Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 2. juli 2015, 09:20
Jim Ryan fra Sonys Europaafdeling har været på talerstolen, og her har han fremlagt nogle særdeles imponerende tal. De viser nemlig, at PlayStation 4 i den grad har overtaget blandt Europas konsolgamere.

Læs mere her: http://www.tweak.dk/news/50860/PlayStati…ox-One-i-Europa


2

torsdag, 2. juli 2015, 11:44


Også derfor at der kun vil være prisfald på PS4 i US og ikke i europa. Hvorfor sætte prisen ned på noget folk med glæde vil smide en masse penge efter.

We can get a better world where all is equal and money doesn't exist. What do you want?

3

torsdag, 2. juli 2015, 15:18


Præcis... Det er samme taktik, NVIDIA har brugt med prisreduceringen af deres grafikkort for at matche AMD's priser bedre.. De sænker ikke priserne i Europa, fordi vi gerne betaler prisen. Hvilket de kan konkludere, fordi de har så stor markedsandel..

TWEAK.DK :rules:

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.