Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 4. november 2014, 21:02
Kort tid efter vi fik annonceret nyeste iOS 8.1, så havde mange nye features med I kølvandet til bade iPhone og iPad, er Apple nu klar med en version 8.1.1 Beta, som bliver frigivet til udviklere.

iOS 8.11 er blevet påtrykt et build nummer 12B432, og i samme omgang frigiver Apple også en ny beta af deres populære Apple TV software.

Sammen med release af iOS 8.1.1 beta, kommer også en række fixes og stabilitets forbedringer til både iPad 2 og iPhone 4S, som nu har noget tid på bagen.

Apple har ikke omtalt nyeste iOS som indeholdende flere nye funktioner, men omtaler der den næste tid løbende vil komme tilføjelser til beta 8.1.1


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.