Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 12. marts 2015, 14:21
Selvom Tweak.dk ikke er til stede på CeBIT messen i år, forhindrer det os ikke i at bringe jer de seneste nyheder fra messen i Hannover. Første nyhed på stammen kommer fra kabinetproducenten Lian Li, der benytter den tyske messe til at fremvise en række nye kabinetter.

Læs mere her: http://www.tweak.dk/news/48378/Lian-Li-p…-nye-kabinetter


2

torsdag, 12. marts 2015, 16:02


Ce-Bit er jo desværre blevet mindre tilgængeligt for den almene bruger. Det henvender sig efterhånden kun til virksomheder, forskning og handel.


3

torsdag, 12. marts 2015, 16:21


Igel, det så vi sidste år, da vi var dernede, hvilket også er den primære årsag til, at vi ikke tog turen derned i år :/


4

torsdag, 12. marts 2015, 18:51


Du kan f.eks. heller ikke få adgang til producenternes stande, for de er i en hal hvor du kun har adgang som forhandler. Det er ærgeligt, har ellers godt kunnet lide at tage turen derned. Men det er vel fordi den store messe i Köln har fokus på forbrugeren.


5

fredag, 13. marts 2015, 00:10


Det er nu også for pressen i producent hallen... Men CeBit er ikke turen værd. Jeg kører ikke 700 kilometer pr. dag 2 dage i træk for det igen.

TWEAK.DK :rules:

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.