Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 14. oktober 2015, 16:45


Intel Corporation offentliggjorde i dag en omsætning for tredje kvartal på $14,5 milliarder, driftsindtægter på $4,2 milliarder, nettoindtægt på $3,1 milliarder og en EPS på 64 cents. Virksomheden genererede ca. $5,7 milliarder kontant fra driften, udbetalte udbytter på $1,1 milliarder og anvendte $1 milliarder på tilbagekøb af 36 millioner aktieandele.

”Vi klarede os rigtig godt i tredje kvartal og leverede solide resultater i et udfordrende økonomisk miljø, ” sagde Brian Krzanich, Intel CEO. ”Det tredje kvartal udviser Intels innovation i aktion. Kunderne er begejstrede for vores nye 6. generation af Intel Core-processor, og vi introducerede vores banebrydende 3D XPoint teknologi, branchens første nye hukommelseskategori i mere end to årtier. ”

Q3 2015 nøgleinformation og forretningstrends:

• Client Computing Group havde en omsætning på $8,5 milliarder, en kvartalsmæssig fremgang på 13 % og en tilbagegang på 7 % i forhold til sidste år.
• Data Center Group havde en omsætning på $4,1 milliarder, en kvartalsmæssig fremgang på 8 % og en fremgang på 12 % i forhold til sidste år.
• Internet of Things Group havde en omsætning på $581 millioner, en kvartalsmæssig fremgang på 4 % og en fremgang på 10 % i forhold til sidste år.
• Software og øvrige driftssegmenter havde en omsætning på $556 millioner, en kvartalsmæssig fremgang på 4 % og stabilt i forhold til sidste år.


2

onsdag, 14. oktober 2015, 18:51


Bedste bevis på at Intel tager overpris for deres CPU'er. Men da der ikke rigtig er nogen seriøse konkurenter, er det klart de kan tillade sig det. Håber på AMD's næste generation Zen kan tage kampen op med Intel, så vi kan få noget mere konkurrence på CPU markedet.

Acer Aspire E15 | Pentium 3556, Dual Core 1,7 GHz | 6 GB DDR3 RAM @ 1600 MHz | 128 GB SSD

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.