Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 7. oktober 2015, 09:08


Samsung er kommet ud af sidste kvartal med et overskud, der er 80 procent højere, end samme kvartal sidste år. Det er svimlende 42 milliarder, hvilket både skyldes flere solgte produkter, men også det faktum, at densydkoreanske valuta Won er blevet billigere sammenlignet med EUR og USD. Det har gjort det billigere for udlandet at købe Samsung produkter, og Samsung har samtidig for dem der handler i udenlandskvaluta, fået flere Wom i kassen.

Det er ikke det endelige kvartalsregnskab, det kommer Samsung først med sidst på måneden. Men det er ikke længe siden at der blev nævnt krise. Det er vist ikke tilfældet.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.