Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 26. februar 2014, 12:46

Hvis du har købt en Apple iPhone i foråret 2013 hos Mobile One på Vesterbro i København, kan det være at du har fået en iPhone kopi og ikke den ægte vare.

Der var i alt 500 kopier, men da politiet blev involveret, var der kun 174 enheder tilbage. Resten var allerede blevet solgt.

Man kan kende kopierne ved at Apple logoet på bagsiden er et klistermærke, ved at stikket i bunden er micro USB og ikke Apples eget Lightning og endelig at den er til micro SIM kort og ikke nano SIM kort.

Hvis du er en af de uheldige 326 købere er der desværre ikke meget at gøre ved det.

Den installerede software er heller ikke hvad den giver sig ud for at være, og det vil reelt ikke være muligt at installere apps fra Apple store.

Kort og godt er man blevet taget ved næsen.

En 44 årig mand er blevet dømt 4 års fængsel i sagen, og har samtidig fået en kæmpe bøde.

Billedet her i nyheden viser Apples rigtige iPhone 5s smartphone.

Link: Computerworld.dk


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.