Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 28. oktober 2014, 10:23
Tilbage i september, da Apple annoncerede deres nye Apple Watch med release Q1 2015 manglede vi stadig den komplette list over specifikationerne, og sidste interview med Tim Cook, har stadig intet bragt med sig på denne front. DOG har han nu kommenteret på batteritiden på Apple Watch, og den er mildest talt skæmmende, hvis vi tolker budskabet korrekt.

Citat fra Tim Cook:
“You’re going to wind up charging it daily,”

Et lidt åben citat da der ingen informationer kommer om, hvor længe batteriet rent faktisk kan holde.
De manglende informationer om batteriets levetid, kan måske hænge sammen med Apple rent faktisk arbejde på forbedringer på denne front inden release første kvartal 2015.

Apple udgiver 3 versioner af Apple Watch: Apple Watch, Watch Sport samt Apple Watch Edition, og med en startpris på Apple Watch på 349$, og ingen konkrete priser på de to sidste.

Rygter omtaler Watch Edition skulle blive designet I guld, men rygtet kan naturligvis ikke bekræftes.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.