Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 27. maj 2014, 14:45


Panasonics nye ATEX-certificerede version af deres Toughpad FZ-G1, er skabt til brug i farlige miljøer. Den robuste Toughpad FZ-G1 tablet er netop blevet taget godt imod på årets teknologimesse for olie- og gasindustrien, der blev afholdt i Neftegaz, Moskva.

”For første gang har medarbejdere i olie- og gasindustrien adgang til en robust ATEX-certificeret Windows-tablet. Det er et vigtigt skridt, der giver disse specialiserede brancher mulighed for at opnå nogle af de samme fordele, som Panasonic Toughbook allerede leverer til virksomheder og mobile medarbejdere rundt om i verden,” fortæller marketingchef Jan Kaempfer, Panasonic.

ATEX-modellen har en Zone 2 certificering til eksplosionsfarlige gasmiljøer ovenvande. For at opnå denne certificering har Panasonic blandt andet udviklet et specielt batteri og og et specialdesignet læderetui.

Den robuste Toughpad FZ-G1 tablet er installeret med Windows 8 Pro. Den kan både tåle støv og vand og med skærmens nyeste IPS panel teknologi med en lysstyrke på 800cd/m2, er det nemmere at kunne se indholdet på skærmen under vandskelige forhold.

Panasonic Toughpad FZ-G1 ATEX er tilgængelig fra juni måned 2014, med en vejledende startpris på 2589 EUR + moms.Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.