Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 15. oktober 2015, 21:06


BeoPlay H7 kombinerer komforten fra den ikoniske over-ear-hovedtelefon BeoPlay H6 med den trådløse teknologi fra den anmelderroste BeoPlay H8 og giver brugeren ultimativ frihed og mobilitet. Den er perfekt til et moderne byliv – til arbejdet, rejser eller fritid.

"BeoPlay H7 appellerer til musikelskere, som vil have de bedste produkter på markedet. De er innovative, kompromisløse og i konstant bevægelse – og det kræver de også, at deres hovedtelefon er," fortæller Henrik Taudorf Lorensen, Vice President B&O PLAY.

"Hver eneste komponent i BeoPlay H7 er omhyggeligt udvalgt ud fra en række specifikke krav til bl.a. funktion og materiale. Sammen danner de en helhed, som er mere end summen af de enkelte komponenter tilsammen," forklarer designer Jakob Wagner.
BeoPlay H7 har den velkendte og roste Bang & Olufsen Signature Sound, som er tro mod musikkilden, uanset om den bruges trådløst eller med kabel, og så skærmer den godt mod udefrakommende støj takket være ørepuderne med hukommelsesskum og blødt lammeskind.

Opladeligt og udskifteligt batteri
BeoPlay H7 er udstyret med effektiv batteriteknologi med op til 20 timers trådløs afspilning. Og hvis du glemmer at slukke den, aktiveres den intelligente batterisparefunktion automatisk efter 15 minutter.

Intuitivt touch-interface i aluminium
Ved hjælp af en række enkle bevægelser på den berøringsfølsomme ørekop kan du styre musikken og besvare opkald – selv med handsker på.

Smukkere med tiden
BeoPlay H7 er med sit anodiserede aluminiumsinterface og bløde lammeskind på ørepuderne rendyrket komfort og stil on the move Materialerne ældes med ynde – jo mere, du bruger hovedtelefonen, jo mere patinerer den, hvilket blot gør den endnu mere personlig.

Priser og tilgængelighed:

BeoPlay H7 sælges til vejledende udsalgspris kr. 3.299,-

BeoPlay H7 fås i følgende to farver: Black og Natural

BeoPlay H7 er i butikkerne fra ultimo oktober 2015.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.