Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 22. oktober 2014, 18:03
Det var bare et spørgsmål om tid, og det er så nu. En del medier har allerede haft den nye tablet mellem hænderne, og er dermed klar til at fremvise om forventningerne holder vand.

Den nye iPad Air 2 kommer med imponerende specifikationer og features som blandet andet 9.74” skærm der afvikler en opløsning på 2048 x 1536 pixels. På processor fronten byder Air 2 på den nye og ”kraftige” A8X, der er en triple core 1,5GHz processor samt 2GB RAM.

The iPad Air 2, byder også på Apple’s TouchID fingerprint sensor, og meget hypet Apple Pay, som blev lanceret tidligere på ugen.

Der er også blevet designet nye kameraer til Air i form af Apples nye FaceTime HD kamera samt et bagud vendt 8 megapixel iSight kamera, som indeholder helt nye linser med nogle, ifølge Apple, ret advanceret features.

Lad os hellere komme videre til stakken af reviews af den nye Apple iPad Air 2

iPad Air 2 Review: The Best Tablet Available, Now More Portable And Powerful – TechCrunch

Apple iPad Air 2 review – The Verge

iPad Air 2 Review – Apple builds a new flagship – Slashgear

The iPad Air 2 and iPad mini 3 review – Engadget

Apple iPad Air 2 Review: It’s Better, but Is It Better Enough? – re/code

Link: Apple


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.