Genuino 101 (uden for USA). Arduino 101 eller Genuino 101 er et udviklingsbundkort, ideelt til brug for nye udviklere og uddannelsesmiljøer. Genuino 101 er det første bredt tilgængelige udviklingsbundkort baseret på den lille og energibesparende Intel® CurieTM modul.

Ud over at være let at anvende og velegnet til fundamentale læringsøvelser, kan Genuino 101 bruges til nye teknologi-baserede produkter, der forbinder og beregner, takket være de stærke funktioner i Intel Curie-modulet. Prisen er fastlagt ud fra lignende entry-level mikrocontroller boards, som er til rådighed på markedet i dag. Den har et accelerometer, gyroskop og Bluetooth Smart * som tilslutningsmulighed, for at muliggøre udviklingen af intelligente og forbundne enheder.

Bundkortet slutter sig rækken af produkter i Arduinos open-source elektroniske platform, som kombinerer frit tilgængelige hardwaredesigns, et omfattende økosystem af tredjeparts komponenter og et miljø af softwareprogrammering, der gør det nemt for alle at skabe interaktive projekter.

”Spirende iværksættere og unge studerende har altid været en vigtig prioritet for Intel, og ved at samarbejde med Arduino, videregiver vi Intel-power til en helt ny generation af udviklere,” siger Josh Walden, senior vice president og general manager for Intels New Technology Group. ”Med de nye avancerede funktioner i Intel Curie-modulet, som er indlagret i Genuino 101 bundkortet, kan studerende og udviklere nu bringe unikke, smarte og tilsluttede kreationer til live.”

Intels Curie-baseret bundkort kan også benyttes af deltagerene til America’s Greatest Makers, som er en ny reality konkurrence. Programmet udvikles til Turner Broadcasting * tv og digitale platforme i 2016, og produceres af United Artists Media Group * CEO Mark Burnett.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.