Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 16. marts 2014, 17:09

Når Apple kommer med deres nye iPhone 6 smartphone senere i år, peger alt på at den bliver langt mere kraftig en hvad vi har set tidligere fra apple.

Hvis man kigger på alle de rygter der er, så ser det ud til at Apple iPhone 6 får en 4.5 tommer skærm, om det bliver 720p eller 1080p må vi se. De fleste rygter peger interessant nok stadig på 720p.

Den kommer til at bygge over en Apple A8 SoC chip, der har mulighed for hastigheder op til 2.6GHz.

Selve størrelsen på iPhone 6 har der også været en del ude omkring, her peger det på at den får en tykkelse på kun 5,58 mm.

Apple iPhone 6 forventes ikke at komme før til september måned. Men samtidig er der andre rygter der fortæller at der kommre en iPhone med større skærm end de nuværende iPhone 5 modeller allerede i maj måned.

Alt tyder på at det bliver et spændende år for de mange Apple fans der ude :-)


Link: NextPowerUp


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.